רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
השאלה בכותרת.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל את המספר טלפון של אריאל עזיזי, אפשרי גם בה"פ. תודה,
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 7 תגובות
- 870 צפיות
יום הולדת שמח לעידן 839 , שפע ברכות ואיחולים . :smilecolr:smilecolr
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ביוני בני יהיה בר מצווה, ולפי רצונו מעוניינים אנו לבצע טיול במוזיאוני מכוניות, בעדיפות מכוניות ישנות. למי שאינו מכיר אותי - אני בעלים של חיפושיות וטרנספורטר - קרי, אני אספן VW ולכן יהיה חשוב יהיה גם לבקר במוזיאון של VW בגרמניה. מבקש סיוע למסלול והמלצות. תודה
הודעה אחרונה מאת שרה וסרשטרום, -
שיפוץ מנוע DE-SOTO 1 2 3
מאת moshedj2005- 30 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן אנשים! לאחר הרבה זמן שהפרויקט "נח". החלטנו לחזור לעבודה... ברצוני לדעת היכן אפשר לשפץ את המנוע הרכב, המנוע שנמצא ברכב הוא מנוע מתוצרת דודג' 6 ציל'. המנוע כרגע מפורק זאת אומרת: קראנק בחוץ,ראש מנוע בחוץ, הבוכנות תפוסות בתוך הבלוק. האם יש מישהו באיזור המרכז שמתעסק עם שיפוץ מנועים? ומהי ההערכה שלכם לעלות שיפוץ כזאת? בתודה משה.
הודעה אחרונה מאת moshedj2005, -
או, הייתם מתקינים מזגן ברכב שלכם ? או שאתם מעדיפים לשמור על האורגינאליות שלו ? תחשבו שקייץ וחם
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר איזה סוג רכב הם, מה השנה פחות או יותר זה מאוד חשוב לי והאם אפשר למכור אותם ובכמה? עוד תמונות בתגובה הבאה
הודעה אחרונה מאת HFturbo, -
מפגש שבועי
מאת רונן שחפ- 1 תגובות
- 762 צפיות
מתי יש מפגש מחר איפה ובאיזו שעה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
טיול מאורגן לגרמניה 1 2
מאת asaf572- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למה שלא נתארגן כמה חברה ונבנה לנו מסלול לטיול בגרמניה? (קבוצה גדולה-מחירים נמוכים) אז כל מי שמעוניין או שיש לו הצעות מוזמן.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כתבה שהתפרסמה החודש ב''הגה''
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ברכות לחברים הנבחרים לועד ''מועדון החמש'': דרור בריל מתניה הלוי בני הספל רמי דוידר אבי נוף משה מצא משה גיא לפניכם דרך ארוכה ומייגעת, המלאכה מרובה - צריך להפשיל שרוולים בהצלחה!!!
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- 1 תגובות
- 669 צפיות
משהו יודע במקרה את מספר הפלאפון של מיכה מאדוד אשמח אם ישלח לי את מספרו בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 37 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
תמונות מפגשישי 29.02.2008 מ'ס 6 שהתקיים בהיכל נוקיה ת"א. שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-4/
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי מישהו יודע היכן אני יכול למצוא אזכור של החוק\תקנה (במקור רשמי לא בפורומים כאלו ואחרים) כמו כן מה השם המדויק של החוק\תקנה ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח אם שמכיר או יודע למי שייך הרכב בתמונה יוכל לשלוח אליי ה"פ (אם יש בעיה לפרסם את שם בעליו) או לרשום כאן בתגובה... תודה! ליאור.
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בפקק של השמן היו הרבה בועות לבנות ומין עיסה לבנה כזאת... הרכב נוסע והמנוע לא עשה שום רעש או בעיות עד עתה{גם עכשיו לא!} הרכב לא מתחמם . לא התחמם בעבר ותמיד היה מספיק שמן... הרכב נמכר אתמול, כמובן שהרוכש ידע על המצב! רציתי לדעת לידע כללי אם העיסה הזאת באמת מעידה על כך שהראש מנוע הלך או אפילו חמור יותר.... או שיש גם מצב שסתם דלף שמה שמן...
