Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלות תיקון הג'אנט היא 400 ש"ח, אין הבטחה ל 100% אבל "יהיה בסדר", מדובר רק על תיקון השבר בלי קוסמטיקה:x

עכשיו השאלות הן: האם לתקן, או לרכוש חדש דומה (לא זהה) במחיר של 400-450ש"ח או אולי לרכוש סט של 4 משומש ב 800 ש"ח.

או לקנות סט חדש לגמרי ב 1400-1600 ש"ח.

מה דעתכם?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי הולך על 4 משומשים אבל שיהיו במצב טוב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

סבירות מאוד גדולה שג'נטים סגסוגת משומשים יהיו עקומים. בזמנו כשרציתי להחליף ג'נטים לאלפא שלי, ראיתי ג'נטים TSW XENON מדהימים ביופי שלהם, אבל למרות שניראו ממש טוב, היו למעשה עקומים ועשו שמיניות.

מדובר על ג'נטים עם צלעות חזקות מאוד ואפילו הם התעקמו. למעשה אם קונים ג'נט משומש צריך ליישר וזה עולה לפחות 800ש"ח לרבעייה.

בסוף עשיתי יישור לג'נטים מקוריים של אלפא (הם של חברת SPEEDLINE).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הייתי הולך על 4 משומשים אבל שיהיו במצב טוב.

כשאני מדבר על משומשים אני מדבר על 4 גאנטים של רכב מפירוקייה, הרכב נסע עד לתאונה שהשביתה אותו, התאונה לא אמורה לפגוע בגאנטים ואם כן אז רואים זאת לפני הקנייה, כמובן שאין אחריות:roll:.

סבירות מאוד גדולה שג'נטים סגסוגת משומשים יהיו עקומים. בזמנו כשרציתי להחליף ג'נטים לאלפא שלי, ראיתי ג'נטים TSW XENON מדהימים ביופי שלהם, אבל למרות שניראו ממש טוב, היו למעשה עקומים ועשו שמיניות.

מדובר על ג'נטים עם צלעות חזקות מאוד ואפילו הם התעקמו. למעשה אם קונים ג'נט משומש צריך ליישר וזה עולה לפחות 800ש"ח לרבעייה.

בסוף עשיתי יישור לג'נטים מקוריים של אלפא (הם של חברת SPEEDLINE)..

אוף:roll: אין לכם מושג איך אני מבועס מהעניין, זה היה נראה כל כך פשוט בהתחלה:evil:

אולי בסוף אני אתקן את שלי ואעשה איזון ונראה איך ילך, מקסימום הפסדתי 400 ש"ח על הניסיון שגם זה לא מעט כסף (זה חצי מעלות של גאנטים מפירוק וכמעט שליש של חדשים)...:?

הגאנטים בתמונה אלו הגאנטים ב 800 ש"ח מהפירוק, הם פחות יפים משלי, מה דעתכם?

10072008489.jpg

חבר מועדון 13925

פורסם
כשאני מדבר על משומשים אני מדבר על 4 גאנטים של רכב מפירוקייה, הרכב נסע עד לתאונה שהשביתה אותו, התאונה לא אמורה לפגוע בגאנטים ואם כן אז רואים זאת לפני הקנייה, כמובן שאין אחריות:roll:.

אוף:roll: אין לכם מושג איך אני מבועס מהעניין, זה היה נראה כל כך פשוט בהתחלה:evil:

אולי בסוף אני אתקן את שלי ואעשה איזון ונראה איך ילך, מקסימום הפסדתי 400 ש"ח על הניסיון שגם זה לא מעט כסף (זה חצי מעלות של גאנטים מפירוק וכמעט שליש של חדשים)...:?

הגאנטים בתמונה אלו הגאנטים ב 800 ש"ח מהפירוק, הם פחות יפים משלי, מה דעתכם?

