Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה בפרוייקט החדש.

גם כך ללא שיפוץ זה רכב נדיר ומיוחד במיוחד שיש לו רשיונות מסודרים.

כמה זמן אתה מעריך את תהליך השיפוץ עד להשקה החגיגית?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, נראה פרוייקט לא קל. אבל זה בדיוק מה שאנחנו אוהבים, כך תהנה מכל בורג ומכל פרט הכי קטן ותכיר אותו.

המון המון בהצלחה!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

הרכב נראה במצב עגום, אבל לא נורא רואים את כל המסביב וזה כבר משהו.

יש את ארנון ויש את וולף או אידלמן חברי מועדון שמהם תוכל לשאוב מידע לגבי - היכן אפשרי לרכוש פריטים (בעיקר בחו"ל)

שיהיה בהצלחה גדולה - מחכים בכליון עיניים לראות את הרכב משוקם.

מצא משה

פורסם

היי אריה, מברוק ובשעה טובה....

אז זה היה הסוד הגדול???????

''גדל אותה בנחת'' ובהמון סבלנות!

בהצלחה מכולנו

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מזל טוב, ובהצלחה!8) זה לא כזה מפחיד, אגב, אם יש מקום מסודר וסגור לעבוד בו, זמן והידיים! אם 3 הגורמים האלה קיימים- אפשר "להרים" כל דבר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עדכון ותמונות ממצלמה טובה מלבד הרצפה אין רקבונות בכלל הוא נראה חלוד כי הוא צבוע בסופר לק חום עם מברשת מלפני 30 שנה מתחת לצבע החום מתגלה הצבע המקורי לבן שנהב

P1030082.JPG

P1030087.JPG

P1030092.JPG

P1030098.JPG

P1030105.JPG

P1030102.JPG

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שיגידו מה שיגידו שיחקת אותה

אני בטוח שתהנה מכל דקה בשיפוץ

נ"ב

ואם תראה עוד מציאה דומה אני אשמח לדעת עליה

פורסם

אריה אני בהלם !כל הזמן חשבתי שאני משוגע אבל יש יותר גרוע....

במידה ואתה צריך עזרה אתה יודע איפה אני.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

אריה שלום,

ההבדלים החיצוניים העיקריים בין הדגם האירופי לדגם האמריקאי הינם בפנסים ובפגושים.

פנסים ראשיים: אמריקאי - קוטר "7, אירופי - "5, מעט מאורכים יותר.

פנסים אחוריים: אמריקאי - על גבי הבודי, מבנה דומה לפנס הראשי, אירופי - עגולים קטנים, שקועים בתוך הבודי.

פגושים: אמריקאי - מסוג "קרני פרה" (נקראו COW CATCHERS), צינור מכופף מחובר מהכנף אל קידמת השאסי.

אירופי - פגוש מוארך המחובר לשאסי מתחת לדלת.

הבדלים קטנים יותר קיימים גם בספידומטר (מכויל לק"מ או מייל), מבנה ידיות האיתות ועוד.

מתוך התמונות שהעלית ניתן לראות כי האיזטה שקנית הינה דגם אמריקאי. ראה עפ"י הפנס האחורי, פגוש קדמי ותושבת הפנס הקדמי (אני "מכיר" אותה...).

האיזטה יוצרה במספר דגמים, במספר מדינות (תחת רשיון ב.מ.וו, שרכשה את הזכויות על המכונית מחברת ISO האיטלקית) אך בעיקר בגרמניה ובאנגליה. המכונית יוצרה בדגמי ארבעה ושלושה גלגלים (באנגליה) וכמובן הגה שמאלי או ימני. בשנים הראשונות המנוע היה בן 250 סמ"ק (12 כ"ס) ולאחר מכן הוגדל ל-300 סמ"ק (13 כ"ס). ברשותי דגם הקונברטיבל, שהוא הנדיר יותר.

הרבה הנאה בשיפוץ,

אילן

עזרה ומידע נוסף, אם הינך מעוניין - בה"פ.

the macro world of micro cars

• תוכן חדש...