הודעה אחרונה מאת y_heffels, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אסיפה כללית 2008 לפי סעיף 9.1 לתקנון העמותה מודיע בזאת הוועד על כינוס האסיפה הכללית לשנת 2008. האסיפה תתכנס ביום שלישי, 4 במרס 2008, בשעה 19:00, בביה"ס אורט טכניקום, האולם התחתון, רח' גולומב 15, גבעתיים. על פי סעיף 6.2 בתקנון רשאי להשתתף באסיפה כל מי שהינו חבר בעמותה וחברותו בתוקף ביום כינוס האסיפה. על פי סעיף 6.3 בתקנון רשאים להצביע חברים שחברותם בתוקף ביום האסיפה ובתנאי שנרשמו כחברים לא יאוחר מיום 4 בספטמבר 2007. חברים המבקשים להציג מועמדותם לאחד ממוסדות העמותה (וועד המועדון; בית דין חברים; מבקר העמותה; וועדת ביקורת) יעשו זאת בכתב למשרדי העמותה לא יאוחר מיום ה',28 בפברואר 2008, תוך ציון התפקיד אליו הם מבקשים להיבחר. סדר היום: 19:00-19:30 רישום והמתנה ל…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 816 צפיות
היי מישהו
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היה מאוד נחמד הם חברים גם מהפורום הנ"ל היו מצטרפים ומאשרים את השתתפותם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195717 נ.ב מקווה שהשרשור הנ"ל תקין ולא עובר על חוק כל שהו סה"כ למטרה טובה! בתודה אדם-הגולפנית
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 840 צפיות
שלום לחובבי הרכב! עליי לתרגם טקסט מ-1959 ובו קטע קצר העוסק בשיפוץ מכונית, ואני אובד עצות... קיבצתי 10 שאלות. כל עזרה שהיא לגבי הביטויים המסומנים תתקבל בברכה. 1. מדובר במועדון של hotrodders צעירים המשפצרים dragsters. הם מדגישים שאינם כנופיה שעורכת מרוצים ברחובות בשביל הכיף, אלא מועדון מאורגן. איך תקראו לחברי המועדון ולרכביהם? האם הם משפצרי מכוניות? חובבי מכוניות מרוץ? 2. אחד מהם פוצח בתיאור ארוך של שיפצור הרכב. כדי לעשותו קל, הוא לא השתמש ב-normal 92 thousand shelby tubing אלא ב-049 thousands. במה הוא השתמש? 3. בנוסף לכך, הוא narrowed the rear end, to cut down on axel and axel housing. מה הוא עשה כאן? 4. הוא גם שינה את מערכת המתלים הקדמית מקפיצים למ…
הודעה אחרונה מאת וולט1, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בשבת האחרונה העמסתי את האישה ושני הילדים ברנו 16 ונסענו לטיול לאזור לכיש, לראות את הפריחה בגבעות אמציה וסכר אדוריים. מיותר לציין שה 16 נסעה את הדרך ללא כל מאמץ, בנוחות רבה, מגהצת את הכבישים כפי שרק היא יודעת לעשות, ומהווה מוקד של מבטים מכל עבר. מספר תמונות של הרכב וגם פרח.
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
דני ידידי, המון המון מזל טוב !, הרבה בריאות, אושר, עושר והצלחה. ויאללה שנזכה לראות במהרה את עליזה במפגשים.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 6 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
איפה בארץ יש סדנה לשיפוץ רכבים קלאסיים (במגזר היהודי...) ברמה טובה? וחוץ מזה מה צריך לעשות/ללמוד כדי לעבוד בסדנה כזו? נראה לי מעניין לעבוד בסדנת רכבים קלאסיים.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה נחמד ורגיל אלון תתחדש על האופנוע הוא פשוט מדהים ! האודסמוביל היתה ואיך לא המוריס וגם סוסיתא נחמדה ערן יש תמונות כמו תמיד
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצאתי וסרקתי תמונה שלי עם הדה שבו הישנה שלי בערך משנת 92, ההחזקתי אותה כשנתיים בתחילת שנות ה 90 ונאלצתי להפרד ממנה בגלל חוסר מימון (חייל ואח"כ סטודנט תפרן) עד היום אני מצטער. עם מישהו יודע מה עלה בגורלה אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת eran_k, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, כידוע, לתושב חוזר אפשרות לייבא רכב חדש או שנת דגם קודמת בהקלות מס מסויימות. האם נכון הדבר גם לגבי יבוא רכב אספנות? תודה, יניב
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
עזרה בזיהוי
מאת ariebz- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בחלק השמאלי של התמונה נראה קטנוע איזה כלי זה ?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 763 צפיות
לחברי הפורם שלום הנני מורה בבית ספרבכפר סבא,בשבוע האחרון של מרץ אנו נקדיש כל יום בבית הספר לעשור שונה במדינה (לכבוד 60 שנה למדינה). יום א' שנות החמישים, יום ב' שנות השישים וכו'. כאשר בכל יום נעסוק בארועים של אותו עשור, באופנה, במוסיקה ובספורט. במהלך התיכנון הועלה הרעיון להציג רכבים שמשקפים את אותה תקופה. לצערנו לא נוכל לשלם לבעלי המכוניות למרות שאני חושב שזה ראוי לשכר. אם יש מעוניינים, אנו נשמח מאוד. ניתן ליצור איתי קשר בה.פ. תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כידוע לכולכם אחד מנוהלי הפורום הינו איסור להעלות תמונות של רכבים עם מספרי רישוי גלויים,( ללא אישור בעלים) אשמח לדעת מה ההגיון שעומד אחרי נוהל זה . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב שאני מתעניין בו, נמצא בפורטו בפורטוגל, האם למישהו מהפורום יש חבר, מכר או קרוב משפחה שנמצא / גר בפורטו או ליד? שיהיה מוכן (אפשרי בתשלום) לראות את הרכב בשבילי? תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת koral7,
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)