רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברים תגובות בבקשה
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יכול להיות מצב שלא יאשרו לי להכניס את זה לארץ? בטענה של אביזר בטיחות מצורף קישור למערכת ההגה http://cgi.ebay.de/BMW-Isetta-300-Lenksaeule_W0QQitemZ180228614666QQihZ008QQcategoryZ96363QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למי שהחמיץ המוסטאנג של יורם מאקובר מככבת.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 812 צפיות
שלום, אני צריך לגרור רכב שרכשתי לשיפוץ מירושלים לכיוון כ"ס. עלות הגרירה כ - 850 ש"ח. במידה ולגרריסט תהיה גרירה הפוכה המחיר ירד לחצי. במידה ויש חברים שצריכים גרירה מכיוון המרכז לירושלים, צרו איתי קשר בה"פ ונתאם. תודה
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות הסבה לגז לרכב אמריקאי ישן שנת 78 , אני יודע רק משנת 95 ומנפח ככה וככה , אני שואל אם זה אפשרי על קארבורטור ולא רק על הזרקה. אם כן אשמח לדעת היכן
הודעה אחרונה מאת uzi4all, -
- 4 תגובות
- 620 צפיות
לא יודע ולכן אני שואל אז לא לצחוק עליי. מאחר ונזק של טיימינג יכול להיות גבוה, האם לטריומף שלי (טריומף פח 1300, 72) יש שרשרת טיימינג או כל דבר אחר שעליי להחליף/ לטפל/ לעשות? אם כן יש מקום שיכול לעשות זאת? יש בכלל להשיג חלפים?
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ,אני יוסי וחדש בפורום בבעלותי מרצדס שנת 90 מסוג 300SE w126,ולאחרונה נתקלתי בבעיה חדשה : כשאני פותח דלת קדמית האור הפנימי הראשי זה שבין מגיני השמש איננו נדלק למרות שמתג נמצא במיקום הנכון (המנורות לא שרופות מפני שהן נדלקות ידנית מהמתג). כמו כן מע' העמעום של האור הזה איננה פועלת יותר כשאני נועל את הרכב אוטומטית עם השלט. ניסיתי לנתק ולחבר את המצבר (בתקווה לאפס את מע' הנעילה והאזעקה וכך אולי הפונקציות ישובו לתפקד) אך ללא הועיל, מישהו עם רכב דומה נתקל בבעיה ? אם כן מהו הפתרון? בתודה יוסי רצאבי
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לא, לא אני חושב ככה, Ynet אמרו. ראו איזה בחירה של תמונה הם עשו לכתבה על החוק נגד תיקון מכוניות בשטחים מה שהכי עצוב זה לא שהפלקון של בני מופיעה בתמונה, אלא שהיא צולמה בשדרות, שבקצב הנוכחי תיחשב לחלק מהשטחים בקרוב.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 23 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
שיטוט סתמי ב-"Google" העלה שירשור של פורום שבו נערכה תחרות "להחייאת המותג הישראלי". המשתתפים נתבקשו לשרטט סקיצות של: אוטוקרס סוסיתא 10 ("קובייה") אוטוקרס סברה-ספורט והנה הסקיצות: סוסיתא "קובייה" {לחצו להגדלה} סברה-ספורט (עם גריל שמזכיר יותר את ה-Reliant Sabre...) {לחצו להגדלה} סוסיתא "קובייה" מודל 2005 סברה-ספורט מודל 2005 סוסיתא "קובייה" קומפקט (מבוססת על פלטפורמת סידרת ה-3 של BMW, לדברי המעצב... ) סברה-ספורט (ואנחנו ממשיכים עם המעצב הקודם. לטענת הבחור, הפעם הרכב מבוסס על פלטפורת ה-Z4 של BMW. שאף יותר מדיי אדים של צבעי-פאסטל... ) Sussita sport utility crossover Sabra sports car …
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סתם משיטוטים ברשת ניתקלתי באתר של שיפוץ טרקטורים, http://ctc.gbrener.org.il/ שימו לב לשיפוצים שהם ברמה ממש גבוה. לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ממש מלהיב, יש לנו במישפחה פרגוסון 76 שאולי גם ישופץ בעתיד.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היום בבוקר נסעתי עם הצ'פטיין שלי בכביש יבנה. בהתחלה נסעתי בכיוון הצפון, והסתובבתי וחזרתי. עוד כשנסעתי צפונה, ראיתי ניידת, העומדת בשוליים ועוצרת רכבים (אגב, שזה מפני עצמו "בעדינות" לא רעיון מבריק במיוחד- השוליים שם די צרים, וזה כביש המהיר). כשחזרתי- משהו כמו 15 מטר ממני השוטר יצא לכביש, וסימן לי לעצור. להזכירכם- אני עם משאית ישנה באורך של כ-8 מטר, זה לא צעצוע, שעוצר מיד ובכל מקום. תכננתי לעצור אחרי הניידת (לעבור אותה, ואז לרדת לשוליים), אבל הוא המשיך לעמוד לי באמצע הכביש, למרות שמזמן שמתי ווינקר וסימנתי לו, שאני עוצר - אבל הוא בשלו: אתה עוצר כאן!!! בסוף עצרתי מולו באמצע הכביש (תוך כדי, כמובן, שמשאית חוסמת את חצי הכביש המהיר, ומאחורה מגיעות המכוניות)! בסוף הם הבינו את הטמט…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 תגובות
