רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
5 תווים.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לחברי הפורום שלום! היום קיבלנו הזמנה ממפיקי "המופע המוטורי",תכנית הרכב של אלי אילדיס בערוץ 10 להשתתף בתכנית. ואנו בוחנים את האפשרות להשתתף.חבריםבעלי סובארו המעונינים להשתתף בתכנית ,צרו קשר עמנו בנייד . תודה מנהלי מועדון "סובארו קלאסי". אלון אברהמוב. משה אזולאי. 050-736-00-67
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אשמח לקצת מידע... היכן מוציאים? לכמה זמן התוקף? כמה עולה? מה קורה אם עוצרת אותי משטרה בגין חוסר תקינות של הרכב בזמן זה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי לכולם. אני כרגע בניו יורק, לפני נהיגה ארוכה ליוסטון טקסס.הרכב ששכרתי הוא דודג' אוונג'ר, נח למדי ועם בגאז' ענק שמסוגל להכיל את הפריטים שקניתי לפלקון. הארוע בקרלייל מתרחש פעמיים בשנה, בסתיו הוא צמוד לארוע הגדול בהרבה של הרשי. קרלייל יותר פתוח, משוחרר, וקומפקטי אז קל להתמצא מה אספר, היה צבעוני. אה כן, והיתה רנצ'רו 1961 אבל אני באתי בשבת, אחרי שנמכרה (היריד מתחיל ביום רביעי). אז הרנצרו מככבת בתמונת הפתיחה...מלווה בשני מוסטנגים....
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
חצי סובארו
מאת vwmaster- 2 תגובות
- 800 צפיות
מי רוצה לשפץ ? http://www.keeper.co.il/MMSproject/ShowIt.asp?ID=6GBQA1NJ1C&NoCount=1
הודעה אחרונה מאת low rider, -
קניתי מוסטנג ! 1 2 3
מאת moshelasry-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
קניתי מוסטנג !!!!!!! אני צריך להחליף בה את הסרן האחורי. בבקשה תעזרו לי למצוא את החלק הזה.. כמה זה קריטי? האם זה חלק יקר??
-
-
תמונות מהעבר
מאת שביט- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום מצ"ב תמונות מתקופות שונות, בשביל הכיף. אמא שלי על האופניים, לידה למברטה וקצה של רנו דופין, בצד השני פיאט 600 ומימינה קונטסה 900 (כמעט בוודאות) שוב אמא שלי סבתא שלי, ליד סובארו שכורה אני (על הידיים), אחותי ואבי עם הרנו 4 שהייתה לו ערב נעים לכולם
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 902 צפיות
היום אירעה תאונה קטלנית בתמרה. בתאונה היו מעורבים משאית ורכב. הסיבה שאני משתף אותכם כי בתאונה היה מעורב רכב שלפחות חיצונית נראה ממש לא מוכר ואפילו מוזר. התמונות מופיעות באתר HNN חדשות און ליין (לא מצליח לשים קישור משום מה) מישהו מזהה באיזה רכב מודבר? אשמח לקבל זיהוי של הרכב המוזר\המשופר הזה. (מהצד זה נראה כמו אופל\סיטרואן משנות ה 80 משופרת ברמה קיצונית ומאחור הוא נראה כמו קורבט) מישהו יכול לתת זיהוי?
-
סובארו 79 ידני 1 2
מאת shani120580- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש סובארו 79 ידני , רציתי לדעת האם רכב כזה מטופל יחזיק מעמד בנסיעה 3 פעמים בשבוע מראשון לשדרות ואם לא אז איך ניתן להגיע למצב כזה עם האוטו (החלפת מנוע משופר יותר ) כמו כן האם יש בעיה קריטית להשיג חלפים שמעתי למשל שהמנועים מתאימים עד שנת 90 תודה שני
הודעה אחרונה מאת oORodmaNOo, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ידידים יקרים. להלן קישור לתמונות של מפגש שבת/ראשון בארה"ב של כמה חברים עם מרצדסים. מה שנקרא "מפגש מקומי של בעלי מרצדס מדגמים מסויימים". אחת החברות במועדון הפונטון הבינלאומי - לינדה - המופיעה באחת התמונות בפונטון קבריולט בצבע קרם, שלחה אותן לחברי המועדון בעולם, בכדי שילמדו איך צריכה מכונית להיראות, איך עורכים שולחן עם מכוניות משני צדדיו, איך מחנים בעיגול כמה וכמה כנפי שחף, ועוד דוגמאות שחבל על הזמן... אזהרה: רצוי לא לראות את התמונות לפני השינה, אי אפשר להרדם אחר כך... http://www.flickaway.com/maurice/2008gullwingbbq#f=a50_797 לחצו על החץ למעלה מימין בכדי לעבור מתמונה לתמונה. יום נעים אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם.... ברשותי חיפושית שנת 72 הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות לאשר צמיגים 185/65/15 ואיך עושים זאת בדרך המהירה....? אני ללא טסט כבר שבוע..... תודה.
