רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 868 צפיות
היום בשיעה 16:00 בערך אני ממריא עם לופטהנזה לפרנקפורט ומשם: פרנקפורט שטוקהולם (אחרי שעה וחצי) שטוקהולם פרנקפורט (אחרי שבוע) פרנקפורט וושינגטון (אחרי שעה וחצי) יוסטון פרנקפורט (אחרי 10 ימים) פרנקפורט ת"א (אחרי שעה וחצי). המטוסים: אירבוס מדגמי 320, בואינג 747, אירבוס 340 והרכב: מליבו חדשה. אז תשאלו מה חסר? זהו שלא, כי מוושינגטון ליוסטון אני נוסע ברכב שכור במשך כמה ימים, כולל בקרלייל (יריד ענתיקות ענק במזרח ארה"ב), בנ"י, דייטון אוהיו (מוזיאון התעופה הכי גדול בארה"ב), מיססיסיפי, קנזס, אוקלהומה וטקסס. והפעם הפלקון אהובתי במרכז. היא נכנסת להמשך שיפוץ. והפעם, שלא כהרגלי אני לוקח את הנייד שממותקן בכל טוב, אז אשתדל לשמור על קשר. חג שמח בני
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
היום היה מפגש נחמד מאוד עם מכוניות חדשות
הודעה אחרונה מאת רמי דוידר, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
על רקע תמונות מטיול דה שבו בשבוע שעבר ברמת הגולן ברכת חג שמח ופורח והזמנה לפיקניק - מפגש רגוע בחול המועד פסח לחובבי ובעלי דה שבו או סיטרואן ככלל המפגש יתקיים באיזור לטרון ביום חמישי 24.4.2008 כל הפרטים כאן: http://www.2cv-il.org/heb/meeting.html
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הי לכולם עדכונים חדשים: הקמתי פורום זמני שבו נוכל להשאיר הודעות רלוונטיות לרכבים שברשותנו: http://www.ez-forum.net/forum/viewforum.php?f=1&mforum=zulu כמו כן התחלתי להפיץ גליון חדשות שבועי, כך שלמי שיש ענין לקבל אותו או לסייע בכתיבתו הוא מוזמן ליצור עימי קשר: חיים סלולר:0505290656 דואר אלקטרוני:[email protected]
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לחברים, הפיאט הקטנה שלי צריכה קצת שיפוץ וכדי לחסוך כסף אזמין חלפים בארהב (עם הדולר הנמוך) אז איך אומרים באנגלית (1) סקטור הגה (2) משולש עזר הגה (או בוקסות) (3) מחזיק תיבת הילוכים תודה מראש להיתראות גיל וה 124 שלו
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
הלך הקלאץ'
מאת triumph- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום קיבלתי טלפון מהמוסך וזו היתה לשון ההודעה... "לקחנו את האותו בבוקר לטסט ובאמצע הדרך הקלץ החליק והאוטו נעמד":roll: צריך לעשות קלאץ' חדש. כמובן שאין ברירה ואי אפשר לוותר. ייקח כמה ימים לארגן קלאץ', אוווףףף. ואני כבר הרחתי את הנסיעה איתה בחול המועד נו יהיו עוד הזדמנויות, אולי ביום העצמאות.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים, חשבתי לכתוב את השרשור הזה כדי שלאספנים צעירים (כמוני) יהיה קצת יותר רקע וידע בנושא, אתם מוזמנים לרשום את מה שאתם חושבים. אני אתחיל: *מומלץ לקחת חבר/מכונאי/פחח שיוכלו להעריך את מצבו של הרכב, הן מכאנית והן מבחינת הפח. *לא לקפוץ על הרכב הראשון שרואים. * להיזהר מכל המוכרים, מרביתם רמאים, שקרנים ונוכלים (כמו בכל תחום), לא להאמין לאף אחד ! *לעשות רשימה מסודרת של דברים שצריך להחליף, עלות החלפתם, מחירם וכו'. *לבדוק עניין של השגת חלפים לרכב שבו חשקה נפשייכם. ....אתם מוזמנים להמשיך. כל מה שרשמתי, הוא מניסיוני האישי, לצערי "נשרפתי" והייתי רוצה שאספנים חדשים ילמדו את הלקח שאני למדתי. בברכה,
