Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש עמדה מס' 1 גם בחיפה. המצב שם לא טוב בהרבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני הבנתי מהכתבה שיש גם בירושלים, אבל זה הולך לפי איזורים, כלומר כל ת"א - חולון - ראשל"צ והסביבה מגיעים לעמדה מס' 1 של חולון, ולכן הלחץ שם גבוה בהרבה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

דווקא אני מאמין למנכ"ל משרד התחבורה שיוציאו לאט לאט שירותים מעמדה 1.

כבר הוציאו את נושא אישורי החלפת מנוע במנוע מייבוא, שינוי צבע וכו'. לגבי וו גרירה, מנגנון נכים וכו' הוא אמר שאת זה יעשו במכוני הרישוי או תחת אחריות יצרן הציוד ובאמת אין סיבה שלא כך יהיה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
יש עמדה מס' 1 גם בחיפה. המצב שם לא טוב בהרבה.

המצב בחיפה (מפרץ חיפה ) אותו הדבר בדיוק .

אנשים מחכים לילות קודם על מנת לעבור בדיקה .

מדינת היהודים ......

כך בונים מדינה ,

ולתפארת מדינת ישראל , שכבר בת 60 שנה ... חח

בושה !

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

הבוקר בסופרמרקט ליד המשרד שלי,

(ליד הקופה על מסגרת) התנוססה ההודעה:

כאן לא מקבלים צ'קים,

רק מזומן - כמו אולמרט!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אבל זה הולך לפי איזורים, כלומר כל ת"א - חולון - ראשל"צ והסביבה מגיעים לעמדה מס' 1 של חולון, ולכן הלחץ שם גבוה בהרבה.

אגב, עוד חרטוט של משרד התחבורה. אין שום מניעה להגיע מאילת לחיפה, או מחולון לחיפה, זה לא הולך לפי איזורים. זה פשוט העובדים של חיפה שלא בא להם לעבוד ולכן שולחים בחזרה לחולון. עם קצת צעקות והסבר שאתה מכאן לא זז, יקבלו אותך גם בחיפה וגם בי"ם, ללא קשר איפה אתה גר. זה אגב מבחינה חוקית. לכן מי שגר נאמר בת"א ורוצה לנסוע לחיפה אין שום מניעה לכך שיסע, וחייבים לקבל אותו.

ROOONEEYY

פורסם

יש אפשרות למצוא את התוכנית באינטרנט ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

גם מנכ"ל משרד התחבורה אמר אתמול בתוכנית שאפשר לנסוע לחיפה וכלל לא התייחס לעובדה שבירושלים סירבו לקבל תל-אביבים.

אגב, מה רע במעכרים. תחשוב שבעל הון שכר אותם מראש לעמוד שם עם ריכבו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אין רע במעכרים, הבעיה היא שהעמדה מתעסקט בקטנות ורב הבדיקות לוקחות לא יותר מ-10 דקות על כל רכב פרטי (וזה בהגזמה)

אני לא מבין למה לא מעבירים אחריות לגורמים חיצוניים שפזורים באופן נרחב, מה שהולך בעמדה 1 בחולון זה קאוס מוחלט!

ליעד.

פורסם

על זה שרו ה''חיפושיות''

... שדות המאעכרים לנצח...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...