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 15.3 אלף צפיות
הצעת חוק:המדינה תשלם 3,000₪ בלעלי רכב בן למעלה מ-20 כדי להוריד אותו מהכביש. עלות זיהום האוויר:מיליארדים בשנה. חשיפה:עלות זיהום האוויר מכלי רכב עלולה להגיע ליותר מ-50 מיליארד בשנה! כך מעריכים כלכלני משרד האוצר בדו"ח רשמי שגובש לאחרונה. זו הפעם הראשונה שהמדימה מפרסמת דו"ח רשמי על הוצאות שגורם זיהום האוויר. מתוך "ידיעות אחרונות".
הודעה אחרונה מאת Leonid, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! בימים אילו אנו מפיקים סרט פתיח מאוד מושקע לפסטיבל הבינלאומי לסרטי סטודנטים בתל אביב. מדובר בסרט מושקע שיוקרן מול קהל רב לפני כל אחת מעשרות ההקרנות בפסטיבל. במהלך הסרט שעובר בין ז'אנרים רבים, מגיעים גם לז'אנר הגנגסטרים של שנות החמישים. לכן אנחנו מחפשים מכונית או שתיים (רצוי אמריקאיות) משנות ה'40-'60 לצילומים של כשעתיים בנווה צדק בערב של יום שישי או שבת הקרובים. למרות ההשקעה הרבה בסרט, זהו בסופו של דבר סרט במסגרת סטודנטיאלית הממומן על ידי האוניברסיטה. לכן, אין לנו כסף רב (אם בכלל) להציע אלא מקום פרסום לבעל הרכב בחוברת הפסטיבל שמופץ באלפים. מה שכן יש לנו להציע היא חווית צילום מעניינת, מפגש ומתן עזרה ליוצרי הקולנוע העתידי של ישראל, והשתתפות בס…
הודעה אחרונה מאת mattan, -
שאלה בנושא מכס
מאת ariebz- 3 תגובות
- 930 צפיות
על איזה חלקי חילוף אין מכס למשל חלקי בטיחות כמו בלמים והגה עם יש הבדל חדש או משומש חלקי חשמל משומשים שמשות משומש גנטים וצמיגים חדש או משומש עם בכלל משהו פתור ממכס ?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 1 תגובות
- 932 צפיות
http://www.carbibles.com/
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי אני חדש פה ואני מעוניין לקנות ביואיק ישנה משנות ה-80 יצא לי לראות ביואיק ריגל שנת 84 וביואיק פארק אבניו שנת 84 אבל לא ביררתי עליהן. רציתי לדעת איזו מהן טובה יותר ומאיזה בחינות. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת קדילק, -
- 1 תגובות
- 679 צפיות
מישהו יכול לעזור לי אולי במציאת ספרות טכנית לשברולט קאפריס 1978 . תודה
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן להוציא אותו שוב ( אחרי 5 שנים במחסן ). למי שלא מכיר, מדובר באופנוע מדגם triumph t-100 500cc נולד בשנת 1964 ושירת כ- 6 שנים לא תאמינו ...בצבא הגנה לישראל ניקנה על ידי ב1992 שופץ כולו מחלקים חדשים ומקוריים אותם הבאתי מאנגליה ( זה היה לפני עידן ה- E-BAY), ומאז ועד בכלל הוא היה ויהיה ברשותי....ובתקווה לדור ההמשך. היום הוצאתי אותו , ניקיתי אותו מהאבק , החלפתי דלק ושמנים ולאחר מספר פימפומי דלק בקרבורטור ושני נגיעות קיקסטארטר, שמעתי את קולו המדהים. השבוע כמובן נעביר אותו טסט ובעזרת השם ביום שישי הבא נכיר אותו לחברים ......( אריה, תביא את הטילון כדי שלא יהיה האופנוע היחידי ).
