Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומצה למצבר?

gluk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא כן צריך תערובת למילוי מצברים, הרי זה אמור ללכת למצבר! בתערובת גם אני נגעתי מספיק פעמים, והחרא הזה הורס בגדים, שאתה לא יודע, מאיפה זה בא לך- חודש אחרי אתה פתאום מגלה, שהמכנס מתפרק כולו!!!:roll::? אז, איפה משיגים את זה בכ"ז?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עדיין לא שמעתי על חומצה

זאת אומרת כוונתך למים מזוקקים.

מים מזוקקים תוכל לרכוש בהום סנטר, ובתחנות הדלק

מים מזוקקים הם מים שמבודדים חשוב לדעת

ולכן הם משמשים לבידוד במצבר בין המגירות של המצבר

לא מכניסים מים רגילים למצבר מפני שמים רגילים הם מוליכים ומיד אם הכנסת מים רגילים מי בירז למצבר המצבר שובק חיים.

פורסם

אני יודע את כל זה!!! אני יודע, מה הבדל בין חומצא למים מזוקקים, ומה זה מים מזוקקים! שוב- המצבר ריק לחלוטין (פיזית, אין בו אלקטרוליט, הוא התייבש עם השנים), הוא עמד כמה שנים. אני רוצה לעשות לו "זירוז", ולכן להוסיף ישר חומצא, ולא מים מזוקקים, כי אני לא מאמין, שמים כבר יעזרו לו! זה לא, שאני מאמין, שחומצא כן- שוב, אני עושה את זה אך ורק בתור ניסוי, ולא אכפת לי, מה תהיה התוצאה, זה פשוט מסקרן אותי!!! אני מכיר את כל ה"נוהלי הבטיחות" לשימוש בחומצות וחומרים מסוכנים.

אני רק צריך לדעת, איפה לעזאזל משיגים את החומצא למצבר!!!!! לא "סתם" חומצא, כי אני מאמין, שיש הבדלים בריכוז- אלא חומצא בריכוז, המותאם למצברים!!!:shock::shock::shock::shock::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אולי תלך לחנויות הפרטיות של המצברים ברח' ההגנה בת"א הם פעם היו מייצרים לבד אולי גם היום. יש אחת תיכף אחרי הרמזור השני אם אתה בא מתחנה מרכזית. ויש עוד אחת בהמשך במפרץ החנייה הם היו מוכרים מצברים משומשים עם אחריות כך שאני מאמין שהם עושים טיפול כלשהוא. אם אתה רוצה מצבר ישן לניסויי דבר איתי.

• תוכן חדש...