Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הטריומף שלי קניתי מאדם מבוגר שמאד אהב את הרכב, יד ראשונה, הרכב היה אצלו כמעט 30 שנה.

לפני המכירה הוא שאל מה אני מתכוון לעשות עם הרכב וביקש לראות את הרכב לאחר השיפוץ.

למי שזוכר ולמי שלא, השיפוץ די נתקע ולקח הרבה מעבר למצופה, האדון התקשר אליי בערך אחת לחצי שנה, הוא לא שכח ודאג שגם אני לא אשכח לבוא להראות לו את הרכב לכשיהיה מוכן.

נסעתי אליו לפני כחודש עם הרכב, ההתרגשות שלו היתה גדולה וגררה גם אותי להתרגשות.

האדון שהיום כבר לא נוהג יותר, ישב במושב הנהג והרגיש (אולי) איך הוא חוזר ונהיה צעיר, בנפש לפחות.

הוא סיפר לי סיפורים על העבר שלו עם הרכב וכו'.

לקח לו המון זמן להיפרד ממנו בשנית...

בקיצור, אם אתה אדם עם סנטימנטים ובאמת מרגיש קשור ליצירה שלך, (הרי שיקמת את הרכב בעצמך) אז מכור רק למי שישמור על הרכב, אם את השיפוץ עשו בשבילך בעלי מקצוע ו/או אתה אדם חומרי שאינו נקשר לחפצים, מכור לכל מי שישלם את מה שאתה דורש...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

הכל תלוי במצב לדעתי.

אני לא בעל רכב אספנות, שלי ממש חדש (1987) :), בכל מקרה, בשלב זה לא הייתי מוכר בשביל מחיר שהוא המחיר שהרכב שווה כרגע לאף אחד. לעומת זאת, אם יבוא מישהו ויציע לי מחיר יפה, שמשתלם לי למכור בכל אופן, אז לא משנה מי האדם, סביר להניח אני ימכור לו.

מצד שני, באמת התחלתי לחשוב על למכור, מצב כלכלי קצת השתנה בבית, וגם מחירי הדלק מתחילים ללחוץ מאוד, אז במידה ואני יפרסם את האוטו למכירה במצב הזה, ואני לא יהיה לחוץ למכור, סביר להניח שאני לא ימכור את הרכב לכל ילד שיבוא וירצה אותו בתור רכב ראשון.

כל זה כמובן במצב שיש הרבה מתעניינים ואני יכול להרשות לעצמי לבחור למי אני מוכר את הרכב.

אם אני צריך למכור, ואין למי למכור, אז הראשון שיראה את הכסף מי שלא יהיה יקבל אותו.

לסיכום, אם יש לך את הפריוולגיה להשאר אם האוטו, אז אל תמכור, אם לא הכל תלוי במצב הקונים.

אתה יכול להרשות לעצמך לבחור את הקונה? מעולה, ברור שתמכור למי שנראה לך שמתאים...

פורסם

במידה ואתה חושב שהאדם לא מתאים אל תמכור, אני לא מוכר לכל אחד

מצד שני אני מאלו שבישבילם רכב הוא יותר מחתיכת פח שמעבירה אותך מנקודה

א' לב'

Peugeot 208GTI

פורסם

אני אתן קצת רקע על הקשר שלי עם האוטו ואז אתן תשובה לשאלה למרות שזה יהיה מובן מהרקע....אני מכסה את האוטו עם 2 כיסויים. לא משאיר אותו לא מכוסה גם אם אני עולה הביתה לחצי שעה. נוסע בו פעם-פעמים בשבוע, לא עוזב אותו בחיים מקשר העין שלי כשאני כבר מוציא אותו. פאבים ומועדונים-לא עם האוטו! מחנה תמיד בחניה שרחוקה יחסית מהאחרים או במקום כזה שלא יוכלו לחנות לידי, לא ידפקו לי את הצד של האוטו עם הדלת שלהם וכו....לפעמים אני חוזר הביתה והחניה האהובה שלי תפוסה אז אני יושב באוטו ויושן לפעמים עד שהחניה שלי מתפנה (החניה בה אף אחד לא יכול לחנות לצד האוטו שלי) בקיצור אפשר להגיד שאני מטורף קצת....

כמו שאתם מבינים לפעמים זה קשה, מתסקל וכן אפילו די נמעס מאורך החיים הזה. לפעמים בא לי סתם רכב רגיל שלא יהיה איכפת לי ממנו או סתם להסתפק בקטנוע שלי ליום יום ולמכור את האוטו. אחת הסיבות שאני לא מוכר (חוץ מזה שהאוטו בישבילי כמו אח, משפחה) זה שהיד שתקנה אותה בטוח תהרוס אותה אחרי כל ההשקעה שלי ואני ממש לא מוכן לזה. אני מעדיף לעבוד קשה ולקנות משהו בנוסף אבל את האוטו אני אשאיר בכל מצב. גם אם אני אעמיד אותו בסלון. תראה אולי זאת אופציה גם בישבילך...

פורסם

את הג'אסטי שלי נאלצתי להחליף אחרי שההורים שלי אמרו שזה לא רכב מתאים לי ושמגיע לי משהו יותר גדול וטוב.

אני עדיין מחייך כל פעם אחרי שאני רואה אותה נוסעת מולי כי אני רואה איך הבעלים דואגת כרגע לאוטו.

מצד שני, את הרנו שלי אני שמח שאני לא רואה, כי ככה אני יכול להיות בטוח שאין איזה מסכן באיזשהו מקום שסובל ממנו (ימח שמו).

כשיש לך רכב אספנות זה באמת שונה, כי אז בדרך כלל זה לא כל כך קריטי אם אתה מוכר את זה עכשיו או לא.

אני משער שהייתי מחכה לבן אדם הנכון בשביל למכור לו.

פורסם

אם אכפט לך מהאוטו אל תמכור אותו - מאוד פשוט

בגדול יש לבעלי רכבים משופרים רצינים לפעמים בעייה למכור את הרכב לילדים מהפחד שהם ימרחו על הקיר - ואת זה אני מאוד מבין

בגדול אם אתה מוכר לא אמורה להיות לך בעייה למי למכור

חוץ מזה לא נראה לי מתאים שאתה תסגור עיסקה עם מישהו ואז בליילה תישן על זה ותתחרט

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

אני מבין אותך לגמרי, אני דחיתי בזמנו 3 קונים לרכבי- רנו מגאן 96 92,000 ק"מ- במצב חדש.

לבסוף מכרתי לבחורה נחמדה מאוד, לפני חודשיים ראיתי את הרכב, מעוך מכל פינה ומבפנים נראה כמו פח זבל.

כאב לב.

הרכב היה חדש לגמרי ועכשיו נראה כמו אלוהים ישמור- רכב לשיפוץ

לעומת זאת רכבי הנוכחי, נרכש מבחור שהביאו מחו"ל- (עולה חדש) , רכב יחיד מסוגו בארץ, וגם אותו בחור סירב למכור לכל אחד,בטענה שהם ישחיתו את הרכב, הסכים למכור לי את הרכב בגלל שהחיבור ביננו כקונה ומוכר טוב, ואני עושה רושם של בחור שישמור על הרכב,(יש לציין כי הוא דובר רק אנגלית, ואני לשמחתי מדבר אנגלית בסגנון בריטי- אמא תודה) עד היום אנחנו בקשר, ולפעמים הוא מגיע לראות איך מתקדם הפרוייקט ברכב.

כך שתמיד ישנם מקרי קיצון...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...