Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף- אתמול הגיע!:-) אבל עוד לא הספקתי לקרוא- באתי מאוחר, ראיתי, הלכתי לישון!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכל נעשה מתוך בחירה אישית שלכן,

אף אחד לא עצר ולא עוצר נשים מלעסוק בתחום שכביכול שייך רק לגברים.

במפגש שישישרון הנשים הן מאוד דומיננטיות והלוואי וירבו.

רוצות שיוויון? באנה השתתפו, עשו, שפצו ואנחנו נעזור לכם.

אף אחד לא טען שנשים מקומן במטבח למרות שהשפים הטובים ביותר הם גברים, אז?...

התחום פתוח לכולם, גברים ונשים - עובדה!

:mm_yeah:

צודק ב 100% המועדון פתוח לכולנו בזרועות פתוחות, להבדיל ממקומות אחרים שבהם היינו צריכות להלחם על מנת להכניס רגל נשית למקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני מצטרף לרשימת אלו שלא אהבו ביטויים כמו "אנחנו רק מציצות לעולמכם"...

דווקא מאשה מיוחדת של בחור מיוחד (אבי נוף) ציפיתי ליותר תעוזה בכתיבתה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם אין בבעלותה רכב אספנות, והיא לא מתעסקת פיזית בתחביב זה אומר שהיא רק "מציצה" לעולם הזה, זה שאתה בוחר לייחס לזה חשיבות אחרת בגלל שהיא בחורה זה כבר מעיד עליך לטעמי...

פורסם

לא, זה שהיא אשתו של יו"ר המועדון אומר שהיא הפכה לסוג של דמות פוליטית שיפה לה היה אילו היה משתמשת בשפה קורקטית יותר.

ביטון אתה יודע טוב מאוד שלא קראת את הפסקה המדוברת ולכן זכות הדיבור שלך בעניין קטנה עד לא קיימת. אם אתה מחפש להכנס בבחור סתם (כמו שאתה עושה הרבה לאחרונה) חסוך מאיתנו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יוליה, ראשית את לא במקום של לקבוע למי יש זכות דיבור ולמי לא אז הערות כאלה תשמרי לעצמך.

שנית נכון שלא קראתי את הפסקה המדוברת התגובה שלי היתה בכלליות ולא באופן ספציפי אם היית טורחת להתעמק בה ולא לשחק את הסנגוריה מטעם נמחק בוודאי היית מבינה זאת לפני.

מר ביטון, עוד כינוי אחד כזה ואתה מקבל ישר שלוש נקודות. ראה הוזהרת

בני, מנהל הפורום

פורסם

ואם היית קורא את הכתוב היית מבין למה הוא התכוון ולא מפרש דברים בצורה לא נכונה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

בתור אחד שלא היה אף פעם חבר במועדון החמש, לא ישב בשום ישיבה (סגורה או פתוחה) של מועדון החמש,

לא קרא את האבטומוביל המדובר ואת ה"מאמר" כולו - על מה אתה מגיב בכלל ?

אם אתה מחפש "להיכנס" בשביל להיכנס - שיבושם לך.

"זה רק מראה עלייך".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפני שאתם מסתבכים בבעיות הפילוסופיות של מי רואה מה על עצמו ועל אחרים וכו וכו, אז האח הגדול, והצנזור הנורא מודיע שאם זה יימשך, המספריים יעבדו.

ראו הוזהרתם

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני לא נוהגת להשתתף בויכוחים אלו או אחרים שעולים בפורום, אך אני מדי פעם נכנסת לפורום, קוראת ומתעדכנת, ולפעמים גם מעלה תמונות מאירועי המועדון.

אינני חברת מועדון, ואין ברשותי רכב אספנות, אך למרות זאת השריטה של התחביב הזה קיימת אצלי. כן אני אוהבת רכבי אספנות.

לא יכולתי הפעם לקרוא את הכתוב ולא להגיב ולומר לך ולכל מי שחושב כמוך, שלפעמים יש צורך להודות במציאות - מועדון החמש הוא מועדון שברובו הינו "מועדון גברים" ולא נשים, כפי שציינה נורית. זו לא סטיגמה - זאת המציאות.

שלי

ג'קלין, את למעשה מחזקת את דברי הקודמים. יצא כך שרוב העוסקים בתחום הם גברים. זהו המצב העובדתי. יוליה שכבודה במקומו מונח, בחורה ברמה גבוהה וסופר אינטלגנטית לקחה את הדברים קצת אישית במקום הנשים באשר הן. ולכן אני מציע שהרוחות ירגעו וניפגש בשמחה ובאחדות ביום שישי הקרוב במפגשישירון.

שלכן

עמוס

פורסם

מר קונדס..

חוץ מקצין בטיחות ויחצן מיאטות עכשיו אתה גם פמניסטית קשוחה?!

אני מבין שאתה קשור מאד לצד הנשי שלך ומכבד אותו אבל גם הדברים של חברה שלך יצאו מהקשרם

כי היא לא בדיוק התלהמה רק אמרה שזה מפריע לה קיבלה תשובה וזהו

הלוואי שהיו נשים בתחום היום אין זהו... לשמחת\צער הגברים הנשים היום בתחום הרכבים בארץ נספחות או יחידות סגולה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אפשר לקבל צילום של המאמר כדי לדעת על מה המדובר? לא כולם מקבלים את העיתון. :shock:ו

העיתון מגיע רק למי שחבר במועדון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין קשר בין הדיעה שלי לדיעה של כל אדם אחר שכתב בשרשור הזה.

דעתי היא שהייתי מצפה דווקא מאשתו של אבי נוף להציג מאמר בצורה קצת שונה ממה שהיא הציגה,

זה לא נכתב כדי להרע או להתלונן אלא דווקא כדי לשפר, ומהיכרותי עם אבי נוף אני יודע שהוא לוקח כל דבר לתשומת ליבו (וטוב שכך),

ודווקא אם המאמר היה נכתב מזוית "טיפה אחרת", הוא היה יכול להיות מעניין אף יותר,

ואולי לקרב יותר נשים לתחום במקום לתת לגיטימצייה לריחוקן.

• תוכן חדש...