רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. חבר טוב שלי היגר לאוסטרליה אם מישפחתו לפני כה חודש ימים. בדיעבד מיסתבר שיש בעיה קשה ביותר להשכיר דירות שם עקב משבר דירות במכירה מהסיבה של השתוללות הריבית. אם אחד מהחברה שנימצעים שם או בארץ ויכולים לעזור במציעת דירת 4 חדרים להשכרה יהיה סבבה. רצוי מאוד אם ניתן למצוע דירה להשכרה באזורים הבאים HORNSDY CNATSWOOD כול עזרה תקבל באהדה רבה. למנהלים אני יודע שלא זה המקום לשאלה כזו אבל אני מבקש לא להעביר את הבקשה כי הבעיה דחופה. בתודה מראש בני ל.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, האם ישנם מפגשים במרכז ביום שבת השבוע? (יום שבת ה 29) תודה!
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 55 תגובות
- 14.9 אלף צפיות
שלא תדע עוד צער..
הודעה אחרונה מאת bruck, -
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
גאנט חיפושית out, גאנט 914 in בינתיים יחיד, למשלוח של 4 יחדיו קיבלתי מחיר זוועתי של 300$, שהם בתוספת המכס רק 450$ על המשלוח. יחיד משלחים ב-40$, היתר בדרך מדהים איך מחדשים בחו''ל גלגלים,עם פז''ם של כמעט 40 שנה הם נראים כמעט כאילו אתמול יצאו מהמפעל
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש , מפיקי התוכנית :"המופע המוטורי עם אלי אילדיס" , ערוץ 10, מזמינים את חברי המועדון להשתתף בצילומי התוכנית. התוכנית עוסקת בספורט מוטורי ומציגה רכבים חדשים לצד רכבים ישנים ומיוחדים . בתוכנית אליה אתם מוזמנים תוצג בין השאר מכונית המוסטנג 66 של אחד מחברי המועדון . התוכנית תצולם ביום רביעי הקרוב ה-26/3 , בשעות הערב , באולפני הרצליה . לפרטים נוספים ותאום נא צרו קשר עם אריק בט"ל 054-6690268 או במייל [email protected] . רצוי להגיע עם חולצת מועדון החמש לצילומים (חברי המועדון ישבו יחד). השתתפותכם תתקבל בשמחה בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
המופע המוטורי
מאת אריוס- 0 תגובות
- 786 צפיות
שלום , מחר בערב תוקרן התכנית המופע המוטורי בהשתתפות הDS. מהחלק שכבר ראיתי ניראה שיצא יפה מאד. אני רוצה לצין שהנושא של ענתיקות קיבל יחס אוהד ממפיקי התכנית, ועל כך תודות. צפיה מהנה לכולנו אריה
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש פרויקט חדש... אחרי שהקודם הצליח, בא לי עוד אחד. 4 גלגלי אחד הבאתי בהצלחה, עכשיו (קיץ...) הזמן לדו גלגלי שאלה ראשונה: פעם ניתנו פה מחירוני קראוס. מישהו יודע אם זה אקטואלי עדיין? שאלה שניה: מאחר ואופנועים (למעט ווספות...) הם עדיין לא השטח שלי, אם מישהו עבר את הפרוייקט ויכול להמליץ לגבי קניה, ממה להיזהר ומה כדאי, איך "מכינים" אותו, איך שולחים (דיברתי עם מ=חברת הובלה לגבי משלוח ב lcl ואמרו לי משהו כמו 250$) מי עושה ארגז, מה טווח המחיר, ואם אמצא מישהו שיכין על מה הוא צריך להקפיד, וכמובן השאלות לגבי המכס. דרגה 1-5 כמו במכוניות? במכוניות הם מסתכלים על חלודות, באופנוע זה לא אקטואלי - אז איך הם בוחנים דרגה? וכל דבר אחר שאפשר לדעת, אני אשמח. ובלי קשר לי…
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם האם השנה יהיה ארוע פסח כמו בשנים עברו? גיל
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 תגובות
- 775 צפיות
בהתחלה היה התכנון להביא את הרכב למצב מכני פיקס בארה"ב ולשמור קוסמטיקות לארץ. אבל ככל שאני מברר אני מוצא ששכר העבודה שם מהווה מרכיב משמעותי בעניין. עד כדי כך משמעותי שאני חושב לקנות שם חלקים ולהביא לארץ ולבצע את העבודה פה. אשמח לשמוע דעות מבעלי נסיון
