Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכרזים במכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוזרת לשולח.

מה עם הסחורה המוחרמת בנתב"ג[עודף וודקה/בשמים/כל דבר אחר?] מושמדת או נמכרת?

לא כל סחורה חוזרת לשולח.

במחסני נעמן מוצאים למכרז גם שתייה חריפה אבל זה לייצוא בלבד.

גדי! נניח שהחלטת לא לשחרר חבילה מהמכס מכל סיבה כלשהי רוב הסיכויים סבסופו של דבר החבילה תצא למכרז.

כמה זמן לוקח מרגע ההחרמה או מרגע אי שיחרור החבילה מהמכס ועד הוצאתה למכרז זה אינני יודע.

מה שאני יודע זה שהם יכולים לפרק את החבילה שלך ולמכור אותה כפריטים בודדים ולך תדע גם לאיזה מחסן תגיע החבילה שלך.

ממעקב אחר רשימות הפריטים שמוצעים למכירה במחסני נעמן ניתקלתי באלטרנטורים חדשים לרכב ובעוד כל מיני חלקים לרכב וגם בחבילות שהחבר'ה שם לא יודעים מה הם מכילות ואז הם רושמים "פריט לא מזוהה " וכ"ו.

בקיצור קשה לי להאמין שתמצא חבילה שלך במכרזים ותקנה אותה במחיר יותר זול ממה שהיית משלם עלייה במכס.

מה גם שיש לך מתחרים במכרזים.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אני הייתי במכירות פומביות של המשטרה , שם מוכרים את כל מה שישב בתור "ראיות" חבל שהראיות הללו הם המערכת שגנבו לנו מהאוטו או מהבית. שם המכירות מתנהלות כמו מכירות פומביות רק באוירה של שוק.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אני הייתי במכירות פומביות של המשטרה , שם מוכרים את כל מה שישב בתור "ראיות" חבל שהראיות הללו הם המערכת שגנבו לנו מהאוטו או מהבית. שם המכירות מתנהלות כמו מכירות פומביות רק באוירה של שוק.

זה בסדר,

גם חלק השוטרים במדינה שלנו הם מכירה פומבית באוירה של שוק

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

יש לי חבר שיש לו מפעל לגריסה

לשם מגיעות מכוניות,נעליים...וכל מיני דברים שנתקעו במכס

לדוגמה ליפני חודש הוא גרס פורשה חדשה ולפני שבועיים S80 חדשה בנילון

כואב הלב אבל אין מה לעשות בנידון

הרכב מגיע עם פקח שמוודע וידויי הריגה ואי אפשר לחלום אפילו על סיבוב או סתם לשמוע את מערכת הסאונד

אז הינה סוף עצוב לעוד סיפור שהתחיל בהצלחה

פורסם

מדינה מפגרת פשוט כואב הלב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש לי חבר שיש לו מפעל לגריסה

לשם מגיעות מכוניות,נעליים...וכל מיני דברים שנתקעו במכס

לדוגמה ליפני חודש הוא גרס פורשה חדשה ולפני שבועיים S80 חדשה בנילון

כואב הלב אבל אין מה לעשות בנידון

הרכב מגיע עם פקח שמוודע וידויי הריגה ואי אפשר לחלום אפילו על סיבוב או סתם לשמוע את מערכת הסאונד

אז הינה סוף עצוב לעוד סיפור שהתחיל בהצלחה

אם היה לי מפעל גריסה כזה הייתי בונה מסוע ארוך ארוך הנע בתוך שרוול גדול ואטום שדרכו עוברים הרכבים לגריסה, את מה שיקרה לרכבים המיוחדים האלו בזמן המעבר בשרוול אני משאיר לדמיון של כל אחד ואחד...:lol::lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...