Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שביתה בעמדה מס' 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעיתונאי/עורכי הדין בפורום,

אין איזה חוק שאומר שאם מקום כלשהו, לדוגמא, משרד התחבורה, הרישוי, עמדה מספר 1 והטלפון{שעושים בו בינגו} עושה מה שבא לו ואיך שבא לו, ההנהלה צריכה לעוף?

זה יהיה נחמד לראות את רמטכ"ל מופז לענייני אירן מתעסק סוף סוף במשהו שהוא מבין בו[שזה שטויות] ואולי דם חדש יגיע למשרד הזה.

----

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דמגוגיה? אירוניה. חבל שאתה לא יכול להבדיל בין שני המושגים.

אולי אירוניה דמגוגית? :)

אני מבדיל יפה מאוד, דיברתי על פעולה לשם מניעת הצורך של בעלי רכב אספנות בעמדה מס' אחת, ואתה נגררת מכאן לקרביות יתר. לא ברור לי מה ניסית להוכיח, אבל זה לא היה דברור למופת של מועדון החמש.

מכוני הרישוי לא עוסקים ולא יעסקו בזיופים. אין זה מעיניינם כלל ועיקר.

זכורות לי מס' פעמים בהם נשלחו רכבים לעמדה מס' 1 עקב חשש לזיוף מס' המנוע. אתה טוען שזה היה על דעתו של הבוחן בלבד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אולי אירוניה דמגוגית? :)

אני מבדיל יפה מאוד, דיברתי על פעולה לשם מניעת הצורך של בעלי רכב אספנות בעמדה מס' אחת, ואתה נגררת מכאן לקרביות יתר. לא ברור לי מה ניסית להוכיח, אבל זה לא היה דברור למופת של מועדון החמש.

במסגרת הדברים שלא הצלחת להבין נוסיף את ההבדל בין "דובר" שחותם כ"דובר מועדון ה-5" ובני הספל.

אז אולי הפוסט שלי היה "דוברות פרטית"? אז זאת לא היתה הבנה למופת מצדך...

בקיצור, הבנת?(סוף סוף?)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
זכורות לי מס' פעמים בהם נשלחו רכבים לעמדה מס' 1 עקב חשש לזיוף מס' המנוע. אתה טוען שזה היה על דעתו של הבוחן בלבד?

הגדלת ראש פרופר.

ממתי בוחנים הפכו למז"פ?!

באיזה קורס לימדו אותם זאת?!

פורסם

אם כך, מה בעצם עושים בעמדה מס' 1 שלא יכול לעשות מכון רישוי?

במסגרת הדברים שלא הצלחת להבין נוסיף את ההבדל בין "דובר" שחותם כ"דובר מועדון ה-5" ובני הספל.

אז אולי הפוסט שלי היה "דוברות פרטית"? אז זאת לא היתה הבנה למופת מצדך...

בקיצור, הבנת?(סוף סוף?)

לא מעט הודעות כבר נכתבו בשרשור, ואתה עדיין לא מבין שלא התייחסתי בכלל למצב המביש בעמדות הללו, אלא לכך שיש לבטל את הצורך בהן בכלל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ליעד, לא ברורה לי התגובה שלך.

אתה רוצה שנכנס למשרד התחבורה ונרסס את כולם?

יש שתי דרכים להלחם במצב המביש הזה: להעלות את המודעות במשרד התחבורה וליצור דעת קהל.

ועד המועדון עושה את הדבר הראשון (ולכן הוא "לא יושב" ומשתתף עם אחרים בנוגע לדבר השני.

תאמין לי שאי הכנסת מנגנוני נכים לרכבים, זה נושא כאוב הרבה יותר ואני בטוח שגם ארגונים אחרים לוחצים על משרד התחבורה.

ואין ברירה, חייבים לחכות עד שמשרד התחבורה יתעשת אבל זה לא אומר ש"יושבים".

כדי להכניס לך קצת הבנה על הבנתי או אי הבנתי, הרי לך שוב ציטוט שלי מהשירשור. יש אנשים שצריך לומר להם כל דבר פעמיים? והבנת את עניין הדוברות?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אם כך, מה בעצם עושים בעמדה מס' 1 שלא יכול לעשות מכון רישוי?

לא הרבה אם בכלל.

1. למכונים אין קשר און ליין למסופי הרשות.

2. זיהוי מס' מנוע בעייתים(מקומות לא נגישים), עמדה 1 שולחת למכונים לזיהוי.

3. גם עמדה 1 לא עוסקת בזיהוי פלילי.