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי שאלה שאני אשמח לקבל עליה תשובה אני מתגורר בארה"ב כבר מס' רב של שנים וחוזר לארץ בעוד כ3- חודשים. נכנסתי גם אני לשגעון האספנות ורכשתי שברולט קורבט. המנוע אינו תואם את מס' השילדה. האם תהיה לו בעיה לקבל תקינה. חשוב לציין כי המנוע הוא אותו מנוע אך לא המנוע המקורי. אני אשמח לקבל תשובות בהקדם תודה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברים שלום כידוע לכולנו, מפגש נוקיה ביד אליהו משרת אותנו היטב ולראשונה מזה זמן רב יש לנו מקום מתאים, מרווח וללא הפרעות. המכוניות חונות ברחבה שמרוצפת באבנים משתלבות ושנועדה להולכי רגל. לאחר שחונות בה מכוניותינו היא מוכתמת בכתמי שמן ונוזלים אחרים ומי שמצוי במדעי האריחים יודע שלנקות דבר כזה זה עניין קשה ויקר. אין אנו רוצים שנסולק משם בגלל הכתמים האלה ולכן אנו נוקטים את הצעדים הבאים וחשוב שהחברים ישתפו פעולה!: 1. מתחת לכל תא מנוע יונח שטיחון או קרטון שיספוג את הטיפטוף. 2. אין יוצאים מהכלל! ראינו שמכוניות שבעליהן נשבעו שהן "לא מטפטפות" שהשאירו מזכרות על המשטח. 3. בעלי הרכבים מתבקשים לאסוף את המשטחים לאחר הארוע. 4. כמחווה של רצון טוב, נחלק משטחי נייר במפגש ה…
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חברים,אתמול ניסגרה עמדה מס' 1 במשרד הרשוי בחולון עקב חשדות לכאורה למעשים פלילים.עקב כך יש להמנע בימים הקרובים מלהגיע לשם ולעקוב אחר ההיתפתחויות.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
להנאתכם
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://cars.themarker.com/ibo/misc/printFriendly.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20080326_968563.xml&ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20080326_968563.xml בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מעוניין ליבא מחו''ל ''קונטיננטל קיט'' או אולי לבנות בארץ. יש למישהו מושג מי יכול לבצע פרוייקט מסוג זה? תודה לכל העונים.... ערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
תהנו..
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עשיתי סדר ומצאתי כמה אלבומים ישנים ובהם מופיעות כמה ענתיקות. מי שיש לו תמונות מוזמן לפרסם אותם בשירשור.
- 3 תגובות
- 913 צפיות
כמו שכולם יודעים, אני בתהליך שיפוץ הרנו 17. קניתי את כל הגומיות לשיפוץ המשאבות גלגלים ומשאבה מרכזית. הכל מוכן. אני וחבר מתחילים במיבצע של פימפום ושיחרור אויר, אבל משהו לא בסדר. המשאבה המרכזית לא בונה לחץ. טוב, ללא יאוש אני שוב מפרק ומנקה ובודק, הכל ניראה בסדר, ושוב מרכיב ומפמפם, ושוב אין לחץ. חברים, זה לא פעם ראשונה שאני משפץ משאבה. קצת ליפני יאוש חשבתי לעצמי - רק בני ל יוכל לעזור לי, כמו בכל פעם שאני קצת לפני יאוש מהצרפתים המניקים. מיד צילצלתי לבני ל, וכמו גדול אמר לי שיש כמה חורים סתומים. מיד ניקינו את כל החורים ולפתע המשאבה עובדת כמו גדולה. לבני אתה איש יקר תודה על התמיכה והפירגון לאורך כל הדרך. מישל גולן
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 905 צפיות
בטריומף מורכב קרבורטור זניט ובין בית הפילטר לגוף הקרבורטור קיים אטם, האטם הזה מכסה פתח מלבני ואני לא בטוח אם הפתח אמור להיות אטום על ידי האטם או שצריך אטם עם חריר מתאים. שאלה שניה על אותו הקרבורטור, היום ניסיתי להניע וחיברתי צינורית ממשאבת הדלק לגלון דלק, לאחר כמה נסיונות הנעה שמתי לב לטפטוף של דלק מהחלק התחתון בקרבורטור, שם ישנו מעין בורג כזה, השאלה היא האם הטפטוף נובע אולי מהצפה או שישנה בעית אטם או תקלה בקרבורטור. תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 2 תגובות
- 691 צפיות
אני מעוניין ליבא לארץ חלקים משומשים מגרמניה. מדובר בחלקי פח (כנפיים ודלתות) וחלקי דיפון. המחיר בערך 40 יורו. האם יכולים לדרוש ממני רישיון יבוא ? ומה העלויות של המכס וההובלה ?
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מכשיר הונינג (שני כנפיים) עם אבנים נוספות, גס ועדין. לשיפוץ משאבת בלם/מצמד, קדח 22 מ"מ. פניתי לכל החנויות / בתי מסחר לאספקה טכנית וציוד למוסכים שאני מכיר וגם דרך דפי זהב ולא מצאתי. מה שמצאתי זה מכשיר שיכול להתאים, רק שאין להשיג סגמנטים נוספים שמתאימים למכשיר. מצורפת תמונה של המכשיר. תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם, אחרי גלות קצרה חזרתי להשתתף בפורום. בכל מקרה, רציתי להודיע שהקמתי אתר המוקדש לטריאומף הראלד שלי: http://www.type34.info/Herald אני מקווה שתהנו ממנו, ואל תשכחו לחתום בספר האורחים.
