רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
שלום מקווה שזה המקום שיוכלו לעזור לי ותודה מראש. שברו לי את השימשה הקידמית של החיפושית שנת 73 דגם אמריקאי ולא מוצא מאיפה ניתן לקנות תודה לעוזרים(-:
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היות ש ROI דווח מפראג ואני כבר כאן (בפראג) 8 שנים בושתי כי לא דווחתי עד כה, אז להלן אוסף תמונות מארוע שנתי שנערך בעיר זו השנה השישית ברציפות: אופנועים: לפי הסדר מימין לשמאל: 1 BMW Bohmerland 2 אופנוע צ'כי לשלושה רוכבים משנות ה20 לפרטים נוספים: The Bohmerland of 1927 was an improbably large machine built in Czechoslovakia with a 600cc engine. With an amazing double cradle tubular frame, room for 3 passengers, two fuel tanks, two gearboxes sometimes (one operated by a passenger) cast aluminium disc wheels, friction shock absorbed front fork and bright paint jobs, the durable Bohmerland became an instant classic. The Bohmerland (Bohemenland) was prod…
הודעה אחרונה מאת danibe, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לאחר שהייתי קרוב מאוד ליאוש מצאתי את החנות הבאה. "אורגל" ברחוב צ'לנוב 4 תל-אביב הם מוכרים את כל המידות האפשריות. לשימושכם מי שלא שמע על כך קודם.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ניתן להתאים במקום משאבת ברקס ראשית עם יציאה אחת. משהו בסגנון של התמונה מצ"ב. ז"א משאבת ברקס עם סרבו.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 891 צפיות
לצערי תמונות אין לי, אשמח אם יועלו כאן. אני רוצה לציין שהיה אירוע מאורגן להפליא ועל כך תודות למארגנים, במיוחד לדרור בריל שהתרוצץ בלי סוף על מנת לדאוג לכל העניינים. תודות לאשתי והילדים שהצטרפו אליי, תודות מיוחדות לג'וליה (אלפא רומאו) שהביאה אותנו הלוך חזור ללא תקלות ואפילו טיילנו בהרי ירושלים... כן ירבו הארועים.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום עשיתי קצת ניקיון פנימי באוטו, ותראו מה מצאתי מתחת למושב הרישיונות שייכים לפיאט 500 משנת יצור 1954. ברישיון כתוב משאית סגורה, מישהוא יודע על איזה רכב מדובר?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
תזכורת לכל המעוניינים להמשיך במסורת של מועדון השרון, כל חברי המועדון מכל קצווי הארץ ,שלא נוסעים למיני ישראל , מוזמנים להגיע בשבת החל משעה 10:00 בבוקר לקפה ארומה בצומת רופין. כנהוג חניה מסודרת לרכבים שלנו מאחורי בית הקפה במגרש החניה. אבי שרייבר
הודעה אחרונה מאת רנו, -
היום בוצעה בשעה טובה העברת בעלות על קורטינה מבציר 75, הרכב המצב חיצוני ופנימי מצויין לגיל, הרכב יד 2 ויש מזגן, הכל מקורי ברכב אפילו הרדיו, מצב הבודי מצויין למרות שדרושה פחחות קלה ביותר וצבע חדש, מצב המנוע לא ידוע ולכן לא הונע למרות שהאוטו עם טסט לעוד 2 חודשים ולמרות זאת אני מביא אותו בגרירה, הבעלים הקודם טוען שצריך לעשות ראש מנוע, יש לי שאלה, אני לא מעוניין לנסוע עם האוטו בזמן הקרוב אבל אני רוצה לעשות עליו סיבוב קטן אחרי טיפול במנוע כדי לראות מה צריך להחליף, כמה יעלה לעשות ביטוח ליום אחד ? אגב זה לא אומר שאני יורד מחיפושים אחרי קפרי/אסקורט, האוטו הזה נועד להרגיע אותי עד למציאת קפרי. פרטים נוספים יהיו בהמשך אחרי גרירת הרכב אליי הביתה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 תגובות
- 764 צפיות
לרגל חגיגות שנות ה 60 הגיעה קבוצה של אופנוענים יהודים מאר"הב,קנדה ואוסטרליה. את הקבוצה מארח ומלווה מועדון האופנועים הישראלי. היום שבת 3.05.2008 היה מפגש בתחנת הדלק גלילות ומשם יצאו לטיול משותף הנוכחות הייתה מרשימה מאד אני מעריך כ 120 - אופנועים. מצורפות מספר תמונות נבחרות שצילמתי img/5lybohdjmliw.jpg[/img][/url] שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם http://public.fotki.com/ufd41/4hd82
הודעה אחרונה מאת Crazy bigi, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אירופאיות
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שבת שעברה קניתי לי מתנה מוקדמת ליום הולדת (18/08- לא לשכוח!) אופנוע שרציתי המון זמן, זה היה (לא ספציפית) האופנוע הרציני הראשון שרכבתי עליו, עוד לפני שידעתי לרכב על אופניים, ומאז יש לי אהבה גדולה לכלי הזה. הוא (היא- ניקי) סוזוקי GS 500E שנת 91, עברה 150,000 ק"מ, אם לא יותר, ואלוהים יודע כמה ידיים, ואף אחת מהן לא הייתה אוהבת במיוחד. ואת זה ניתן לראות גם לפי מצב המזלג הקדמי, והגג"ש האחורי (בתמונה) התמונות צולמו עוד לפני שהספקתי לנקות אותה, אחרי שהיא עמדה קרוב לשנתיים. והנה קצת תמונות...
