רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
המכוניות שהיו לי 1 2
מאת לוית- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מבקש לדעת. מי מכיר או יודע פרטים על רכבים שהיו שלי בעבר מודל 61 mgb כנפיים אחוריות מורחבות שופצה בשנת 1985 פורד כפרי 1973 2800 גיר רגיל דגם אמריקאי היתה צבע חום אופל gt שנת 1969 צבע זהב אלפא גוניר 1974 בודי 1600 מנוע 2000 לוטוס 1965 חנתה זמן ממושך במגרש בפתח תקווה בהמשך היו רכבים נוספים רבים תמיד רכבי ספורט
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
הודעת מועדון החמש על התצוגה בתערוכת אוטומוטור , ותמונות מעודכנות -21.04.08-24.04.08 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 48 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
תצוגת רכבי אספנות באוטומוטור 2008 התערוכה הבינלאומית למכוניות, אופנועים ואביזרים חוה"מ פסח גני התערוכה תל אביב לתצוגת מכוניות בתערוכת אוטומוטור בתוך ביתן סגור, בין התאריכים 21.04.08-24.04.08, חוה"מ פסח, נתבקשנו להציג 4 רכבים יחודיים . הצבת הרכבים ביום א' 20.04.08 עד השעה 10:00 בבוקר ופינוי הרכבים ביום ה', 24.04.08, עם נעילת התערוכה בשעה 21:15. הרכבים יוצגו בביתן 16. חברים שמעונינים להציג רכבם מתבקשים לפנות בדחיפות למשרד המועדון באימייל/ טלפון לא יאוחר מ-13.04.08 (רצוי לשלוח תמונה). הרכבים המציגים יחובללו ויהיו תחת השגחת סדרנים בכל שעות פתיחת הביתן למבקרים. נכון להיום עדיין לא סוכם על אופציה לביטוח מקיף עבור הרכבים. בנוסף, בכוונתנו…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קודם כל תודה ליוסי שלקח אותי למפגש נהנתי לראות את החברים מהשרון הרכב הלבן מדהים... עמוס - מזל טוב ! שיהיה לך עד 140 שנה עם פורד הקפרי היפיפיה שלך ! ואחרי זה נסענו אני ויוסי למפגש בת"א ערן תמונות ממני..(עם המצלמה החדשה שלי ) (~ המספרים שאינם מטושטשים באישור בעלי הרכבים )
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 12 תגובות
- 5 אלף צפיות
הנה התמונות הראשונות....... תהנו.... טיפים יתקבלו בברכה מחרתיים הרכב נכנס לפחחות וצבע....
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
כתבה משמחת בידיעות אחרונות - אתמול קם על רגליו וצעד מס' צעדים!!! מי יתן שנזכה לראותו בינינו בקרוב - אמן !!! חג שמח ובריאות לכולם יורם מקובר
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 11 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אני משפץ חיפושית 74 1300 שעברה שרפה בחלק האחורי כנראה עקב קצר חשמלי הבנתי שאין מצב להסיג צמת חשמל חדשה! של חיפושית (תקנו אותי אם אני טועה) אז הוחלט להכין לבד אבל בגלל השרפה אני לא מצליח לזהות את החוטים ניסיתי לחפש בגוגל סכמת חשמל אבל ללא הצלחה אשמח אם למישהו יש או יודע איפה אני יכול להסיג 74 תודות מראש
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
רוצו וקנו "מעריב" כולכם מופיעים שם. אה..וברכה מיוחדת לגידי אשכנזי. יצאת מהארון הא? יש לך לארק שרק נראית כמו מרקורי... ובעניני יחסי ציבור אז ביום חמישי היה ב"ידיעות" קטע על מפגשישי בת"א וצויינו לשבח אפילו השטיחונים.. בני הספל דובר המועדון
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
-
סוזוקי 1100שנת 80 שלי בתהליך שיפוץ
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קניתי קפריס קלאסיק cupe 78 חלום שלי ועכשיו נכניס אותה לתהליך שיפוץ . קבלו תמונות אנשים...:-D:-D
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
משה, המון מזל טוב לרגל יום ההלדתך ה- 27, שפע ברכות ואיחולים, המון בריאות, אושר ועושר, וכמובן, הרבה הרבה רכבי סובארו בחנייה. (רז, ציינתי זאת בפורום אספנות, עקב הכרותו של משה בפורום אספנות). עידן.
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ואם כן יש כאלה בישראל? , אחרי בדיקה רוב הווספות שמצאתי למכירה הם או 200 או 180, או 150....
