רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
השופט של מועדון FS 1 2
מאת kobyiso-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אתמול נחת אצלנו בפינה בהפתעה גמורה האוטו החדש של עוז או כמו שאנחנו מכנים אותו GTO-Z מדובר בפונטיאק GTO RAM AIR-3 JUDGE . לאחר שכולם הרימו את הלסטות והלשון והריר שנזלו בכל המקום עוז סיפר שיבא את הרכב בהפתעה גמורה בעזרת אייל קליימן (התותח) ובארץ נעזר בשיפצורים אחרונים בנתן פליישר וצוות הנדסת חלומות תמונות: שי442 לא יכול לעזוב את ההגה החברה לא יכולים להפסיק להזיל ריר השופט עם שאר הנידונים השופט בא לחנך כמה Z28ים ובנדטים ושבלים שהפרו את החוק קרדיט לצילומים לנוי
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- 11 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
החלטתי להחליף את הדינמו באלטרנטור מאחר והדינמו לא מצליח לספק לי מתח הנדרש לנסיעה עם אורות וכו'. אז היום ארגנתי אלטרנטור מפירוק עם פולי V שמתאים לי בדיוק לרכב, אני צריך רק לקצר מעט את הגוז'ון התחתון שתומך אותו. אני מניח שמחר אסיים את ההתאמות. האם יש צורך בשינוי חשמלי מיוחד או שמא אותם חוטים מהדינמו יתחברו לאלטרנטור וזהו? אני פשוט לא יודע אם והיכן יש ווסת אחרי הדינמו, באלטרנטור הוא מורכב עליו מן הסתם.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לא, זה לא עוד "שיבור" חיפושית עם פנסים של סובארו DL וטסות הום סנטר, זוהי חיפושית די מקורית, רק יש כמה פרטים בה שלא ברורים לי, ואני רוצה לקבל הסבר עליהם: א) שנת הייצור שלה היא 1982. עכשיו כפי שהבנתי ייבוא סדיר של החיפושיות לארץ הופסק עם הפסקת הייצור בגרמניה אי שם באמצי-סוף שנות ה-70. הייתי משער שזוהי חיפושית מקסיקנית/ברזילאית מייבוא אישי, אבל הסיומת של המספר היא 82 ולא 52, כלומר היא לא הגיעה ב"ייבוא אפור" אלא דרך היבואן הרשמי. האם היה כאן ייבוא סדיר בשנות ה-80? ב) פנסי איתות שונים מבדרך כלל בחיפושית ג) גג מצופה סקיי כמו באמריקאיות ישנות נ.ב. החיפושית נצפתה בחדרה
הודעה אחרונה מאת mister v, -
בשיטוטי בלוח יד 2 ,ראיתי את התמונה הזו . הדבר הזה עבר טסט לפי הרשום . לא מדובר כאן בשינוי מבנה ?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תושבת (Assembly) . איפה אפשר להשיג? האם יש אפשרות להרכיב פנסים מדגמים אחרים? אני לא מעוניין להכנס להוצאות מטורפות אבל מוכן לשקול פתרונות יצירתיים כמו יבוא, התאמה לפנס מדגם אחר (אפילו החלפת שני הפנסים). התושבת כרגע במצב שכנראה לא תעבור טסט. תודה מראש, אסף
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 647 צפיות