- 993 צפיות
תזכורת לכולם השבת הקרובה נפגשים בארומה
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום בתחנת דלק אני רואה זוג קשישים בפג'ו 404 במצב מעולה בצבע ירקרק. הם ביקשו שאני יעזור להם לתדלק בשירות עצמי. שאלתי אותו לגבי הרכב והוא אמר לי שהרכב עשה 75000 ק"מ והוא יד ראשונה. ראיתי שזה גיר אוטומטי. הוא לקח את המספר שלי ואמר שבקרוב הוא רוצה להפסיק לנהוג. האם כדאי לקנות את הרכב? יש לו חלקי חילוף? הוא שמור מאוד בלי חלודות אבל צריך כמה תיקוני צבע. כמה שווה לשלם על רכב כזה? והאם יש לו ביקוש בשוק האספנים? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש מידע על אירועים או יעדים (מוזיאון) וכדומה מעניינים מבחינה מוטורית באיטליה: דרום איטליה (סביב נאפולי) ועד טוסקנה (סביב פירנצה) כולל רומא במרכז, במהלך חוה"מ פסח הקרוב (שבוע אחרון של אפריל). תודה, דרור.
הודעה אחרונה מאת z-man, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 643 תגובות
- 132.2 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות לחודשים אוקטובר-דצמבר 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176051 הודעות לחודשים יולי - ספטמבר 2007 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165305 הודעות לחודשים אפריל - יוני 2007 נמצאות בשירשור הבא: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151798 הודעות לחודשים ינואר - מרץ 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/…
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בחדשות ערוץ 2 (21:00)
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר שבשנתיים האחרונות שימשתי כאחד ממנהלי פורום אספנות, החלטתי שהגיע הזמן לפרוש ולהתפנות לעיסוקים אחרים. ניהול פורום אספנות ישאר בידיהם הנאמנות של בני הספל ורז מלמד. בברכה, קובי מילוא
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במהלך הנסיעה נדלקה בלוח השעונים נורית ביקורת אדומה. האם מישהו יודע למה היא מיתיחסת. מצורפות תמונות!! תודה
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי כולם - קודם כל, מה שיש לי ביד זה לא מה שאתם חושבים. למרות שבמשך כמה חודשים, לאחר שהתברר שראש המנוע עבר לעולם שכולו טוב נשארתי איתו בדיוק... אז ככה - קראתי לי להנאתי מידע באתר הפונטונים (מי שלא יודע - דגמי מרצדס שאחרי מלחה"ע השניה ועד לדגם "זנב סנפיר", לא כולל). בין השאר קראתי שדגמי הסדאן והקופה הגיעו עם גג נפתח של וובאסטו (חברה המתמחה עד היום בגגות נפתחים והרכיבה את הגגות הנפתחים בדגמי מרצדס המוקדמים) מברזנט/בד בכל הגרסאות (4 ו-6 צילנידרים) וגג נפתח ממתכת בגרסת ה-6 ציל' בלבד. מאחר ולי יש את דגם ה-190 (4 צילינדר) עם גג נפתח מקורי ממתכת פניתי אל עורך האתר ובררתי מולו. הוא הבהיר כי מעולם לא שמע על צירוף כמו אצלי, למרות שהינו מכיר כמה מאות רכבים, ולדעתו בהחלט ית…
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה תמונות מענינות . הבחור בתמונה דרוש לחקירה בחשד לגניבה של וולבו צהובה לפנות לתחנה הקרובה
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
התבקשתי על ידי YNET לאתר אספנים שאוספים חפצים שקשורים ברכב כמו סמלים, טסות ומי יודע מה עוד. אז נא לפנות אלי בה"פ (נמרוד רחמימוב, אל תטרח, אתה ידוע...) בתודה בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום הגיר האוטומט של הוולבו שלי (144 שנת 74) החליט שנמאס לו לסוע רברס. הבנתי שזו מחלה ידוע ונפוצה של הרכבים האלה. אני מעריך שצריך לשפץ או אולי להחליף. יש למישהו מושג כמה צריך לעלות "התענוג" של שיפוץ הגיר ? כדאי לחפש גיר אחר ולהחליף קומפלט ? או אולי יש אפשרות לתיקון של הבעייה בדרך אחרת ? תודה לעונים וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
ככל הידוע, תערוכת ''אוטו מוטו'' תתקיים גם השנה בחוה''מ פסח בגני התערוכה, כמידי שנה - גם השנה יקחו חלק רכבים עתיקים שיוקצה להם מקום מיוחד באחד מביתני היריד. כולנו תקווה שהשנה תהייה פניה לכלל חברי המועדון המעוניינים לקחת חלק במיזם זה ולא רק חברי הוועד. כולנו מצפים לשקיפות ולפניה לחברים כי יש מפסיק זמן להחליט מי יציג. אשמח לתגובה עניינית מהיו''ר ומחברי הועד המנהל של המועדון.
