Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם בשביל הסקרנות-מה כל כך מעניין במיסחרית מגושמת,מכוערת,איטית ורועשת?

הטרנזיטים האלו היו ממש עונש לנהיגה,אפילו ה MK2.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אני ממזמן הפסקתי לנסות ולהבין את השריטות של חובבי האספנות... כל אחד והסטייה שלו בחיים.

בקיצור, מסתבר, בסופו של דבר, שלא רקוב, ולא נעליים- המטומטמים פשוט ניסו להרים את האוטו עם המלגזה על הגג (מזלג דרך החלונות), והוא פשוט נשבר להם!!!

אמרת הכל... אין שכל - אין דאגות !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אסף

משום מה אני לא מצליח לפתוח את הקישורים שאתה מפרסם, יש לעוד מישהוא את הבעיה ?

גם אני לצערי לא מצליח לפתוח את הקישורים של אסף:-(.

פורסם

clasictransit43.jpg

Oh you, pretty chitty bang bang

chitty chitty bang bang we love you,

And in chitty chity bang bang

chity chitty bang bang what well do

יא אללה איזה מכונה... אני מת שתהיה לי אחת כזו (MkII) בחנייה ביחד עם קורטינה דור שלישי... את כל הילדות שלי העברתי בטרנזיט תכלת סגורה שנת 79 עם ריח של רהיטים, עץ ובד, והייתי רוצה כזו סתם בשביל הנוסטלגיה. היה לי אפילו העונג לנהוג על אחת כזו על כמה שהייתה מגושמת עם סיבובי הגה שלא נגמרים...

:-D

בטייסת שלי אני עכשיו זוכה לנסוע על טרנזיטים (דור שישי) - אבל זה פשוט לא זה. לא כיף לנסוע עליהם... הם פשוט "חדשים" מדי (אפילו שיש להם כבר קרוב ל140 אלף קילומטר)

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

?

בטירת כרמל יש mk1 דאבל ג'אנט והרכב עדיין נוסע

אתה יכול לברר יותר בבקשה? ואם כן- אז בפרטי! תודה רבה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא יודע, מאיפה לקחת את זה- אבל נהגתי ב"טנדרון" MK1, ומאד נהנתי! חוץ מזה: מכוערת? ומה כ"כ יפה בוולוו, אם מותר לי לשאול?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כניראה שאתה לא מכיר את גנאדי, כל רכב מוזר/מכוער הוא נימשך אליו :screwy:

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הטרנזיט שינו את העולם, שינו גם את עולם הפשע. מיד אחרי שהתחילו לייצר אותן בכל פשע שני בארה"ב (נראה לי, אל תתפוס אותי בסטטיסטיקות) היה מעורב טרנזיט, בין אם כרכב חילוץ/מילוט/ או כרכב העמסת של. זה רכב פשע מקורי.

יופי הוא בעייני המתבונן.

פורסם
הטרנזיט שינו את העולם, שינו גם את עולם הפשע. מיד אחרי שהתחילו לייצר אותן בכל פשע שני בארה"ב

מצד אחד אתה אומר שהטרנזיט שנתה את עולם הפשע בארה"ב

מצד שני הטרנזיטים יוצרו בממלכה המאוחדת...

מבולבלים?

גם אנחנו...

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

היו טרנזיטים בארה"ב?:shock: לא אקונוליינים במיקרה? -כי בכל סרטי הפשע ראיתי או GMC/שבי, או אקונוליינים. אולי אתה מתכוון ל"וואן" באופן כללי? -מה שכן- הטרנזיט MK1 שחור (דיזל) היה בקליפ של רובי וויליאמס לשיר "Road to mandalay" אם אני לא טועה, ושם אכן השתתף בשוד משאית משוריינת עם הכסף. ושרפו אותו שם...:-(

עידן, או, שהתכוונת ל-MK1, או שהתבלבלת בתמונה להמחשה, כי הכתום- זה בדיוק MK1 שאני מחפש, ולא MK2... MK2 בעיניי- זה קצת כמו קורטינה MK5- עדיין קורטינה, אבל כבר "לא זה"...:roll:

• תוכן חדש...