למשתתפי הפורום שלום ב"דביק", נמצא שירשור "שוקעתיק" שמיועד גם לחלקים. אם תתבוננו בעמוד הפתיחה ה"רגיל" תראו לפחות שלושה שרשורים העוסקים בביקוש לחלקים. כל שרשור כזה דוחק אחורה שרשורים אחרים שמקומם כאן. אבקש להקפיד ולנתב את כל מה שנוגע לחלקי רכב לשירשור "שוקעתיק". תודה בני הספל מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ארוע גביע עוזדור שהתקיים היום היה מקסים ומהנה. כל הכבוד למארגנים, למשפחת עוזדור, לעוזרים להרמת כל הארוע, למשתתפי התחרות וכמובן לכל האופנועים, המכוניות והמבקרים. והנה תמונות הכוכבים. המנצח בתחרות כוכב הצפון
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האופנוע משנת 87 ב''ס לנהיגה לשעבר. מצב כללי בסדר. מניע ונוסע. נקנה לפני שבועיים. הצעות לשיפוץ ולחלקים יתקבלו בברכה. מחפש אופנוע קומפלט למטרת חלקים. זה האופנוע שבתמונה:
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז זהו: היום באתי לסוחר הברזל שלי, ומה אני רואה: מישהו הביא על הגרר טרנזיט 85' (MK2) יפה ומושלמת! יותר מזה- כל הפנסים באוטו חדשים לגמרי! וכמעט ואין חלודה! באתי התעניינתי- הסתבר, שהבן אדם מחולון, והאוטו הפריע לשכנים, אז מכר אותו לברזלים! וקיבל 500 ש"ח... כשרציתי לקחת אותה אני במקום- הברזלנים ממש לא אהבו את זה, לא הספקתי, וכבר הרסו אותה עם העכביש... יותר מזה- כשרציתי לפרק את הפנסים ואת השמשה- החמור עם העכביש הרס קודם את השמשה (לא בכוונה, פשוט לא עניין אותו כלום, ולא שמע, ששעה צעקתי לו), ואחר כך זרק את האוטו על הראש של ה"מגדל", ככה, שדבר היחיד, שבסוף בצלחתי לפרק- היה פנס אחד אחורי, שגם נשבר לי קצת בעת הפרוק (וכאמור- היה חדש לגמרי!!!)! לא דבר מרגיז?!? -נכון, שזה לא בדיוק הדגם…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אירוח ותצוגה במיני ישראל מפגש שבת בבוקר-03.05.08 בשבת, 03.05.08, יארח פארק מיני ישראל בלטרון את חברי המועדון, בין השעות 10:00- 14:00. לא תהיה אפשרות לצאת משטח התצוגה לפני שעת הסיום. הפארק עצמו פתוח לקהל בין השעות 10:00- 22:00 וחברים שירצו להמשיך וליהנות מהאטרקציות המוצעות בו בשפע יוכלו לעשות זאת. בשטח הפארק יוקצה מקום לתצוגה של עד 50 רכבי אספנות ממועדון החמש והנהלת הפארק תדאג לשמירה על הרכבים עד השעה 16:00 (וגם מעבר לזה אם יהיה צורך!). חבר שמציג את רכבו יהיה פטור מתשלום כניסה עד 5 אנשים (כולל המציג) ויופנה בקופות לשטח התצוגה (יהיה גם שילוט המכוון לתצוגה). ההשתתפות בתצוגה מותנית ברישום מוקדם במשרד המועדון באי מייל/ ט…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. מה לעשות אבל יש אנשים גם כאלה!!! לפני כשנתיים הכנסנו למרכז הבלם ביפו מול מכון הדרום את ההידרווק של הלוטוס לשיפוץ. אחרי הפרוק הודיע לנו שאין לא חלקים לשיפוץ ושהוא לא יכול לשפץ את ההידרווק. קיבלנו ממנו את ההידרווק מפורק לגורמים בקופסאת קרטון שכול החלקים מטיילים והולכים לאיבוד. אני ישבתי ואספתי את הכול לשקיות וקופסאות שחלילה לא נעבד משהו . לקח לנו המון זמן והרבה חיפושים עד שהצלחנו לרכוש קיט שיפוץ מקורי מושלם בארה"ב. אתמול ניגשתי למרכז הבלם אם ההידרווק והקיט על מנת שישפץ את ההידרווק. שואל אותי מי פרק את ההידרווק בצורה כזו ? איזה חוצפן!!! אחרי ויכוח ארוך עשה לי טובה והסכים שהוא פרק אותו וסיכמנו שאני ישאיר את ההידרווק והיום אני אקבל אותו מורכב. באותו מע…
