Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חי בארץ בגלל זה כל כך חבל לי.

את אחת הקונטשים שהיו בארץ הכרתי היא הייתה שחורה וישבה על בסיס של קורבט.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לפני די הרבה שנים ראיתי אחת אדומה, שהסתובבה בבת-ים (:-o:shock: ), והייתה נראית (ונשמעת:twisted: ) אוטנטית לחלוטין! לא יודע, מה זה היה, ולאן נעלם...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם היא הייתה רפליקה היא הייתה שייכת לאיזה גרוזיני בבת ים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

למה?!:roll:

כלומר- היא הייתה "קומבינה", או שפשוט בגלל איזו עבירה? ומה עלה בגורלה- הושמדה, או שעדיין זרוקה איפשהו?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היה עליה כתבה בסופשבוע של מעריב, באותן שנים, הבנאדם לטענתו קנה אותה בלי לדעת שזו רפליקה,חיפש למכור אותה, והזמין כתב רכב לעשות עליה כתבה ונסיעת מבחן, מפה לשם בכתבה הכתב מציין את כל החשדות שעלו ואיך הוא הגיע למסקנה שזו רפליקה.

מה שכן, הוא ציין שגם בתור רפליקה הרכב היה מהיר ומאוד מהנה, וציין שאם היה אפשר היה קונה אותה ככה, כמובן שמחיר בהתאם.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

כן, גם אני שמעתי את הסיפור הזה. בעיקרון- מנוע V8, בטח גם משופר- כמה רע זה כבר יכול להיות?:wink: ושוב- מעניין, מה עלה בגורלו של האוטו?:roll:

פורסם
אני חי בארץ בגלל זה כל כך חבל לי.

את אחת הקונטשים שהיו בארץ הכרתי היא הייתה שחורה וישבה על בסיס של קורבט.

אי אפשר לבסס אותה על קורבט, המנוע לא במקום הנכון...

היה עליה כתבה בסופשבוע של מעריב, באותן שנים, הבנאדם לטענתו קנה אותה בלי לדעת שזו רפליקה,חיפש למכור אותה, והזמין כתב רכב לעשות עליה כתבה ונסיעת מבחן, מפה לשם בכתבה הכתב מציין את כל החשדות שעלו ואיך הוא הגיע למסקנה שזו רפליקה.

מה שכן, הוא ציין שגם בתור רפליקה הרכב היה מהיר ומאוד מהנה, וציין שאם היה אפשר היה קונה אותה ככה, כמובן שמחיר בהתאם.

אכן היסטוריה, בעל פאב או משהו שהביא אותה, זה הגיע אפילו לחדשות בטלוויזיה... הניסיון למכור רפליקה כמכונית אוטנתית.

זו במודעה היא אכן רפליקה, ככל הנראה על פונטיאק פיירו, בעלת מנוע מרכזי, יוצרה גם שנת 1986, המנוע לפי התמונה באותה רפליקה הוא מנוע של GM.

הייתה כזו באשדוד, במצב של סוף הרכבה, עמדה זמן רב וחיכתה לגואל (וקונה). נראה כי קנו אותה בצפון, סיימו את ההרכבה וכעת מוכרים אותה..

חוקי? לא. חוקי מדינת ישראל לא מאפשרים לרפליקות לעלות על הכביש, לא משנה עד כמה מושלם הקיט.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

1987 הוכנסה קונטאש מקורית לארץ ,מספר זר,וגם טופלה כאן מספר פעמים,איני יודע מה עלה בגורלה

נערכה גם נסיעת מבחן במגזין "טורבו" הישראלי

פורסם

אני בטוח שבשחורה לפחות המנוע היה של קורבט , הרכב היה שייך לדוד של אחד שהיה איתי בכיתה.

פורסם

ממה שאני זוכר היו כמה:

- צהובה, חנתה בדרך קבע באחד מהחניונים במערב ראשל"צ (רפליקה?)

- לבנה, הייתה זרוקה מחוץ לבית פרטי באשדוד (רפליקה?)

- אדומה, הגיע כמדומני בשנת 1996 לתערוכת רכב בארץ, כנראה חזרה לחו"ל.

- עוד אדומה, הבעלים הוא ישראלי לשעבר והביא אותה לארץ למספר שבועות.

• תוכן חדש...