רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 857 צפיות
ברצוני להביא רכב ואופנוע אספנות מארצות הברית, ורציתי לדעת האם יש מישהו שעבר את התהליך ויכול לספר איך ומה נידרש על מנת להביא את הרכב לארץ. האם יש מיסים ואם כן אז כמה ואיך זה ניקבע (או כל תשלום אחר שהמדינה נותנת). האם מערמים קשיים בקבלת רשוי. כל מידע יתקבל בברכה. תודה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 948 צפיות
שני השעונים הנ''ל נמצאים אצלי ברכב, מנוע 2.0 כמו של טרנספורטר, שניהם לא עובדים. אשמח לפרטים לאן כל אחד מתחבר. ביוניט של הלחץ שמן אמורים להתחבר 2 חוטים - אחד למנורת לחץ שמן והשני לשעון ? ואיך אני מוצא לאן אמור להתחבר החיוט מהשעון טמפ' ?
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה אתם חושבים על העיצוב של החיפושית הזאת: http://www.keeper.co.il/MMSproject/ShowIt.asp?ID=3KB2B52172 אני אישית ממש נגד!
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בתאריך ה-21.3.2008 ביום שישי לפני הצהריים תתקיים ברמת השרון עדלאידע בשיתוף אספני כלי הרכב הארצישראלים. הארוע מאורגן על ידי עירית רמת השרון וכלי רכב קלאסיים ישותפו בתהלוכות. כל מי חפץ להנות מן הארוע מוזמן. מי שמעוניין להשתתף עם רכבו בעדלאידע צריך ליצור עימנו קשר באתרנו בכדי שנוכל לאשר את השתתפותו - http://www.ivc0707.org/ או ליצור עימנו קשר לדואר האלקטרוני - [email protected] "אספני כלי הרכב הארצישראלים"
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
עדלאידע באשקלון
מאת מצא- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום השתתפנו בעדלאידע באשקלון, צביקה מרגלית ריכז אותנו בכניסה לאשקלון, שתיה קלה ויציאה לנקודת הכינוס. כבר בדרך לשם צילמו, מחאו כף, קריאות עידוד ועוד. בנקודת הכינוס קיבלנו תדריך קצר על מיקומנו בתהלוכה ונכנסנו לשהייה. בשעה היעודה בא רץ והזניק אותנו לדרך - מה אומר, אין מילים לתאר את השמחה והאושר של - נו הבנתם לבד...של המבוגרים שראו את המכוניות, הילדים ראו ניפנפו לשלום, אבל ההורים צילמו ולא הפסיקו לצלם. היפה ביותר היה לראות את הילדים הזאטוטים מחופשים בשלל תחפושות, כיף אמיתי לכולם- לילדים להורים ולנו שהשתתפנו באירוע. באם דאגתי שאבוא לאשקלון עם רכב סגור ואחזור, לא עלינו, עם רכב פתוח - אז זה לא קרה - ברוך השם. הכל הסתיים בשלום כולנו שרדנו את השרב, אף רכב לא נתקע והיה ש…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 835 צפיות
משאבת הדלק מרעישה (רעש עמום) המנוע עדיין עובד כרגיל,האם המשאבה מסיימת את חייה,והאם אפשר להשיג חדשה בארץ????????
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
לבעל הענתיקה שלום רב ! רכבכם יוכל לסייע מאוד לצילומי סרט קולנוע המצטלם בימים אלו. הסרט "אליי אדמתי" הינו דרמה המתרחשת בשנת 1967 ואנו זקוקים למספר רכבים שיצטלמו חונים בפתח בית מסוים. (ללא נסיעה!!). מדובר בסרט עלילתי דל תקציב העוסק בגזילת אדמות של ניצולי שואה. בשל הנושא החשוב והסיפור המרתק נרתמו אנשי צוות מקצועיים ושחקנים רבים ביניהם: דליה שימקו, שמואל וילוז'ני, עמוס לביא, קובי שטמברג ועוד. אשמח אם תיצור עמנו קשר, לפרטים נוספים: תומר מונטה - 052-3320220 . שחף מיכאל- 0509300709 המון תודה !
