Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנה דוח שקיבלתי השבוע בזמן שאני עומד ברמזור ומסדר את הסילסול בחגורה ניגש אלי שוטר ורשם לי דוח

הבעיה שאני לא מצליח להבין מה כתוב אשמח לעזרתכם :)

אולי תנסה לקרא את המספרים של סמל הסעיף עליו ניתן הדוח, כך אולי אני אצליח לסייע לך לפענח את מה שכתוב בדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא יודע מה איתכם- אני לא מתלונן על ה"משטרה מטומטמת, דיסלקטית..." וכ"ד- לי מפריע, שמשתמשים בשיטות, שעלולות לסכן גם אותם, וגם נהגים אחרים בסביבה! ואלה לא השוטרים המסויימים- זו שיטת עבודה! אינני יודע, מי נותן הוראות ומאיפה זה בא- אבל זה נעשה בכל מקום, וזו עובדה! אז... זה הכל, מה שרציתי להגיד בשרשור. אינני רוצה לראות/לשמוע כותרות "השוטר נדרס למוות בעת שניסה לעצור רכב..."! זה לא שווה את זה. לאף אחד!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בכלל צריך לבטל את משטרת התנועה-

ויש כאלה שאומרים שאני יודע לכתוב! ובכל זאת קיבלו אותי למשטרה מדהים לא?-רן

אולי החבר'ה שקיבלו אותך למשטרה הם אילו שאמרו שאתה יודע לכתוב...:lol:

ארז רונן

פורסם

עזבו אתכם- לפעמים נראה שכול מה שהם עושים זה להפריע לציבור ולא לעזור לו.

מתוסכלים- גם אנחנו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בכלל צריך לבטל את משטרת התנועה-

אגב, לי יש תואר ראשון של אוניברסיטת בן גוריון (מצטיין דייקן) במזרח תיכון והיסטוריה כללית. ואני מסכל אותיות (דיסלקציה) ויש כאלה שאומרים שאני יודע לכתוב! ובכל זאת קיבלו אותי למשטרה מדהים לא?-רן

בהקשר דומה, הזכרת לי שבגשש החיוור שאלו פעם במערכון משהו בסיגנון: "למה השוטרים עובדים בזוגות?"

- כי אחד יודע קרוא, והשני יודע כתוב...

(ויסלחו לי מראש מי שפגעתי בו, שוטרים מתנדבים או כל אחד אחר. סליחה)

alfa 156 2.5.

פורסם

אתמול הודיעו, שנפגע שוטר כאשר הפעיל ממל"ז (הכוונה, אני מתאר לעצמי, כשניסה לעצור מישהו), ושהם בודקים הנחיות שימוש. נקווה לטוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בינתיים השוטרים לא אוכפים מהירות בעזרת אקדחי הלייזר למשך שבוע, עד אשר יסיימו עם התחקיר של המקרה בו השוטר נפגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...