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברים שלום עקב נסיעתי לחו"ל (גם ליריד בקרלייל, נא לקנא...), יישאר ניהול הפורום בידי חברנו רז מלמד (רזמל). אשוב ערב יום הזכרון. חג שמח! בני
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
-
בתור בן לאבא שיש לו מיצובישי לנסר שמגיעה ל-100 ברבע שעה. עלתה בי התהייה, מי מאלו שיש ברשותם רכב אספנות, במקרה הזה אני מכוון יותר לכיוון הרכבים שהושקע בהם שעות עבודה עצמיות של שיפוץ, נתנו לבן/בת, בהנחה שהם בני 17-25[גילאים בעלי סיכון גדול יותר להרס], את האוטו לנסיעה לבד/יחד איתכם.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
קפיצי עלים
מאת dudiwil- 2 תגובות
- 892 צפיות
מחפס קפיצי עלים לג'יפ cj3b או ל cj2 0506657112 דודי
הודעה אחרונה מאת low rider, -
אספנות למתחילים 1 2
מאת Halperon- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, שמי עמרי ואני בן 17 וקצת, ולא מזמן קיבלתי הוצאתי רישיון. כבר הרבה מאוד זמן יש לי חלום לשפץ רכב קלאסי ולנהוג בו. יש לכם המלצות לרכב מתאים למתחילים? כמובן בתקיצב מוגבל יחסית; רק עכשיו אני מתחיל לעבוד. יש לי "ידיים טובות" והרבה ידע בנושא. חשבתי בכיוון מיני (אחת המכוניות האהובות עליי). באיזה תחומים לא מומלץ להתעסק בצורה פרטית, ועדיף לפנות לבעל מקצוע? אני רוצה לעשות כמה שיותר בעצמי. יש איפה להשיג חוברות מפורטות בארץ? תודה לעונים וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת Halperon, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטתי להחליף תושבות גיר בחיפושית שלי. התושבות מחוברות ל"מזלג" של השילדה באמצעות שני ברגים מסיביים למדי (נדרשת בוקסה של 21 מילימטר) ובבורג יש חלק עבה ללא הברגה שאמור להכנס לתוך ה"מזלג". אחד הברגים הלך קצת קשה בהתחלה, ועכשיו כשאני מנסה לסגור הוא לא נכנס. הברגים בסדר וההברגה בסדר (בדקתי בצד השני), הבעיה היא שמשום מה ההברגה יושבת עקום, בהתחלה הבורג נכנס אליה, אבל כשהחלק העבה מגיע עד המזלג הוא נתקע (כי הבורג נכנס עקום). הבורג יושב אצלי בערך קצת פחות מס"מ בחוץ. אשמח אם יש לכם עצות לגבי מה לעשות. מצד אחד אני לא רוצה להשתמש בכח. מצד שני אני יודע שאם האוטו היה במוסך המכונאי כנראה היה לוקח פטיש ומתחיל לדפוק בבורג בשילוב עם פטיש אוויר דיי ביאס אותי הקטע, כי רציתי …
הודעה אחרונה מאת smaxa2, -
- 1 תגובות
- 882 צפיות
מנסים לאלתר פתרון אחר? בדקו את האתר הזה: http://www.bresco.com/acatalog/shop.html כל סוגי הקליפסים והתפסנים לרכבי אספנות.
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
החלמה מהירה ורפואה שלמה.
