Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטת מכירה ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי כמה חלקים ב EBAY.

בשני מקרים ההצעה שלי היתה במקום השני ולא זכיתי.

לאחר כמה שעות קיבלתי הודעה שהמוכר קיבל את ההצעות שלי.

לפי דעתי יש מוכרים שמציעים (בשם בדוי כמובן) בדקות האחרונות של המכרז הצעות מחיר מופרזות וכמובן לא מאשרים אותה, וכך הם זוכים במחיר המקסימום שהקונה השני הציע.

לי זה קרה פעמיים ב EBAY גרמניה.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

זה קרה, זה קורה וזה יקרה.

שיטה פשוטה ''להריץ'' מחיר.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

היי אסף

יש מקרים בהם למוכר יש פריט זהה נוסף, והוא מציע אותו "לבא בתור" מבחינת מחיר.

באפשרותך לשלם לו את המחיר שממילא התכוונת לשלם, הרי לך זה התאים...

ביכולתך גם להציע לו מעט מעל זה שמתחתיך.

לדוגמא: הצעה ראשונה היתה 15 יורו, המקסימום שלך היה 45 יורו, ו"איש הקש" נתן 50 יורו.

במקרה כזה הצע לו 17 יורו, ושיחליט.

יום נעים

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

הבעיה שלי עם איביי היא מחירי המשלוח המטורפים.

אתה יכול לרכוש חלק ב 10 ליש"ט אבל המשלוח יעלה לך 40 ליש"ט.

לטעמי זו לא העלות האמיתית של המשלוח (לא בדקתי) אבל נראה לי שזו דרך של המוכרים לנפח עלויות ולהגדיל רווחים.

לדוגמא, ספר רכב שרכשתי ב 3 ליש"ט, המשלוח עלה לי 6 ליש"ט.

ואילו גומיות לבוגסות לטריומף שעלו לי 5 ליש"ט לזוג, המשלוח עלה 24 ליש"ט (חבילה קטנה יותר וקלה יותר מהספר).

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
הבעיה שלי עם איביי היא מחירי המשלוח המטורפים.

אתה יכול לרכוש חלק ב 10 ליש"ט אבל המשלוח יעלה לך 40 ליש"ט.

לטעמי זו לא העלות האמיתית של המשלוח (לא בדקתי) אבל נראה לי שזו דרך של המוכרים לנפח עלויות ולהגדיל רווחים.

לדוגמא, ספר רכב שרכשתי ב 3 ליש"ט, המשלוח עלה לי 6 ליש"ט.

ואילו גומיות לבוגסות לטריומף שעלו לי 5 ליש"ט לזוג, המשלוח עלה 24 ליש"ט (חבילה קטנה יותר וקלה יותר מהספר).

הרבה מוכרים בEBAY עושים כסף טוב ממשלוחים.

שמע מקרה...

ראיתי חלק מעניין שרציתי להזמין לחיפושית שלי, שלחתי בקשה למוכר שיגיד לי כמה המשלוח עולה. המוכר חוזר אלי ואומר שהמשלוח עולה 24 דולר וגם נתן לי את משקל החבילה. נכנסתי לאתר רשות הדואר המקומית, ובדקתי את המחיר במחשבון.

הסתבר שזה צריך לעלות רק 8$. כתבתי בחזרה למוכר מדוע הוא גובה ממני סכום גבוה והוא ענה לי שיש לו "הוצאות נלוות" והוא גם צריך לשלם למישהו שישים עבורו את החבילה הדואר. בקיצור... עבודה בעיניים!!!

אם אתם מזמינים מEBAY, בקשו הצעת מחיר למשלוח לפני שאתם נותנים מחיר על הפריט, בקשו גם את משקל החבילה. כנסו לאתר של רשות הדואר (כמעט לכל מדינה יש אתר עם מחשבון) ובדקו אם "חולבים" אותכם.

דרך-אגב, מומלץ גם להתלונן על המוכר בפני EBAY.

פורסם

אין מה להתלונן, יש הרבה מוכרים שלוקחים עמלה על אריזה והליכה לדואר, זו זכותם.

לגבי מחיר המישלוחים שעוברים את מחירי הפריט אני לא מבין את אלו שמתלוננים, הרי אין מה לעשות, אם תזכה במוסטנג במחיר 500 דולר, ההובלה תעלה יותר, אז לא שווה לך להביא אותה ?

מה ציפתם שמחירי המשלוח יהיו תמיד נמוכים ממחיר הזכיה בפריט ?

