רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
והחוויה העיקרית היתה דרך 66. הדרך הנוסטלגית והסטורית שלקחה על הגב שלה את התנועה הבינעירונית המוטורית בשנות השלושים - ששים. היא נמשכה משיקאגו לקליפורניה וסביבה התפתחה תרבות שלמה של מוטלים, תחנות דלק וכו וכו. נסעתי בקטע המרכזי שלה מאילינוי לאוקלהומה. פירוט על הדרך והחוויה שלי אפרסם בקרוב בבלוג שלי ב"תפוז" (ואתן לכם לינק). בנתיים כמה מהענתיקות שראיתי בדרך, לפעמים הן ממש זרוקות בשדה או במגרש גרוטאות, לפעמים הן במגרש למכירת מכוניות ולפעמים סתם לצד הכביש עם שלט למכירה. אז המקבץ הראושון הוא בכביש 66 עצמו במדינת מיסורי, ממש על השוליים שלו (בתמונה האחרונה, שימו לב לפלקון בסככה)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום קיבלתי את השמשה הקידמית לאיזטה בבדיקה ראשונה נראה שהשמשה קטנה היא רחוקה ממסגרת הדלת כ 8 מילימטר יכול להיות שהגומי משלים את המרווח שישנו ? או שהשמשה קטנה???
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 7 תגובות
- 867 צפיות
אני הולך בקרוב להתחדש ברכב שעוד לא אספנות, מתחילת שנות ה80, בתקווה שיהפוך לאספנות קלאסית יום אחד. אני לא מעוניין לעשות לו ביטוח מלא מאחר ואני אסע איתו רק מדי פעם (ניוד למוסכים, נסיעות כיף אחת ל... וכו'). מאחר והרכב עדיין לא אספנות מחיר הביטוח שלו גבוה (כמו רכב רגיל). האם ישנה דרך לבטח את הרכב בצורה אחרת? נניח לאותו יום או לשבוע? אני לא מתכוון להקפיא את הרשיונות אלא להעביר את הרכב טסט כשצריך. יש למישהו רעיונות או הצעות. תודה בני
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 879 צפיות
שלום לכל חברי מועדון החמש ופורום אספנות, אני מעוניין בכל פיסת מידע כלשהי על הפיאט 127 הברזילאית, ששוקה בישראל בין שנת 1984 עד ל- 1987 (היתה לנו כזאת 16 שנה). תמונות (כלי רכב או פרסומות ישראליות), התנהלות היבואן, כמות מכירות לציבור בישראל מהדגם הנ"ל, ההחלטות בנוגע לשיווק הדגם לצד האונו דור ראשון ועוד ועוד ועוד. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. בתודה מראש, גיא.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום! מישהו יכול לספר משהו על CHEVY VAN כמו שבתמונה? היום ראיתי אחד כזה בבני ברק במצב עמידה ממושך, ורציתי לדעת יותר על ההיסטוריה של הדגם בארץ. עשיתי גם תמונות, אבל אני צריך להעלות אותן.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
היה מעולה !!!כל הכבוד
הודעה אחרונה מאת liatgol, -
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
החל מאתמול החלה המשטרה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות בכביש 6. המהירות המירבית המותרת - 110 קמ''ש והמשטרה מתחילה לאכוף החל מ- 130 קמ''ש. במצלמות אלו המשטרה אינה מורידה 5 קמ''ש. סעו בזהירות ושמרו על עצמכם!
