Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני מתפלא איך כתבי הרכב ''בולעים''

כל שטות שמאכילים אותם.

קודם כל על פי נתוני החברה יוצרו בשנת 1955

18,300 רכבים מסוג ''קאדילק פליטווד'' ולא כפי שכתוב.

45,200 רכבים מסוג ''קאדילק אלדורדו'' באותה השנה.

הראשונה נמכרה במחיר של 4,300 דולר והשניה ב- 350 דולר פחות.

הוא יכול לספר עד מחרתיים שהאוטו היה של טרומן, רוזבלט או אלביס - לך תבדוק!

''מאות אלפי שקלים?'' אמרת. הצחקת אותנו!!!

רכב כזה ברמה גבוהה שווה 20.000 דולר...

''רני מישהו עשה עליך סיבוב''.

אין ספק הבן אדם אלוף ביחסי ציבור! ''שאפו''...

אם מערכת העיתון הייתה טורחת לבדוק את אמיתות הפרטים,

כל ה''פלופ'' הזה היה נמנע - נו מילא!

וחוצמזה, אין פה בעיה עם החוק - יש מגבלת ביטוח

אם הוא מצליח להסב פוליסה ל''הסעת נוסעים בשכר''

יבושם לו - אולי כולם יהנו ממנה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתייחס לגרסה הרגילה ולא לגרסת הלימוזינה. המחיר ליום אכן מונפץ משום מקום.

בכל אופן, זה שהוא מרשה לעצמו להתפאר כך בעבירה על החוק אומר דרשני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מזועזע מתגובת יו"ר המועדון

כנראה שיו"ר המועדון אינו מפנים כלל את הנזק שעלול להיגרם לחובבי ובעלי תחביב אספנות הרכב בישראל.

תשובה נמהרת ומזעזעת כמו זו אינה יכולה להנתן בהנף יד ללא כל התייחסות של ועד המועדון לנושא.

אבי!!!

בהחלט כדאי לך להפנים את היותך יו"ר מועדון החמש וככזה לדעתי אינך יכול להרשות לעצמך לכתב באופן חסר אחריות שכזה, למשך תקופת כהונתך כל מלה שתכתב וגם באם תחתם אבי משמעותה דברי יו"ר המועדון ולא אבי נוף הכותב הפרטי בפורם.

שבת שלום

מנחם

פורסם

שבת שלום

תשובות שליפה מהמותן כפי שניתנו על ידי יו"ר המועדון ללא כל דיון מקיף בנושא אכן מצביעות על תרבות "החפיפיות" וחוסר הרצון ואולי היכול האישית להתמודד עם נושא שכזה היכול להיות בסופו של יום חבל התליה לכלל אספני הרכב בארץ.

מן הראוי כפי שכבר כתבו קודמי בשרשור לבחון הנושא לעומקו ולהעלותו באופן מסודר בישיבת הועד הקרובה ב- 31/3/08, כאשר כל חבר מכין ניר עמדה מסודר ומתנהל דיון מסודר ומתקבלת החלטה מסודרת שלטוב או לרע תהיה מקובלת על כלל חברי הועד - וכפועל יוצא על כלל חברי המועדון - הרי אלו הם נבחרנו (אל לנו לשכוח זאת).

באם אכן הנושא אומנם יועלה לסדר היום נא הודיעו על כך מראש על מנת שחברי מועדון הרוצים להשמיע דעתם באותו נושא בישיבה אכן יוכלו לעשות כן - ולא להעלות הנושא בסעיף השונות כי אין זה עוד דבר של שונות אלא דבר מהותי.

מנחם

פורסם

ירון, השאלה אינה אם רני רהב פועל לשנות את התקנות.

השאלה היא אם הסיכון שמישהו ינסה לשנותן בעתיד גדל, והתשובה היא כן חד משמעי.

ברגע שמדובר כאן באינטרסים כלכליים, במוקדם או במאוחר יתחילו הלחצים לשנות את התקנות, על מנת שבעלי עניין יוכלו להגדיל רווחיהם.