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חג פורים שמח ומבדח לכל חברי המועדון ולכל אספני הרכב הקלאסי באשר הם. :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: :bday: תודה מיוחדת לחברינו המשתתפים, תחת דגל המועדון בעדלאיידות של מודיעין, חדרה, חולון ואשקלון (סה"כ 14 רכבים). למועניינים לצפות ברכבים של חבריינו בעדלאיידות, כולן בין 10 - 12 ביום שישי. בני הספל דובר מועדון החמש
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תחרות הגביע ע"ש ניר עוזדור ז"ל- 2008 התחרות לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי. יוזמי התחרות : משפחת עוזדור ומועדון החמש האירוע בחסות מגזין מוטו מטרות התחרות: עידוד המצויינות בשיפוץ ושחזור של רכבי דו/ תלת גלגלי. הנצחת זכרו של ניר עוזדור ז"ל שהיה חבר מועדון החמש. העמקת הקשר בין מש' עוזדור וחברי מועדון החמש. הגביע נקרא על שמו של ניר עוזדור ז"ל, שנמנה על חובבי האספנות האמיתיים בתחום הרכב הדו גלגלי. לאחר מותו בטרם עת ביקשה משפחתו להנציח את זכרו בשילוב עם תחביבו/תחביבנו. לפיכך הוחלט על הענקת פרס על שמו מטעם מועדון ה-5 ומש' עוזדור, שיוענק מדי שנה, לחבר/ת המועדון ששיפץ/ה או שיקם/ה כלי ר…
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
אתמול במפגשרון היה חם מאוד ולא רק ממזג האוויר, אלא מכל האווירה החגיגית. חגגנו יום הולדת לישראל כרמון וגם כולם הבריקו את הניקלים וניקו אבק לכבוד הטלויזיה המקומית שהגיעה לעשות כתבה על מפגשישישרון והמועדון בכלל. גם השנאוצר של גידי וקטיה היה, אבל היה לו גם חם מאוד מאוד. אבי נוף נתן הסבר קטן על מפגשרון למראיינת. חג שמח לכל מועדון החמש (מספרי הרכב באישור בעליהם)
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ה MGA אמורה לצאת לישראל בתוך כחודש וחצי +, מניו ג'רזי ארה"ב. עלות ההובלה הימית (לא כולל הובלה יבשתית, עמילות מכס וביטוח) כ-$1,500 למכולה, לשני רכבים המחיר יתחלק ב-2 , בדוק ע"י חברת השילוח. אשמח לחלוק את המכולה עם רכב נוסף ולצמצם את עלות המשלוח. תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תמונות מהמפגש...
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
טיפ מקצועי בשיקום/שיפוץ/חידוש הרכב. אם תגיעו מתישהוא לנושא תושבות מנוע /תושבת גיר/גומיה לגל הניע. ההמלצה שלי היא: תושבת מנוע ימין = הגדולה חייבת להיות אורגינאלית משוודיה !!! שתי התושבות האחרות :תושבת מנוע שמאלית (הקטנה יותר) ותושבת גיר יכולות להיות חליפיות. אם תשתמשו מאיזו סיבה כל שהיא בתושבת מנוע הגדולה = חליפית דבר זה יגרום למנוע להעביר רעד וויברציה חזקה לגוף הרכב ותחושת נסיעה לא נעימה לחלוטין. כמו כן גומיה לגל הניע חייבת להיות אורגינאלית באם לא תיהיה רעידה ברכב במהיריות מסוימות. הסיבה שגומיה לגל הניע ותושבת מנוע ימנית חייבות להיות אורגינאליות משום שהן גמישות והחליפיות מגיעות קשות יתר על המידה וגורמות ורעידות וויברציות ברכב. ספרו את זה למכו…
הודעה אחרונה מאת יהל 1174, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לקבל עזרה בזיהוי הרכב. קרדיט לפבל על הצילום.
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני נמצא בשלבים ראשונים מאוד של שיפוץ טנדר פולסווגן קאדי שנת 85 אשמח לקבל כל מידע שיש לכם לספר לי בנושא... דברים שרציתי לשאול... אם מישהו יודע מה הפרוצדורה בכדי לשנות צבע לרכב מבחינת רישוי? ומהיכן אני מוצא את ההיתרים למידת צמיגים מותרת לכל כלי רכב? וחשוב ביותר אני מנסה למצוא את דלת לארגז של הרכב.. למי שמכיר ויודע... תודה רבה מתן
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
דיסק הבלם מחובר לתושבת ע"י 6 ברגי M9 ?? (עדיין לא מצאתי מברז בקוטר הזה) שניים מהם לא היו תואמים (אולתרו) ופגעו בהברגה המקורית. בורג חדש אינו מתברג להברגה שנפגעה (בכח טרם ניסיתי). האם הברזה מחדש לא תאכל מהחומר יותר ממה שצריך ? יש למישהו רעיון כיצד לחדש את ההברגה שנראית יחסית טוב לעין אלא שהבורג ממאן להתברג. אילתורים ?
הודעה אחרונה מאת מתן אלקיים,
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 716 אורחים (הצג רשימה מלאה)