4. עמדה 1 מתואמת עם המחלקות הטכניות של היבואנים ומקבלים מהם חומר מתעדכן(או לפחות אמורים).

פורסם

כל מה שאתה אומר מחזק את הדעה שעמדה מס' 1 מיותרת.

אולי האיש שמדבר מעמקי ליבו על מה שעושה הועד, ולא עושה זאת כדובר יחשוב שנית למה העלאת המודעות במשרד התחבורה למה שקורה בעמדה איננה רלוונטית, ויחשוב קצת על ההגיון שבביטול הצורך במעבר שם.

היו"ר שלו, כפי שראינו בשרשור, מעדיף לשבת על שתיה קרה במפגשי רעננה בעודו ממתין שמשרד התחבורה יתעשת. לא מגיעים רחוק ככה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אולי האיש שמדבר מעמקי ליבו על מה שעושה הועד, ולא עושה זאת כדובר יחשוב שנית למה העלאת המודעות במשרד התחבורה למה שקורה בעמדה איננה רלוונטית, ויחשוב קצת על ההגיון שבביטול הצורך במעבר שם.

היו"ר שלו, כפי שראינו בשרשור, מעדיף לשבת על שתיה קרה במפגשי רעננה בעודו ממתין שמשרד התחבורה יתעשת. לא מגיעים רחוק ככה.

נראה לי שצדקתי במחשבותי, והאיש היושב בניכר ומקליד ומטיף לעם בציון מה לעשות, אינו מדבר מתוך "צורך הנושא", אלא לכאורה מתוך צורך אחר.

ואם כך, ומאחר ומדובר במנהל בכיר בפורום, עדיף היה לו לא היית מנצל את כוח כתיבתך ברמיזות כאלו ואחרות שלא לצורך, אלא מבין שעת לכתוב ועת לידום.

בשמחות

אבי.

אגב, אם אני הוא המוגדר אצלך "יו"ר שלו" -

האם ידוע לך באמת מה נעשה על ידי המועדון במשרד התחבורה? לא.

האם אתה חבר מועדון שמגיע לו לקבל דווח על כך? לא.

האם ראית אי פעם שישבתי ברעננה על שתיה קרה? לא.

להבא עדיף שתבדוק לפני כתיבת שטויות, או דברים לא מדוייקים.

ושוב בשמחות

היו"ר שלו.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
נראה לי שצדקתי במחשבותי, והאיש היושב בניכר ומקליד ומטיף לעם בציון מה לעשות, אינו מדבר מתוך "צורך הנושא", אלא לכאורה מתוך צורך אחר.

ואם כך, ומאחר ומדובר במנהל בכיר בפורום, עדיף היה לו לא היית מנצל את כוח כתיבתך ברמיזות כאלו ואחרות שלא לצורך, אלא מבין שעת לכתוב ועת לידום.

בשמחות

אבי.

ושוב בשמחות

היו"ר שלו.

t

אני ראיתי את היו"ר שותה קפה ברעננה וזה לא מוגדר שתיה קרה

ובדרך כלל הוא שותה קפה וקפה זה חם :) :) :)

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
t

אני ראיתי את היו"ר שותה קפה ברעננה וזה לא מוגדר שתיה קרה

ובדרך כלל הוא שותה קפה וקפה זה חם :) :) :)

לא מדוייק:לאחרונה, הוא בכלל מבלה לא מעט בנוקיה בת"א - אבל הודות להשקה של הפורד מוסטנג בשישי, כנראה שנזכה סופסוף לראותו ברעננה..

פורסם

בשמחות

אבי.

ושוב בשמחות

היו"ר שלו.

האיש היושב בניכר כדבריך (בדקת בכלל במה מדובר או שאתה ניזון משמועות?), ממשיך לקדם את נושא האספנות בארץ גם מכאן וגם בארץ (תתפלא לגלות שאני בארץ הרבה יותר ממה שנדמה לך), ויש לא מעט אנשים שהפרוייקטים שלהם קודמו בעזרתו. זכותך לחשוב שאספנות צריכה לסוב סביב מפגשים חברתיים, אבל אני מאמין שהמעשים הם שקובעים, ועד כה לא ראיתי יותר מדי כאלו מהכיוון שלכם.

שאלתי מה נעשה ע"י המועדון בנושא האקוטי של עמדה מס' 1, וענית לי. אם אינני יודע, האם דבריך לא היו אמת?

