Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט בדרך לארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק טוב את שלדת הרכב, זוהי נקודת התורפה, אם השלדה רקובה הרכב לא שווה גם את המחיר הזול שציינת...

לפי הגלגלים ניתן לראות שהרכב לא נשמר במקום סגור ולכן אני מביע חשש לגבי השלדה.

מחיר הקנייה בארה"ב הוא החלק הקטן בסכום הסופי, עדיף לדאוג שהרכב יהיה תקין גם אם המחיר יהיה קצת גבוה יותר שם.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראובן . תודה על הדאגה ... הרכב היה שייך ל paint shop בארצות הברית לפי התמונות והמידע השילדה בסדר גמור

האוטו מודל 1975 השנה הפחות טובה של הקורבט אבל בתקציב שיש לי הסתפקתי בזה .... הייתי רוצה 68 אבל זה יותר מדי יקר בשבילי

Knowledge Is Horsepower

פורסם

68-75 in good condition

goes for 13k$ easy

can you please tell where you find a good one for 2k?x

private message is good also

thanks

bender

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אתה יכול לכתוב לנו כמה שאתה רוצה לגבי מחיר הרכב (2000 $) מה שבטוח במכס יצחקו לגבי המחיר שלך, קח בחשבון שהם שיחררו כבר כמה קורבטים בתקופה האחרונה (אחת מהם שלי) הם יוציאו לך מחירון ויביאו גם שמאי רכב, לא ממליץ לך לתת מחיר לא ראלי לרכב אלא אם כן קנית באמת רכב במצב גרוע מאד ואז יעלה לך הרבה כסף לשפץ אותו בארץ כך שלא תחסוך הרבה כסף נהפוך הוא תצטרך לייבא הרבה חלקים לצורך שיפוץ הרכב, רק חלקי מנוע וגיר תמצא פה חוץ מזה כלום.

מידות הצמיגים אצלי ברכב הם: 255X60X15

טל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ראוי לציין את הטיפול המהיר של קבלת רשיון יבוא - פחות משבוע.

תודה לכולם על איחולי ההצלחה. המחיר שרשמתי זה מה ששילמתי . תאמינו לי אם התקציב שלי היה קצת יותר טוב הייתי מיבא קורבט במצב יותר טוב, ואם היה לי עוד יותר כסף הייתי קונה קורבט 1973 עם מנוע LS4 ואם היה לי הרבה כסף הייתי קונה קורבט 1968 עם L89 ... קורבט זה החלום שלי שעומד להתגשם היחידה ב Checklist שלי, אז ללעוג כמה שתרצו .

בענין חלקים וטיפולים שזה יקר, אם הייתי חושב ככה לא הייתי חושב ליבא את הרכב. בכלל שיקח כמה זמן כמה שצריך העיקר שיש ברשותי קורבט שלי .

Knowledge Is Horsepower

פורסם
אז ללעוג כמה שתרצו ...

אני לא חושב שמישהוא לועג לך. בדיוק ההפך!

מצד אחד כולם כאן שמחים ומפרגנים שרכשת את חלום חייך ושעוד רכב קלאסי בדרכו לארץ הקודש.

מצד שני, יש פה הרבה אנשים עם הרבה נסיון ברכבים קלאסיים ואמריקאים בפרט וכששומעים על רכב כזה ב 2000 דולר, זה גורם להרמת גבות.

הרמת גבות לא בקטע של חוסר אמונה לדבריך אלא בקטע של "מה בדיוק קונים ב 2000 דולר?"

אני מאוד מקווה שהאוטו יגיע במהרה ושתהנה ממנו ושתוכל להגשים את כל חלומותיך ולא רק את זה.

אני כמו כן מקווה שאתה לא מכניס את עצמך לבור שלא תוכל לצאת ממנו.

