Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה כואב לך ?

בקשר למחיר שנשמע לך מופרז

אתה יודע כמה עולה להביא לתחזק רכב כזה ובמצב כזה ?

חוץ מזה את המחיר השכרה אנחנו קובעים אין מחירון

אם תבוא חברה שתרצה להשכיר רכב

ויהיה לה ב 500 שקל וב 1000 שקל אז ברור שהיא תלך ל1000

אם שניהם יהיו ב 1500 היא תשלם גם 1500

אז מי שהוריד ומוריד את המחירים זה אנחנו ולא אלו שלוקחים .

ושוב מה כואב לך , איזה צרות עין

תאמין לי יש דברים יותר חשובים שצריך להתעסק איתם ולא השטויות האלו

אתה צודק !

צריך לבטל את חוקי ישראל,

או לפחות להוסיף חוק מיוחד לאנשים מקורבים ומיוחסים שכל האמור בחוק הישראלי אינו מתייחס אליהם, חוק האיפה והאיפה- כולם שווים בפני החוק ובעלי ההון והמקורבים שווים יותר.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

ערב טו לכולם ושבת שלום

לדעתי רני רהב יצר תקדים ועליינו להעזר בו על מנת לשנות את החוק במדינתנו אגב איזה מן מספר רישוי מוזר למה לא 894 או 895

זה נראה כאיול המספר של רכב רגיל

בברכת שבת שלום

עופר בן צבי

פורסם

למשרד רישוי נגמרו המספרים,

במפגש המועדון רואים בד"כ כמה רכבים עם 7 ספרות המסתיימות ב-61.

למרות שנאמר כאן בפורום שבצפון הארץ עוד ישנם כמה '6 ספרות',

בקיצור, במדינת גוש דן נגמרו המספרים.

----

פורסם

חברה, בעל הבית השתגע רק 500 דולר ליום....

נותרו מספר תאריכים ליולי אוגוסט - כל הקודם זוכה!!!!!

בנימה יותר רצינית, לעניין רני רהב,

לדעתי ושוב לדעתי בלבד - כל אחד עושה עם הרכב שלו מה

שהוא רוצה ועל אחריותו בלבד.

קשה לי להאמין שאם היו פונים לאחד מחברי המועדון להשכיר את

רכבו לסרט תמורת 3000 דולר הוא היה רץ לספר ל''מועדון החמש''

ומבקש את רשותם...

דרך אגב,

החל מינואר רכבי אספנות מיובאים נושאים לוחיות

רישוי בנות 7 ספרות כאשר שתי הספרות

המסיימות הינם 61.

שבת שלום לכולכם

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
לאבי,

קצת תמוהה ההתיחסות הסלחנית שלך לענין. קראתי את הכתבה. מפריע גם מפריע שיש כאלה שנוסעים בשעות האסורות, וכבר דובר על כך לא פעם, אז זה עושה את הענין כשר??

ונגיד...נגיד שאפשאר לעשות שימוש ביכולותיו ובכישוריו של מר רהב....האם או אז נתעלם ממהפרה הבוטה של החוק??

אריה

היי אריה

אין בתגובתי סלחנות או החמרה. יש בתשובתי בקשה לאיזון. זה שרהב עבד קשה ועשה רווחים

אינו הופך אותו למקור הכרחי להשתלחויות.

ואם דעתך כדעתי שאין לאף אחד רשות לנסוע בין 7-9, מדוע אין אתה/ם מקים/ים צעקה על כך? זה נעשה באופן המוני.

מדוע רק על רהב, מאחר והוא עשיר??? אל תסביר לי שוב את עניין המקפצה - לדעתי הוא לא לעניין.

השימוש ביכולותיו אינו להכשיר את מעשיו, אלא נקודה נוספת שאפשר לנצל לטובת נושא האספנות.

אבי,

כל מה שרשמת מפריע לי. אבל בעוד אין אכיפה בנושא מה שמפריע לי ככל הנראה לא מפריע למשרד התחבורה.

זהו מקרה קלאסי של "אני עשיר ואני מקושר אז אני מעל החוק".

זוהי אחת הסיבות להשתלחות.

יש לעשות הבדלה בין אדם המחפש רכב אספנות לשירות כלשהוא ומבקש מחברים לפנות אליו לבין אדם המפרסם בפומבי כי הוא מעוניין להשכיר רכבים (ע"ע אתר יד 2 בתקופה האחרונה וכן מקומות נוספים).

אני לא רואה סיבה לקירוב לבבות עם אדם שהצהיר כי הוא הולך לפגוע בתחום האספנות בארץ (באם הרכב מושכר, לא ייסע בין 7-9?, לא יגרום לאנשים שלא מעריכים רכבי אספנות אלא רוצים להיות "קול" להשכיר את הרכבים ואף לפגוע בהם?).