הודעה אחרונה מאת aloni002005, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לחובבי רכב אספנות וקלאסי - אתר המציג את 50 המכוניות הנבחרות של שנות ה- 60 http://cars.uk.msn.com/News/car_news_article.aspx?cp-documentid=8316456 "סברה" (סוסיתא ספורט) נכללת בינהם - מעניין !! בנוסף, 50 המכוניות המכוערות ביותר !! ועוד קטגוריות לעיון ........... באיזו קטגוריה נמצאת המכונית שברשותכם ??? תהנו אמוץ
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הלילה, בסדר מופתי, יצאו 15 המכוניות שהיו בתצוגת מועדון החמש בגרנד קניון של חיפה. התצוגה היתה מאוד מכובדת ולדברי אנשי הקניון צפו בה אלפי אנשים. ביום שישי ממוצע מגיעים לקניון כ 15,000 קונים ! להזכירכם אנחנו הינו שם מיום ד' בלילה עד היום יום א' בלילה. תודה לקניון חיפה ולעובדיו על האירוח. תודה לאבי נוף, רמי דוידר ואיתמר שורקי על הארגון. תודה לעדי גולדנברג ולאיתמר שורקי על "שעות השמירה" שעשו ביחד איתי . תודה לכל החברים שתרמו את תצוגת המכוניות ואת זמנם בהבאת והוצאת המכוניות. תודה לשומרים מטעם הקניון שעשו את מלאכתם, הבלתי אפשרית, נאמנה. המכונית שלי היתה הגדולה (פיזית) מכולם ותודות לנתי הוכברג, חיים קופרמן, ויעקב מוסלר על שעזרו לי במעבר בין דלתות הקנין שהיו, בנקודה…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בסוף השבוע שעבר יצאה הטריומף בשעה טובה מהמוסך בנתניה ונסעה דרומה לר"ג. מסתבר שמכסה הרדיאטור היה פגום וגרם לרתיחה במיכל העודפים, באמצע הנסיעה החלו מיים ירוקים רותחים להתיז החוצה דרך מכסה המנוע במהירות של 80-90 קמ"ש על כביש 4:oops: בקיצור, עצרתי בצד ומילאתי מים ירוקים (יש בבגאז') והגעתי הביתה למחרת יום שישי גיליתי כי המים הרותחים השאירו סימנים על המכסה והכנף של האוטו והם לא יורדים ברחיצה רגילה, פוליש ווקס מקומי הצליחו לטשטש את הזוועה אל לא לגמרי. החלטתי שאני עושה פוליש לכל האוטו, בכל מקרה הצבע כבר צריך חידוש. הבעיה שידנית זה לא בא בחשבון כי זו עבודה קשה ואם השיפשוף לא אחיד נשארים גם סימנים. האם כדאי לקחת את הרכב לבעל מקצוע שיעשה לי פוליש ווקס (יכול להגיע עד 500 ש"…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צריך קצת הסבר על מידות צמיגים וגאנטים. אם היום מותקן לי ברכב צמיג 155/80/R13 האם אני יכול להתקין לדוגמא צמיג בעל חתך נמוך? אם כן מה המידה שניתן להתקין ואם כן אז כמובן שיש צורך בגאנט אחר גדול יותר, איך אני יודע מה צריך? עוד שאלה, האם המרחק בין ברגי הגאנט הוא הפקטור החשוב בעניין לצורך התאמת גאנטים אחרים? להבהרה: אם יש לי גלגל שלם שבו המידה של הברגים מתאימה אבל המידה שלו היא לדוגמא: 160/80/R13 האם זה מתאים? אם כן האם יש צורך בשינוי ברישיון הרכב?
