רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
ס'מאק אי ביי 1 2
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תראו מה הם עושים לי בגילי המופלג. למה, למה למהההה!!!! http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AB%3ASS%3AUS%3A1123&viewitem=&item=250234253844
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
חידון רב פרסים!!! 1 2
מאת בני ל-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום. אני מעלה תמונה של רגליים מאוד סקסיות של אשיות ידוע ומפורסמת בתמונה צולמה ע"י צלם פפרצי מהולל אשר תפס את הדמות הידוע בפוזה סקסית אם גרביים תואמות. המנחש מי היא הדמות המפורסמת זוכה לסוף שבוע כולל ארוח מלא בכלא 6. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
-
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היה חביב ביותר היום, מספר מכוניות, אופנועים{+אופנועון קטן שעושה הרבה רעש}, CHOPPER או שניים, בני ל ועוד.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 78 תגובות
- 13 אלף צפיות
"שוק עתיק" - אפריל 2008 יום ו' -04.04.08- 13:30-09:00 מועדון החמש יקיים כמיטב המסורת את אירוע "שוק עתיק" למכירת חלפים ורכבי אספנות . האירוע יתקיים במתחם מוזיאון הרכב ההיסטורי של אגד בחולון, רח' משה דיין, שכ' בן גוריון , חולון , טל' - 039143778, מפה באתר המוזיאון - www.egged.co.il. המשתתפים בשוק יוכלו להציג את מרכולתם בצמוד לאוטובוסים העתיקים שבתוך רחבת המוזיאון או ברחבת החניה. ניתן להחנות את הרכבים (אספנות או פרטי ) ברחבת החנייה הנמצאת ממול . לכל חבר מועדון שיגיע עם רכב אספנות/ קלאסי יוקצה שטח חנייה מחובלל בכניסה למוזיאון (אין צורך ברישום מוקדם!). לתשומת לבכם- הכניסה למוזיאון אגד חופשית לקהל הרחב. נענינו לפ…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
באיזה פורום שאני מתכתב בו הוצגה הכתבה שיתחילו ליצר רכב ישראלי שיקרא ה'סוסיתקא' ''סוף סוף תהיה לנו מכונית ישראלית מושלמת שאולי אפילו תוכל לנסוע'' וזה הכתבה - http://glz.msn.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=17996 שמח להציג את זה ערן
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 60 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
אני כותב את ההודעה הזו כהודעה רטרואקטיבית. ביום שישי הייתי האדם המאושר ביותר על כבישי ישראל , הגשמתי חלום בן 9 שנים , ולאמא שלי חלום בן 50 שנים בערך. סבא שלי , מנוחתו עדן , היה אספן אופנועים (ומכוניות) בימיה היפים של בוקרשט ואמא שלי זוכרת אופנוע אחד כספציפי שסבא היה נוהג להוציא את המשפחה לטיולים איתו . היה זה אופנוע ZUNDAPP KS800 עם סירת צד , סבא היה רוכב כאשר דודה שלי היתה מורכבת מאחוריו ואמא שלי יושבת על ברכי סבתא שלי בסירת צד. לאמא שלי נחרט אימג' הלוגו של הZUNDAPP ולפי זה הצלחנו לעלות על הדגם הספציפי שהיה לסבא באותה תקופה. לענייננו , לפי תשע שנים התחלתי בחיפושים אחרי אופנוע שכזה , נברתי .. התיידדתי עם אספנים מוכרים בארץ , אנשים מבוגרים ובד"כ מאוד נחמד…
הודעה אחרונה מאת ADRIANFARINA, -
-
שלום חברים, ברשותנו 2 מכוניות NSU RO-80. אחת מהן בעלת מספר רכב אספנות וברצוני לשפץ אותה. אודה להמלצות על פחח בעל מקצוע טוב ובמחיר הוגן וכן על רפד. תודה מראש למשיבים. בברכה RHO
הודעה אחרונה מאת NCI, -
- 3 תגובות
- 927 צפיות
לפני שלוש שבועות ככה קיבלתי את האתר הזה שבאמת מספק את כל החלקים שאפשר לחשוב http://volvoklassiekeronderdelen.nl/ אממה (אבל מה) אני רוצה ליקנות מהם גומיות לדלתות אך המחיר שאני מגיע אליו נישמע קצת מוגזם אולי אנ לא בוחר את החלק הנכון אז יש לי בקשה אל מישו שקצת מבין את האתר הזה יותר טוב מימני זה החלקים שאני רוצה: גומי לדלת הקדמית השמאלית והימנית גומי לדלת האחורית שמאלית וימנית גומי לבגז' גומי למכסה מנוע אלה דברים שאני ממש צריך וכוד משו את הסמל של הקדימה ואם יש להם אז את הסמל שיש מאחורה של ה-b-18 ועוד שאלה קטנה האם האתר הזה אמין והוא שולח לארץ את החלקים ? או אם יש אתר אחר שגם מחזיק חלקים שאני צריך כי באיביי אין כלום אם מישו יודע על משו שב…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני עומד לקנות שברולט קאפריס 78 5.0L אני צריך עזרה אם תוכלו לומר לי פרטי מנוע וכוח סוס וכדומה ומספר קיוב אינ'צ אמריקאי.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
