רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 670 צפיות
חברי המועדון וחובבי הרכב ההסטורי והקלאסי מוזמנים להקלטת שתי תכניות של המופע המוטורי בהנחיית אלי אילדיס וחיים כהן, שתתקיים ביום שני, 14 אפריל החל משעה 17:00 באולפני הרצליה רחוב הקסם 12. חשוב: נא להביא ת"ז ותעודת חבר מועדון ה-5. במקרה של בעיות בכניסה או חסר בתעודת חבר, נא להתקשר אל: יניב כהן, טל. 0524887977. נא לדייק! בני הספל דובר מועדון ה-5
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 10 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
השקת פולקסוואגן חיפושית, 1956 VOLKSWAGEN BEETLE 1956 ביום ו', 11.04.08, בשעה 17:00, תיערך השקת פולקסוואגן חיפושית, משנת 1956, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש דורון איטלסון. האירוע יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. האירוע יתקיים בהיכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים. חברים בעלי חיפושיות מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי. בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
כבר שנים שאני משתעשע ברעיון לשקם רכב אספנות כלשהו, בחמישי האחרון נתקלתי ברכב שבכותרת. הרכב לא במצב נסיעה, מצב מנוע לא ידוע, וחסרים כמה חלקי פח. יתרה מזה - אני אפילו לא בטוח שהרכב הוא אכן אינטרגלה אמיתית. מה שאני כן יודע זה שיש עליו את הכנפיים הקדמיות המפורסמות [בתי גלגלים מנופחים] יש עליו בגאז' עם תוויות אמיתיות וכמובן סרן דיסק אחורי. הדבר היחיד שמפריע לי הוא מרכב ה5 דלתות ולא 3 כמו שהייתי מצפה. מצד שני, אני לא מכיר לנצ'יה בכלל, ולא את האנטגרלה בפרט כדי שאוכל לזהות בוודאות - אם כך- כמה שאלות: 1. מה המזהים הוודאיים של הרכב כאינטגרלה? [בהנחה שאין לי גישה להרים את הרכב ולבדוק נוכחות של דרייבשאפט] 2. האם רכב כזה הוא בר שיקום בארצינו הקטנטונת? [בר שיקום - ש…
הודעה אחרונה מאת לנצ'יהוליסט, -
-
-
- אחראי פורום
- 112 תגובות
- 36.7 אלף צפיות
חברים יקרים שלום. לפני כשנה וחצי לאחר געגועים רבים החלטתי שאני מוצא לי אסקורט 2 דלתות ולא משנה באיזה מצב היא תהיה ומשפץ אותה למצב חדש לגמרי . אז אומנם באיחור של שנה אני מציג לפניכם את הזוכה המאושרת ביום שהגיע אלי, ואת שלבי השיפוץ אשר החל לפני חודש , את כל העבודות אני מבצע בעצמי.
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בתאריך 30/03/08 פתחתי שרשור כאן בפורום אספנות. בשרשור כתבתי דברים שבחלקם היו לא מדויקים או פוגעניים בהתייחסות למועדון הIVC. (למרות שכן היו נכונים לפי המידע שהיה בידי באותו רגע). כיום אני יודע עובדות חדשות שמשנים מעט את תמונת המצב. הייתי רוצה להתנצל בפני אנשים שבהם פגעתי ללא כוונה, ולהבהיר שלא הייתה לי כוונה לבייש איש. ההתייחסויות היו מכוונות לאנשים מסוימים ולא לאחרים, שלא ידעתי שמעורבים בעניין. מי שלא קרא את השרשור, טוב שכך. מי שכן קרא, יודע על מה אני מדבר. יוסי פרנקוס אני מבקש ממנהלי הפורום לנעול ומשאר הגולשים לא להגיב. ננעל לבקשת המחבר בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
תמונות מהמפגש שישישרון שהתקיים אתמול. נתחיל עם כוכב המפגש - רותם המקסים של ענת ודורון ומאיה שהשתתפה גם היא בצילום חלק מהתמונות שאני מעלה מקבלת את ינקלה יושבים על הגדר בשמש המקסימה ובתלבושת אחידה ...