הודעה אחרונה מאת y_heffels, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, היה פיקניק נחמד מאד. הגיעו חברים ממקומות שונים בארץ, היתה מוסיקה נהדרת, ילדים, כלבי המשפחה ו"היפיפיות" של המועדון שהן מכוניות האספנות. היה מספיק מקום לכ-ו-ל-ם, כולל למדריכה שהפעילה את הנוכחים במשחקי הפעלה שונים שתרמו לגיבוש ומן הסתם גם לתאבון. מצ"ב כמה תמונות שצלמתי שם. המשך חג שמח לכולם! תמי
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 900 צפיות
שלום וחג שמח לכולם, אחד הדברים שעליי לתקן בפיורי ה"חדשה" שלי הם החלונות החשמליים. בעל מקצוע אחד שהייתי אצלו בתל אביב פירק דלת אחת והחליט שבכל השלושה שאינם תקינים יש להחליף מנועים ומנגנונים. הייתי שמח, לפני שאזמין את החלפים, לשמוע חוות דעת מקצועית נוספת ואשמח להמלצותיכם. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת y9853, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום יש באפשרותי לייבא את הרכב הזה מחו"ל.. רציתי לקבל מכם עצות לפני.. האם זה כדאי? איך האוטו הזה ? יש באפשרותי להביא גם את הV8 מאותה שנה.. מה יותר כדאי? הבנתי שהV8 יותר טובה אך גם שמעתי שהיא זוללת דלק ברמה מטורפת ביחס לV6
הודעה אחרונה מאת eyalgrossman, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://cgi.ebay.fr/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=160229842431&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=006 מישהו רוצה לקנות איתי ביחד?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
mustang
מאת moshelasry- 0 תגובות
- 923 צפיות
Wiped Out By Benni This is not a chat! You do not have to open a new theme with every question you have Benni Haspel The forum coordinator
הודעה אחרונה מאת moshelasry, -
אז זהו. למי, שלא יודע- אחד מהחלומות הגדולים שלי- זהו פורד טרנזיט MK1 "דאבל ג'אנט" (הארוך). רק מה הבעיה- לא נשארו יותר כאלה בארץ. אני לא מכיר אפילו אחד, שנשאר, נכון להיום. היה פעם מישהו מהפורום עם כזה, אבל גם הוא נעלם, ובכל מיקרה לא רצה למכור. היה אחד בבת-ים, שתכננתי עליו הרבה מאד זמן, בן אדם לא רצה למכור כי היה מחסן שלו, ובסוף כנראה מכר לברזלים, והאוטו היה במצב זוואתי. ואז, לפני כחודש, הודיע לי אחד מאנשים, שאני מכיר, שבאיזו פרוקיה בצפון יש טרנזיט, כמו שאני מחפש, ועוד במצב טוב, רק ללא רישוי הישראלי, ושאל, האם אני מעוניין. לא הייתי בטוח, כי ללא מספרים אין יותר מדי מה לעשות- אבל בכ"ז, התעניינתי. ואז, ביום שני הזה, נסענו לצפון לראות. הייתי מאד פסימי גם בגלל, שמראש נא…
הודעה אחרונה מאת doren02, -
שריפה בלוד
מאת צביקוש25-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ממש עכשיו רשום בוואלה על שריפת ענק שפרצה סמוך לשכונת גני אביב בלוד. ומצויין שנשרפים שם שני מחסנים גדולים וכמות גדולה של רכבים "המיועדים לשיפוץ". מקווה מאד מאד שלא מדובר על רכבי אספנות שמיועדים לשיפוץ. האם יש למישהו פרטים נוספים?
הודעה אחרונה מאת אלמנט, -
-
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
נאמר לי שלמנכ"ל קוקה קולה בארץ יש אוסף רכבי אספנות שנמצא במתחם קוקה קולה בבני ברק. האם מישהו שמע על זה \ ראה את זה ? חג שמח
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרנו 4 האדומה .