זה טריוויאלי. זה קורה בכל תחום עסקי בארץ. מרגע שרכבי אספנות הופכים ל"עסקים" עבור חלק מבעליהם, אין סיבה שזה לא יקרה גם כאן.

פורסם

לפי דעתי במחיר של 3000$ ליום, לא יהיו הרבה קופצים והרכב רוב הזמן יעמוד והנושא יגווע מעצמו.

אל תשכחו את המחיר ששילמו על הרכב שלא נראה לי שיחזיר את המחיר.

לכו תדעו, אולי תיהיה עוד מעט קאדילק 55 במחיר מציאה...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לפי דעתי במחיר של 3000$ ליום, לא יהיו הרבה קופצים והרכב רוב הזמן יעמוד והנושא יגווע מעצמו.

אל תשכחו את המחיר ששילמו על הרכב שלא נראה לי שיחזיר את המחיר.

לכו תדעו, אולי תיהיה עוד מעט קאדילק 55 במחיר מציאה...

לפי דעתי רני רהב הוא דובון אכפתלי,

אבל הוא קצת שונה,

והוא עושה כסף מלהגיד: "בואו נעמוד לכבוד ההמנון הקמבודי",

והעבודה שלו זה לגרום לדברים להיראות יפה.

אך רצוי ואף מומלץ שמועדון ה-5 ייצור איתו קשר, ויקרקש איתו טיפה,

יראה מה הכוונות שלו,

ועל הדרך לנצל אותו:

נהג אחד -> פוליסה אחת ל-30 רכבים.

אפשרות להפוך את הסטטוס לאספנות עסקי ולחזור ממנו כמו פינגפונג.

ועוד.

----

פורסם

אפתח בזה שכבר די נמאס מההשתלחויות האחד בשני, העקיצות הקטנות האלה אתם יודעים, במקום לעסוק בתחביב האספנות נטו. לכל אחד יש דיעה משלו בעניין ולא בקלות ישתכנע, אבל העקיצות חוגגות...

NITCH כתב באחת התגובות שלו בשרשור זה ולא היה לי כוח לגזור, סליחה אם אני לא מדייק לחלוטין, כי יש הבדל בין רכב אספנות שיוצא לצילום פרסומת נניח, כי זה מקדם את התחביב, לבין רני רהב. אז נכון שיש הבדל מהותי ללא כל ספק. מצד שני האם זה מותר לנו??? החוק פרוץ רבותי, לא צריך להיתמם. אנשים מצלמים פרסומות עם רכביהם, משתתפים בסרטי סטודנטים, מסיעים חתן וכלה ועוד ועוד ועוד!!! חלקם עושים זאת בהתנדבות וחלקם מקבלים על כך כסף או תמורה אחרת. התופעה ידועה ולא פעם מופיע כאן שרשור תמיכה ומזל טוב (אפילו עכשיו - סקיני ג'ינס) על השתתפותם ועל החשיפה. ואני לא מדבר על המועדון שמפנה אנשים לכך ומתאם, אלא על אנשים העושים זאת באופן פרטי. ועושים, תאמינו לי! אבל בעצם למי אכפת??? יש חשיפה לרכבים ובדיעבד למועדון, בעל הרכב טורח ומתרוצץ לעיתים יום שלם ומקבל תמורה שבהחלט מגיעה לו. האם זה לא עיסוק, גם אם צדדי? יש הרבה אנשים שיגידו שכן!!! נכון שהמרחק בין השתתפות ספוראדית בפרסומת לבין לפתוח סוכנות השכרה או השד יודע מה, הוא עצום אבל עדיין... מעט חומר למחשבה. החוק פרוץ!!! ויש לי הרגשה שטוב שכך ואף אחד לא רוצה לשנות אותו. אז למה לצעוק? למה להיות צבועים? ולא ל NITCH כוונתי כאן אלא להרבה אחרים.