יש לציין כי במידה ותקרא שוב את דברי רביב תראה שדעתו ודעתי הינן אחת ("לדעתי על המועדון לפנות לרשויות ולדאוג כי הנושא יטופל").

בברכה,

נאור.

נאור,

ממש לא ברור לי מאין אתה מסיק את מה שאתה כותב: "אני עשיר ואני מקושר אז אני מעל לחוק".

האם שוטר לא יעשה לרכב רפורט רק מאחר ורהב הוא בעליו? אם כן - יהיה לי עצוב מאד.

זה לא יעיד על רהב, אלא על יכולותיה העצובות של המשטרה והמדינה.

האם רהב "הצהיר כי הוא הולך לפגוע בתחום האספנות"? "לנסוע בין 7-9"???

לא קראתי על כך בשום מקום. גם לא באותה ידיעה עיתונאית מרעישה.

פניה לרשויות לטפל בנושא היא בשפה אחרת "להעיר דובים מתרדמתם".

או אז לא רק עליו ילטשו עין אלא על כולנו.

לכן, עדיף לכולנו להרגע ולא לעורר יותר מידי גלים. שלבסוף לא נטבע כולנו באותו הים.

שבת שלום

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
למשרד רישוי נגמרו המספרים,

במפגש המועדון רואים בד"כ כמה רכבים עם 7 ספרות המסתיימות ב-61.

למרות שנאמר כאן בפורום שבצפון הארץ עוד ישנם כמה '6 ספרות',

בקיצור, במדינת גוש דן נגמרו המספרים.

ידידי.

הסיבה היחידה ל 7 ספרות במקום 6 היא עצלנותן של הפקידות לפתוח את הספר ולכן הן מוציאות מהמחשב מספר של רכב יבוא אישי...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אבי, אתה טומן את הראש בחול.

בנושא ההשתנה מהמקפצה, זה בדיוק המשפט שעלה לי בראש, אך כתבו אותו לפני.

יש הבדל ענק בין טיפוח רכב כתחביב, ומדי פעם לתת עימו שירות לצילומים וכו' (שירות שגם מקדם את התחביב), לבין יבוא רכב למטרה עסקית טהורה. הרי כל החוק נבנה כך שלא יהיה שימוש למטרות עסקיות. זה בדיוק כמו ההבדל בין להשתין במנות קטנות בתוך הבריכה, מה שלא מושך תשומת לב, לבין השתנה מהמקפצה, שאיך לומר, עשויה להקים עליך את הפריץ.

עם כל הרצון שלך להיות בסדר עם כולם, וכולנו חברים, וכולם אוהבים זה את זה, הסלחנות הזו מדאיגה, כי זהו מדרון חלקלק. בתור יו"ר מועדון החמש אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להיות מוביל או מובל, וכרגע נראה לי שאתה עושה את הבחירה הפחות נכונה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רכב אספנות לא ישמש את עיסוק בעליו רני רהב יחצן. הוא לא יסע ברכב בין 7-9 יוציא הודעה פומבית יחתום על נייר יתחייב לא לשנות את התקנה. יוציא את כל האישורים הנדרשים ישלם מס וישכיר את הרכב במחיר שבא לו. בטח כל הרכבים שבפרסומות שהמון אנשים מתגאים בהם נתרמו ליום צילום ללא תמורה רק כדי לקדם את הענף.

פורסם
אבי, אתה טומן את הראש בחול.

בנושא ההשתנה מהמקפצה, זה בדיוק המשפט שעלה לי בראש, אך כתבו אותו לפני.

יש הבדל ענק בין טיפוח רכב כתחביב, ומדי פעם לתת עימו שירות לצילומים וכו' (שירות שגם מקדם את התחביב), לבין יבוא רכב למטרה עסקית טהורה. הרי כל החוק נבנה כך שלא יהיה שימוש למטרות עסקיות. זה בדיוק כמו ההבדל בין להשתין במנות קטנות בתוך הבריכה, מה שלא מושך תשומת לב, לבין השתנה מהמקפצה, שאיך לומר, עשויה להקים עליך את הפריץ.

עם כל הרצון שלך להיות בסדר עם כולם, וכולנו חברים, וכולם אוהבים זה את זה, הסלחנות הזו מדאיגה, כי זהו מדרון חלקלק. בתור יו"ר מועדון החמש אתה צריך להחליט אם אתה רוצה להיות מוביל או מובל, וכרגע נראה לי שאתה עושה את הבחירה הפחות נכונה.

מסכים עם כל מילה!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
רכב אספנות לא ישמש את עיסוק בעליו רני רהב יחצן. הוא לא יסע ברכב בין 7-9 יוציא הודעה פומבית יחתום על נייר יתחייב לא לשנות את התקנה. יוציא את כל האישורים הנדרשים ישלם מס וישכיר את הרכב במחיר שבא לו. בטח כל הרכבים שבפרסומות שהמון אנשים מתגאים בהם נתרמו ליום צילום ללא תמורה רק כדי לקדם את הענף.

