Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ס'אממק, או איך הרסו לי את החלום, ומצב רוח לחג!

gluk
שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז זהו. למי, שלא יודע- אחד מהחלומות הגדולים שלי- זהו פורד טרנזיט MK1 "דאבל ג'אנט" (הארוך).

רק מה הבעיה- לא נשארו יותר כאלה בארץ. אני לא מכיר אפילו אחד, שנשאר, נכון להיום. היה פעם מישהו מהפורום עם כזה, אבל גם הוא נעלם, ובכל מיקרה לא רצה למכור. היה אחד בבת-ים, שתכננתי עליו הרבה מאד זמן, בן אדם לא רצה למכור כי היה מחסן שלו, ובסוף כנראה מכר לברזלים, והאוטו היה במצב זוואתי.

ואז, לפני כחודש, הודיע לי אחד מאנשים, שאני מכיר, שבאיזו פרוקיה בצפון יש טרנזיט, כמו שאני מחפש, ועוד במצב טוב, רק ללא רישוי הישראלי, ושאל, האם אני מעוניין. לא הייתי בטוח, כי ללא מספרים אין יותר מדי מה לעשות- אבל בכ"ז, התעניינתי. ואז, ביום שני הזה, נסענו לצפון לראות. הייתי מאד פסימי גם בגלל, שמראש נאמר לי, שאין רישוי, וגם כי היה לי ספק בכלל לגבי מצב האוטו והדגם.

לתדהמתי, כשבאנו, גיליתי כמה דברים: א. לאוטו היה בהחלט מספר צהוב. ב. האוטו היה במצב ממש טוב (יחסית, כמובן, לגילו ולזה, שעמד שנים בשדה)- היו לו את כל החלקים, אפילו פנסים ולוח שעונים חדשים, רק לא היו לו כמה חלונות (שזה שטויות- כל החלונות זהים לכמה דגמים האחרים, כולל יותר חדשים, שעוד אפשר למצוא בקלות). ג. רוצים עליו סכום מצחיק.

רק מי, שעבר את זה, יכול להבין את ההתרגשות שלי!!! ממש נגעתי בחלום!!!

כמובן, מיד אמרתי, שאני לוקח את האוטו, ישבנו וסגרנו עם הבעלים של המיגרש, ששבוע הבא הוא גורר את האוטו אליי, ולפני זה אני מעביר לו את הכסף (דרך אותו האדם, ש"שידך" לי אותו, וצפוי לעבור דרכו לפני זה).

כל השבוע הייתי "בעננים"!!! ואז, הים הלכתי להביא לבן אדם את הכסף. וזה היה ככה: אני מעביר לו את הכסף, הוא שם בכיס, מרים טלפון לבעל המיגרש, אומר לו, שיבוא אליו עם הכסף ביום שני, ואז אני רואה אותו שואל: "מה, לברזל?!", והוא מוציא את הכסף מהכיס, ומחזיר לי אותו! :shock:

ואז אומר לי, שהם מכרו את האוטו לברזל היום בבוקר, כי "היה רקוב כולו, והתפרק, כשניסו להרים אותו"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אומר, שלא היה רקוב עד כדי כך, וגם אם כן- את מי זה פאקין עניין בכלל?!?!?!? והוא עוד ניסה להגן עליהם, ואמר: "מה אתה רוצה, היית צריך להביא להם ישר כסף- אז היו מתייחסים אליך ברצינות

!" -מה לעשות, שקודם כל, לא באתי עם הכסף, ודבר שני- לעזאזל, כשבן אדם שבא עם חבר שלך אומר, שהוא לוקח משהו, ויעביר לפני, ואני מדגיש, לפני זה כסף דרכו- זה לא מספיק רציני?!?!:evil: ולא מדובר, שביקשתי להמתין חודשים- הוא הציע לקחת את האוטו שבוע הבא, כי יותר נח לגרריסט שלו!!!

בקיצור, מסתבר, בסופו של דבר, שלא רקוב, ולא נעליים- המטומטמים פשוט ניסו להרים את האוטו עם המלגזה על הגג (מזלג דרך החלונות), והוא פשוט נשבר להם!!! ואני שואל, עד כמה מטומטם אפשר להיות, בשביל להרים את האוטו ששוקל קרוב לשתי טון על הגג, ולצפות, שלא יישבר?!?!? אוטו חדש היה נשבר!!!!

