Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו 79 יצא לדרך (-:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוזי שלום,

כל הכבוד לך על ההשקעה והתוצאות יפות, חיצונית.

ניסיתי לסיים בזאת, נשבע שניסיתי, אבל בכל זאת אמשיך:

למה לע...ל צבעת את כל הפלסטיקים הפנימיים בכחול?

עם הדשבורד, הדפנות והתקרה הכחולים גרמת לה להיראות כמו אמיריקאית משנות ה-70, וזו לא מחמאה...

זו סובארו משנות השבעים, עם הפלסטיקים החומים שלה וכך היא היתה צריכה להישאר, לדעתי.

שוב, אין פה כוונה לפגוע, מדובר בטעם וזו דעתי האישית.

תהנה ממנה!

חג שמח,

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יניב אתה צודק, רק שזה לא הכל צבע, התקרה והדיפונים של הדלתות מרופדים בכחול ורק המשולש האחורי צבוע. בקשר לדשבורד הוא אמור לעבור ריפוד /ציפוי מחדש אבל בנתיים כדי שהוא לא יהיה תקוע הוא עבר מילוי סדקים וצבע יחד עם האוטו.

ואתה קלעת ללוק של האמריקאיות משנות ה70, הפנים המקורי היה בצבע קרם ופשוט היה בא לי משהו אחר אז הלכתי על זה .עוד כמה דברים לא נשארו שם מקוריים, הוספתי אזעקה ונעילה מרכזית, בקרוב לפי התכנון יתווספו לה 4 חלונות חשמל, צעצועים... אבל שנחמד להיות איתם. שים לב גם שסתמתי את כונסי האויר בצדדים של הרכב, בחלק האחורי כי קשה למצוא פלסטיקים מקוריים שמכסים אותם וכי הם פתח לרטיבות. גם הגומיות לשמשות לא מקוריות אלא ישראליות, (המקוריות באות עם פינות מרובעות וממש קשה למצוא כאלה. בסופו של דבר אני מעדיף את הצורה החיצונית של פעם עם קצת יותר נוחות משל פעם (-:

חג שמח

פורסם

המממםםם... סוברו פשע-קופה כחולה! NICE!:twisted:8):onfire::king:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מברוק, האוטו נראה יפה מאוד.

מה שהכי מעניין אותי זה האם הפגושים היו כך מההתחלה או שיישרת אותם / השגת אחרים, הם נראים חדשים.

וגם הפינות השחורות בקצוות הפגושים שא-י-ן למצוא חדשות בשום מקום.

פורסם

היי באמת מברוק על השיפוץ

לגבי הגה כח סובארו... אני מכיר מספר אנשים שעשו הסבה להגה כח בדגם DL 89' ויצא ממש כמו הגה אמריקאי, שווה את הנוחות!!!

פורסם

בקשר לטמבונים, הפחח ניקה ויישר את מה שהיה, (שדרך אגב היה במצב חלוד ועגום), אבל עדיין מקרוב רואים בהם דפיקות של פטיש . אפשר לעשות על הטמבון הישן הלבשה של נירוסטה דקה, את הפינות של הטמבוןנים קניתי ביחד עם הרכב ולא נראה לי שהם עברו משהו חוץ מניקוי והרכבה מחדש.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום(-:

כרגע אין התקדמות משמעותית אבל מסיבות ברוכות, לפני חודש וחצי נולדה לי בת ומאז אני נוהג בעגלה אחרת(-:

בקרוב אני אחזור לסיים את מלאכת השיפוץ ואולי יום אחד אני אצבע לה אותה בוורוד -סובארו פשע ורודה - זה יהיה חידוש.

תמונות טריות יועלו בקרוב.

ד"א

עכשיו מתחיל להיכנס לי ג'וק אחר בצורה של רנו פואגו, אני מתחיל לחפש, אם מישהו מכיר אני אשמח לשמוע,תודה.

פורסם

יצא מדהים אחי..

אין דברים כאלה...

ד"א כשהוא עבר שיפוץ מי פירק לך את הדשבורד וצבע לך אותו כזה יפה? איפה זה נעשה?

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

• תוכן חדש...