לא קשור- הוא פותח עסק נוסף, של הסעות בתשלום! אז זה כן עיסוקו. אישורים נדרשים? מה האישורים, אם החוק בפרוש אוסר?:roll:

ושוב, כפי, שכבר כתבו כאן- יש הבדל בין מי, שמחזיק את האוטו, שעולה לו המון כסף, בגלל, שזה התחביב שלו, והציעו לו כסף עבור "חלטורה", ובין מי, שמצהיר בפומבי, שכל מטרותיו- להרוויח כסף ממנו, ולשם כך הוא ניקנה! אל תגידו בבקשה, שזה אותו הדבר!:evil:

מה שכן- לא מר רהב אשם, כי אני מאמין, שהוא אפילו לא מודע על המגבלות הללו- הרי, הוא לא קשור לתחום בכלל! מה, שלא עושה את הבעיה לפחות חמורה .

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
היי

לא קראתי את הכתבה, וגם אין אני בטוח שתמיד ניתן להאמין למה שכתוב בעיתונים.

אך כמה שאלות לי אליך נאור:

• האם לא מפריעות לך הבקשות הרבות יחסית בפורום, על ביקוש להשכרות רכבינו לחתונות/סרטים?
  • האם לא מפריע לך שבכל יום נוסעים מאות (לפחות) רכבי אספנות בשעות האסורות לנסיעה?
  • האם רק מקרה רני רהב מפריע לך? הוא יחיד במעשיו אלו (אם הידיעה מדוייקת)?
  • האם אתה באמת חושב כי אדם במעמדו הכספי של רני רהב זקוק לרכב אספנות רק בכדי לחסוך כסף, כמו שכתב רביב:

"אין ספק שהשימוש הציני שעושה מר רהב בהקלות שניתנות לצורך תחביב האספנות..."?

אני תמה על ההשתלחות נגדו רק בגלל שקוראים לו רני רהב והוא בדרך כלל "נציג האליטה".

הייתי שמח דווקא לפרגן לו, לצרפו לשורות המעדון, לבדוק אם יש אפשרות להעזר בו ובכשרונותיו

במקום להרוס הכל במחי מקלדת.

קצת רוגע וקירוב לבבות לא יזיקו לנו.

בברכה אבי.

מה?! - ואתה יו"ר מועדון ה5?

וואלה ?

הבן אדם מצהיר מעל דפי העיתון הגדול במדינה במוסף סוף השבוע שלו "אני שם קצוץ על החוק" "אני לא רק משתין מהמקפצה,

אני משתין על הראש שלכם "

ואתה מזמין אותו להיות חבר מועדון ?

פורסם

חבר'ה, יש לחוק הזה פירצה בגודל של האוקינוס.

הרכב יכול להיות רשום על שמו של אביו או אמו או אישתו או אחותו.

מי שמפעיל את העסק הוא בעצם אדון רהב, אשר מתפרנס מזה בעצמו, כך שאביו או מי שרשום על שמו הרכב לא מרוויח שקל מהעניין.

כלומר, הוא לא משמש את "צרכי עיסוקו של בעלו", ויותר מזה, בעלו לא מרוויח שקל מהעניין.

כל מה שנשאר עכשיו הוא למצא חברת ביטוח שתסכים לבטח את הרכב, ולרני רהב אין בעיה למצא כזו.

לדעתי, אם מי שקבע את התקנה היה רוצה שרכבי אספנות לא יעבדו, הוא היה מנסח זאת בהתאם.

יש סיבה שבגללה התקנה הזו מנוסחת בצורה פרוצה כל כך.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
אברה קדברה

קודם כל אני מתפלא איך כתבי הרכב ''בולעים''

כל שטות שמאכילים אותם.

קודם כל על פי נתוני החברה יוצרו בשנת 1955

18,300 רכבים מסוג ''קאדילק פליטווד'' ולא כפי שכתוב.

45,200 רכבים מסוג ''קאדילק אלדורדו'' באותה השנה.

הראשונה נמכרה במחיר של 4,300 דולר והשניה ב- 350 דולר פחות.

הוא יכול לספר עד מחרתיים שהאוטו היה של טרומן, רוזבלט או אלביס - לך תבדוק!

''מאות אלפי שקלים?'' אמרת. הצחקת אותנו!!!

רכב כזה ברמה גבוהה שווה 20.000 דולר...

''רני מישהו עשה עליך סיבוב''.

אין ספק הבן אדם אלוף ביחסי ציבור! ''שאפו''...

אם מערכת העיתון הייתה טורחת לבדוק את אמיתות הפרטים,

כל ה''פלופ'' הזה היה נמנע - נו מילא!

וחוצמזה, אין פה בעיה עם החוק - יש מגבלת ביטוח

אם הוא מצליח להסב פוליסה ל''הסעת נוסעים בשכר''

יבושם לו - אולי כולם יהנו ממנה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...