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 4 תגובות
- 964 צפיות
לאחר חיפוש בפורום עלו מס' מקומות שהומלצו על ידכם לפחחות וצבע כמקומות מקצועיים ויסודיים. "מוסך מרום-טל" שהומלץ אף הוא בחום אפילו קרוב אלי. רק ש... הוא לא מתעסק כבר עם ווספות (אומר שזה הרבה עבודה) לאחר שמיציתי את כל האופציות הרלוונטיות (איזור המרכז והצפון לא רלוונטי) מבקש את המלצתכם על מוסך מקצועי לפחחות וצבע יסודיים שמוכן "להתעסק" עם ווספה. איזורים מבוקשים: אשדוד, אשקלון, קרית גת, קרית מלאכי והאיזור הקרוב. מכיוון שהמרכב ישונע (איכשהו, אני מקווה) בפונטו, אני מעדיף שלא להרחיק מעל ל45 דק' נסיעה. (כמובן שאם אין ברירה אז אין ברירה.) הדגש מבחינתי על מקצועיות ויסודיות. אין לי בעייה להשקיע, בגדר ההגיון כמובן, על עבודה יסודית ומקצועית שתחזיק לטווח ארוך. כמו שמישהו כב…
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
bmw 315
מאת ilanfaliba- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי bmw שנת 1981 ואני צריך דשבורד חדש יש לו סדקים שהורסים את כל הלוק של האוטו אם מישהו יודע מאיפה אני יכול לקנות תודה
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
נמחק על ידי מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
לפני שבועיים בדיוק הזמנתי מאיביי את המוצרים הבאים: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180171089130&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:MT:11 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180171116741&ssPageName=ADME:B:EOIBSA:MT:11 ביקשתי שישלח לי סכום כולל של שניהם ומשלוח וכמובן שילמתי ישר ברגע שקיבלתי את המייל. עכשיו, חוץ מהמייל שהוא מודה שקניתי ממנו את המוצר בלה בלה בלה ומהמייל מפייפל שמאשר את ההעברה של הכסף לא קיבלתי שום מייל ממנו, לא tracking number ולא שום דבר. עברו כבר שבועיים ואל הגיע לי הביתה שום הודעה מהדואר גם. שלחתי לו אתמול בבוקר מייל שאנ ימבקש לדעת מה קורה עם המשלוח ובנתיים אין תשובה. יש סיבה לדאוג? …
הודעה אחרונה מאת RonCX, -
- 22 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
בהמשך לשיתופי הפעולה שאספני כלי הרכב הארצישראלים מקיימים עם גופים ורשויות - אנו שמחים לבשר כי נרקם שיתוף פעולה בין עירית רמת השרון לבין אספני כלי הרכב הארצישראלים. מתאריך 15.3.2008 ובכל שבת באמצע החודש מעתה ואילך תתקיים תצוגת רכבים בתוך כיכר העיריה ברחוב אושיסקין ברמת השרון. התצוגה תתקיים בחסות עירית רמת השרון, בית הקפה מול הכיכר ("קפה קפה") יפתח במיוחד בעבור באי התצוגה ולנוחותם. נשמח לראותכם ולפגוש את כל מי שחפץ בעידוד הקלאסיקה מוטורית באשר היא. "אספני כלי הרכב הארצישראלים".
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ברשותי אופנוע מדגם BSA 350 משנת 1964 לפני תחילת השיפוץ רציתי לדעת, האם דגם זה נחשב לאמין , האם אפשר להשיג חלקי חילוף( חסרה צמת חשמל) ומאיפה ל++++ הגיע השם "תרנגול" רב תודות שרמן ארז
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי קפריס 5000 V8 הבעיה היא שיש לי טיקטוקים מהשסתומים דיברתי עם איזה מכונאי שאמר לי שלא עושים כיוון שסתומים כי זה כיוון אידראולי אוטומטי והמנוע עושה את זה לבד והמליץ לי על תוסף שמן תוצרת DB . שמתי את התוסף ולא קרה שום דבר.... יש למישהו מוסג מה זה יכול להיות? ד"א האוטו לא אוכל שמן (רק דלק)
