Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת ? זה לא דגם מקורי מהחברה?

עד כמה שיידוע לי זה כן ... הדגם עם הגשר , זאת אומרת שדומה לטנדר הוא דגם מקורי ויוצר במהדורה מוגבלת

בנוגע למצנן שמן ולרדיאטור

יש לי בעיה של התחממות באוטו המליצו לי להחליף למצנן שמן ולכן אני שואל אם יש דבר כזה מצנן שמן למנוע שימנע התחממות ?

ומה עדיף?

פורסם

עד כמה שיידוע לי זה כן ... הדגם עם הגשר , זאת אומרת שדומה לטנדר הוא דגם מקורי ויוצר במהדורה מוגבלת

לא, המיני שלך היא לא קבריולט מקורית. היא נולדה עם גג רגיל, כמו כל מיני אחרת, ואז עברה ניתוח שהפך אותה לקבריולט. מיני קבריולט מקורית נראית כמו בתמונה המצורפת. זה אגב לא אומר ששלך לא טובה - יש הרבה חברות שמתמחות בהסבה לקבריו, ואם העבודה נעשתה במקום טוב, היא תהיה מוצלחת למדי. תהנה ממנה :-)

לא ראית כי מעולם לא יצאת כזאת מהמפעל

יצאה, ועוד איך (כאמור, בתמונה המצורפת ניתן לראות דוגמה לרובר מיני קבריו מקורית)

mini.jpg

פורסם

לא משנה היא עדיין מיוחדת בדרכה שלה ... =) חשבתי שזה למקוריות במקרה הזה אין ערך אלא רק ערך מוסף =)

ועדיין אני שומע שוב שוב את ההמלצה שכדי למנוע התחממות אני צריך להחליף לרדיאטור שמן מישו מוכן בבקשה להסביר לי על מה מדובר? יתרונות חיסרונות וכיוב'

פורסם

מי שהמליץ לך על מצנן לשמן מדבר שטויות.

קודם כל יש לוודא את תקינות המערכת הקיימת, אין שום סיבה שמיני תתחמם.

לשם התחלה:בדוק תקינות טרמוסטט (בדוק בכלל המצאות שלו, הוצאת הטרמוסטט גורמת במיני לחימום יתר ולהרס הראש עקב "קיצור דרך" שהמים עושים בהעדרו),נקה ראדיאטור, מתח רצועת משאבת המים, בדוק תקינות משאבת המים וכו' וכו'

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה מיני מוק יש בארץ? יש לבחור מבוגר שאני מכיר אחת ירוקה הוא מוכן למכור אותה אבל במחיר דיי גבוהה...

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בנוגע למצנן שמן ולרדיאטור

יש לי בעיה של התחממות באוטו המליצו לי להחליף למצנן שמן ולכן אני שואל אם יש דבר כזה מצנן שמן למנוע שימנע התחממות ?

ומה עדיף?

מנסיון מיני מתחממת מכיוון הצתה לא נכון...בדוק כיוון הצתה!ואז: נקיון מצנן (ראדיטור) פקק מקורי, טרמוסט, ומשאבת מים!בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קראתי היום משפט שאומר אל תהסס לעסוק בנושאים שאינך מבין בהם זכור שאת תיבת נוח בנה חובבן ואת הטיטאניק בנו מומחים

ולכן אף על פי שאין לי שום מושג במכאניקה של רכב התחלתי היום בפירוק חלקי המנוע תמונות בקרוב

פירקתי את מוט הייצוב של המנוע

הקוייל

מכסה של ראש מנוע את כל הצנרת של הרדיאטור

ותושבות ששל כל מיני דברים

שראיתי שהם חלודים מאוד

מה עדיף לי אחרי שאני אשפשף מהם את החלודה

ציפוי כרום או אבץ או שניהם ביחד או אף אחד מהנ"ל המלצות מבעלי ניסיון ?

פורסם

תשמע לדעתי אתה הולך קצת לאיבוד בתור בדוק משאבת מים עשה ניקוי רדיאטור ותתקין ונטה יונקת שתזרוק את האויר החם לכיוון הכנף שבצד המנוע לא אמורה להיות לך בעית התחממות אבל אם היא נשארת תחליף טרמוסטט ודרך אגב תבדוק צנרת כי על המנוע שלך היו מורכבים פעם ש ל ו ש ה רדיאטורים ואולי יש סלט בצנרת וחוץ מזה אתה בטוח שזה לא מנוע של מטרו?1275?

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם

כמו כל מנוע וכל רכב -אין סיבה מובנית להתחממות יתר . יש לבדוק את תקינות המערכת : מצנן ,טרמוסטט , משאבת מים ,מאוורר . מצנן שמן הוא תוספת מבורכת לכל מנוע במיוחד המשופרים שבהם והוא ללא קשר למצנן המים וללא קשר לגיר תפקידו להוריד את טמפ' עבודת השמן על כל יתרונותיה .

אודי.

פורסם

אם למשהו יש מידע על מינימוק למכירה בכל מצב אני מחפש אחד כבר הרבה זמן תודה

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

• תוכן חדש...