הודעה אחרונה מאת s.michael206, -
עדלאידע בחדרה
מאת nir52- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
במסגרת העדלאידע של חדרה השתתף מועדון החמש עם ארבעת נציגיו. הנציגים היו יהודה שחם עם ג'יפ וויליס 1942 ובו עמדו בגאון ובגאוה ראש העיר חדרה וממלא מקומו, דורון איצקוביץ עם המרצדס 280 שנת 1970, שמעון רגוטקוביץ עם הקאדילק סדן ומנחם ניר עם הב.מ.וו טרגה שנת 1973 ובה עמד בגאון וחילק בלונים סגן ראש העיר. היתה עדלאידע יפה, מרשימה ומאורגנת היטב. כה לחי לכל חברי המועדון על רכבם בעדלאידע השונות. חג שמח, שבת שלום מנחם ניר
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, נשבר לי קפיץ עלים אחורי (העלה המרכזי) ואני צריך המלצה למתקן קפיצים עם הכרות עם אספנות מאיזור השרון תודה
הודעה אחרונה מאת trek10, -
- 2 תגובות
- 978 צפיות
גם בעדלאידע שנערכה בעירי חולון, שהיתה בסימן 60 שנה לישראל, ניתן כבוד לרכבים עליהם גדלנו...
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
1.אני רוצה להביא ארצה אאודי 100 קופה. בהנחה שהרכב יעלה לי בגרמניה 2000 יורו, כמה יעלה לי הרכב סך הכל על הכביש בארץ? 2.מה הנוהל גבי תייר שמביא רכב לארץ? האים הוא יכול למכור את הרכב לפירוק או לברזל?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השרשור מיועד לכל אלו שנשארו בבית ביום חמסין ולאלו שרוצים לראות שוב. ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה נדרשתי להביא אישור ממשרד התחבורה על חבילה שהגיעה לי בדואר ובתוכה היו מראות חשמליות לאפלאוז שלי (קניתי שתיים ביורו אחד באיביי). השאלה - האם מעתה כל חבילה שמכילה חלקי חילוף דורשת אישור משרד התחבורה? מה יהיה לגבי חלקים לפרינץ?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כל הזמן שואלים אותי למה אאודי, מה יש לך מאאודי ועוד שאלות בסיגנון הזה אז אני אסביר: הכל התחיל באוגוסט 1974, (אני נולדתי במאי 1972 אז תעשו את החשבון) אבי לקח אותי על הידיים שלו ונסענו לסוכנות "מכוניות הדר" שהם היו היבואנים של פולקסוואגן אאודי ואנ אס יו בארץ. בחנות חיכה לנו בחור עם שפם וחליפה חומה והסביר לאבי על הרכבים. אני זוכר שהיתה שם K-70, אאודי 80 אדומה ועוד אחת צהובה ועוד כמה רכבים שאני לא זוכר. לאבי שהיה נאמן למותג אן אס יו (ספורט מודל 64, 1000 מודל 68, ו1000 מודל 70) נאמר שאין אפשרות להזמין פרינס חדשה כי הם הפסיקו לייצר והציעו לו אאודי 80. במלאי היתה אחת בצבע אדום-כתום דגם LS ועוד אחת כזאת אוטומאט בצבע צהוב. בסוף נבחרה האדומה כי היה לה גיר רגיל ולפי …
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 655 צפיות
חברנו משה מצא התבקש לשמש כאיש קשר בין ועד המועדון והחברים. פניות, הצעות ובקשות נא להפנות אליו. בנוסף לכך, החל מהשבוע ייקבע לוח מודעות במפגשי המועדון. בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
בצער רב אני כותב שורות אלו. שלמה פרידמן האבא של זהבה לוי אשתו של בני.ל המוכר לכולנו נפטר היום. על מועד הלויה אמסור הודעה. רעיה ואני משתתפים בצער המשפחה. רעיה וחיים ל.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לצערי/שמחתי אני אמור לקבל חבילה לא זולה כ-250$ עבר יותר מחודש וכלום לא זז,לדברי השולח היא שולחה והכל יש מה לעשות בנידון לאור השביתה במכס ?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
חברת הובלות שנשמעת מקצועית ובמחיר סביר. מישהו נתקל בהם?