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מפגש מועדון הווספות הראשון לעונה יוצא לדרך! אנו שמחים לפתוח את אירועי הקיץ של המועדון במפגש שיתקיים ביום שישי הקרוב, ה 2 במאי בשעה ארבע אחה"צ ברחבת הבר "סברנסקי"(הר סיני 2, אחד העם פינת אלנבי, מאחורי בית הכנסת הגדול , תל אביב). למפגש מוזמנים ווספות למברטות ובעליהן וכן שאר בעלי קטנועים קלאסיים וחובבי התחום. לווספאים חובבי הכדורסל משחק הפיינל פור יוקרן על מסך בתוך הבר. נשמח להשתתפותכם, אורן ואלעד, מועדון הווספות הישראלי.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
השאלה בכותרת.. אני יודע שיש כמה מפגשים אז הייתי רוצה לדעת מתי הם ואיפה? אני גם יודע שיש מועדון של fuelslut איפה הם ניפגשים? תודה!
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לכולם שלום יש לי רכב פיג'ו 504 שנת ייצור 78 עם רשיונות וביטוח הילד חזר השבוע מחו"ל ורוצה רכב אחר איך הופכים את הרכב לאספנות? והאם אני מקבל החזר על אגרת הטסט (עברתי טסט לפני חודש ) תודה על העזרה יורקי
הודעה אחרונה מאת נעים, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ידוע שרכב שיובא לארץ ע"י בעליו, לא יימכר בתוך כ-3 שנים[למנוע סחר ברכבים בלה בלה בלה], האם ניתן לייבא איך וכמה מכוניות שאני מעוניין בהם לאחר שייבאתי רכב אחד?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא להאמין צפו עד לסוף!: אל תנסו זאת בבית!-רן
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ביום שישי שבוע שעבר בבוקר עשיתי סיבוב עם חבר והמצלמה החדשה הלכנו לראות אופל שכבר לא רואים כמוהה בכבישי הארץ מדובר בקאדט (B)קופה שנת73 מנוע 1.1 , יד2 במשפחה(אם אני זוכר נכון מבעל הרכב) היא ממש אבל ממש מקורית ושמורה עשו לה צבע לפני 10שנים בערך הינה תמונות אני יודע רק על זאת ועוד שתיים מישהו יודע על עוד כאלה ? זה מבחינתי עוד יותר חלום שלי מאסקורט דור1 ערן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היה נעים לפגוש את כולכם. מעט תמונות לאלו שנשארו בבית כדי לראות את מכבי ת"א מנצחת. ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 5 תגובות
- 976 צפיות
היום החניה היתה מלאה במפגשרון והן במכוניות ואופנועים. היא צבעוני מרנין ושמח כמו תמיד, התמונות ימשיכו לדבר . (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם) מחר אני ברופין שבת שלום כמובן שהיו עוד מכוניות כדי ליראות אותם תבואו שבוע הבא ....
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם ניתן להחליף דגם מנוע ברכב באופן חוקי? לדוגמא מנוע סובארו בפורד או VW במרצדס וכו'? השאלה הנה לרכבים בכלל ואספנות בפרט. כמובן שההחלפה מתבצעת עם כל ההתאמות הדרושות לכך בתא המנוע. אם לא האם ישנם חריגים?