לעניין רני רהב עצמו, בכלל לא בטוח שהוא יודע על מה הוא מדבר ובדק את כל הנקודות הקטנות בחוק. בכלל לא בטוח שהוא בסוף אכן יפתח סוכנות כזו, כי זה באמת כרוך בהרבה בירוקרטיה. יפה כתב גידי שהרכב הזה לא שווה יותר מעשרים אלף דולר במצב יפה ודרכם של כתבי הרכב לנפח כל דבר. מאות אלפי שקלים? הצחקתם אותי!!! הכל יחצנות, הגזמה וחוסר ידע משווע. אז נכון שזה מדאיג ומדובר באדם בעל השפעה וכוח, אבל אל תשכחו שאדם זה הוא מליונר ולא בגלל האספנות. זה לא שהוא רץ עכשיו להפוך סדרי עולם בגלל רכב אחד שהוא הביא. למה ללכת רחוק במקום להסתכל שני סנטים קדימה? מקוממת אותי גם ההתקפה על יו"ר המועדון החדש אבי, שבשם הסובלנות הציע לצרף אותו למועדון. אז נכון שזה נשמע מצחיק ומגוחך אולי, בקריאה ראשונה. מצד שני האם אין חברי מועדון מפורסמים, עשירים, או בעלי השפעה? יש ויש. אז אולי גם מר רהב. מי יודע?

ולסיום סיפור שקרה לי בשבוע שעבר שממחיש גם את הצד השני של חוק האספנות. לבניין שלנו הגיע אינסטלטור עם טנדר אספנות אל קמינו עמוס לעייפה בכלים ובציוד. על הרכב מדבקות עם שמו ועיסוקו. קישקשנו קצת והוא סיפר כי מחזיק את הרכב מסוף שנות השבעים, עובד איתו יום יום ולא יחליף אותו בעד שום הון. כשדיברנו על חוק האספנות הוא התרתח ואמר - "מי אתם האספנים שתיקחו לכם מונופול על מכוניות ישנות? אני לא אספן, זה האוטו שלי ואיתו אני עובד כבר 30 שנה. מי קבע שאסור לי לעבוד איתו? הרכב תקין, חזק, עובר טסט במכה ראשונה ולא בקומבינה, מה אתם רוצים?"

לא ניכנס לזה שיש חוקים ואם כל אחד היה עוקף אותם במקום לאכוף אותם אז..., אבל סתם נקודה למחשבה. לנו בתור אספנים אין בעלות ומונופול על מכוניות ישנות. מישהו כנראה היה כאן לפנינו... שבוע טוב לכולם!

פורסם

אומנם אין לי קשר כל כך לתחום האספנות (בשלב זה) או למועדון החמש, אבל הסיפור עם האינסטלטור הוא תמצית הישראלי המכוער: אף אחד לא החליט עבורו החלטות ואף אחד לא רוצה להוציא את הרכב שלו לגמלאות.

ההחלטה להעביר אותו לסטטוס אספנות היתה נטו שלו. הוא עשה זאת למרות שהיה לו ברור מה הן השלכותיה של אותה החלטה (איסור שימוש ברכב בשעות 7-9 ואיסור הפקת פרנסה באמצעות הרכב), אבל כנראה שבמקרה זה הגזר (ביטוח וטסט זולים יותר) היה הרבה יותר נוצץ מהמקל.

וכך, בדרכו הנלוזה והאגואיסטית, הוא מחרב במה-ידיו את תחביבם של אנשים רבים שעמלו ועבדו קשות להשגת התקנות הללו, רק לשם האינטרס העצמי והאנוכי שלו, וכמובן שגם לא שוכח מאוחר יותר לצעוק ולהתלונן.

פשוט גועל נפש :evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מועדון החמש יזם את תקנות רכב אספנות על מנת לאפשר את קיומנו כחובבים.