ככה הרסו לי אתצ כל המצב הרוח לחג, ובכלל- רגע אתה נוגע בחלום, וכבר מתכנן, מה ואיך אתה עושה, ורגע אתה מקבל כזה ז, ולא יודע, מה לעשות עם העצמך.....:evil::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

באמת מבאס, קרה לי גם מקרה דומה עם פג'ו 504 שנגנז לבסוף.

פשוט לא היה להם ערך לרכב, ככה הם מרימים כל רכב בפרוקיה, היית צריך לבקש שישאירו אותו במצבו.

וגם לא יפה מצד ה"מתווך".

אני בטוח שיש עוד אחת כזאת בארץ באיזה שהוא חור.

בתקווה שתמצא, לדעתי הכל לטובה, אתה תמצא אחת יותר שמורה אני מאמין.

חג שמייח.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל חג שמח

דבר נוסף. לפי דעתי אתה לא בסדר כי אם הרכב זה מה שכל כך רצית ויש לך את האפשרות לקחת אותו ,לא נותנים לזה לברוח בין הידיים והכוונה היא להביא את הרכב בעצמך כמובן גרירה אבל לא לתת לאחרים לטפל בזה.

כי אף אחד לא יחשוב ויבין אותך ,יש כאלה שבשבילם זה סתם ברזל ועוד פראייר שקונה אותם.

שאצלחתי לשכנע את בעל הקאפריס שברשותי למכור לי אותה ,לא חיכיתי רגע נוסף וזה היה בשעות אחר הצהרים לפנות ערב הבאתי משאית והעמסתי את הרכב תוך כדי שאני סוגר את הכניסה למושב בה היה הרכב ,ותאמין לי לא שמעתי אף צפצוף של רכבים מרוב אושר שהרכב הגיע אלי.

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השבוע ראיתי אחת כזו לבנה על משאית בדרך לגריסה זה היה על כביש החוף מנתניה לכיוון צפון

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכפר סבא יש טרנזית עומדת אחרי איזה בניין אני יעבור שם השבוע אולי זה דבל גנט

חג שמח טרנזיט זה רק חומר

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי קרה מקרה דומה, פיספסתי ביום אחד אאודי 100S קופה !!

הרכב עמד 17 שנה, ויום לפני שבאתי העיריה גררה אותו :brickwall:

והכי גרוע שלבעל הרכב לא היה זמן ורצון לשחרר אותו :bad-word:.

אבל מה לעשות, אלה החיים ואני לא מכיר אספן שלא היו לו כמה פיספוסים, זה חלק מהעיניין.

אז גינאדי שיהיה לך חג שמח ואני בטוח שבאיזה שהוא מקום שוכבת איזה טרנזיט בדיוק כמו שאתה רוצה ורק מחכה שתגלה אותה...

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידידי היקר במגרשים מסוג זה גם אם תסכם איתם אלף סיכומים ברגע שיבוא מישהו אחר יביא להם כסף במקום ויקח את הרכב באותו הרגע הם יתנו לו ולא לך.

זה כלל בלתי רשום בעולם המגרשים האלה.

להבא אם תמצא (ואני מאחל לך למצוא את מה שאתה מחפש) תבוא אם כסף ותיקח את הרכב במקום . אחרת אל תיהיה בטוח שמישהו יחכה לך.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה מבעס.

אבל תשמע, ברגע שסגרתם, היית צריך לארגן הכסף ולגרור אותה לא לחכות.

אפילו אם החלטת לחכות, אז להגיע בעצמך למגרש ולא לתת להם להתעסק עם האוטו בלי השגחה שלך.

לא נורא נפתח עיניים בשבילך :shock::shock2:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גינאדי יקירי

אני לא יודע כמה אני מחדש (אני מקווה שכן) אבל בגבעתיים יש דאבל ג'אנט גרר ברחוב המאבק.