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
פורד לימוזין
מאת שחרוש-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
פורד לימוזין 81 אם אפשר פרטים: כמה יש בארץ כמה יוצרו [
הודעה אחרונה מאת שחרוש, -
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
מעוניין לקנות צלחת לוולו 121 שנת 65 -במרכז הצלחת רשומה המילה וולו כששני חצאי-עיגולים עוטפים את המילה וחץ כלפי מעלה. שלום לך וברוך בואך לפורום רכבי אספנות. שים לב לכתוב בהודעה השניה בשרשור שלך. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת dave123, -
תערוכה בגרמניה
מאת MGA- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תערוכת מכוניות בגרמניה
הודעה אחרונה מאת MGA, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ממש בימים אלו חוגגת ה 144 הצהובה שנתיים ימים אצלינו,וזה הזמן לסיכום ביניים. המכונית נקנתה לפני שנתיים מייקה חביב,שבמקרה(או שלא..)הוא חמו של הטוב שבחבריי,שהחזיק בה משנת 77'(!). המכונית ירדה לכביש ב 11.9.72 והיתה שייכת לחברת פז. מחירה של המכונית באותה העת היה 44,000 ל"י,כש 4,000 ל"י עלה המזגן המקורי שמותקן בה. בשנת 77' ניקנתה המכונית במכרז,ומאז נסעה מעט מאד ונישמרה בצורה קפדנית,מה גם שבעלים הוא מהנדס טיסה,כך שידע טכני בהחלט היה לו. עד שנת 04' בוצעו טסטים באופן שוטף למרות שהמכונית לא נסעה,ומאז היו הרישיונות מופקדים,וכך גם קנינו אותה. ביום הקנייה הבאתי מצבר חדש,ולאחר ניסיונות בודדים,המכונית הניעה ללא בעייה,ונישמעה טוב. מיד לאחר הרכישה בוצע יישור קו מקיף ביותר,שכ…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן! איך היה לכם המפגש?ספרו חוויות! לי אישית היה נחמד מאוד.זה היה המפגש הראשון שהייתי בו(הגעתי עם אבא שלי בהונדה shadow 750). ממש התלהבתי!היו הרבה מכוניות,היה מאוד מסודר וראיתי תרבות נהיגה נאותה(שלא כמו במפגש המקביל של המשופרות) נקווה להישתתף בעוד מפגשים! שלכם, ברק
הודעה אחרונה מאת neon turtle, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לייבא רכב (לא אספנות...עדיין) וראיתי שיש צורך במסמך החתום ע"י עורך דין, אשר מצהיר כני אני מכיר שאין אפשרות למכור את הרכב עד שנתיים ממועד כניסתו לארץ, ושהרכב הינו לשימושי האישי. רציתי לדעת אם קיים מסמך שכזה, שהוא כבר מוכן ויש רק לשנות בו את פרטי המוסר. תודה לכולם, זה מאד מאד חשוב ודחוף לי.
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
זהו, תמו הימים הקרים והחשוכים, שעון הקיץ יחזור בתחילת שבוע הבא ואיתו פעילות סניף ירושלים! הגרעין הקשה שרד את החורף בסידרת מפגשיים אינטימיים, ובארועים חגייגים ועכשיו יוצא לדרך מחודשת במתכונת קצת שונה! לאחר מאמצים נימצא פאב שמוכן לאמץ אותו לחיקו והמשלב גם מגרש חנייה צמוד וגדול! מדובר בפאב "טוביה" והממוקם מאחורי הדואר המרכזי ברח' יפו במרכז העיר. ביום שישי הקרוב נפגשים כולם החל מהשעה 1500, במפגש תערך היכורת עם הבאגי המיוחדת של דובי. הבאגי נימצאה בביוב ושופצה בצורה מיוחדת והיא בין הבודדות שברשיונות שלה מצויינת המילה באגי באנגלית בסוג המרכב. דובי שיפץ אותה במו ידיו בעלות גבוה ויציג אותה במפגש! זה הזמן לצחצח כליים, ולהעיר מנועים ולסים את כל הבירוקטיות לפני…
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. מהו דגם הלנצ'יה שבתמונה? תודה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
מוסטנג 1966
מאת עומר א-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הרכב הנ"ל. תחום זה הוא חדש בישבילי רציתי לדעת מה המחיר הסביר לרכב הזה משופץ ברמה סבירה הוא במצב נסיעה יום יומית ונראה יפה ? והאם זה בעיה לחלפים ז"א מאיפה אני משיג אפילו חלקים לטיפול? אני ממש אוהב את הרכב ומתכוון לקנות אך לא יודע אם להיכנס להרפתקאה כזו? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
Rolls Royce סתם טיילתי עם חבר ופתאום קלטתי אותה..! אוטו מדהים!!! לפי דעתי עדיין בתהליכי שיפוץ, שאפו לבן אדם שייבא אותה... סורי על האיכות(של הפלאפון..)
