Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב חדש שנת 75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל- תתחדש! אני מכיר את האוטו- זו הקורטינה מבני-ברק, נכון? עד לפני כמה ימים ראיתי אותה באיזור רמת החייל בת"א... או שזו אחת אחרת, אחותה-תאומה, שגם אותה אני מכיר, אני אף פעם לא זוכר מי-זו-מי...:-D אגב, אני כבר כתבתי בשרשור ענתיקות, אבל אזכיר שוב- לברזלן מצומת הירקונים יש קורטינה סטיישן MK4 שלמה (אבל אתמול ראיתי, שכנראה התחילו לפרק אותה:cry: )- אולי מישהו צריך חלקים! לא מאמין, שהוא לא ימכור, אם יבקשו יפה:lol:.

אגב, בעיניי- הדגם כמו שהיה ללירוי הוא הכי-יפה, עם הדשבורד כמו שיש לו, המשופע!

ובכל מיקרה: "אין קורטינה מלבד MK3"!!!064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן כן הקורטינה מפרדס כץ הרכב ניראה טוב ומושקע תתחדש ותהנה מהרכב. יש לו קורטינה נוספת לחלקים היית לוקח בעסקת חבילה.

פורסם

אופיר תתחדש

יופי של רכב היה לי בעבר בובה של אוטו

יש קורטינה כזו עומדת בחניית בית במכמורת עם זה יעניין אותך דבר איתי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תתחדש :-D

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אכן כן הקורטינה מפרדס כץ הרכב ניראה טוב ומושקע תתחדש ותהנה מהרכב. יש לו קורטינה נוספת לחלקים היית לוקח בעסקת חבילה.

השניה היא MK4 גמורה והוא רוצה עליה עוד כסף, אבל הסכים שאני אפרק ממנה כמה חלקים שיהיה לי ספייר ואחר כך הוא ימכור אותה לברזל.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אגב, אני כבר כתבתי בשרשור ענתיקות, אבל אזכיר שוב- לברזלן מצומת הירקונים יש קורטינה סטיישן MK4 שלמה (אבל אתמול ראיתי, שכנראה התחילו לפרק אותה:cry: )- אולי מישהו צריך חלקים! לא מאמין, שהוא לא ימכור, אם יבקשו יפה:lol:.

אגב, בעיניי- הדגם כמו שהיה ללירוי הוא הכי-יפה, עם הדשבורד כמו שיש לו, המשופע!

ובכל מיקרה: "אין קורטינה מלבד MK3"!!!064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif064.gif

הלגבי הברזלן, הייתי אצלו לפני כחודשיים וגם היתה לו קורטינה MK4 לברזל, התעניינתי בדריישפט והוא רצה עליו 500 ש"ח, יקר מדי לכל הדעות ולא מוכן להתפשר, מבחינתו הוא מעדיף לקחת לברזל ולא למכור חלקים.

לגבי הדשבורד המשופע, יש לי אחד כזה קומפלט עם לוח השעונים ותא הכפפות, מעניין אם אפשר להרכיב אותו ? (לא שאני אעשה את זה).

לגבי קורטינה MK3, חבל על הזמן :shock2:

פורסם
תתחדש נראת מעולה!

כמה נפח המנוע?

תודה

1600 סמ"ק .

פורסם
לקורטינה בשנים 1970 - 1974 היו דגמי גימור שונים :

דגם L (נקרא גם L דקור) - הגיע לארץ עם פנסים עגולים מלפנים ,כסאות קדמיים פשוטים , סקאי, ספסל ארוך מאחור ללא משענת יד ,ללא שעון טורים וללא שעון זמן בדשבורד וללא מפסק מפשיר אדים ו 4 וינקרים (אזהרה) , ללא פסי נוי לאורך הרכב וללא ניקלים מעל בית הגלגל והמרזבים בגג וללא פס אלומיניום במכסה הבגאז' , ג'אנטים רגילים , טאסות עגולות .

מנוע 1600 / 2000 , גיר רגיל או אוטומט , סטיישן או 4 דלתות (היו גם 2 דלתות).

דגם XL - הדגם המפואר יותר , כסאות קדמיים תפורים (ריבועים) ,אפשרות לריפודי עור, ספסל אחורי עם משענת יד , שעון טורים , מפסק למפשיר אדים אחורי , 4 וינקרים (אזהרה), שעון זמן, פנסים מלבניים מקדימה, פסי נוי בצידי הרכב, ניקלים בבית הגלגל ,ניקלם במרזבים ,גג סקאי (אופציה), פס ניקל רחב בבגאז', ג'אנטים מסוגננים, מנוע 1600 / 2000 , גיר רגיל או אוטומט, סטיישן או 4 דלתות .

דגם GXL - תוספת לסאנרוף , פנסים כפולים עגולים מקדימה , ריפודי עור ,גג סקאי וכו'.

דגם GT - חיצונית פנסים כפולים עגולים מקדימה , דגם 4 דלתות או 2 דלתות , מנוע משופר .

Mk3%20GT%20in%20snow%202.jpg

GT

corhis3.jpg

XL

AMk3Cortina.jpg

L

std_1970_Ford_GB_Cortina_GXL_-LF-1.jpg

GXL

מזל טוב גם ממני.

עפ"י מה שזכור לי ,אכן מדובר בדגם XL ., אבל אני לא רואה את תוספת הדמוי עץ בדלתות ולאורך הדשבורד.

האם התוספת הזו הייתה בשנתון נמוך יותר והופסק ב-74 ?

בברכה

מוטי.

פורסם

בזמן השיטוטים באיביי מצאתי את היצירה המדהימה הזו.

http://cgi.ebay.co.uk/RARE-CRAYFORD-CONVERTIBLE-2000-GT-FORD-CORTINA_W0QQitemZ280210109826QQcmdZViewItem?hash=item280210109826

מחר יהיו עדכונים חדשים עם תמונות.

• תוכן חדש...