Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית מקוצרת בלוח יד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר כבר היה פה שרשור עם דגמי מכוניות נוספים שעברו עיבוד גרפי זהה ע"י אותו גרפיקאי.

חיפשתי את השרשור שהטעה אותי, ומצאתי את זה (הודעה 17):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1062862&postcount=17

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחיפושית השחורה מושתל מנוע 2300 וגיר של טרנספורטר (זה ממה שאמרו לי).

יש לה הרבה כוח ,ראיתי אותה באחד המפגשים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

איזה מנוע יש לחיפושית המקוצרת?

ואגב היא חמודה

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
וב70 ביד 2

אני מודע להשקעה אך המחיר מוגזם .

החוקיות מתנת פרצה בחוק שלא מציינת רוחק סרנים .

לא נראה לי- לפי היגיון הזה, אפשר היה לעשות כמעט כל דבר, מלבד החלפת מנוע באוטו- מה כבר כן רשום ברישיון? -אבל "משום-מה" רכב מקבל הורדה מהכביש על כל שינוי הכי-קטן! נראה אותך עושה כלוב התהפכות, למשל, ותופס אותך שוטר עם זה- ואיפה זה בדיוק כתוב ברישיון? -ככה שזה לא בדיוק "פרצה בחוק", וזה, שזה עבר איכשהו טסט- נו, ...:wink: חוץ מזה- דבר מגניב לאללה! מה, הסדנא כבר בכ"ס כבר לא קיימת- ראיתי אותה לא מזמן, נידמה לי! וראיתי את החיפושית הזו בתהליכי הבניה- רק שמעולם לא חשבתי, שהיא תעלה לכביש,הייתי בטוח, שזה סתם גימיק שיווקי של הסדנא- בדיוק כפי שהיו כל מיני מפלצות האחרות, שעמדו לו בכניסה כל הזמן, אל תגידו, שגם משהו מזה עלה לכביש!:shock::shock::shock::roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הוא בטח עזב לארה"ב שם יוכל להעלות את החלומות שלו על הכביש ולא כמו בישראל יעבור שבעה מדורי גיהנום כדי לשנות בקלית.:evil:

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
זו עריכה גרפית בתכנית פוטושופ, ולא רכב אמיתי.

המודעה כנראה פיקטיבית.

בעבר כבר היה פה שרשור עם דגמי מכוניות נוספים שעברו עיבוד גרפי זהה ע"י אותו גרפיקאי.

אמיתית, נראתה היום בהוד השרון

פורסם

אינפורמציה:

אני מכיר את הרכב, הוא נמצא הרבה בהוד השרון, והבעלים גר באלישמע.

קצת על הבעלים:

שוקי, משוקי דרימס - הנדסת חלומות בכפר סבא. או לחילופין שותף שלו שהם ביחד מבצעים פרוייקטים שכאלה.

קצת על הרכב:

חיפושית שחתכו אותה, קיצרו מהאמצע והלחימו.

אמנם בצורה מאוד יפה, אבל לא חוקית בעליל!!!

לרכב יש טסט כמו שהוא אומר! - אך זה לא אומר שהוא עובר טסט (והמבין יבין).

בכל אופן, מה לכם ולשטויות כאלה במחיר מוגזם שכזה....

עדיף אם כבר להשקיע בבגי כביש מאושרת, שד"א יש אחת שלהם גם כן למכירה במחיר מוגזם של 50K, אבל הם גם בונים כאלה לפי הזמנה, בסביבות ה 35K.

שמח, אם יכולתי לעזור.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

ראיתי את המקוצרת אתמול בהוד השרון..מדהים. המח בטוח שהעיניים מתעתעות בו..:-)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

תראו את הדלת והכונס אוויר צמוד לחלון {מאחורה צ'ופציק קטן כזה...} זה לא נראה גרפי לפחות ... אבל מצד שני לא ידוע לי על דגם מקוצר של חיפושית {למרות שאין ליהרבה פז"מ באספנות

פורסם

היום במיקרה פגשתי את בעל החיפושית השחורה המדוברת

בכל מיקרה גם יצא לי להכיר אותו בימי שישי אצל י.מ צמיגים

הוא פותח סדנה בצמוד לרון קאר בהרצליה או כחלק מרון קאר, הבחור מוכשר ונחמד.

אני ממליץ לכם סתם לקפוץ לבקר שם , עומדות שם משהו כמו 7 חיפושיות בשלבי שיפוץ שונים היום ראיתי חיפו שנת 56 שם.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...