Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק עתיק וכדור צהוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה מכירת חפצים שאינם קשורים לכלי רכב , לא צריכים

להימכר בשוק עתיק, צריך למצוא פתרון לשוק הפישפשים שמתפתח עם שוק העתיק.

פורסם

אתם לא קצת "כבדים"?

אני לא חושב שנגרם שום נזק מזה שהללי (ואחרים, יש לציין) מוכרים בשוק פריטים שאינם קשורים לרכב אספנות.

מהשוק האחרון אני זוכר: חלקי מחשב ישנים, כלי עבודה לגינה, מערכת סטריאו ביתית, שעון... ושום דבר מאלה לא אצל הללי.

דווקא אצל הללי היו לי קניות מהמוצלחות בהסטוריה שלי בשוקעתיק, כמו מאוורר "נחת רוח - חרושת מנועים" משנות

החמישים, שהיה התחלת האוסף שלי... מברגה מטאבו ב-30 ש"ח שעובדת עד היום היטב (3 שנים) ועוד.

לגבי "תרמית" הכדורים - מוצרים שנקנים בשוק נמכרים as is ובמחירים בהתאם. לדעתי, חלק מהחוויה של הקנייה

בשוק (למשל, הפשפשים) הוא הנסיון להעריך את מצבו ושוויו של הפריט - לפעמים קונים "מציאה" ולפעמים "נופלים".

מי שמחפש אחריות, שיקנה בחנות.

:turn-l:
פורסם
אתם לא קצת "כבדים"?

אני לא חושב שנגרם שום נזק מזה שהללי (ואחרים, יש לציין) מוכרים בשוק פריטים שאינם קשורים לרכב אספנות.

מהשוק האחרון אני זוכר: חלקי מחשב ישנים, כלי עבודה לגינה, מערכת סטריאו ביתית, שעון... ושום דבר מאלה לא אצל הללי.

דווקא אצל הללי היו לי קניות מהמוצלחות בהסטוריה שלי בשוקעתיק, כמו מאוורר "נחת רוח - חרושת מנועים" משנות

החמישים, שהיה התחלת האוסף שלי... מברגה מטאבו ב-30 ש"ח שעובדת עד היום היטב (3 שנים) ועוד.

לגבי "תרמית" הכדורים - מוצרים שנקנים בשוק נמכרים as is ובמחירים בהתאם. לדעתי, חלק מהחוויה של הקנייה

בשוק (למשל, הפשפשים) הוא הנסיון להעריך את מצבו ושוויו של הפריט - לפעמים קונים "מציאה" ולפעמים "נופלים".

מי שמחפש אחריות, שיקנה בחנות.

מצטרף לתגובה, אני רכשתי מהללי באחד השווקים בובה של דוד בן-גוריון מחזיק את מגילת העצמאות - הבובה מפארת את אחד מהויטרינות של אימי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אתם לא קצת "כבדים"?

.

סתם טעם לא טוב

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

מה רק לי יצאו כדורים טובים? קניתי 2 והם בסדר אולי בגלל שאני רגיל לקחת מלמטה כמו את העיתון כי כולם נוגעים.

• תוכן חדש...