הודעה אחרונה מאת פיאט 128 sl, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשנה וחצי רכשתי מיאטה na (הדגם הראשון..). בבדיקה שבוצעה התגלה כי המצב המכאני מצויין, ולכן קניתי את הרכב למרות שמצבו הקוסמטי לא מזהיר. מדובר בעיקר בסריטות ופגמים בצבע וגם "דנט" קטן פה ושם. את המחיר הורדתי די הרבה כך שהשתכנעתי שההורדה תכסה לי את תיקון כל הפגמים. הרכב נקנה במטרה לבצע בו צבע כללי מתישהו (וקצת פחחות) אבל החיים מושכים לכל הכיוונים ופשוט לא מצאתי את הזמן לעשות את זה. בשבוע שבעבר העיר אותי צלצול האינטרקום. ירדתי למטה וגיליתי לחרדתי משאית סולר שנכנסה ברכב... כמובן שמדובר בפגיעה בפח בלבד (וידאתי זאת שלשום במוסך) אבל עדיין הלב כואב... מדובר בהחלפת כנף ועוד עבודת צביעה של הפגוש וקצת בדלת ובמראה. מכיוון שהנהג נתפס על חם (וגם כך הביט…
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
שיפוץ מוריס 1 2
מאת אושרי&יפרח- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני דיי חדש פה . אבא שלי קנה מוריס ומתחיל לשפץ אותה (היא במצב ממש גמור) האים משהו מוכר חלקים מכיר אנשים? זה מנוע זהה למיני מינור תודה!!... כצאת תמונות
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 26 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
השקת פולקסוואגן חיפושית, 1974 SUPER BEETLE 1303 LS 1974 ביום ו', חוה"מ פסח, 25.04.08, בשעה 17:00, תיערך השקת פולקסוואגן חיפושית, משנת 1974, SUPPER BETTLE 1303 LS, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש ירון ברנדוינהנדלר. האירוע יפתח ע"י מ"מ יושב ראש המועדון , דרור בריל. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. האירוע יתקיים בהיכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי חיפושיות מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. חברי מועדון החיפושיות מוזמנים להצטרף לתצוגה ! אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת chev corsica, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם מצאתי את הבטה הזו למכירה באי-ביי במיאמי-ארה"ב. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=STRK%3AMEBTOX%3AIT&viewitem=&item=170212076302&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI ללא רישוי, ללא טיטל, ממוכר בעל 0 פידבק שנרשם לפני שבועיים. מוגדרת ע"י המוכר כרכב לחלקים בלבד. דגם אמריקאי - מנוע 1.8 חלש, פגושים מכוערים. בתמונות - יפייפיה. דעתכם על רכישת רכב ללא טיטל ממוכר ללא היסטוריה בלא בדיקה פיזית של הרכב? זה נראה מסוכן מאוד, מנגד בנתיים (אולי בגלל זה), המחיר נמוך. נראה לכמה יגיע לקראת סגירת המכירה. האם ניתן לייבא רכב לארץ ללא טייטל? והכי מעצבן, חזרתי לפני שבועיים משבוע במיאמי, האוטו שוכב אצלו כנראה שני…
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלט שראיתי על אוטובוס בחיפה: http://www.keeper.co.il/MMSproject/ShowIt.asp?ID=RR012ME62C מישהו כאן בפורום מציג את רכבו באירוע ?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 4 תגובות
- 845 צפיות
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תודה לכל החברים שהשתתפו בשמחתינו.אנסה להוריד תמונות(פעם ראשונה) שימו לב להתרגשות שאחזה את עמוס!
הודעה אחרונה מאת arieroze, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים מעוניין לשפץ את תושבת הרכב האחורית של הרכב לצורך שיפוץ. קודם לכן יש לנתק את הצנרת ההידראולית לבומבות + ברקסים במספר צמתים. אני נתקל בקושי בלהפריד את הבורג (ובתוכו הצינור ההידראולי) מתוך המחבר (צומת). הבורג סובב בקלות אולם במגרעת האחרונה שלו הוא מסתובב על ריק. לדעתי עברתי את שלב ההברגה אלא שבעזרת כח סביר הבורג ממאן לצאת מהמחבר כולל הצינור ההידראולי התקוע פנימה. לא נראה לי שיש בעיה בהברגה. מישהו נתקל בבעיה דומה ? האם צריך להפעיל הרבה כח (מאוד) אני חושש לגרום נזק. יש למישהו רעיון כיצד לפעול אולי יש איזה כלי שניתן להיעזר בו...פשוט הלכו לי האצבעות מלמשוך את הבורג החוצה...
הודעה אחרונה מאת odednn, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הי מצ"ב תמונה של סבא שלי ז"ל מצולם על אופנוע (כנראה צולמה איפושהו בשנות ה- 30 של המאה הקודמת באיזור ירושלים) האם מישהו יכול לשפוך יותר אור על הדגם / שנה של (מלבד ששם היצרן Sunbeem) האם קיימים כאלו אופנועים משוחזרים בארץ? תודה וחג שמח אביב
הודעה אחרונה מאת avivk, -
- 1 תגובות
- 884 צפיות
שלום לכולם מסרק ההגה של הטריומף ספיט MK2 מתחיל להראות סימני עייפות. מישהו יודע האם ניתן להסב מסרק הגה של רכבים אחרים, או במקרה יש לו למכירה מסרק מתאים? ניתן ליצור קשר במייל:[email protected]
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם משהו יודע מתי הייתה תערוכת המכוניות הראשונה בארץ ? אבא שלי ביקר לראשונה בתערוכה (דומה ל"אוטומוטור") ב- 1963!
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 467 אורחים (הצג רשימה מלאה)