Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בשפה הגרמנית

ariebz
שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מעונין לקנות את הגנטים אבל לצערי אני לא מבין את השפה

אני מעונין לדעת איך הוא רוצה את התשלום פאיפל העברה בנקאית

ואם הוא שולח בתוך גרמניה או שזה איסוף עצמי ?

אשמח לתשובה

http://cgi.ebay.de/Stahlfelgen-BMW-Isetta_W0QQitemZ110253451093QQihZ001QQcategoryZ9903QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

שבוע טוב אריה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מעונין לקנות את הגנטים אבל לצערי אני לא מבין את השפה

אני מעונין לדעת איך הוא רוצה את התשלום פאיפל העברה בנקאית

ואם הוא שולח בתוך גרמניה או שזה איסוף עצמי ?

אשמח לתשובה

http://cgi.ebay.de/Stahlfelgen-BMW-Isetta_W0QQitemZ110253451093QQihZ001QQcategoryZ9903QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

שבוע טוב אריה

היי אריה.

נסה לשלוח הודעה למוכר באנגלית, אני מאמין שהוא יוכל לענות לך באנגלית על כל השאלות.

בד"כ התשובות הם מהירות ועניניות.

בהצלחה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבוע עבר לו עונה הגרמני

אולי הוא אנטי...:roll:

יש לי בעבודה מישהי שדוברת גרמנית, הבעיה שאני אוכל לעזור לך רק ביום שני בו אני אגיע למשרד.

אם עד אז לא תמצא פתרון אחר אבקש ממנה לתרגם לך ואפילו לשלוח לו הודעה בגרמנית:wink:

כמו שאני מבין הוא לא מצהיר על משלוח מחוץ לגרמניה, נניח שכך, יש לך מי שיאסוף אותם בגרמניה?

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתאים לי כי יש לי בגרמניה חברים של אישתי הם שם בחודש הקרוב

ואם הוא אנטי שישלח בגרמני זה יגיע אלי בסוף

בנוסף חשוב לי לדעת איך הוא רוצה תשלום

בתודה מראש אריה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ברור ממה שכתוב שם באתר, אבל פייפאל הוא מקבל בטוח.

תעתיק את הטקסט הבא והוא יענה לך.

Guten Tag! Ich habe ein paar Fragen: 1, nehmen Sie eine Geldübertragung auf einem normalen Bankkonto an oder nehmen nur Paypal an? 2, können Sie den Artikel im Ausland verschicken, oder der Anhalter ist nur in germany? Danke im voraus. Arie

השאלות שם הן האם הוא מקבל העברה בנקאית בנוסף לפייפאל והאם הוא מוכן לשלוח את המוצר בדואר או שאפשר לאסוף רק באופן עצמאי בגרמניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קבל תיקון (מילה אחת) בטקסט של יוסי: במקום GERMANY, שזה באנגלית, צ"ל DEUTSCHLAND שזה אותו דבר אבל בגרמנית...

können Sie den Artikel im Ausland verschicken, oder der Anhalter ist nur in Deutschland? Danke im voraus. Arie

עודד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תרגום:

The article I sell to non-private. By placing a bid, the buyer expressly waived to possibly, under

the new EU legislation, ensuring proper legal in second-hand goods. No guarantee, no return and no exchange of the article. The shipping and transit risk borne by the buyer. Ebay ich.Der article should pay within 5 working days paid. The account data are deposited at Ebay. If this does not appear, please notify you by e-mail. The product is after payment intake (bid plus shipping and handling) immediately sent. Indication of reference for transfer modes not forget

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוצה איסוף עצמי

החברה שם עושים לי טובה

בגלל זה שאלתי עם זה איסוף עצמי אני יורד מיזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דובר גרמנית ובעל ניסיון של עשרות עסקאות באיביי הגרמני.

על פי הפרסום, הוא לא מקבל פייפל ושולח בתוך גרמניה בלבד.

אני מוכן לשאול אם הוא מקבל פייפל ו/או שולח מוץ לגרמניה. לעיתים המוכרים מסכימים, אולם המקובל בגרמניה הוא להשתמש בהעברה ולא בפייפל.

אנא כתוב לי בפרטי מה בדיוק אתה רוצה לשאול.

במידה והוא לא מקבל פייפל, יש לך אפשרות לעשות העברה בנקאית, העלויות הן כ-150 ש"ח.

אם מכריך עדיין לא בגרמניה, לאיזה כתובת אתה רוצה לשלוח שם?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...