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי בעל מכון רישוי סיפר לי שבסוף שנות השישים תחילת השבעים יצאה תקנה שמחייבת להחליף את משאבת בלם מרכזית מעגל בלימה בודד למשאבה בעלת מעגל בלימה כפול מה שאומר מעכשיו שאני יגיע לטסט ירעדו לי .... או שאטרך לעשות שידרוג למערכת הבלמים (שזה רק לטובתי) מישהו יודע על זה משהו?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצות על חשמלאי רכב ועל קרבורטוריסט טובים באיזור תל אביב, רצוי שמתמחים ברכבים אמריקאיים. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 69 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון אני עוזר לחבר לחפש רכב לרכישה ומתוך כך, יצא לי לדבר עם כל מיני בעלי רכבים קלאסיים אשר מוכרים את רכבם ויש לרובם מכנה משותף חדש, צורת חישוב ערך האוטו ולפיכך המחיר המבוקש... לדוגמא, הבעלים של רכב כלשהו, שנמכר בד"כ סביב ה-20,000 ש"ח, מבקש עליו 50,000 ודואג לספר למה: רכב כזה בחו"ל עולה 4-5 אלף דולר. עם הייבוא, המכס וכו' הרכב יעלה יותר מ-50,000, אז בעצם הוא מבקש עליו פחות מהמחיר... בעלים של רכב אחר, אמריקאי במקרה הזה, מבקש על הרכב 80,000 ש"ח ודואג לספר את אותו הסיפור... שמע... נכון שלפני כמה שנים ביקשתי עליו 35,000, אבל עכשיו עם כל הייבוא, לא תמצא יותר מכוניות כמו שלי פה בארץ ואפשר רק לייבא, אם תייבא הרכב יוצא לך 80,000 ש"ח פה בארץ לפחות …
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מתכוון להזמין מחו"ל גומיות לדלתות הטריומף, לא בא לי על קומבינות מקומיות, האם ידוע לכם ממי שכבר ייבא בעבר על מיסוי או כל בעיה אחרת שאולי אתקל בה? בכל זאת לא מדובר בפריט זול. תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
היה מאוד נחמד. תהנו מהתמונות...
הודעה אחרונה מאת kamod, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מתכנן לייבא רכב אספנות ורציתי לדעת: 1) האם אני צריך להחליף את המזגן לדגם חדיש (גז R114 אני חושב שזה שמו) או ניתן עדיין להשתמש במזגן עם הגז הישן R12 (האם הוא חוקי ויש מלאי שלו בארץ). 2) לפני שאני ניגש למשרד הרשוי, מה צריך להביא על מנת לקבל אישור לייבא את הרכב, אילו טפסים צריך וכו'. האם ניתן לגשת לכל משרד רשוי או רק לזה שנימצא ברחוב המסגר. 3) האם יש חברות מומלצות למשלוח קונטיינר עם הרכב לארץ מאזור ניו יורק, והאם ידוע מה המחיר +/-. 4) חוץ מאישור יבוא, האם יש עוד משהו לפני\אחרי ששולחים את הרכב שכדי לדאוג או לארגן. תודה על כל עצה ועזרה
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 0 תגובות
- 824 צפיות
אם ברצונכם לפרסם את סיפורי הרכבים שלכם ולהוסיף תמונות אתם מוזמנים להכנס ללינק הבא http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3531037,00.html בהצלחה ובהנאה חג שמח יורם
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום , שישי 11.4.08 נערכה ההשקה לפורד אסקורט של אבי. תודה לכל החברים וחובבי רכבי האספנות שהגיעו לפרגן לאבי , לאחר עבודה של שנתיים , מגיע לו ! כמוכן תודה למשפחה שדאגה לארגון ולכיבוד כמיטב המסורת. לתמונות לכתבת השיפוץ: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137205&page=8
הודעה אחרונה מאת prelude_type_r, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
נעים מאוד שמי אלירן בן 29 מהמרכז לאחרונה רכשתי סובארו מודל 79 המכונה גם סובארו "פשע". האוטו נוסע ומצבו המכני טוב מאוד טפו טפו.. לעומת זאת מצבו החיצוני והפנימי לא הכי מרנין. אשמח לקבל ייעוץ וטיפים לגבי פחח/צבעי אטרקטיבי ולא יקר במיוחד. לקחתי על עצמי פרוייקט קטן לעשות מהאוטו הזה רכב אספנות ראוי ומכובד. אגב רק בשנה הבאה הוא ייחשב כרכב אספנות. מצורפות תמונות של ה"כלה" על עזרכתם אודה
הודעה אחרונה מאת zohar661,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)