מועדון החמש הוא בעד שמירת התקנות כלשונן וכרוחן ונגד ניצולן לצורך מסחרי גורף, כפי שהתפרסם בעיתונות סוף השבוע.

המועדון יפעל נמרצות למען שמירת התקנות, למניעת ניצולן לרעה וקורא לגופים האחרים לחבור אליו למען השגת המטרה הזאת.

כל התבטאות אחרת של בעלי תפקיד או חברים אחרים, אינה משקפת את עמדת המועדון.

בני הספל, דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שלום לכולם

אני מבין את החוששים מענין השינוי ,ותרחישי האימה כאשר רוני רהב ובעלי ממון ינסו לשנות את התקנות לגבי רכבי אספנות

אבל בואו ניקח את הדברים לכיוון השני , אולי בעלי ממון אלי יעזרו לנו לפתח לובי חברתי גדול יותר ובעל כוח חזק יותר

שיכול רק לעזור לנו .

כמו הורדת המיסוי על כניסת רכבי אספנות לארץ , במקום 130 אחות מס בערך למס יותר נמוך - אחרי הכל הם גם רוצים לשלם פחות מיסים , יש לנו אינטרנס משותף , בעל הממון יביא כמות של 5 עד עשרה רכבים בערך - הוא לא ירצה לשלם מס גדול כזה

יש לו מניע לשנות את זה , דבר שיכול לעזור לכולנו .

דבר נוסף שהבעלי ממון אלו מביאים בדרך כלל רכבים מיוחדים לארץ ועל ידי כך שומרים ועוזרים להתפתחות התחביב בארץ

ע"י הבאת רכבי אספנות בעלי היסטוריה מפוארת ורכבים מיוחדים .

דבר נוסף לגבי רוני רהב , ניתן לרתום אותו ליחצן את המועדון , וליחצן את הלובי החברתי שכתבתי בתחילת המילים שלי ,

הוא יכול לעזור לנו מהבחינה הזאת .

דבר נוסף לסיום , אולי רהב רצה לפרסם את העסק החדש שלו , נראה שהוא יצליח , עובדה היא שאנחנו מדברים על זה .

הוא קיבל את מה שהוא רצה .

בברכת

סוף שבוע מעולה

מינימן

נ.ב ובהמשך לחברת ההסעים של רוני רהב : " להשכרה מיני מיינור במצב תצוגה לצילומי חתונות ובר מיצווה , בריתות , ולויות

העלות היא רק 250 $ ליום ,( לא כולל הלילה ) , לפרטים נוספים , ניתן פנות אליי להודעה פרטית " :-P

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

אני לא מבין את הלחץ וההיסטריה.

אני לא מאמין בהצלחת עסק שכזה.

הכל עניין של יחצנות והבאת אדון רהב לכותרות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אומנם אין לי קשר כל כך לתחום האספנות (בשלב זה) או למועדון החמש, אבל הסיפור עם האינסטלטור הוא תמצית הישראלי המכוער: אף אחד לא החליט עבורו החלטות ואף אחד לא רוצה להוציא את הרכב שלו לגמלאות.

ההחלטה להעביר אותו לסטטוס אספנות היתה נטו שלו. הוא עשה זאת למרות שהיה לו ברור מה הן השלכותיה של אותה החלטה (איסור שימוש ברכב בשעות 7-9 ואיסור הפקת פרנסה באמצעות הרכב), אבל כנראה שבמקרה זה הגזר (ביטוח וטסט זולים יותר) היה הרבה יותר נוצץ מהמקל.

וכך, בדרכו הנלוזה והאגואיסטית, הוא מחרב במה-ידיו את תחביבם של אנשים רבים שעמלו ועבדו קשות להשגת התקנות הללו, רק לשם האינטרס העצמי והאנוכי שלו, וכמובן שגם לא שוכח מאוחר יותר לצעוק ולהתלונן.

