Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על הרכב של גידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק מסביר כמה פורד מוסטאנג SUCKS ב FBODY אי אפשר להכניס אפילו סאב של 12 אינץ

הם כנראה הם תיכננו את החלק האחורי רק לבלונים.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אפרופו תאי מטען, מוסטאנגים וקלאסיות. אני שמעתי סיפור על בחור מארה"ב שבמהלך התקנת בולמי זעזועים ב- BOSS 302 (שנת 70' אגב) נסגר עליו תא המטען והוא היה לכוד שם משהו כמו 40 דקות לפני ששכן שלו בא וחילץ אותו משם. הסיפור פורסם אי שם ב- 94' במגזין של פורד & ומוסטאנג.

כך שאולי מנגנוני פתיחה פנימיים הם לא דבר כל כך הזוי, אבל מצד שני אולי אלו פשוט האמריקניים אלו...

לכן מומלץ להשאיר בבגאז' ערכת קפה, מנות קרב, צידנית ואפילו מנגל....

למקרה שאם תתקע בבגאז' - לפחות ינעם זמנך...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

קובי, אני מתפלא עליך.

למיטב ידיעתי F BODY הוא הכינוי לפלטפורמה ששייכת ל- GM ועליה יושבות הקמארו והפיירבירד. מה הקשר למוסטאנג?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...