אינני חבר מועדון (בעבר הייתי) בדיוק בגלל הגישה שמונעת מידע ממי שלא נמנה על הגוורדיה המנהלת. מדוע שאשחית את כספי על מועדון שלא עושה יותר מדי וגם לא מוכן להתנהל בשקיפות הראויה?

ראיתי תמונות שלך יושב ברעננה, אך לא ניתן לחוש בטמפרטורה דרך הפיקסלים. במידה והשתיה לא הייתה קרה, התנצלותי שלוחה מהניכר ביחד עם המלצה לעבור למשקאות קרים, הטמפרטורות בארץ זה לא צחוק בעונה זו של השנה.

בידך הבחירה אם לפעול לטובת קידום האספנות, או לכיוון של מלחמה בכל גורם אופוזיציוני והכפשות על בסיס אישי. הדרך השניה נוסתה כבר ע"י גורמי עבר במועדון (חלקם עוד פעילים) ולא הצליחה מי יודע מה.

העת לידום לא הגיעה, אם רוצה מועדון החמש לנוח על זרי הדפנה ולחלק צל"שים לעצמו, יתכבד ויעשה זאת בפורום הסגור שלו. אם הוא רוצה להתנהל גם בפורום פתוח, שיהיה מוכן לקבל ביקורת עניינית, גם כשהיא לא נעימה, ולעיתים גם לא עדינה במיוחד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

שאלתי מה נעשה ע"י המועדון בנושא האקוטי של עמדה מס' 1, וענית לי. אם אינני יודע, האם דבריך לא היו אמת?

דברי תמיד אמת, לכן נראה לי שמישהו פשוט לא הבין משהו ...

אינני חבר מועדון (בעבר הייתי) בדיוק בגלל הגישה שמונעת מידע ממי שלא נמנה על הגוורדיה המנהלת. מדוע שאשחית את כספי על מועדון שלא עושה יותר מדי וגם לא מוכן להתנהל בשקיפות הראויה?

בידך הבחירה אם לפעול לטובת קידום האספנות, או לכיוון של מלחמה בכל גורם אופוזיציוני והכפשות על בסיס אישי.

אני מציע ומבקש שתתנצל על ההאשמות ללא בסיס העולות מדבריך אלו.

העת לידום לא הגיעה, אם רוצה מועדון החמש לנוח על זרי הדפנה ולחלק צל"שים לעצמו, יתכבד ויעשה זאת בפורום הסגור שלו. אם הוא רוצה להתנהל גם בפורום פתוח, שיהיה מוכן לקבל ביקורת עניינית, גם כשהיא לא נעימה, ולעיתים גם לא עדינה במיוחד.

מועדון החמש מוכן תמיד לקבל ביקורת. בונה.

לא מוכן לקבל הכפשות הבאות לכאורה מכוון מסויים ולמטרה מסויימת.

אם יש למישהו מחברי המועדון טענות, בקשות, הצעות או צורך אחר כלשהו - יש אדם הממונה על

השירות ו/או האינפורמציה לאותו חבר.

אנא הצג בפני חבר או לא חבר, שפנה לנציג הנ"ל של המועדון בנושא כלשהו ולא נענה.

אנא נסה להזכר אם ניסית אתה לשוחח איתי בנושא כלשהו בשיחה ישירה,

או שרק דרך התקפות עלי ועל המועדון, מעת לעת בפורום.

בכדי להשיג מטרות באופן רציני לא ראוי להשתמש בהתקפות ובנסיונות להשחרת פנים, אלא קיימות דרכים טובות יותר כידוע לך.

הדברים הבוטים ולא מדוייקים שכתבת חורגים "מביקורת עיניינית" כפי שהגדרת אותה.

המשך יום נעים,

מקווה לראותך מחר בהשקה ברעננה.

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בואו ניכנס לפרופורציה, לצערי בילית לא מעט זמן לאחרונה בעמדה מס 1, ועדיין לא סיימתי. ונכון שבעלי רכב אספנות נאלצים להגיע לשם מכל מיני סיבות, ועדיין... רכבי אספנות הניזקקים לשירותי עמדה מס 1 מהווים אחוז קטן מאד מסך כל הפונים לעמדה.

עם כל הכבוד.. אנחנו לא במרכז העולם

אריה

פורסם

חשבתי לקפוץ ראש לתוך השרשור הזה מאחר ואני אוהב ויכוחים חמים שהולכים ומתלהטים אבל האמת, השרשור הזה כל כך נמוך שאפילו לי זה מוציא את החשק.

ארז רונן

• תוכן חדש...