הודעה אחרונה מאת Ophir_r, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 55 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בישיבת הועד החדש של מועדון החמש נבחר פה אחד, אבי נוף ליושב ראש מועדון החמש. נבחרו גם בעלי תפקידים נוספים ורשימה מפורטת תתפרסם בקרוב לאחר שיושגו הסכמותיהם של כל בעלי התפקיד. תודה מעומק הלב ליושב הראש היוצא, נחום קדמיאל על שבע שנים בהן נווט את המועדון בהצלחה רבה. בני הספל דובר המועדון
הודעה אחרונה מאת bibi yosi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 42 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
יום חמישי 21:30 בערב אני בהכנות לקראת שינה ו...טלפון, מהצד השני נמצא אלעד redroze. השיחה קולחת משוחחים על עבודה, צבא, מכוניות וברגע שמזכירים את המילה מכונית, אלעד מספר שהמכונית שלו אושפזה אצל בני ל בראשון וצריך להוציא אותה לחופשי כמה שיותר מהר, ורצוי מחר . אני כמובן לא מסרבת לסייע לחבר, ונרתמת למשימה. בשעה 13:00 אלעד כבר מתייצב בעבודה שלי ממתין שעה שלמה לסיום המשמרת ושננו נוסעים בטויוטה לכיוון ראשון. מצויידים בג'ריקן של דלק הגענו לאסוף את הנסיכה שלו שהמתינה רק לנו... אלעד מזנק ראשון מהרכב וניגש לבחון את הפורד מכל הכיוונים, לאחר שראה שכל הרכב תקין מבחינה חיצונית הוא ניגש לדלת פותח אותה מתיישב בה כאילו התיישב על כס המלך, מתניע אותה, מקשיב לצליל המנוע וחיוך עולה על…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בטריומף (1300) יש פלנצ' מים הבנוי מ 2 חלקים כמו בתמונה, חלק אחד עם מכסה (אין מכסה רדיאטור, הוא על הפלנצ') וחלק שני מתחבר למנוע. ע"פי הבנתי (הנמוכה יש לציין) צריך להיות מעבר בין 2 החלקים, בפועל אין ביניהם שום קשר או מעבר מים. לא נראה לי שהמעבר סתום ולכן אני תמהה. מישהו מכיר את החלק ויכול לאשר או להסביר? תודה נ.ב. היכן ניתן לרכוש קנגלרית לייצור אטמים באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר בדיקה של תיבות שונות לניקוי חול הנמכרות בארץ, במחירים קצת לא הגיוניים (בגודל שאני בונה, בין 1350-1750 ש"ח, לפני מע"מ), החלטתי לבנות תיבה כזו בעצמי. לאור העובדה שאחרים הביעו עניין בתיבה דומה, אני מפרסם כאן את תהליך הבנייה, אשר אולי יעזור גם לאחרים לבנות תיבה דומה. החומרים הדרושים: - פלטת פח בגודל 2X1 מ'- עלות: 150 ש"ח כולל חיתוך וכיפוף - כמה עשרות ברגים ואומים - עלות: 10 ש"ח - צבע ייסוד וצבע אנאמל - 30 ש"ח - פרופילים (לבניית הרגליים) - 10 ש"ח - קיט פיסטול ניקוי חול+צנרת+מספר ראשים שונים - 120 ש"ח - כפפות לצורך עבודה עם מתכת - 5 ש"ח - שרוולי גומי עמידים…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 5 תגובות
- 856 צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט לאחר חיפוש ונסיון להשיג מכווץ בומבות למיני , החלטתי הזמין את המכשיר הזה ממיני ספייר השימוש במכשיר ממש נוח ומפשט את העבודה הכרוכה בהחלפת הבומבות במיני . לאחר שיחה עם כמה בעלי מיני , נאמר לי שממש יהיה קשה לי לפרק ולהוציא את הבומבות מבלי להשתמש במכשיר הזה , ויהיה עדיף להזמין את המכשיר . לאחר השימוש והחלפת הבומבות במיני לבומבות חדשות , אני חייב לציין שהשיפור היה משתמעותי וממש נראה לעין , ומומלץ לבצע אותו לכל מי שהמיני שלו ירדה בגובה והקשת כמעט נוגעת בגלגל כפי שהיה אצלי במיני . לכן לכל מי שצריך עזרה ולא מצא את ה"מכווץ הבומבות" - אני יכול לעזור ואף להלוות את הכלי הזה - ללא תשלום ואו תמורה כלשהיא רק לשם עזרה לבעלי המיני …