הודעה אחרונה מאת triumph, -
שימו לב למכירה הבאה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1961-MANX-STYLE-VW-DUNE-BUGGY-STREET-LEGAL-RESTORED_W0QQitemZ150240279395QQcmdZViewItem מישהו יודע בוודאות האם ניתן ליבא אחת כזו?- רן
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 977 צפיות
לחברים שלום, פאב טוביה, המשמש לנו בית חמים, עורך לכבודנו, חובבי הרכב הקלאסי באשר הם, מסיבה בערב יום העצמאות 7.5.08, בתוכנית ערב קריוקי, ריקודים, שתייה וכיף אינסופי. עולים מספר חברים מהמרכז וכמובן חברי הסניף הירושלמי בליווי בני/בנות הזוג. כולם מוזמנים ללא קשר השתייכותי למועדון כלשהו. אנא עדכנו ע"ג הפורום מי מעוניין להגיע, ע"מ שנוכל להערך בהתאם למספר האורחים הצפוי. - רן.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מעוניין ליבא לארץ רכב למטרת פירוק לחלקים. האם אני צריך לשלם עלו מיסים? ואם כן כמה? האם צריך רישיון יבוא? ושאלה אחרונה, האם תייר יכול להביא לארץ רכב ולמכור אותו לחלקים? תודה רבה אסף
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היכן ניתן במרכז לקנות מטען מצברים משולב שמתאים ל- 6 וולט וגם ל- 12 וולט? האם יש גם חיה שמבצעת כול זאת ובנוסף גם ל- 24 וולט? לחנות גל-אור אין, אלא רק קטן המותאם לאופנועים. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לאחר שהגעתי הבוקר למשרד התחבורה ברחוב המלאכה, נאמר לי שאין להם טפסים במקום ואין להם זמן להסביר את אופן מילוי הטפסים. הפנו אותי לאינטרנט. לאחר עיון בטפסים אני הלכתי קצת לאיבוד, האם יש מישהו שניתן לדבר איתו בטלפון או לחילופין להתכתב עמו שיכול לעזור לי במילוי הטפסים (לאחר מספר ימי ניסוי של תקשורת דרך הטלפון ואינטרנט ללא הצלחה עם משרד התחבורה). אני מנסה ליבא רכב אספנות משנת 1966. תודה על העזרה. [email protected]
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם! אני לפני קניית רכב!,הרכב ללא טסט כ-4 חודשים.ניתן להעביר בעלות בדרך כלשהי? אם לא מה הן האפשרויות העומדות לפני?הרכב הינו רכב ''מיושן'' שנת 86.. תודה מראש, יניב
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב ישן שעדיין לא רשום במשרד הרישוי כרכב אספנות,הרכב עומד בחצר כבר 8 שנים ובבדיקה שערכתי באתר האינטרנט של משרד הרישוי תחת האפשרות של חידוש רשיון רכב,קיבלתי הודעה שרשיון הרכב הנ"ל בוטל. ברצוני לדעת אם זה אומר שאי אפשר להעלות רכב זה על הכביש בחזרה או שישנה דרך כלשהי (אני מאוד מקווה שכן) להחזיר את הרכב לכביש. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא זה אלי 050-9839416 [email protected]
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 644 צפיות
יום העצמאות השישים למדינה ראלי העמקים והמנגל מתקיים כבכול שנה בבית משפ זהר בטבעון זו השנה ה11. מפגש ליד משטרת טבעון בשעה 11 יציאה לראלי בשעה 12 חזרה לטבעון למנגל פראי בשעה 13.30 בשרים וחומוס ציפס סלט. הופעת אומן. האופנוען בדרכים בלהיטיו החדשים. השיירה מתל אביב יוצאת ממחלף הסירה ב10 בבקר דרך וואדי מילק בואך יקנעם .הגעה לתחנת הדלק פז בטבעון. השנה ממשתתפים גם האופנוענים ממועדון רוכבי ישראל ומועדונים נוספים. השתתפות סימלית לאדם לארוחת בשרים בסכ 25 שח הראלי ללא תשלום. בעלי רכבי אספנות ואופנועים מעל 250 סמק מכל המועדונים מוזמנים. ביום עצמאות זה נפגין אחדות נתעלה על מחלוקות ונחגוג יחדיו. שבת אחים גם יחד. מסלול הראלי נוח ורק על כבישים. נתראה בראלי לוטן זהר
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
שלום לכם,רציתי לדעת איפה אני יכול לעשות טיפול לרכב שלי בארץ באזור המרכז או רעננה הכי רחוק. אני מחפש מוסך שמבין ברכבים ישנים עם קרבורטור ויודע לכוון בלמים וכל זה... תודה עידו
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סיומת "27" במספר ("חדש", בן 7 ספרות)- איזו שנה אמור להיות, מישהו זוכר?
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 381 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RedLabel
- לירון .ה.
- ArikB
- ba323f
- RS
- yuvk
- sperial
- amirtoar
- אליה
- ניקו פ.
- yossiaviel
- Tal7