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מהו המק"ט של סליל הצתה מקורי של בוש עבור מרצדס 280SE עם מנוע M110 שנת 81, או מקביל? תודה לעוזרים, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
העיתון "הגה", ערוץ 2 ומועדון ה-5 חברו יחד וקיימו מפגש של רכבים תוצרת הארץ בקיבוץ יקום. דווח אמור להיות במוצ"ש בחדשות ערוץ 2, בירחון "הגה" הקרוב וכמובן ב"אבטומוביל" שלנו. ייתכנו אייטמים בתחילת השבוע ב"ידיעות" ו"מעריב". אנו מבקשים להודות מעומק הלב לחברינו שבאו עם מכוניותיהם, ללא תמורה, לארוע תקשורתי שמוציא למועדון ה-5 שם טוב. בני הספל דובר מועדון ה-5 (תודה לקובי מילוא, הדובר הקודם שהיה על ערש הארוע)
הודעה אחרונה מאת קרמבו, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החלום שלי מאז ומתמיד היה קורבט, Chevrolet[במבטא של מאור כהן מארץ נהדרת], אך אני רואה/שומע על מספר רכבי אספנות, שמתנהגים לרכב בעדינות יתרה משום שכל פיפס קטן יכול לפוצץ חלק 'עייף', ואני אף פעם לא הייתי טיפוס ש'שומר בעדינות' על הרכב, כי אני מאמין שהרכב נועד לשרת אותי ולא אני את הרכב וטיפול נאות ברכב יאפשר לי להינות ממנו[לקרוע לו את הצורה]. רציתי לדעת מה המדינות של משרד הרישוי בנוגע להשתלת מנוע חדש{וגיר}, מהניילונים[באותו הספק/אותה התצורה, 1:1/ללא שום שינוי מכני{בהנחה שקיים מנוע שכזה}] היישר מהסטייטס, באופן חוקי בלבד, ללא עזרתם של מעכרים למינהם. כאשר אני מדבר באופן כללי, אין לי שנה מועדפת/מנוע מועדף, רק פח מועדף . שבת שלום, ואני מבקש את הבנתם של כל חובבי המוקו…
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 917 צפיות
אני מחפש W126 להורים שלי לעוד כמה חודשים ורוצה לדעת אם הגרסאות בארץ הן כמו הארופאיות או שיש גם אמריקאיות. גם כן, אילו נפחי מנוע הגיעו והאם יש תיבות הילוכים ידניות בארץ?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום בשעה טובה הנעתי את הטריומף בפעם הראשונה, החלפתי את ה o ring שטיפטף בקרבורטור בניסיון ההנעה הקודם. שוב חיברתי את הג'ריקן עם ה 96 אוקטן לצינורית המובילה למשאבת הדלק, כבלים לגיבוי מהפרייבט, פול צ'וק ו... סטרטר ראשון של 3 שניות, מנוחה רגעית מוודא שהפילטר דלק מלא, סטרטר שני ו... בום הנעה חלקה ויפה, המנוע נשמע בובה... איזה אושר:-D:-D.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
ביקור אצל בקר
מאת asaf572- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כבר הרבה זמן שאני רוצה לבקר אצל אסף בקר, אבל לא יצא. שהבאתי את האאודי 100 מודל 1974, גיליתי בתא המטען המון חלקים שאת חלקם לא הצלחתי לזהות. תאמתי עם בקר, העמסתי הכל לתא המטען ונסעתי. בקר זיהה כל חלק ! והראה לי איפה בדיוק הוא מורכב. איזה ידע !! וכמובן גם ראיתי את האוסף המדהים שלו. תודה לך (דוקטור) אסף בקר !
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה יום יפה, תצוגה משובחת ובעיקר הרבה ווספות, תהנו מהתמונות:
הודעה אחרונה מאת UFD41,
-
מי מחובר 22 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 673 אורחים (הצג רשימה מלאה)