השבת:5.4.08 החל מהשעה 10:00 נקיים כמיטב המסורת מפגש של בוקר טוב בקפה ארומה בצומת רופין. לרכבים יוקצה מקום מיוחד ומחובלל באחריות בעל המקום. ההזמנה פתוחה לכולם, כמו כן ניתנת הנחה לחברי ''מועדון החמש'' ערב טוב ולהתראות
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני שבוע הייתי עוד פעם אצל אמיל מכס. ומה אני רואה שני רכבים עולים לגרר בדרך לגני תערוכה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 823 צפיות
חברים נכבדים, היכל נוקיה הוא מקום המפגש הטוב ביותר שהיה לנו עד כה, אנחנו מחויבים כלפי עצמינו לשמור על המקום,ושלא נצטרך שוב לנדוד ולחפש מקום חלופי. בנוסף לבעיית כתמי השמן,נוצרת תופעה של פירפורי מכוניות השרירים. כאספני רכבי אספנות ובמסגרת מועדון ה-5 ,התחייבנו לשאת את דגל הבטיחות בדרכים. לא מכובד ולא יאה שרכב אספנות היוצא ממגרש החניה ,ייצא בחריקות צמיגים, בשם רוב הנוכחים במפגשי השישי , אני מבקש,אנא המנעו מתופעה זו(ומי שלא יכול לשלוט על יצרו ,שיתפרק במקום אחר) ושוב, בואו לא נגיע למצב שיתחילו התלונות נגדינו. בואו ביחד ונכבד את עצמינו, את המקום ,ואת המעמד. בברכת שבוע טוב. צביקה מרגלית
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ח'ברה יקרים... אחרי הרבה זמן שהזנחתי את הכרמל דוכס שלי , מהרבה סיבות, החלטתי פשוט ביום בהיר אחד, לקחת את הרכב בחזרה לידיים שכל כך אוהבות אותה, גם האמת שהכתבה שעשו על הסוסיתות,והתוכניות ברדיו נתנו לי את החשק לחזור לימים היותר יפים. קמתי בבוקר ממש היום,אמרתי לאבא שלי אני הולך למשרד הרישוי, -שאל אותי מה איבדת שם? -אבא היום עושים טסט לכרמל דוכס -השתגעת!!! הרכב לא נסע חצי שנה. -אבא היום הרכב הולך לטסט. -בעיה שלך,לא תעבור אל תבכה, נסעתי למשרד הרישוי,הוצאתי את הטפסים של הרכב,כולל אישור ל-48 שעות על-מנת שאני יוכל להגיע עד הטסט... -נכנס לרכב,לא מניע,לוקח את הרכב השני שלי,מחבר כבלים למצבר, מחכה כמה שניות סטארטר,בווווווווום האוטו מניע נגיעה אחת,נוסע אם…
הודעה אחרונה מאת susitatc, -
קבוצת סוסיתא 1 2
מאת אבי38-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לידיעת בעלי הסוסיתות חברי מועדון החמש: במפגש שישי הוחלט שבתאריך 06\5\5, לכבוד יום העצמאות הקרב ובא, יוכרז על הקמת קבוצת בעלי סוסיתות במסגרת מועדון החמש. לכן אנו מבקשים מכל חברי מועדון החמש שמכירים בעלי סוסיתות מכל סוג שהוא שאינם עדיין חברי המועדון, שימליצו להם להצטרף כחברים במועדון החמש וכך יהיו מאוגדים בקבוצת בעלי סוסיתא. בעלי סוסיתות המעוניינים להצטרף מתבקשים לפנות למשרד המועדון לסמדר בטלפון: 03-7318818 ו/או לאבי גרוסברג בפלאפון: 052-3614260.
הודעה אחרונה מאת susitatc, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין להפנות שאלה מאוד רחבה, ומאוד כללית בנושא של שיפוץ רכב. אני מעוניין לדעת מהי עלותו של תהליך שיפוץ מלא לרכב, לא ברמה של תצוגה, אבל ברמה של נסיעה יומיומית?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אז, לאור הפרוייקטים הרבים, שמתנהלים פחות או יותר במקביל- אני מציע, שנעשה כאן שירשור "מעקב" כללי, ואז נוכל לראות את ההתקדמות של כ"א מהם, להשוות, ולתת טיפים אחד לשני (טוב, אני מחוץ לתמונה, לפחות בינתיים- רק משקיף מהצד ). דעתכם? וכהתחלה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137205 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=114571 הדבר ההזוי הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135991 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136865 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142042&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93+%D7%90%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%98
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
ובכן, אחרי השוק עתיק עדיין היה לחברים כח להגיע למפגשים... במפגשישישרון היתה כמות מכובדת של רכבים וחברים. להלן כמה תמונות.
