Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עכשיו צריך חלון קדמי חדש, מאיפה מביאים כזה?...

בהמשך החיפושים אחרי חלון, נתקלתי בחברה אמריקאית שמוכרת סחורה מעולה במחירים מדהימים, אין להם שום בעיה לשלוח עם ביטוח, והם טוענים ש 95% ממה שהם שולחים מגיע שלם (!!!) נשמע יותר מידי טוב מלהיות אמיתי, או שבעצם ככה זה צריך להיות מלכתחילה. עם המשלוח והביטוח, זה לא מתקרב לחצי ממה ששילמתי כאן על החלון ה"אומנותי" הסדוק.

מבטיח לעדכן בהמשך הפרויקט, אם זה יצליח אולי זה יפתור לא מעט בעיות לחברים נוספים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז עכשיו צריך חלון קדמי חדש, מאיפה מביאים כזה?...

בהמשך החיפושים אחרי חלון, נתקלתי בחברה אמריקאית שמוכרת סחורה מעולה במחירים מדהימים, אין להם שום בעיה לשלוח עם ביטוח, והם טוענים ש 95% ממה שהם שולחים מגיע שלם (!!!) נשמע יותר מידי טוב מלהיות אמיתי, או שבעצם ככה זה צריך להיות מלכתחילה. עם המשלוח והביטוח, זה לא מתקרב לחצי ממה ששילמתי כאן על החלון ה"אומנותי" הסדוק.

מבטיח לעדכן בהמשך הפרויקט, אם זה יצליח אולי זה יפתור לא מעט בעיות לחברים נוספים.

לצערי פעמיים הבאתי חלון אחורי לפיחושית שלי מאנגליה ומהולנד, פעמיים השמשות הגיעו שבורות!

אני לא אופטימי.

תעדכן.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לעלילות החלון הקדמי של ה 911, עדכון משמח!

כאמור הזמנתי חלון מארה"ב, בחשש גדול. כולם כתבו שהם נשברים בדרך, והמוכר אמר שהם מגיעים שלמים, למי להאמין?

המוכר צדק

החלון הגיע. ארוז בצורה מדהימה, חדש, יפה ו...שלם!!!!

לצערי פחדתי לעשות את זה קודם והעדפתי ללכת "על בטוח" ולקנות את החלון החתוך הארור. מסתבר שזה הפוך. לקנות כאן, במיוחד חלון חתוך אצל קארגלס זה לא בטוח, לא מקצועי, ו...הרבה הרבה יותר יקר!!!!!!!!

אז לכל מי שצריך חלונות, אני ממליץ בחום לא להסתבך עם כל מיני עבודות פארטאץ' של אנשים לא מיומנים ולא מהימנים שמציעים פתרונות קסם. תביאו מחו"ל (ההובלה שעשיתי היתה עם ביטוח, אגב) סחורה יותר טובה, במחיר מצחיק לעומת מה שהשודדים מבקשים כאן.

רק לצורך השוואה: כשהצדיקים כבר הביאו חלון "מקורי" הם ביקשו 4700 ש"ח (!!!!) לחלון מגעיל, אפילו בלי הפס הירוק למעלה שבא ברוב המכוניות הגרמניות. חלון מקביל ואיכותי בהרבה אצל מי שקניתי אצלו עולה$ 150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שאומר שמי שצריך חלון חדש, אפילו אם יש כאן במלאי, לא לפחד ולהזמין, אלא אם כן יש לכם כסף מיותר. (אם כן תוכלו פשוט לתרום לי אותו, יש כמה שיפורים לעשות בפורשה...)

מי שצריך את שם הספק, אשמח לעזור

איתן

פורסם

אתה יכול לכתוב את שם הספק כאן, אף אחד לא יחשוד שאתה בקשרים עסקיים איתו.

מה היה מחיר המשלוח?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הספק הוא "פרו סורס גלס אינטרנשיונל" מי שמעונין שישלח לי מייל ואחזור אליו בשמחה עם קישור.

המשלוח הוא 300 דולר בערך, משלוח אוירי (מגיע תוך יומיים). אני עשיתי את זה דרכו. לצערי התברר לי אחר כך שהייתי יכול לעשות את זה בדרכים אחרות וזלות יותר, אבל בהתחשב בכך שהמחיר כולל ביטוח והייתי בחרדה קיומית מזה שהחלון ישבר, זה עדיין לא נורא.

חוץ מזה, אם זה לא דחוף אפשר להתארגן עם עוד כמה אנשים על משלוח משותף וזה מוזיל עלויות בהרבה

פורסם

ניסיתי למצוא אותו בגוגל ולא מצאתי, אני מציע שתפרסם את הקישור שלו, מעניין אותי מחירים לקפרי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

דיברתי איתם אתמול בטלפון. לא היה להם את מה שרציתי, אבל לזכותם יאמר שהפקידה חזרה אלי תוך עשר דקות עם תשובה והייתה אדיבה מאוד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ככה הם התנהגו לאורך כל הזמן. בעל החברה ריצארד דינקל היה איתי בקשר הדוק במייל ובטלפון לאורך כל הדרך, ועזר בכל דרך אפשרית. בהחלט התנהגות ראויה לציון, בוודאי אחרי הסרט הרע שעברתי עם "קארגלס". מסתבר שיש כמה אנשים הגונים בעולם...

• תוכן חדש...