Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר חוקים של המשטרה - חנ"א - שלכל שוטר תנועה יש ועל פיו בלבד יתן או לא יתן מצויין במפורש... רכב שישנן בו חגורות חייבים לחגור.!!!!

לא מצויין הדגם רכב / שנה / מסחרי / פרטי / מס גלגלים / ואם יש רדיו דיסק... רכב שקיימים בו חגורות גם מחוייבים לחגור אותן.

גם אני קיבלתי דו"ח משוטר לאחר שהייתי מאוד בטוח שאני לא צריך לחגור, וברשותי רכב אספנות מסחרי שהחובה לחגורות על פי החוק הקודם הייתה בשנת 79 למיטב זיכרוני...

כתבתי מכתב למתנא ולא זוכיתי למרות הכל!

אם יש לכם ... תחגרו ללא קשר ל"תרוץ הבטיחותי".

Copy of IMG_0977.jpg

Copy of IMG_1297.jpg

פורסם
אכן כך, התקנה אומרת שאם מותקנות ברכב חגורות בטיחות- חובה לחגור. כבר עצר אותי שוטר בעבר, ולחר בירור עלה כי זו התקנה.

אריה

מדברייך אני מבין שאם אדם פירק את חגורות הבטיחות מהרכב, על פי התקנות אין חובה לחגור חגורה?:-P

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

לא מדוייק.

קיימת חובת הימצאות חגורות בטיחות גם ברכבי אספנות ע"פ השנתונים המצויינים בקישור לעיל.

כך שלא ניתן להסיר חגורות, ולהיות פטור מחגירתן, מרכב אשר בתקנות מחוייב בהן.

פורסם
מדברייך אני מבין שאם אדם פירק את חגורות הבטיחות מהרכב, על פי התקנות אין חובה לחגור חגורה?:-P

אם החגורה יורדת מרכב שלא מחוייב בה ,אתה לא חייב לחגור.

ואתה צריך להיות טיפש גדול בשביל להוריד אותה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...