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכירת המכוניות מתחילה ב- 17.30 שעון ישראל זוהי המכירה הפומבית החשובה בשנת 2008. ישר ממרינלו בשיתוף עם פרארי. שווה לראות. LIVE STREAM http://www.liveauctioneers.com/catalog/15554/video אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
עקב פאשלה שקרתה ושכחתי את הכרטיס זיכרון של המצלמה בבית, פיספסתי תמונה אדירה של לירוי מצלם את ערן מצלם מכונית. שבוע הבא זה לא יקרה.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___1967-Mercedes-Benz-250SL-Pagoda-W113-Beatiful-White_W0QQitemZ110254102287QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item110254102287&
הודעה אחרונה מאת eyalgrossman, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יום ניפלא למפגש מכוניות מזג אוויר נעים לא קריר ולא חמים. כמות מכובדת מאוד של מכוניות ושל אנשים ולא סתם מכוניות (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם) תהנו ושבוע טוב . אומנם לא רכב אספנות אך רכב נחמד ויפה לעצמו תסתקלו רק מי יושב ומי נוהג מזל טוב ומברוק על הרכישה החדשה :lol: אבי נוף תפסתי אותך מצלם תמונות היכן הם ...??? מקווה שאתם נהנתם כי אנימאוד נהנתי אתמול במפגשרון טל גלאפו
- 22 תגובות
- 5 אלף צפיות
תצוגת מכוניות מועדון החמש בגרנד קניון חיפה , מאי 2008 מועדון החמש קיבל הזמנה נוספת לתצוגת מכוניות בגרנד קניון בחיפה (http://www.grandcanyon.co.il) סה"כ תשתתפנה כ- 15 מכוניות ומשך התצוגה יהיה 4 ימים. תבחרנה מכוניות אספנות במצב תצוגה בלבד וזכות הבחירה (וטו) היא של הנהלת הקניון. האירוע יתקיים בתאריכים 15-18 במאי, כאשר הכנסת המכוניות תתבצע ביום ד' -14 במאי, בשעות הערב והוצאת המכוניות ב- 18 במאי , בשעה 22:00 בערך. המכוניות תבוטחנה ע"י הנהלת הקניון , תחובללנה ותוצב עליהן שמירה במשך כל ימי התצוגה. כל חבר מועדון (בתוקף בלבד) שיציג יקבל החזר הוצאות בתלושי דלק , בשווי שיקבע בהמשך. ההרשמה לתצוגה תתבצע עד יום שני, 05.05.08, במשרד המועדון, בא…
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, שמי ליאור ואני פוזל בזמן האחרון יותר ויותר לכיוון של רכב אספנות (אם אצליח לסמם את אשתי...). אספתי לעצמי קצת מידע מכאן ומשם ורציתי לוודא לגבי כמה דברים: 1. יבוא אישי: ממה שהבנתי, אם אני קונה רכב מארה"ב שמיוצר בגרמניה לדוגמא, שעולה 3000$ ועלות ההובלה לארץ היא 2000$ אז החישוב הוא: ((3000 + 2000) * 130%) * שער הדולר. מה שיתן לי בערך 40000 ש"ח? אם כן אז זה ממש כואב. 2. Ebay: ראתי המון הפניות כאן מהפורום לכל מיני מכוניות שנמכרות באיביי, אך מצויין שהמוכר מוכר רק לארה"ב. האם נתון זה נתון לשינוי או סופי? האם זה תלוי במוכרים ופשוט הם מחפפים במילוי הטופס? 3. פגושי מרצדס: לפי הבנתי, חוץ מהפנסים המגעילים, בארה"ב של שנות השבעים היו תקנות בטיחות שהכתיבו פגושים …
הודעה אחרונה מאת Ki-PoD, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מצ"ב תמונות של מירוץ דראג בטנסי עם מכוניות של פעם כמו שצריך, תהנו!!!!! היה ממש נחמד, מומלץ בחום.