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
משהו מכיר ספק בארץ או בחו"ל של הצינורות האלו כמו בתמונה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לפני שירות סדיר (מתגייס עוד שבוע). והמצב הוא כדלקמן: עד עכשיו היו לנו 2 מכוניות. אחת חדשה ואחת קצת יותר ישנה. בתור נהג חדש היה לי ביטוח על הרכב הקצת יותר ישן. עכשיו אנו עומדים להחליף את הרכב הישן באחד חדש. מה שיוצר מצב שיהיו לנו 2 רכבים חדשים (כ"א בעלות 150k פחות או יותר). אני כרגע לאחר הנהג החדש, נהג צעיר, אך יש לי אח שאוטוטו מוציא רישיון. ככה ששאלתי היא כזאת. האם כדאי לבטח את שתינו על אחת מהמכוניות החדשות, בהנחה שמדובר בתוספת אסטרונומית, כמקובל. או לקנות חיפושית, ולעשות ממנה "רכב ילדים". השאלה היא האם המהלך נכון בכלליות (מעבר להגיון כלכלי שלא בטוח שקיים פה). תכננתי בכל מקרה לקנות חיפושית לאחר הצבא. אך יכול להיות שזה הזמן.…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 2 תגובות
- 879 צפיות
בוקר טוב. מבקש את עזרתכם במציאת מוסך טוב באיזור קריית גת המכיר ויודע לטפל בווספה הנ"ל. עמדה למעלה מ-25 שנה, הונעה לפני כ-4 חודשים. בהיתייעצות עם חבר הפורום "השושנים" הומלץ על "טיפול 10K " ע"מ להחליף את הנוזלים ולנקות את המערכות שישבו כמה שנים טובות, כמו כן שאדם מקצועי עם ידע בנושא יבדוק את כל הדרוש בדיקה. תודה, סימון.
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות בארה"ב רכב שיוצר בשנת 1978. האם יש משמעות בארץ גם לחודש היצור? ז"א האם יהיה פקיד מכס כלשהו שיגיד לי לא להכניס אותו כי הוא יוצר נגיד.... ביולי ועכשיו מאי? זה אולי נשמע לכם טפשי אבל לאור הנסיון העגום שיש לי עם הפקידים בארץ....
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 1 תגובות
- 919 צפיות
אני מחפש מקום להשכרה שבו יהיה אפשר לאחסן את הרכב שלי ולעבוד אליו בהזדמנות (באזור המרכז עד רחובות). פתחתי את השרשור פה כי חשבתי שלאספנים יהיה הכי הרבה מושג איפה לחפש משהו כזה. אולי אתם יכולים לכוון אותי איפה לחפש? בנתיים חיפשתי ביד 2 ובמודעות ולא מצאתי משהו מבטיח.
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הלוויה תתקים מחר 19/03/08 בשעה 1400 (שעה 2) בבית העלמין בשיכון גורדון, סמוך לשיכון המיזרח, בראשון לציון. נפגשים בשער מס' 1 יושבים שיבעה בבית המשפחה, משפחת פרידמן, רח' נחמיה 76 שכון גורדון, ראשון ל ציון. חיים ל
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
האם כדאי לשנות את הצבע המקורי של הרכב? חשבתי לצבוע את הרכב בצבע אדום-כתום. אולי מישהו יודע מה המספר של גוון הצבע אדום-כתום המקורי של אאודי משנות השיבעים?
הודעה אחרונה מאת ori0610,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 673 אורחים (הצג רשימה מלאה)