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום. זה זמן מה אני שואל את עצמי "מה זה רכב אספנות". ולמה? במיפגשים בימי שישי בהיכל נוקיה קיימת תופעה שאני לא מבין אותה והיא הופעת כול מיני רכבים חדישים בתצוגה של רכבי האספנות. שלא תבינו אותי לא טוב אין לי כלום חלילה נגד מכוניות מפוארות או מיוחדות או חדישות ! מה שאני לא מבין זה דבר פשוט מאוד מה הם עושות ברחבת התצוגה של רכבי האספנות? אני יודע את התקנון ואני יודע שיש התחשבות בשנתון הרכב ואו הצורה של רכבים בהתיחסות לאספנות ולא מדקדקים ביחס של 30 שנה. מקובל עלי ועל הרבה אחרים. מה שלא מקובל ואני מאמין שגם הרבה אחרים יסכימו איתי זה התופעה של הופעת כול מיני מכוניות אם אלו ספורטביות או מיוחדות או מפוארות ברחבה ואני מיתכון לדוגמא מרצדסים חדישים יגוארים פורשה וכו'. …
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רוצה להתחדש לי באחת כזאת... וצריך דעה לגבי הרכב לגבי איכות נהיגה זמינות חלקים אמינות הרכב ותצרוכת דלק בתודה מראש פיניש
הודעה אחרונה מאת volvo144GL, -
חג עצמאות שמח
מאת לירוי1- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חג שמח
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=Z4f6b57kLmE&feature=related
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ניתן, מבחינת משרד הרישוי, להפוך מוסטנג 6 טור לV8? אם כן איך עושים זאת מבחינת אישורים?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בעיה ידועה בחלקי ניקל שעמדו זמן רב או שנחשפו לפגעי טבע כאלה ואחרים היא הופעת כתמים על משטח הניקל. לאחרונה רכשתי זוג פנסים לספורט פרינץ באיביי, תוך ידיעה שהפנס עצמו לא חשוב לי אלא התושבת שלו (יש לי זוג פנסים חדשים כאלו...) ובתמונות היה ברור שהניקל במצב לא משהו. כשראיתי את הפנס, החלטתי לנסות ולהחזיר לניקל את החיים הנוצצים של פעם... אשמח לענות על שאלות, אם יש ראשית, הפנסים לפני: 1. שטיפת החלקים במים וסבון וייבוש עם מטלית יבשה (להורדת חלקיקי לכלוך, בכדי שבזמן הניקוי והשפשוף הם לא ישרטו את הניקל). 2. מריחת חומר ניקוי, במקרה הזה "סנו רב מתכת", בשכבה נדיבה תוך "עיסוי" המתכת. 3. השארה לייבוש למשך כ-10 דקות. …
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לוחמי הנח"ל ספי (יוסף) באשר ז"ל יובל הראל ז"ל טייס חיל האויר ישראל (שרוליק) שכטר ז"ל חברים-לוחמים-גיבורים
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.telaviv.police.gov.il/index.asp?id=25786
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.moto4x4.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MIDH&Pn6Vq=E להנאתכם. תודות למארגנים בכלל ולמועדון החמש בפרט .
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, ביום שישי הלכתי לחפש מצבר חדש ונידהמתי לגלות את המחירים של המצברים, האם החמצתי משהו ? בפעם האחרונה שקניתי מצבר חדש, לפני 3 שנים הוא עלה פחות מחצי מהסכום כיום. היום המצבר הזול ביותר שמצאתי היה באוטו-דיפו של חברה השם "אנרג'י" 50 אמפר ובמחיר 700 ש"ח. האם מישהו מכיר חנות באיזור חיפה שמוכרת מצברים במחיר זול יותר ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני פונה אליכם כי אני די אובד עצות ולא יודע מה להחליט, כפי שהרוב מכיר הרכב הוא לנצ'יה בטה קופה ויש לי DEADLINE עד מחר בערב להסגר על צבע והמועמדים הם: ROSSO ALFA 130B/B- צבע ברק ישיר (עדיף) עד לפני יומיים הייתי סגור על הצבע הזה אך ביקשתי מהפחח שירסס קצת מהצבע על סתם כנף של רכב ולא הייתי מרוצה מהצבע הוא די "חולה" ואנמי. FIAT 106B ROSSO MARANELLO- צבע אדום מטלי כהה, יפה מאוד אבל מודרני מידי לטעמי והחיסרון המטלי כמובן. HONDA R529P DARK CHERRY- צבע אדום פנינה ממש כהה וייחודי, שוב, מודרני מידי לרכב לא? HONDA R530P BASQUE - צבע אדום פנינה, מדהים. ואם אני לא נסגר על אדום, ההעדפה היא שחור על גווניו. כל עצה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רציתי לברר אם למישהו יש נסיון עם המוצר הזה? לאחר העמדת הרכב גיליתי [לצערי] שהמצבר נוטה למות. פתרון אחד זה באמת לנתק את המצבר, אבל בכל פעם לכוון מחדש את המערכת זה פשוט עניין סיזיפי. האם למישהו יש נסיון עם מטענים סולאריים כמו זה שבלינק? האם נמכרים כאלה בארץ? תודה מראש רון.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
גיר 5 הילוכים
מאת דורוןא-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 961 צפיות
העם משהו יודע איזה גיר או של איזה דגם חדיש יותר מתאים גיר 5 הילוכים מרצדס ידני למנוע M130 של מרצדס .