הודעה אחרונה מאת ahia, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתורגם מאיטלקית I sell car d' age: Fiat 1100 B of 56 without documents and plates I know the owner is from restoring. it is nearly complete of all the reciprocations. I sell Fiat 1100 R, of 67 with documents and plates not enrolled asi. it completes working to restore. I sell 64 Fiat 1500 of integral with the varnish originates them but opacified. In a good state of conservaione. L' car is marching. It has documents and plates it originates them. E' enrolled all' asi. I sell familiar bianchina type fantozzi of the 67 marching to restore with documents and plates originate them. I sell marching Fiat 126 in good funzinante state not …
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
... בשביל לקחת אחת כזאת לסיבוב לפחות! ובדיוק כמו זאת שהיתה לאבא שלי כשהייתי ילד קטן - מודל 76' 1100 בצבע אדום!! אני מסוגל להתרגש עד דמעות כשאני רק נזכר בצליל הגזעי של המנוע, בתאוצה ה"פראית" (בהשוואה למתחרותיה מאותה תקופה חח), ואת מאות הקילומטרים שהיא היתה גומעת עד די-זהב, ואופירה ב-50 מעלות בצל בלי למצמץ!! (השמות העבריים של דהב ושארם-אל-שייך מימי סיני העליזים, לטובת הצעירים בחבורה) ואם להיות לרגע ריאליים - כמה מכוניות מהדגם הזה שוקמו או שרדו מאז, ומצויות כיום במצב נסיעה להערכת המומחים? בתור אחד שאין לו שום נסיון עם רכבי אספנות, מכונאות, פחחות וכולי - במה זה כרוך להחזיק כזה אוטו ? (אם יש בכלל מי שימכור...) מבחינת עלויות קנייה, אחזקה, זמינות של חלקי…
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
שלום חברים. מאחר ויש חברי מועדון הגולשים בפורום זה, אך אינם נוהגים להכנס לפורום הסגור של מועדון החמש, אבקש להפנות את תשומת לבכם להודעתו של נמרוד רחמימוב שנפתחה היום בפורום הסגור. ההודעה עוסקת בועדת היגוי למועדון החמש. אנא הכנסו לפורום הסגור וקראו את הודעתו. בברכה אבי נוף.
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה לקבל מידע על מקום שמוכר ומתאים צילינדרים לדלתות לרכבים אמריקאים ואם אפשר לקבל מחירים בערך? תודה (אגב לשברולט קאפריס 7:cool: תמונות מוקטנות שצורפו
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 3 תגובות
- 835 צפיות
הי מסתבר ששכחתי לקנות אחת מהגומיות לדלתות - מצורפת תמונה לפני הפירוק, והגומיה מוקפת באדום. אתם יודעים איך קוראים לחלק הזה באנגלית?? זה לא "door seal". תודה, אייל ------ Dodge Charger 1972
- 2 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
לפי ארכיון אגד, האוטובוס הנ"ל היה משוריין בתש"ח.
הודעה אחרונה מאת אביתר77777777777, -
- 1 תגובות
- 645 צפיות
שלום לכולם, לאחר שהחלטי להחזיר את החיפושית שלי לכביש, התחיל מסע התיקונים... לאחר שרכשתי מצבר חדש, שמתי לב כי לא כל האורות ברכב פועלים, לאחר בדיקה קצרה עם נורת ביקורת גילית כי ברוב היציאות מלוח הפיוזים לא יוצא החשמל, אבל כן נכנס חשמל. האם למישהו יש רעיון אך לנקות את לוח הפיוזים? תודה.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לאחר הריסת קירות, פרוק פגושים ומראות, סוף סוף הצלחנו להיכנס לקניון והרי התמונות הקשות לפניכם... נמחקו תמונות עם מספרי רישוי גלויים בני, מנהל הפורום .
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)