הודעה אחרונה מאת Type34, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצאתי 2 אתרים המספקים אטמים מיוחדים לרכבי אספנות, יש כמובן עוד אבל אלו מחזיקים גם דגמים מיוחדים. http://www.sealsdirect.co.uk/bbCMS/shopping.asp?intDepartmentId=1 http://www.classiccar-trim.com/phdi/p1.nsf/supppages/eastkent?opendocument&part=9 ויש גם את זה שלא מצאתי שם מה שאני מחפש אבל המחירים נראים לי סבירים מאד. http://www.scottsoldautorubber.com.au/contact.htm מישהו יודע אם יש מכס על אטמים וכמה? תודה ותהנו.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טיפים עצות רעיונות יתקבלו בברכה. מחפש משהו שמור והדגם הגרמני הרבה יותר קורץ לי
הודעה אחרונה מאת טווינגו, -
- 40 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
תגידו מה שתגידו בשעה טובה היום היא הגיע לבית החדש והיא אצלי לא במצב מי יודע מה אבל שווה שיקום בציר 57 כמה תמונות בדרך ועד לחניה בבית רשימת המכולת לא גדולה אבל גם לא קטנה דרושים 5 גנטים 1 שמשה קידמית 1 גלגל הגה ומוט עד לחילזון 1 פנס אחורי מלבד שזה איזטה 300 היו עוד דגמים ? כמו דגם אמריקאי או ארופאי כי ברשיון כתוב ארופאי והמוכר אמר לי שזה דגם אמריקאי וזהו להיום היה לי יום ארוך ומעייף התמונות צולמו בטלפון
הודעה אחרונה מאת krytek, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום היא הרביצה על 120 בכביש החוף, יש תמונות... והגיעה לנתניה. שם הותאם לה אגזוז חדש, בוצע טיפול מלא לקרבורטור וכעת היא בידיים אמינות של אחד המוסכים המבצע את כל שאר הפינישים הקטנים, כמו ברקסים, כיווני גלגלים וטיפול במערכת ההיגוי (החלפת תפוחים ישנים, בוגסות וכו'). אני חייב להגיד שעברתי על החוק היום ונסעתי עם הרכב מהמוסך של האגזוז ועד למוסך של המכונאות, מרחק של כ 500 - 600 מטר האופציה השנייה היתה להזמין גרר, אז החלטתי לקחת סיכון ולנסוע בעדינות ובשקט על השוליים בכבישים הפנימיים. העניין הוא שהרכב עדיין ללא טסט וללא ביטוח בתוקף... אבל, החוויה, אוף החוויה. פעם ראשונה שאני ממש נוסע עליה מעבר להתנעה בחנייה. איזה כיף!!! אני חושב שאני אקרא לה "אילינית" היא הרי יוצרה במ…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כן, מחר הוא יום הולדתך, מחר בדיוק לפני 44 שנים הגחת לאוויר העולם, אי שם בארץ רחוקה, מעבר לים. התאהבתי בך ממבט ראשון!!! את זו שמעניקה לי כל כך הרבה הנאה, סיפוק ועונג. כשאני רואה אותך, את חמוקייך, את הצבע הורוד על לחייך, את הגוף החטוב שלך, את קולך הלוחש - קשה לי להשאר אדיש. הרגשתי מזמן שכולם פוזלים אלייך ומנסים לרכוש את ליבך בליטופים ונגיעות? חשבת שלא הרגשתי? חשבת שלא ראיתי? אבל אני סולח לך...! רציתי לאחל לך יום הולדת שמח במלאת לך 44 אביבים. שתמשיכי לפרוח ולהעניק לי אהבה ואושר. אמנם יום הולדתך חל מחר, אבל רציתי להיות הראשון שאומר לך: ''מונטקלייר JET'AIME'' או בעברית אוהב אותך...
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב באזור המרכז ליום צילומים(חתונה) ב- 3.7.08, רכבים מודל 50-60-70 שמורים ונראים טוב. מעוניינים נא ליצור קשר בטלפון: 054-6356468 קובי
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כמו שציינתי יש לי אופל רקורד שנת 1974 מנוע 1700 סטיישן עם הילוכים ידניים כאשר ידית ההילוכים ממוקמת על ההגה . הרכב ה\במצב מצויין והוא יד שלישית מקורי לחלוטין. רציתי לשאול האם יבוא יום שהוא יהיה שווה כרכב אספנות אם כן אז מתי וכמה אני מעוניין לצבוע אותו בעצמי מישהו יכול לתת לי טיפים בשנושא? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
שוק עתיק וכדור צהוב 1 2