חג שמח ואל תאבד את התקווה!! :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה בעסה עולמית! מבין אותך כ"כ...

לא נורא, נפתח כפול את העיניים לחפש טרנזיטים בשבילך.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו, ש: א. אני בדיוק התכוונתי להיות שם בגרירה, ובדיוק מהסיבה הזו, שזה מה שחששתי, שיקרה. זה דבר ראשון. דבר שני- אני פיזית לא יכולתי לקחת את האוטו באותו היום, כי גם בשביל הנסיעה הקצרה יחסית של הבוקר הייתי צריך להלחם בעבודה שיתנו לי לצאת לכמה שעות, ולא רצו לתת לי, עד שפשוט הלכתי ולא הייתה להם ברירה- וגם אז, אחרי, שכבר היה לי חופש- החזירו אותי לבסוף לחצי יום, ו"ביליתי" עד הערב בירושליים, כשאפילו לאכול לא הספקתי כמו בן אדם. וככה כבר כשבוע וחצי, כי יש לנו פרוייקט לגמור... חוץ מזה, החברה, שדיברתי איתם וסיכמתי היו נראים לי די אמינים, מה עוד, שמי, שתיווח בינינו מכיר אותם כבר כמה שנים. הם בעצמם הציעו את המועד הגרירה לשבוע של החגים, כי לגרריסט יותר נח. הגרריסט שלהם כבר עשה כמה "שליפות" של רכבים משם בשלמותם לשיפוץ. בפרוש נאמר להם, שהרכב יילקח בשלמותו ולשיפוץ, ואפילו הסברתי להם והראתי להם, עד כמה ביאסו אותי מכות קטנות, שקיבל לאחרונה! שום דבר לא רמז על מה, שהולך ליקרוא. ולמרות זאת- רציתי להיות שם לפני הגרירה ולעקוב. למה, לעזאזל, נגעו ברכבים בשישי בבוקר למה?! מה היה בוער?! התכוונתי לנסוע לשם ביום שני בבוקר!!!:evil::cry::cry:

כמובן, שלו הייתי יכול לנחש- הייתי שם ז על העבודה, ובא יום למחרת עם הגרר כבר! אבל לא חוכמה להיות חכם בדיעבד...

אם מישהו רואה/שומע על הטרנזיט דאבל-ג'אנט דור ראשון, ואני מדגיש- רק דור ראשון, כי אני לא ממש אוהב את כל, מה שבא אחרי זה- יותר ממתבקש להודיע לי, ורצוי בפרטי. לגבי הגרר- אני מכיר אותו, אבל אין לי יותר מדי מה לעשות איתו כי: זה גרר (ואסור לי לנהוג עליו, כי יש לזה רישיון מיוחד, ועד כמה, שאני יודע, אסור לי אפילו להחזיק גרר ללא עסק), כי זה דיזל, ואני לא אוהב את הצורה של הדגם עם דיזל (אף ארוך ומכוער, לטעמי), והכי חשוב- זה בכלל לא מה, שאני חולם עליו- אני רוצה אוטו "רגיל", כלומר- וואן סגור! לא משנה, עם חלונות או בלי- אבל וואן "רגיל" ארוך! לא פחות, ולא יותר... ושוב- כבר שנים רבות לא ראיתי ולא שמעתי אפילו על אחד, חוץ מבת-ימי, שגם פספסתי והיה רקוב למוות, וזה, שהיה במצב טוב יחסית... אני מכיר כמה "רגילים" מדור ראשון- אבל שוב, זה לא בדיוק, מה שאני מחפש, ואנ י לא רוצה להתפזר לכיוונים שונים- יש לי גם ככה מספיק פרוייקטים... אז...

למי, שלא הבין- אני מחפש בדיוק כזה:

261621-1.jpg

261621-3.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה. אני יודע. ג'אנט רגיל לא מעניין אותי כרגע...:-( חג שמח!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גינאדי, לבחור יש גם דאבל ג'אנט.

http://http://classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=77&ad_id=11825

בהצלחה !

:multi::onfire:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסף

משום מה אני לא מצליח לפתוח את הקישורים שאתה מפרסם, יש לעוד מישהוא את הבעיה ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...