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 1 תגובות
- 890 צפיות
אני מעונין לקבל המלצות במרכז הארץ לחרט/עסק שיידע לחרוט ולשתול לי תותב/שרוול חדש למאייד Bing ישן של אופנוע. בבקשה לא לשלוח אותי לחרט מנועים זה או אחר רק בגלל שהוא חרט ורק בגלל שההיגיון שלנו אומר שהוא מסוגל לבצע העבודה. אשמח לקבל המלצה למישהו שכבר עשה זאת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום מצורף קישור לתמונות שצלמתי בשבוע שעבר ב-veterama גרמניה. להנאתכם http://hd1200.pic.co.il מוטי
הודעה אחרונה מאת hd1200, -
- 0 תגובות
- 855 צפיות
שלום, אני מחפש רכב וולבו משנות ה- 70 או ה- 80, וכשלושה ימי צילום במסגרת צילומי סרט קולנוע חדש במהלך חודש מאי. אנא צרו איתי קשר: רותם - 052-4748219
הודעה אחרונה מאת rtm_dtn, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
תמונות ממפגשישי מועדון 5 18.04.2008 מ'ס 13 שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם http://public.fotki.com/ufd41/z-5/
הודעה אחרונה מאת Ferrari F50, -
-
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאבא שלי יש יום הולדת 55 השבוע, ואחד ה(!)חלומות שלו זה מוסטנג אדומה. כסף לקנות לו אין לי, אבל חשבתי אולי להשכיר לו ליום אחד. רציתי לדעת אם מישהו פה יכול לעזור לי או להפנות אותי למישהו. כרגע לא משנה לי בדיוק מאיזה שנה, כודם שיהיה משהו... ממש תודה למי שיכול לעזור, תכתבו לי פה או בפרטי. אני ממש מצטער אם זה לא הודעה לפורום הזה. אייל
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
נגנבה מרצדס פתוחה לבנה 1965 נדירה ביותר מהעיר אילת ע"י משאית לפני 4/12/05 לאזור המרכז ניתן פרס כספי לכל אדם שיעזור למצוא אותה (כולל הגנב) סודיות מובטחת המכונית יקרה מאד ריגשית והיא הזכרון של המשפחה השכולה . אנא חברים יקרים עזרו לנו למצוא אותה
הודעה אחרונה מאת דרור 914, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.tnuvastory.co.il/inner.asp?id=42 באתר מוזיאון תנובה אפשר למצוא תמונות היסטוריות של משאיות חלוקה, טנדרים, לקרוא סיפורים ועוד. הנה דוגמאות :
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 14 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש ולגולשי הפורום, לרגל חג הפסח ויום העצמאות שלוחות לכולם ברכות חמות. מי יתן ויהיו לנו רק חגים שמחים, בריאות והנאה ללא קץ מהתחביב המשותף. שלכם, אבי נוף, יו"ר מועדון החמש וחברי וועד המועדון.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
פיקניק פסח בחניון יער אילנות/ קק"ל יום ג', 22.04.08, חוה"מ פסח הפיקניק ייערך בין השעות 09:00-15:00 , בחניון יער אילנות בשרון הנמצא בין צומת קדימה לצומת פרדסיה , לצד כביש 4 (מזרחית לנתניה וכקילומטר מצפון לצומת הדסים). דרך הגישה למקום מכביש 4 הינה דרך כבושה עם מעט עפר. חברים המגיעים לאתר ינועו עפ"י נוהל שיירה. מוביל השיירה יקבל את הנוהל ממזכירות המועדון. החברים מתבקשים להצטייד בשולחנות, כסאות, שמשיות, שתיה, כובעים, מזון ושקיות אשפה. ניתן ל'מנגל' ביער. לא לשכוח הרבה מצב רוח טוב! אחראי אירוע- משה מצא- טל' 0522576056 בברכה, סמדר משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חג שמח לכול אוהבי האספנות וגם שבת שלום . כמה תמנות ממפגשרון . קודם הדובר בני הספל אומר כמה דברים מאוד יפים לדעתי מי שהיה ושמע יודיע . כול אנשי מפגשרון מקשיבים לבני ולסיפור שלו . מכינים את הכוסית להרמה ... ולוגמימם לחיים חגש פסח כשר ושמח ועכשיו הנשים של מפגשרון... עוד... מבקר מועדון החמש והגזבר החדש של מפגשרון אסף בקר האחד והיחיד. דוגמנית מפגשרון הצעירה עם בקס הכלבלב של מפגשרון ואיך לא ברקע המרקורי של גידי . טוב אני יודיע שכבר נימאס לכם ואתם רוצים לראות תמונות של מכוניות אז הינה הן מגיעות . חג שמח והמון אכילת מצות אל תשכחו לשתות מים עם המצה. (מספרי הרכב הגלוי באישור בעליהם). המשך... עוד... עוד... עוד... …
הודעה אחרונה מאת talgalapo,
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)