דא"ג, מה זאת אומרת לפי התמונות והמידע??? לא נסעת לראות את האוטו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הטעות שלכם היא שאתם חושבים שהדגמים האלה שווים 15K כאשר הם לא, אפילו הדגמים ההרבה יותר יפים ויותר פופלארים של הדור הזה שהם 73ה ומטה מגרדים את ה15 רק במכוניות במצב מצויין, ברגע שעברת את השנה הזאת המחירים צונחים ואפשר להשיג מכוניות במצב מצויין ב8-10K ככל שתרד ברמת הרכב המחירים גם ירדו.

אם כמו שהבחור פה אמר המנוע עושה בעיות זה עוד סיבה להוריד במחיר.

ולא אני לא מדבר על מחירי איביי שהם בערך כמו מחירי הספורטיביות בYAD2 אין להם קשר למציאות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

74 עד 79 המחירים באמת ברציפה ויש הטוענים שהשילדה יותר מוצלחת על מרכיביה .

בכל מיקרה עניין המנוע המקורי הוא שטותי לגמרי כי פשוט אפשר לשים ברכב כל מנוע מבית GM ולשפר אותו כמובן.

בהצלחה עם הרכב עשית קניה חכמה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כמובן שעניין המנוע הוא שטותי אבל אנשים פה בהלם מהמחיר של האוטו ונתתי עוד סיבה שאולי בגללה המחיר נמוך כי אנשים פה בהלם במחיר.

אין פה הרי פירוט של מצב הרכב האמיתי, אין פה פרטים כמו קילומטרז' ועוד כל מיני דברים שמשפיעים על המחיר ונוסף לזה שהדגם הזה נמכר גם ככה במחיר נמוך.

1969 Pontiac Firebird

פורסם
74 עד 79 המחירים באמת ברציפה ויש הטוענים שהשילדה יותר מוצלחת על מרכיביה .

בכל מיקרה עניין המנוע המקורי הוא שטותי לגמרי כי פשוט אפשר לשים ברכב כל מנוע מבית GM ולשפר אותו כמובן.

בהצלחה עם הרכב עשית קניה חכמה

שאלתי היא, למה מחיר המכונית יורד משמעותית החל ממודל 74 ומעלה? האים יש הבדל מהותי בדגמים?(מבחינת מנוע ביצועים וכוליי..).

שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

משבר הדלק הביא לכך שיוצרו מנועים עם תצרוכת דלק נמוכה יותר, וביצועים בהתאם. על כן, הדגמים מהשנים הללו פושרים למדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דווקא אין ממש קשר למשבר הדלק, זה היה בעיקר בגלל ההחמרה בתקנות זיהום האויר ומנועים לא מותאמים לדלק נטול עופרת.

הקורבט באה ב75 עם מנוע עלוב בעל 165 כ"ס בסה"כ.

בנוסף לזה ב73 נעשה מתיחת פנים לקורבט שהוסיפה לה הרבה פלסטיקה (פגושים פדרליים) באיכות נמוכה שלא ממש קרצה להרבה אנשים וגם לא שרדה את מבחן השנים ולכן היום אין להם דרישה של ממש בשוק ועקב כך מחיר נמוך.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

אני חושב שה 74 + יותר מגניבות וגם בכללי עדיף כבר לקנות אחת כזאת עם מנוע שעבר טיפול כמו שצריך

הדוגמא הכי טובה לכך היא הקורבט של ראובן גם נראת טוב וגם נוסעת חזק הרבה יותר חזק מכל STOCK

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אין לי טעות... בסוף 73 נעשתה המתיחת פנים, ב74 הופיעו הדגמים עם המתיחה בשוק.

וקובי... לא ה74+ לא יותר מגניבות בכלום... הפגושי פלסטיק מחרידים.

הבסיס הרי הוא אותו בסיס כל מה שאפשר לעשות ל74+ אפשר לעשות גם ל73 למשל.

1969 Pontiac Firebird

• תוכן חדש...