Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 128 - מה לא הייתי נותן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... בשביל לקחת אחת כזאת לסיבוב לפחות! :-D

ובדיוק כמו זאת שהיתה לאבא שלי כשהייתי ילד קטן - מודל 76' 1100 בצבע אדום!!

אני מסוגל להתרגש עד דמעות כשאני רק נזכר בצליל הגזעי של המנוע,

בתאוצה ה"פראית" (בהשוואה למתחרותיה מאותה תקופה חח), ואת מאות הקילומטרים שהיא היתה

גומעת עד די-זהב, ואופירה ב-50 מעלות בצל בלי למצמץ!!

(השמות העבריים של דהב ושארם-אל-שייך מימי סיני העליזים, לטובת הצעירים בחבורה)

ואם להיות לרגע ריאליים - כמה מכוניות מהדגם הזה שוקמו או שרדו מאז, ומצויות כיום במצב נסיעה להערכת המומחים?

בתור אחד שאין לו שום נסיון עם רכבי אספנות, מכונאות, פחחות וכולי -

במה זה כרוך להחזיק כזה אוטו ? (אם יש בכלל מי שימכור...)

מבחינת עלויות קנייה, אחזקה, זמינות של חלקים ומוסכים?

ועוד שאלה קצת טיפשית אומנם, אבל תמיד סיקרנה אותי משום מה -

אם נגיד אני יודע את מספר הרישוי של רכב ישן שהיה לי לפני המון שנים, האם יש דרך לברר מה עלה בגורלו?

(האם הוא עוד על הכביש, ואם לא - אז היכן הוא "נקבר"...) יש איזה רישום מסודר במשרד הרישוי או משהו כזה?

what's sharm a sheih ?

you mean the town ophira that is next to baha 29 (ophir) ?

they will be back

פורסם
ל128 לא היו פנסים עגולים מאחור. היה פנס מלבני בכל צד. בדגם הספיישל היתה בנוסף מנורת רוורס לבנה.

לי היתה 128 Rally אדומה שנת 1973, מנוע 1290 כמו בתמונה שצרפתי.

בדשבורד היו שפע שעונים (לא היה מקובל באותה תקופה) והיא נסעה מצויין. מאד נהנתי ממנה.

גם חזקה וגם היה לה צליל מנוע מהנה.

בקשר לפנסים מאחור הנה תמונה מרכב דומה שמצאתי בגוגל בכדי להראות לכם כי לדגם הזה היו 4 פנסים מאחור.

הנה:

nonner_sm.jpg

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם
לי היתה 128 Rally אדומה שנת 1973, מנוע 1290 כמו בתמונה שצרפתי.

בדשבורד היו שפע שעונים (לא היה מקובל באותה תקופה) והיא נסעה מצויין. מאד נהנתי ממנה.

גם חזקה וגם היה לה צליל מנוע מהנה.

בקשר לפנסים מאחור הנה תמונה מרכב דומה שמצאתי בגוגל בכדי להראות לכם כי לדגם הזה היו 4 פנסים מאחור.

הנה:

פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה.

הכוונה שלי הייתה לדגם הזה, כמו שהיה לי בצעירותי...

פיאט 128 3.jpg

פיאט 128 2.jpg

פיאט 128 1.jpg

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

נראה לי שאתה מדבר על 128 מסוף שנות ה 70], אז גם הפנסים מקדימה היו מרובעים. פעם היית בחיפה 128 קופה עם פנסים מרובעים ולא 4 עגולים. משהו מהצפון ראה אותה פעם?

פורסם
נראה לי שאתה מדבר על 128 מסוף שנות ה 70], אז גם הפנסים מקדימה היו מרובעים. פעם היית בחיפה 128 קופה עם פנסים מרובעים ולא 4 עגולים. משהו מהצפון ראה אותה פעם?

הדגם שלי היה שנת 76 והגיע מאיטליה.

דגמים מאוחרים יותר שהגיעו מיגוסלביה, אכן היו עם פנסים מרובעים מקדימה.

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

• תוכן חדש...