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש במפגש שישי, היכל נוקיה תל אביב, יחולק שטיח גומי לחברים על מנת למנוע נזילות שמן במתחם החנייה השמור לחברי המועדון. כל חבר יתרום 10 ₪ לטובת המועדון תמורת שטיח הגומי שיקבל . החל מיום ו' הקרוב, 04.04.08, מי שלא יגיע עם שטיח או כל אמצעי אחר לא יורשה להיכנס למתחם החנייה ! פעילי וחברי המועדון מודים לחבר מועדון החמש דוד כרמל על תרומתו הנדיבה. תודות גם לחבר המועדון מני סיוון מ"נועם בריפודים" על עזרתו בחיתוך השטיחים. בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם ניתן ליבא רכב לארץ כאשר אחד המכלולים בו אינו מקורי מנוע תיבת הילוכים בודי קיט אשמח לתשובה תודה
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היה מפגש נחמד מאוד
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. היום צילמתי את הרכב הזה ומעניין אתי לדעת איזה רכב זה ואם יש כאלה בארץ או שזה היחיד: כתוב מאחורה משהו כמו ECLIO משהו כזה..
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כפי המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ומידי חודש, בתאריך ה-5.4.2008 (שבת) משעה 11 בבוקר תתקיים תצוגה ומפגש של אספנים ואוהבי הזאנר ברמת השרון בכיכיר בעיריה (ברחוב אוסישקין בכיכר). בית הקפה ממול הכיכר יפתח לרווחת המשתתפים והאורחים. כולם כולל כולם מוזמנים. הערה - בדר"כ יתקיים המפגש בשבת בשנייה בכל חודש, אולם אילוצים מטעם עירית רמת השרון מקדימים החודש את המפגש לשבת הראשונה.
הודעה אחרונה מאת IVC0707, -
- 1 תגובות
- 947 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האם מתקיים היום מפגש ובאיזה שעה אם כן? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכם, אני מחפש לקנות אלפא רומיאו 2000 סמ"ק GTV כמו שבתמונה. אינני יודע מחיר ומובן לי כי לכל רכב יש מחיר ספציפי בהתאם למצבו, בכל זאת אשמח להשכיל על איזה טווח מחירים מדובר ? ( הכוונה לרכב משופץ היטב במצב נסיעה ) תודה.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תקנה חדשה של משרד התחבורה קובעת: החל מהראשון לחודש יולי יחוייבו כל בעלי רכבי אספנות ורכב מיושן להציג פעמיים בשנה אישור מוסך מורשה לכל מבחן רישוי. בנוסף רכב אספנות שלא יבצע מבחן כשירות יותר מפעמיים - יאלץ לבצע מכון תקנים. והכי גרוע - רכבי אספנות יאלצו לעבור בדיקות חורף והצגת מסמך ממוסך מורשה. אני פונה למועדון החמש לפעול מיד ולבטל את הגזרות מיידית!!! זה המבחן הראשון והאמיתי של המועדון!!!
הודעה אחרונה מאת פיאט 128 sl, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בוקר טוב! אתמול בלילה הופיעה אצלי בחניה במושב שברולט נובה שנת יצור 75-79 , בצבע בורדו. עשיתי סיבוב מסביב לרכב שנראה במצב חלודה מתקדם, אכול בגג ובתא מטען, ללא גריל קדמי ונעול משום מה. הצצתי בפנים וראיתי כלי פריצה, בנוסף נראה ששברו מברג בסוויצ'. ביררתי המשטרה ואמרו לי שהרכב רשום כרכב שנוסע ולא הורד מהכביש. לדעתי מישהו יצא איתה לסיבוב ונתקע אצלי בחניה, המישהו הזה גנב אותה רק לא הבנתי למה הוא נעל אותה.. למישהו בפורום נגנב רכב כזה?
הודעה אחרונה מאת STAS-S, -
אתר חדש לויני 1 2
מאת רועי צוקרמן- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מי אמר שלהיות סטודנט זה דבר רע? סוף סוף הצלחתי להתפנות לצורך הקמת אתר למכונית הכי חמודה שיש (אני ב-כ-ל-ל לא משוחד ) אשמח להערות והארות, וכמובן לחתימה שלכם - אם לא על פנקס הצ'קים אז לפחות בספר האורחים www.freewebs.com/vignalegamine גלישה מהנה!
הודעה אחרונה מאת michaelt, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לייבא 4 בולמי בילשטיין המחיר בחול נמוך ב-50% מההצעה שקיבלתי בארץ מפיט סטופ מישהו מכיר יבואן אחר בארץ? מישהו ייבא בולמים לארץ ויודע אם צריך אישור של משרד התחבורה על מנת להכניס את זה לארץ? תודה
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי מישהוא מכיר מכשירן בצפון (חיפה קריות, יוקנעם) לתיקון מד הקלומטרים בגולייטה?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשעה טובה, בחודש יולי, אני והמשפחה יוצאים להפתקאה מיוחדת של שבוע בהולנד. ההיתי שמח לשמוע ממביני עניין על מקומות מעניניים לביקור בתחום הרכב הקלאסי וגם לא...תודה-רן
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)