יצא לי לזכות כמה פעמים בפריט במחיר ההתחלתי של 0.99 פאונד, מחיר המשלוח היה כמה פאונדים בודדים שזה מעל מחיר הזכיה, מה לעשות ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

זה לא תמיד מכירות קש ועבודה בעיניים....

לפעמים אני מוכר מוצרים באיביי ומבחינתי גם אם 3-4 המציעים האחרונים, גם אם לא זכו, הציעו מחיר ששווה לי למכור בו את הפריט, אני מציע להם Second Chance offer וברוב המקרים הם רוכשים את הפריט במחיר שהציע, גם אם הוא נמוך מהזוכה וזו לא עבודה בעיניים ולא הרצות מחירים....

כשמציעים לכם לקנות את המוצר, כשלא אתם אלו שזכיתם בו אלא אתם השניים ואילך, אתם לא מחוייבים לרכוש אותו, זו רק הצעה, כך שלא מנסים לעבוד עליכם...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

זו השנה השמינית שלי שאני קונה ומוכר באי. ביי.

רוב ה''הרצות מחיר'' נועדו להקפיץ את מחירו של המוצר.

שים לב שהזוכה כביכול ש''התחרט'' מופיע כקונה אנונימי או עם אפס כוכבים.

נקודה נוספת, הזוכה האנונימי שכביכול התחרט - היה אמור לקבל פידבק שלילי,

אם תכנסו להסטוריה שלו אחרי מספר ימים תראו שהוא לא קיבל

כוכב אדום, להיפך קיבל אפילו פידבק חיובי מהמוכר.

מקווה שלמדתם משהו.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

המקרה הכי "יפה" היה שקניתי מראה.

נתתי הצעת מקסימום של 30 יורו, וכמובן שעשו לי את "תרגיל איש ההקש".

לאחר מכן קיבלתי מהמוכר חשבון של 98 יורו!!!.

ששאלתי אותו על פירוט החשבון, ענה לי המוכר בגרמנית (עד עכשו הוא כתב לי באנגלית) ש 30 יורו זה על המראה +34 יורו על המשלוח

+ 34 יורו עמלה, שזה סך הכל 98 יורו.

לאחר דין ודברים ואיום שאני אפנה בתלונה ל EBAY הסכים המוכר " ברוב טובו" לוותר לי על העמלה...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לי קרה כמה פעמים, שלאחר סיום של המכירה, שלא זכיתי- פנה אליי המוכר (או המוכרת), ואמרו, שיש עוד פריט אחד, שמוכנים למכור במחיר, שהצעתי. הסכמתי- ולא הייתה כל בעיה! ככה, שזה גם לא עניין אותי, מה ולמה- קניתי במחיר, שהייתי ממילה מוכן לתת!

בעניין של מחירי המשלוח: אכן, פעם זכיתי במראות לאופנוע ובווינקרים, במחיר של 0.99 דולר. ונחשו מה- המשלוח עלה 30! יותר מזה- זה היה של אותו המוכר (חנות בסין), אבל הם סרבו לשלוח הכל ביחד, והתעקשו על משלוח נפרד (כ"א 30$!!!!!).... אין מה לעשות.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לי קרה כמה פעמים, שלאחר סיום של המכירה, שלא זכיתי- פנה אליי המוכר (או המוכרת), ואמרו, שיש עוד פריט אחד, שמוכנים למכור במחיר, שהצעתי. הסכמתי- ולא הייתה כל בעיה! ככה, שזה גם לא עניין אותי, מה ולמה- קניתי במחיר, שהייתי ממילה מוכן לתת!

בעניין של מחירי המשלוח: אכן, פעם זכיתי במראות לאופנוע ובווינקרים, במחיר של 0.99 דולר. ונחשו מה- המשלוח עלה 30! יותר מזה- זה היה של אותו המוכר (חנות בסין), אבל הם סרבו לשלוח הכל ביחד, והתעקשו על משלוח נפרד (כ"א 30$!!!!!).... אין מה לעשות.

יש מה לעשות....

לבדוק מחיר משלוח כולל "טיפול" שלהם, לפני הזכייה ולא אחריה....

דבר חשוב נוסף, לבצע את כל התכתובות רק דרך מערכת ההודעות של eBay ולא דרך אימיילים, כך כשיש בעיה הם יכולים לאתר את ההודעות והתכתובות, לרבות ההתחייבויות.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

לא, זה בסדר- לי לא הייתה כל טענה כלפיהם, כי היה לי די ברור, שאי-אפשר להרוויח מ-0.99$ לזוג מראות או ווינקרים, ככה, שבעצם, הרווח שלהם- ה"משלוח", במיקרה הזה!:-) ומחיר היה סביר כם ככה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...