מאת Aron-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היה מישהו בשוק שהיה לו איזה 100 כדור רגל מעור בשוק הוא מחר את כל אחד ב 10 שקל לאחד הוא אמר שהם טובים ורק צריך לנפח באחריות חשדתי אבל קניתי שנים הגעתי הביתה וכפי שנחשתה הם מלא חורים אקיצור הוא עבד עלינו ראיתי שהוא מחר כמעת הכל אם לא כולם על העשרים שקל זה לא הנקודה אבל על השקר ועל זה שהוא לקח הבמה של המועדון והרצון הטוב של קובי לתת לזרים להצטרף להמכירה ומרצון בכוונה תחילה לרמאות כואב לי הלב אני מבקש אם היה עוד אנשים שקנו ממנו לרשום את שמם ואולי ביחד נבקש את כספנו בחזרה ולפחות בפעם הבאה ניקח שמות של הרוכלים
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש עזרה בשיפוץ אופל רקורד 1700 אוטומט
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
שלום לכולם, לתדהמתי היום לאחר קריאה מזורזת של עיתון ידיעות בעמ' 12 יש כתבה באורך חצי דף על היחצ"ן רני רהב. כל הכתבה מדברת על כך שרני החליט לפתוח סוכנות להשכרת רכבי אספנות. כמובן שהנושא לא עומד בקנה אחד עם החוק, אך לפי איך שנראת הכתבה (אולי בגלל השפעה של רני), היא מאד מעודדת לשלם 3000$ להשכרה ליום! הדבר היחידה שיצא טוב מכל העניין זהו שהבחור הביא קאדיאלק ווליטווד 1955 שיש לה גם ערך היסטורי (הייתה שייכת לאלוויס וכו'). היום יש כמה רכבי אספנות שמשמשים לעבודת בעליהם (האפאצ'י ביפו וכו'), אבל לא ברמה כזו ועוד איזה פרסום הוא נתן. אני חושב שמועדון ה-5 צריך לשלוח מכתב חריף למשרד התחבורה ע"מ שיאכפו את הנושא, ולא לאשר לרני לפתוח את חברת ההשכרות שלו (לא ב-3000$ ליום ולא ב-…
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 847 צפיות
היוצר והאומן הגדול ביותר הוא אלוהים, על כך אין ויכוח. יש גם בני אדם שהתברכו בתכונות אלו בזעיר אנפין(לעומת אלוהים). יצירתיות היא תכונה נעלה (אישית אני מקנא בה) ומדי פעם אני מנסה להוכיח שגם בי יש יצירתיות המוצא את ביטויה לפעמים, בכתיבה. כאן, באנגליה זו תרבות מושרשת ונושא האספנות , במיוחד בתחום המכוניות, מהווה תחום נלמד ומבוסס על כללים כתובים, ממש תורה מסיני. גם בישראל קיימת "תקומה" בתחום אספנות המכוניות. אני מכיר אספן יצירתי במיוחד, אורי סהר. הוא בורא מחדש מכוניות שמזמן הפכו לגרוטאות במצב הטוב...או לשלדים ללא הכר במצב הרע! האיש הוא אומן ויש כאלו שמכנים אותו "אספן" מכוניות. בדרך כלל הוא נצמד למקור, מייצר, מחדש את המבנה ההרוס, מכופף, משייף, מנסר, צובע ובסופו של דבר,…
הודעה אחרונה מאת magician, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי דורון משפץ במוו 733i מודל 1982, דגם אמריקאי. הבעיה היא שצמת החשמל שלה נשרפה והותכה ואין אפשרות לתקן אותה. יש לנו את כל התרשימים של מערכת החשמל של הרכב. השאלה היא אם יש מישהו או איזה חברה שיכולים לבנות צמת חשמל חדשה? או איזה חברה שעוסקת בזה?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם למי שיודע ומי שלא... פה ממש מתחת לאף יש מוזיאון רכב קלאסי אשר הקים ושיפץ את המוצגות בו במו ידיו, אורי סהר, חבר טוב ואיש מיוחד במינו... בכל שבת בעשר בבוקר, מחכות הן מכוסות, מצוחצחות ומתרגשות לאורי, שיפתח את דלתות מוזיאון רכב קלאסי ע"ש קרן סהר, יסיר מהן את הכיסוי, יחייך אליהם את חיוך הבוקר שלו ויסיר מהן פיסות אבק, לקראת הגיע המבקרים... זו ליד זו ממוקמות הן, משופצות למשעי, ממוריס 8 משנות השלושים, מוריס 10 שנת 1931, MG-M נדירה (אחת מ-3235 שיוצרו), יגואר שנת 1938, מוריס מינור פתוחה ועוד ועוד. את המוזיאון הקים אורי מתוך אהבה למכוניות הקלאסיות. כבוגר טכניון בהנדסת מכונות, היה זה אך טבעי לו לקחת גושי חלודה עתיקים ולעשות את העל-טבעי – שחזור מכוניות למצב…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
שלום כולם ביום שני ה-14/4 יערכו צילומים לשתי תוכניות של "המופע המוטורי" בשעות 18:00 ו-20:00. כל מי שמעוניין להיות קהל בתוכנית מוזמן להתקשר לטלפון המצורף ולתאם. הפקת התוכנית מעוניינת גם באנשים שיש להם רכב מיוחד או חברי מועדון מסויים שישתתפו בתוכנית. אנא צרו קשר עם אריק בטלפון: 054-6690268 תהנו, אני מקווה שאוכל להגיע לצילומים של לפחות תוכנית אחת וכולכם מוזמנים להצטרף. לסלי
הודעה אחרונה מאת alesly,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)