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מזל טוב לאסף (asaf572), שפע ברכות ואיחולים,בריאות אושר ועושר. וכמובן, הרבה הרבה אודים בחנייה.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יצא לי ליראות היום BMW 518I 1.8 אוטומטית במצב של "כאילו" יצא מהחנות הרכב במצב חיצוני/ פנימי פשוט מדהים.. יצא לי לדבר עם בעל הרכב שסיפר שהרכב היה בבעלות איש מבוגר מרעננה 21 שנה!!(הוא 2 עכשיו) והוא טופל רק במוסך מורשה . לגבי המנוע -עבר 130000 כולה ועם היסטוריה מלא בחברה. בעל הרכב טוען שהרכב נוסע מצויין ואפילו אוכל לו בעיר בין 8-9 לליטר(שזה לא רעה בכלל להתחשב בעליות של חיפה). בהמשך השיחה התברר לי שהוא מעוניין לימכור בגלל שהוא הביא טנדר והוא לא רוצה להחזיק 3 מכוניות(יש לו עוד גולף). אני פשוט הייית בשוק ואם לא הייתי חייל הייתי כבר נוסע על הרכב. הרגשתי שאני חייב לספר פה לאנשים כי אם מישהו מעוניין ומחפש פרח קלאסי שכזה זו פשוט מציאה מטורפת בכבישי …
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני חדש בקטע של מכוניות אספנות . יש לי הצעות לקניה של וולבו שנת 70 אוטמטית בסביבות 5000 ש"ח עם טסט וצריכה פחחות וצבע (מצב חלודה מתקדם) . יש קורטינה 78 גיר רגיל עם תיקונים פחחות קלים ב-2000 ש"ח בלי טסט צריך גם טיפול וצמיגים . ויש פורד אנגליה 64 עם טסט מצב מכאני טוב בעיות חלודה ב-5000 ש"ח . עם מה כדאי להתחיל ?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אולי יש לכם מושג....
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
רכב קיט
מאת מגאן קבריו- 2 תגובות
- 932 צפיות
איתרתי באי ביי רכב קיט - מרצדס פגודה, מדהימה שנבנה על בסיס של חיפושית (עלויות אחזקה אפסיות) ברשיון הרכב - חיפושית מודל 1969. לכאורה יבוא של חיפושית אלא שבמכולה לא ממש חיפושית האם אצליח להחדיר אותה לארץ? האם תעבור את נמל אשדוד? או שמה הסיכוי שואף לאפס? מישהוא יודע? אשמח לשמוע תודה
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי, בעודי מטייל ברחובות פראג צדו עיניי את החיפושית הנ"ל. נראה שעבדו עליה ממש קשה ועם הרבה מחשבה. בארץ זה כנראה לא היה עובר... רועי
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מישהו באיזור המרכז (עד רחובות) שיהיה מסוגל לייצר אגזוז פשוט לאופנוע כולל כיפוף של צינור האגזוז. לא צריך להיות משהו מיוחד ומסובך, סתם צינור פליטה מכופף וחלק שני יהיה דוד פרימיטיבי. רק על מנת לעבור טסט. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
חומצה למצבר? 1 2
מאת gluk- 18 תגובות
- 16.3 אלף צפיות
איפה אפשר להשיג?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 763 צפיות
אני ממתין בסבלנות כבר הרבה זמן ואין אפילו עדכון קטן אפשר גם בינתיים תמונות ועדכונים מהמפגש ברופין
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחר שקניתי את האדומה והתאהבתי ראיתי את אחותה הבוגרת ואיחדתי את המשפחה. נסענו כל הדרך מאשקלון למרכז במוסטנג עם חיוך על הפנים.כך נוכל אני ושותפי לנסוע בדאבל. כמו שאמר המבין במוסטנגים מאך זה מאך בוס זה בוס וגרנדה זה גרנדה. אבל עדיין אני נוסע במוס. (למי שלא הבין אנחנו קונים מהר ומשפצים לאט.)
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
-
מי מחובר 5 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 484 אורחים (הצג רשימה מלאה)