Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק יש גיוון אבל אם תסתובב ליד תחנה מרכזית בת"א ביום שבת אני לא חושב שתמצא מרוקאים עירקים ושאר ירקות מסתובבים בין מאות האנשים שיש שם. ואני לא אומר שיש לי בעיה עם זה.

פורסם
אתה צודק יש גיוון אבל אם תסתובב ליד תחנה מרכזית בת"א ביום שבת אני לא חושב שתמצא מרוקאים עירקים ושאר ירקות מסתובבים בין מאות האנשים שיש שם. ואני לא אומר שיש לי בעיה עם זה.

נכון אבל על הגשרים יש פרסום לועזי לקח לי זמן לבחון את זה

והנוף לא מוכר

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

פורסם
לפי דעתי זה לא צולם בכלל בארץ יש כתוביות על אחד הגשרים בלועזית וגם כל האנשים שחוצים את הכביש כושים אפילו לא אתיופים כך שחבל על המאמץ לחפש של מי הרכב

הרכב ככל הניראה של הנהג הנוהג בו וכניראה צולם בדרום אמריקה שם יש מלא מכוניות כאלה

דווקא אוטובוס של "דן" נראה ישראלי לחלוטין. שלא לדבר על פקק תנועה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם תשים לב תראה שצולם בארץ, מספר הרכב הוא צהוב עם דגל IL

רכבים אחרים שנוסעים אחריו ואוטובוס דן.

אבני שפה באדום לבן:lol:

תוסיף לזה את העובדה שמדובר בזמרת ממש צעירה עם קליפ ראשון (אם אני לא טועה) ותקציב נמוך...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
אם תשים לב תראה שצולם בארץ, מספר הרכב הוא צהוב עם דגל IL

רכבים אחרים שנוסעים אחריו ואוטובוס דן.

אבני שפה באדום לבן:lol:

תוסיף לזה את העובדה שמדובר בזמרת ממש צעירה עם קליפ ראשון (אם אני לא טועה) ותקציב נמוך...

:?:shock :oops:

מבולבלים .......... גם אנחנו...?...?....?..! אולי..............ואולי לא.......... לא נדע??????????...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:nono::brickwall::screwy:

"היה מקדים בשלום כל אדם, והיה זנב לאריות ואל תהיה ראש לשועלים". "אל תהיה בז לכל אדם, ואל תהיה מפליג לכל-דבר שאין לך אדם שאין לו שעה ואין לך דבר שאין לו מקום." חז"ל.

• תוכן חדש...