Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו 79 יצא לדרך (-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככה היא נראת בירוק.

וזה יעזור לך עם הבחירת צבעים: http://www.ultimatesubaru.org/Literature/brochures/brochures-68-79.html

אני רואה שיש לך לא מעט שאלות, אולי תגיע למפגש מעודון סובארו קלאסי (יש אחד בתחילת חודש הבא) אני בטוח שתצא משם הרבה פחות מבולבל.

דרך אגב, סייארה תבוא גם אתה.

1978%20Subaru%201600%20GL%20Coupe%20=LF=1.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

סיירה, ארז- תודה על ההמחשות, הפנינה יפה הירוק יפה אני ממשיך להתלבט ברגע שהפחחות תיסגר והכל יהי מוכן אני חושב שהצבע פשוט יקפוץ. מפגש נשמע לי אחלה, הפחח דיבר איתי ואמר לי שביום חמישי הוא יסיים עם הריתוכים ואני מוזמן אליו לראות את העבודה לפני שהוא מתחיל להחליק אותה אז ככה שאם הכל יתנהל לפי התכנון אני מאמין שבתחילת חודש הבא כבר יהיה לי רכב להגיע איתו למפגש. באמת יש לי הרבה שאלות הן צצות אחת אחרי השניה בכל נושא שיוצא לי לגעת בו תו"כ התהליך.. למשל מקודם עם כל מערכת החשמל נזכרתי שהבחור שהוריד את המנוע הציע לעבור להצתה אלקטרונית- דיסטרביוטור רגיל או לעשות מעבר להצתה אלקטרונית ? מישהו עשה כזה שינוי? מעבר לפלטינה, יש יתרונות בולטים? כדאי או לעזוב את זה?

פורסם

שיהיה בהצלחה נראת טוב!

תסב הצתה אלקטרונית ללא ספק,והגה כוח מיותר אני לדעתי :?

לגבי הצבע אני הייתי הולך על האדום הקלאסי של סובארו או הצהוב..

ואם אתה חושק בצבע מטאלי אז כחול אמפרזה ומדבקות צהובות ישב יפה..(ראלי סטייל):evil::twisted:

בהצלחה בהמשך תמשיך לעדכן אותנו.

יניב.

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם
אהלן! זה הרכב מחולון שהיה חונה ליד חניון אגד ברח' המרכבה ?

הצבע זהה...

שיהיה המון בהצלחה בשיפוץ.

הסובארו שהיתה חונה בחניון אגד בחולון נמצאת אצלי,ומלבד קרבת המשפחה בצבע זה לא אותו הדגם כלל-הדגם של עוזי משנתוני

78-79 ונקרא GF אוטומטי,בעוד הדגם שברשותי הינו ידני GFT משנתוני 76-77 ,להלן האוטו.

אגב אני ממליץ לך בחום לצבוע אותה ב"חום קולה המיטלי" שהאוטו מגיע עימו,בעבר היתה לי הרדטופ שצבעתי באותו הגוון ובשנתונים הללו לעניות דעתי אין לסובארו גוון יפה מזה

106.canon 022.jpg

פורסם
הסובארו שהיתה חונה בחניון אגד בחולון נמצאת אצלי,ומלבד קרבת המשפחה בצבע זה לא אותו הדגם כלל-הדגם של עוזי משנתוני

78-79 ונקרא GF אוטומטי,בעוד הדגם שברשותי הינו ידני GFT משנתוני 76-77 ,להלן האוטו.

אגב אני ממליץ לך בחום לצבוע אותה ב"חום קולה המיטלי" שהאוטו מגיע עימו,בעבר היתה לי הרדטופ שצבעתי באותו הגוון ובשנתונים הללו לעניות דעתי אין לסובארו גוון יפה מזה

תתחדש באמת לא ראיתי אותה עומדת שם כבר המון זמן, אני חושב שהתקשרתי אליך שקניתי את שלי וחיפשתי חלקים (-:

פורסם

השיפוץ מתקדם (-:

ביום ראשון אני הולך לראות איך העניינים מתקדמים שם, עד אז הוא אמר לי שהוא יגמור עם הריתוכים והוא רוצה שאני אראה את זה לפני שהוא מחליק את הקוים של הרכב. תמונות בקרוב. יש אפשרות שהרכב יהיה מוכן כבר ביום ראשון הבא ואז לטסט. טסט אחרון חסר כי היא הייתה מושבתת, חשבתי שאני אצטרך לעבור איזו פרוצדורה עם מכון תקנים אבל מסתבר שלא. משרד הרישוי פשוט ישלח לי טופס חדש לטסט אבל בו האגרה תהיה כפולה (אחת לטסט שהייתי צריך לעשות ואחת לטסט החדש). לעומת זאת אם הרכב לא היה עובר טסט שנה שלמה (ז"א שני טסטים ברצף) אז היה צורך בבדיקת מעבדה מכון תקנים או משהו כזה, בכל אופן אני שמח שלא צריך.

מקווה להגיע למפגש סובארו הקרוב ולראות עוד כמה חתיכות (-:

פורסם
בהצלחה. לך על שחור, למרות שהוא דורש פחח על.

הייתי הולך על שחור, אני מכיר בחור שאומר שרכב שחור זה אופי. אבל למרות שאני מתקן לה את המזגן עדיין מפחיד אותי החום שהוא מושך בקיץ. אני מכיר את התחושה של לא להיות מסוגל לגעת בהגה לכמה דקות בקיץ ואני חושב שברכב שחור זה הרבה יותר גרוע. לך יש רכב שחור? זה באמת ככה ?? (-:

פורסם
הייתי הולך על שחור, אני מכיר בחור שאומר שרכב שחור זה אופי. אבל למרות שאני מתקן לה את המזגן עדיין מפחיד אותי החום שהוא מושך בקיץ. אני מכיר את התחושה של לא להיות מסוגל לגעת בהגה לכמה דקות בקיץ ואני חושב שברכב שחור זה הרבה יותר גרוע. לך יש רכב שחור? זה באמת ככה ?? (-:

בתור בעלים של רכב שחור אני יכול לומר לך בוודאות שזה שטויות, רכב לבן ורכב שחור הטמפרטורה של הפלסטיקה שלהם תהיה דומה, ההבדל יהיה בעיקר בטמפרטורת הפח שבדרך כלל לא נוטה לחדור לחלל הפנים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בנוגע לשחור:

האוטו שלי (מיני) צבועה בתכלת. הלכתי על רטרו. גם האישה היתה שותפה לבחירה.

עכשיו, קח כל רכב ואפילו המגוחך ביותר, צבע אותו בשחור- והנה לך רכב רציני, אלגנטי, קלאסי עם ברק יחודי.תחשוב בדימיון:

חיפושית צהובה... חיפושית שחורה...

הסובארו שלך (שאני באמת אוהב וכמעט קניתי לי אחת..) היא מכונית עם צדודית שמזכירה לי איזה פרארי עם אף ארוך וישבן קצר.

עכשיו, באדום לא הייתי צובע. קיצ'י, זועק ,ודוהה מהר.

שחור הרבה יותר יתאים (וקראתי פעם מחקר מדעי לגבי ההתחממות וזה בולשיט) ותזכור ששחור ובכלל צבעים כהים יראו הכי טוב תיקוני פחחות גרועים וגלים בפח. יש צבעים שלפני שצובעים את האוטו סופית צובעים בשחור- בשביל לבצע ביקורת של גלים וקווים.

אם לא תלך על שחור, אז לך על כסף מטאלי. גם ישיג את המטרה.

אגב בתור אחד שלמד גרפיקה: הרבה מההגשות שלי תמיד הגשתי על רקע שחור. זה העלה את רמת העבודה רק ע"י הרקע.

תעשה ניסוי ותראה זאת בעצמך.

פורסם
היא מכונית עם צדודית שמזכירה לי איזה פרארי עם אף ארוך וישבן קצר.

לא צריך להסחף :-)

שחור מתאים כמעט לכל מכונית רק יש לקחת בחשבון ששמירת רכב שחור נקי זה משימה קשה ביותר

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

• תוכן חדש...