Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החל מאתמול החלה המשטרה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות בכביש 6.

המהירות המירבית המותרת - 110 קמ''ש והמשטרה מתחילה לאכוף החל מ- 130 קמ''ש.

במצלמות אלו המשטרה אינה מורידה 5 קמ''ש.

סעו בזהירות ושמרו על עצמכם!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
החל מאתמול החלה המשטרה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות בכביש 6.

המהירות המירבית המותרת - 110 קמ''ש והמשטרה מתחילה לאכוף החל מ- 130 קמ''ש.

סעו בזהירות ושמרו על עצמכם!

אני מקווה שהספידומטר במרקיורי מדוייק - שלא תיתפס בטעות :lol:

פורסם

אין סיבה לדאגה...

ה''עגלות'' שלנו לא עוברות את ה- 100 מייל לשעה ....:lol:

ומשהו על הגברת:

פורסם
העגלה שלך אולי

קובי, קובי,

כתבי 100 מייל - לא קמ''ש...

ומשהו על הגברת:

פורסם

אשמח לראות את המקור לידיעה הזו.

נשמע כמו משהו שעלה כבר כמה וכמה פעמים בפורומים השונים והתברר כטעות.

[לצורך הענין - ייתרונו העיקרי של כביש שש עד כה הוא בהעדר אכיפת הגבלת המהירות בו. ברגע שהייתרון הזה יאבד לא יהיו עוד יתרונות משמעותיים לכביש הזה על חברו הוותיק שנושם את ריח הים]

לטעמי כמובן.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
המשטרה מתחילה לאכוף החל מ- 130 קמ''ש.

לא ברור מה חדש (ומה הקשר לפורום אספנות...), וההודעה אפילו מטעה.

אכיפת מהירות באמצעות מכמונות אוטומטיות (בניידות) מתבצעת בכביש 6 מדי פעם מזה כמה שנים. התקנת מצלמות מהירות אוטומטיות קבועות על עמודים מתוכננת ל-2009, במסגרת פרויקט א3 להוספת כ-100 מצלמות אכיפה דיגיטליות קבועות (מהירות + רמזור).

בנוסף, רף האכיפה המשטרתי הורד באחרונה ל-11 קמ"ש בלבד, כך שבכביש 6 אמורה האכיפה להתחיל מ-121 קמ"ש.

פורסם

אין מצלמות מהירות קבועות בכביש 6. יש ניידות עם לייזר ועם מצלמות מותקנות בחזית (ג'טות או אקורד).

אודי, קשה לי להאמין שיותקנו מצלמות קבועות על הכביש כי הדבר יגרום להקטנת נפח התנועה על הכביש ומכאן הרווחים ייקטנו.

לי אישית אין שום מידע על תוכנית להתקין מצלמות כאלו על הכביש ואני עובד בכביש 6.

Veni Vidi Vici

פורסם
לי אישית אין שום מידע על תוכנית להתקין מצלמות כאלו על הכביש ואני עובד בכביש 6.

אני מאחל לך שתמשיך להתפרנס מהכביש גם בעתיד, אבל זאת התוכנית של המשרד לביטחון פנים ואגף התנועה במשטרה, לא של כביש 6. לא יהיו מצלמות כל קילומטר אבל הוא יזכה לקבל את חלקו כמו כל כביש מהיר במדינה.

האם לחצים שצפויה חברת כביש 6 להפעיל כדי להסיר את רוע הגזירה יעזרו? הזמן ייקבע.

פורסם
אני מאחל לך שתמשיך להתפרנס מהכביש גם בעתיד, אבל זאת התוכנית של המשרד לביטחון פנים ואגף התנועה במשטרה, לא של כביש 6. לא יהיו מצלמות כל קילומטר אבל הוא יזכה לקבל את חלקו כמו כל כביש מהיר במדינה.

ובמידה וכביש 6 יחויב להציב את המצלמות הנייחות, מה ימנע מכביש 6 (בהנחה שהוא באמת לא מעונין בכך) לסמן ולהודיע מראש ובמרמת דיוק מוחלטת, על כל מיקום ומיקום של מכמונת כזאת?

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

יוצבו מצלמות או לא, אין לזה שום קשר להמשך פרנסתי ואני עדיין מנסה להחליט איך לקבל את דבריך (זלזול/עקיצה וכו').

מעבר לכך, ראינו כבר תוכניות של משרדי הממשלה. נחיה ונראה.:?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא מתכוון לזלזל אבל אתה חייב להפסיק לזרוק דברים כאלה וקביעות נחרצות בלי להביא סימוכין ממקור מוסמך לדברים שאתה אומר.

איפה בדיוק הידיעה להוסיף 100 מצלמות? אני שומע על זה כבר 5 שנים בערך בלי קשר לזה שעדיין לא נפתרה הבעיה המשפטית בארץ לגבי צילום דיגיטאלי.

אם וכאשר יוצבו ה100 מצלמות כביכול מאיפה בדיוק הידיעה המדוייקת על הפריסה שלהם? אולי זה 99 מצלמות רמזור ו1 מהירות?

אשמח אם תביא מידע מבוסס ולא השערות כמו חברינו שפתח את ההודעה הזאת על מצלמה קבועה בכביש 6 כאשר גם אני לא יודע כל שום דבר השתנה שם ומזל שיש את ליאור שעובד שם כדי שיגיד חד וחלק שלא היה ולא נברא.

נ.ב

מה הקשר בכלל למשרד לביטחון פנים?! זה משרד התחבורה בשיתוף עם משטרת ישראל שמחליטים כמה ואיפה מצלמות יוצבו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...