Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב חדש שנת 75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני להפך- מצטער, שלא קניתי אחת במצב טוב ב-1000 ש"ח לפני כ-15 שנה, אבל מי חשב אז?:roll::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז זהו, שבשנתון הזה בפורדים האלה כבר מזמן היה בוסטר.:-) יותר מזה- הבוסטר קיים כבר הרבה לפני זה, רק לא בכל רכב שמו אותו. אבל, לדוגמה, באסקורט הראשונה שלי (ז"ל) לא היה בוסטר (בדגם של אותם השנים, ואף מוקדם יותר, רק 1300, היה!), ולא ממש הפריע לי! בהתחלה קשה, אחר-כך מתרגלים. :roll:

קצת קשה להתרגל כאשר ביום יום אתה נוסע ברכב חדש ופעם בשבוע אתה עולה על רכב בלי בוסטר...(אמאל'ה איפה הברקסים???)

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

לא עדיף שתעשה תיקונים באוטו לפני הכל

תמיד אפשר לעלות על ליקויים גם מבלי לנסוע, נכון שזה נשמע לא טוב ולא חכם להגיד את זה, אבל אני לא פגשתי שום סוכן ביטוח שהסכים לי לעשות ביטוח לשבוע.

פורסם
איזה יופי זה .

כל הכבוד לך.

אבל אמרתי לך אם אתה נתקל בבעיה אתה יכול לטלפן גם אליי,

אני אגיע בשבוע הבא לכפ"ס , אני אביא איתי את אקדח ההצתה לכוון לך היטב את ההצתה, וגם כיוון קרבורטור על הדרך.

חשוב לבצע כיוון שסתומים טוב.

ירון מאיר

מאיפה יש לך אקדח הצתה?

פורסם
איזה יופי זה .

כל הכבוד לך.

אבל אמרתי לך אם אתה נתקל בבעיה אתה יכול לטלפן גם אליי,

אני אגיע בשבוע הבא לכפ"ס , אני אביא איתי את אקדח ההצתה לכוון לך היטב את ההצתה, וגם כיוון קרבורטור על הדרך.

חשוב לבצע כיוון שסתומים טוב.

ירון מאיר

אני מחכה, תודיע לי מתי בדיוק ואל תשכח את המראות שדיברנו עליהם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...