במידה והאוטו שבתמונה הוא רובר אני לא חושב שהם יתאימו לך לגולף

פורסם

גם אם הם יתאימו מבחינת הברגים לדעתי מבחינת המראה על האוטו הם לא יתאימו.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

למה לא יתאימו? 4x100 בגודל 15 אינצ' רוחב 195 בדיוק במידות שלי.

מבחינת המראה אני מסכים שהם לא יפים, אבל זה מה שמצאתי בינתיים.:-(

חבר מועדון 13925

פורסם
לא יתאימו לך ידידי.

תסתכל פה:

http://myweb.tiscali.co.uk/a1autos/technical.htm#ROVE

קודם כל תודה על הקישור, דף מאד חיוני (עבורי לפחות).

אכן אני רואה שהמידה לא תתאים לי:cry:

האם אני יכול לקחת חישוק עם bore גדול או קטן משלי ואם כן איך אני יודע? צריך למדוד את הטבור ברכב?

לדעתי, מאחר ואף צמיגאי לא דיבר על ה bore אולי במגנזיום כבר כולם עם מידת bore גדולה מהנדרש.

חבר מועדון 13925

פורסם

וואלה מסתבר שג'נטים זה כאב ראש.

למה לא עשו מרווח ברגים וקדח סטנדרטיים?

לשאלתך- קדח יותר קטן אתה לא יכול להתקין, יותר גדול אפשר אבל צריך טבעות שיגשרו על הפער.

אבל מה יש לדבר? ביד 2 מתפרסמים היום ג'נטים של סיאט קורדובה. אם הם מקוריים הם יתאימו לך כמו כפפה ליד, בלי מתאמים ובלי כלום.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=79694

פורסם

עברתי היום בדרך ליפו וליד מכון הדרום ראיתי שיש פנצ'רמאכר שבשלט שלו כתוב שהוא מתקן ג'נטים ממגנזיום. שווה לבדוק.

בהצלחה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
וואלה מסתבר שג'נטים זה כאב ראש.

למה לא עשו מרווח ברגים וקדח סטנדרטיים?

לשאלתך- קדח יותר קטן אתה לא יכול להתקין, יותר גדול אפשר אבל צריך טבעות שיגשרו על הפער.

אבל מה יש לדבר? ביד 2 מתפרסמים היום ג'נטים של סיאט קורדובה. אם הם מקוריים הם יתאימו לך כמו כפפה ליד, בלי מתאמים ובלי כלום.

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAccessory.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=79694

ראיתי אותם כבר (אני חורש את יד 2 כל יום) המחיר שלהם נשמע טוב אבל אלו גאנטים סיניים והם מכוערייייים.

תודה בכל אופן:wink:

חבר מועדון 13925

פורסם
עברתי היום בדרך ליפו וליד מכון הדרום ראיתי שיש פנצ'רמאכר שבשלט שלו כתוב שהוא מתקן ג'נטים ממגנזיום. שווה לבדוק.

בהצלחה.

מסתבר שלא קשה למצוא כאלו שמתקנים ג'אנטים אבל האחריות היא לא ממש אחריות (משהו בסגנון של סיפור החלון בפורשה של ezl280).

אם לא תישאר לי ברירה אני אתקן וארכיב אותו מאחור.

תודה דורון

חבר מועדון 13925

פורסם
עלות תיקון הג'אנט היא 400 ש"ח, אין הבטחה ל 100% אבל "יהיה בסדר", מדובר רק על תיקון השבר בלי קוסמטיקה:x

עכשיו השאלות הן: האם לתקן, או לרכוש חדש דומה (לא זהה) במחיר של 400-450ש"ח או אולי לרכוש סט של 4 משומש ב 800 ש"ח.

או לקנות סט חדש לגמרי ב 1400-1600 ש"ח.

מה דעתכם?

מכיוון ששאלת- תקנה חדש, שמתאים בדיוק לרכב. וכמובן- תבחר את ג'נטים חלומותיך...

אחרי חודשיים תשכח את ההוצאה, ותשאר עם משהו יפה ואיכותי.

נפתלי

• תוכן חדש...