בדיוק! אם במיקרים רבים אנשים עוד יכולים להתלונן, שלא הייתה להם ברירה, כי קנו את האוטו, שתמיד חלמו עליו, כאשר כבר היה מוגדר "אספנות", ולו היו יכולים- היו מחזירים אותו ל"רגיל"- כאן בדיוק מיקרה ההפוך: הבן אדם בעצמו עשה שינוי, ועוד יש לו חוצפה להתלונן על האחרים, שבזכותם הוא יכל בכלל לעשות אותו?!:evil: מעניין מה היה אומר, לו היו מציעים לו לחהזיר את האוטו לסטטוס" הרגיל"?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא ניתן לייבא רכב משומש שיוצר בשנה הקלנדרית הנוכחית או הבאה אחריה.

סטטוס רכבי האספנות של הרכב הנ"ל נגזר מהעבודה שהוא לא היה יכול לייבא את הרכב ללא סטטוס האספנות.

שאר הדברים לא עניינו אותו, וברור שהוא היה מעדיף שלא תהיה הגבלת נסיעה בין 7-9.

נ.ב

אתה מוזמן לקרוא את המדריך ליבוא

שלום לכולם

אני מבין את החוששים מענין השינוי ,ותרחישי האימה כאשר רוני רהב ובעלי ממון ינסו לשנות את התקנות לגבי רכבי אספנות

אבל בואו ניקח את הדברים לכיוון השני , אולי בעלי ממון אלי יעזרו לנו לפתח לובי חברתי גדול יותר ובעל כוח חזק יותר

שיכול רק לעזור לנו .

כמו הורדת המיסוי על כניסת רכבי אספנות לארץ , במקום 130 אחות מס בערך למס יותר נמוך - אחרי הכל הם גם רוצים לשלם פחות מיסים , יש לנו אינטרנס משותף , בעל הממון יביא כמות של 5 עד עשרה רכבים בערך - הוא לא ירצה לשלם מס גדול כזה

יש לו מניע לשנות את זה , דבר שיכול לעזור לכולנו .

דבר נוסף שהבעלי ממון אלו מביאים בדרך כלל רכבים מיוחדים לארץ ועל ידי כך שומרים ועוזרים להתפתחות התחביב בארץ

ע"י הבאת רכבי אספנות בעלי היסטוריה מפוארת ורכבים מיוחדים .

דבר נוסף לגבי רוני רהב , ניתן לרתום אותו ליחצן את המועדון , וליחצן את הלובי החברתי שכתבתי בתחילת המילים שלי ,

הוא יכול לעזור לנו מהבחינה הזאת .

דבר נוסף לסיום , אולי רהב רצה לפרסם את העסק החדש שלו , נראה שהוא יצליח , עובדה היא שאנחנו מדברים על זה .

הוא קיבל את מה שהוא רצה .

בברכת

סוף שבוע מעולה

מינימן

נ.ב ובהמשך לחברת ההסעים של רוני רהב : " להשכרה מיני מיינור במצב תצוגה לצילומי חתונות ובר מיצווה , בריתות , ולויות

העלות היא רק 250 $ ליום ,( לא כולל הלילה ) , לפרטים נוספים , ניתן פנות אליי להודעה פרטית " :-P

אתה באמת חושב שלבעלי הממון יש אינטרס כשלך?

אתה חושב שבאמת הפריע לו שהוא משלם 130 אחוז מכס?!

אם כן אתה טועה...

לבעל ממון יהיה עדיף לייבא רכב אספנות ללא כל הגבלות(7-9 למשל),

סה"כ ממון לא חסר לו ובכסף אפשר לקנות הכל.

עם האינטרסים שלי זה לא מסתדר, מצטער.

כשמדינת ישראל\משרד התחבורה יבין שיבוא רכב אספנות הפך לביסנז, הם לא יבואו ויחלקו הטבות,

ההפך, הם יטילו גזרות, שמן הסתם יגלגלו לה יותר כסף ויפגעו באזרח הקטן בעל החלום וחסר הממון.

עמית.

מדריך יבוא רכב

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...