Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש!! מפגש שפלה יצא לדרך !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום השעה טובה, התקיים המפגש הראשון באיזור השפלה.

האוירה היתה נפלאה והבריזה נהדרת.

המפגש הבא יהיה ביום שישי הבא בקפה קפה שנמצא בפארק המדע בנס ציונה בשעה 16.00.

כל מי שמעוניין מוזמן. :ok:

לאסף, כל הכבוד על האירגון, ההשקעה ביידוע החברים על קיום מפגש ברחובות, על בחירת המקום ועל הפעילות בשטח.

החשוב פה זו ההתמדה, הרחבת מעגל החברים והמפגש הבין-אישי.

חשוב לציין שהמפגש מזמין חברים מכל הסביבה (ראשל"צ,נס-ציונה,יבנה,אשדוד,אשקלון,גדרה ועוד)לבוא ולהתארח בו.

מצא משה

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לאסף, כל הכבוד על האירגון, ההשקעה ביידוע החברים על קיום מפגש ברחובות, על בחירת המקום ועל הפעילות בשטח.

חשוב לציין שהמפגש מזמין חברים מכל הסביבה (ראשל"צ,נס-ציונה,יבנה,אשדוד,אשקלון,גדרה ועוד)לבוא ולהתארח בו.

מצא להזכירך, אתה פעלת לא פחות ממני (ואפילו יותר) לקיום המיפגש הזה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
בהצלחה.

כדאי להביא גם את בנות הזוג למפגשים ואז המפגש יהיה לא רק תצוגה של מכוניות אלא גם מפגש חברים אמיתי ומוצלח.

ושוב ב ה צ ל ח ה

היה נחמד מאוד , כל הכבוד לאסף ולכל מי שהוציא את המפגש לפועל, עכשיו יש לי 3 אופציות למפגשים בשישי כאשר קפה קפה בפארק המדע אופצייה ממש טובה לי ולתושבי האיזור שקצרים בזמן ביום שישי או שלא בא להם לנסוע עד רמת גן.

התחלה יפה ובתקווה לעוד מכוניות ואנשים משישי לשישי.

אהההההההההה קליימן! אני הגעתי עם בת הזוג שלי והיא מאוד נהנתה אז באמת מומלץ להגיע גם עם בנות הזוג כפי שכתבת.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
היה נחמד מאוד , כל הכבוד לאסף ולכל מי שהוציא את המפגש לפועל, עכשיו יש לי 3 אופציות למפגשים בשישי כאשר קפה קפה בפארק המדע אופצייה ממש טובה לי ולתושבי האיזור שקצרים בזמן ביום שישי או שלא בא להם לנסוע עד רמת גן.

התחלה יפה ובתקווה לעוד מכוניות ואנשים משישי לשישי.

אהההההההההה קליימן! אני הגעתי עם בת הזוג שלי והיא מאוד נהנתה אז באמת מומלץ להגיע גם עם בנות הזוג כפי שכתבת.

ועכשוו מצפים שאחיך יאיר יגיע עם הרכש החדש, המיני החדשה - שיהיה לו בהצלחה ושיהנה מהחמודה.

מצא משה

פורסם

אני אמשיך לשמור אמונים למקום המפגש המרכזי(ולמיטב ידיעתי יעשו כך גם חבריי האחרים מאשקלון ואשדוד).

אין לי דבר אישי חס וחלילה.

אנחנו לא מביטים לטווח הרחוק,אבל מי שכן שם ליבו,מקום המפגש המרכזי מתחיל להתדלדל,

אנחנו מתחילים לאט אבל בטוח,להתפרק.

מי שזה חשוב לו?! הכתובת כבר חרוטה על הקיר.

אז.........שלא נתעורר מאוחר מידי

צביקה מרגלית

אשקלון

צביקה מרגלית

פורסם
אני אמשיך לשמור אמונים למקום המפגש המרכזי(ולמיטב ידיעתי יעשו כך גם חבריי האחרים מאשקלון ואשדוד).

צביקה מרגלית

אשקלון

זכותך, אבל אני חושב שאתה טועה, עדיין יש את הארועים הגדולים של המועדון (הגביע הנודד, שוק עתיק, נשפים וכו)

וחוץ מזה אתה לא חייב לבוא כל שבוע לאותו מפגש, אני למשל מאוד אוהב את מפגש שרון אבל זה רחוק לי.

בכל מקרה נשמח לראותכם.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני משתדל תמיד לרקוד על שתי החתונות.

אני גר במרחק הליכה ממפגש השרון וכשאני מוציא את המוסטנג מהאורווה שלה בת"א, אני עובר דרך המפגש המרכזי ואחר כך מסיים את הערב בשרון.

לא צריך לקחת כל דבר כל כך קשה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אממ 3 צעירים בני 16 יכולים לבוא להסתכל? ואת הBMW הכתומה ראיתי נוסעת ביום שבת בערך ב4-5 בצהריים בכביש העוקף של רחובות

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

מזקן ועד טף

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אפשר את הכתובת של המקום?כי לפי מה שראיתי פארק המדע של נס ציונה נמצא בגבולות רחובות

אז אם אפשר את הכתובת המדויקת או סרטוט של מפה

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

צביקה מרגלית

אשקלון

היי צביקה,

בוא לא נהיה כל כך פסימיים,

הסניפים מעניקים נגישות יתרה למפגשי ''מועדון החמש'',

מה שלא היה עד היום, תודה לאל הבשורה של ''מועדון החמש''

מופצת בכל הארץ וזה רק עושה טוב למועדון ולחבריו.

אפשר ''להמשיך לישון בשקט'' המפגש לא מתדלדל. ההיפך,

מחירי הדלק המרקיעים, הנגישות והחברותא המתבקשת - רק מעודדת

מפגשים אזוריים המתאחדים להשקות ולארועים ארציים גדולים בת''א.

והאמן לי כולם שומרים אמונים ל''מועדון החמש'',

אף אחד לא ילד חורג. הגיע הזמן שתפנימו, כולנו באותה הסירה.

יום טוב

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אפשר את הכתובת של המקום?כי לפי מה שראיתי פארק המדע של נס ציונה נמצא בגבולות רחובות

אז אם אפשר את הכתובת המדויקת או סרטוט של מפה

מפה איני יודע לעלות לך אבל לומר לך כיצד להגיע - אוכל, ובכן - כשאתה בא מכוון נס ציונה ברמזור הראשון בכניסה לרחובות - פנה מזרחה לכוון פארק המדע, ברמזור הראשון הבא - פנה צפונה (כאילו לכוון נס-ציונה), אתה תחלף ליד בית אל-אופ, סע עד שתראה בקתת שומר, לפניה תפנה מערבה (לכוון השמש השוקעת) וסע ישר כל הזמן (תחלוף שוב ליד בקתת שומר) עד שתגיע לבית הקפה.

מצא

מצא משה

• תוכן חדש...