רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחרונה (אתמול), רכשתי רכב אספנות. כרגע אני מתעסק בשלב של חיפוש הובלה ימית מארה"ב לישראל. האם יש חשיבות היכן פורקים את הרכב בישראל (נמל אשדוד/ חיפה)? הרכב נמצא בוושיגנטון (המדינה), בצד המערבי. האם מישהו יכול להמליץ לי מנסיון על חברה שעוסקת בהובלת הרכב מבית הלקוח (ארה"ב) לישראל? תודה.
הודעה אחרונה מאת מעוז, -
- 1 תגובות
- 913 צפיות
חברי הפורום שלום רב שמי ליאור ובימים אלו אני מפיק בערוץ הבידור ספיישל שירי דני סנדרסון לערוץ הילדים . אם מישהו בעל חיפושית מעוניין להשתתף בצילומים כשהוא נוהג בחיפושית אודה לו אם יחזור אלי לטלפון 050-2708023 ולשלוח תמונה למייל [email protected] בתודה ליאור שטורם מנהל הפקה,ערוץ הבידור
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
נלקח מתוך: "ידיעות אחרונות" מוסף ממון-עמוד 8 1/5/08 ל'
הודעה אחרונה מאת magician, -
-
לחובבי הצרפתיות
מאת יהורם- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מגרש לחלקי חילוף בעיקר צרפתיות!! http://wrecks.free.fr/mini/casse_lm/pages/peugeot%20404%20blanche.htm
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מועדון החמש - מתוך אתר hnn http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=4782 ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברשותי רכב משנת 1977 שעמד כ6 שנים ללא טסטים וכיום הוא רשאי לעבור לסטטוס אספנות. רציתי לדעת מה הנקודות שהבוחן מטעם הטכניון בודק? ועוד על מורכבות הבדיקה. תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן אוליי מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג סמל לשברולט קאפריס 78 . אני צריך סמל קידמי וגם אחורי ואם יש כיתובים שברולט קאפריס אז סבבה . תודה.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות של המפגש נתקלתי בזה במהלך גלישה באינטרנט... יעניין אותכם אני חושב... כניסה תהנו...
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
הבוקר חגגנו, חברי השרון את יום העצמאות של שרה ודוביק גרודמן. היה מקסים, פשוט מקסים, ארגון מעולה ואירוח מעל ומעבר, מלא אוכל, כמובן, דבר שכמו תמיד חברי השרון יודעים לחסל. המון תודה לשרה ודוביק על האירוח הארגון והדאגה שהכל יהיה בסדר, והיה מעולה, לצוות המגליסטים בראשו של גרודמן ג'וניור שהכין בשרים על האש בצורה מקצועית ביותר, לנורית ואבי על הארגון - כמו תמיד, לשרה על העזרה ולכל מי שידו היתה בענין ועזר והתאמץ וכמובן לכל החברים שהגיעו. ועכשיו מהתמונות שצילמתי אני, יורם, גידי, ומאיה על מנת לשתף את כולם באירוע. ואתחיל כמובן במארחים - שרה ודוביק נורית שהשתדלה שהארגון יהיה יותר טוב מטוב, והיה מעולה אבי, שבין השאר חייב גם לצלם
הודעה אחרונה מאת liatgol, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחחח נוסטלגיה
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מנסה ליזום מפגש של בעלי אאודי. המיקום והתאריך עדיין לא ידוע. אז כל מי שמעוניין עקרונית, מוזמן להרשם בשירשור.
הודעה אחרונה מאת M.D, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום קראתי בעיתון (ידיעות אחרונות) על כוונת יבואן רנו להקים מוזאון למכוניות רנו בארץ. יוזמה מבורכת וכל הכבוד !!
הודעה אחרונה מאת רנו 19, -
אופל קדט 82
מאת ד ו ד- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נשארו אצלי מנגנוני נעילה חדשים של הרכב - החלק שבדלת והחלק שבמשקוף, כולם חדשים בנילון. מעוניין למכור אותם .טל 0543280801
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, ידוע לי על לנצ'יה פולביה זאגאטו אחת צהובה (אם מישהו יודע מה מצבה והאם למכירה אני אשמח לדעת). האם יש עוד זגאטו בארץ שלא ידוע לי עליהן? סתם לידע כללי כמה פרטים על זגאטו: זאגאטו היא סדנה שנוסדה במלחמת העולם הראשונה ע"י אוגו זגאטו שהחליט להביא אלמנטים מתעופת הקרב לרכבי נוסעים. סדנת זגאטו ידוע בעיקר בגלל העיצובים הרדיקליים שלהם ויכולות מעולות. זגאטו עיצבו רכבים עבור פיאט,אלפא רומאו, לנצ'יה, מזאראטי ואפילו קאדילאק (הקאדילאק NART שווה מבט). עד היום הסדנה קיימת שזה מכובד מאד והרכבים שלהם הינם בין היפים ביותר שיצא לי לראות. קבלו תמונה של הקאדילאק NART ושל הלנצ'יה פולביה זגאטו (האדומה היא הNART והכחולה היא הפולביה). אשמח לדעת עוד פרטים על רכבי זגאטו בארץ…
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום רציתי בבקשה לדעת אילו שיפורים אני יכול להוסיף למנוע 6 טור של מוסטנג. כמה יעלה לי להוסיף הגה כח? תודה מראש משה לסרי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 124 תגובות
- 55.6 אלף צפיות
לרוב חברי האתר יש רכב קלאסי/אספנות כזה או אחר (אלו שעדיין מחפשים, אל תתיאשו ו...בהצלחה.... ). לרוב חברי האתר היו רכבי אספנות/קלאסיים כאלו ואחרים בעבר. החלטתי לפתוח שרשור, (אם יהיה שיתוף פעולה, אולי הוא יהיה דביק יום אחד....) בו כל אחד יספר בכמה מילים מי הוא, על כלי הרכב שיש לו כיום או זה המשופץ על-ידו היום וגם על המכוניות שהיו לו בעבר, מומלץ בצירוף תמונות. בטוחני שע"י המידע והתמונות נכיר טוב אחד את השני ואולי, נגלה שגם אפשר לעזור יותר אחד לשני וגם בעזרת מכוניות העבר, אולי נוכל לעזור איש לרעהו למצוא את הרכב אשר הוא מחפש והיה בבעלות אחד מהחברים כאן. טוב אז, אני אתחיל.... שמי ליאור ברוך, בן 29 מכפר-סבא, חובב רכב קלאסי עוד מעודי עולל (בגיל 5 כבר היה …
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
תמונות ממפגש מועדון האופנועים הישראלי לפני הנסיעה לעין הוד. שאר התמונות בקישור המצורף. http://public.fotki.com/ufd41/z-1/
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
יש לי חיפושית:) 1 2
מאת טווינגו-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תמיד רציתי חיפושית ,ובכלל להורים שלי היה המון שנים בילדותי. חיפושית וטנדרים. היום קניתי חיפושית יפיפיהה יאני מוכרח לציין שהיום בגיל 30 וקצת נהגתי פעם ראשונה על חיפושית .באמת פעם ראשונה היה מדהים בכלל הסתחררתי ,התרגשתי ונהנהתי מאוד .קצת קשה להתרגל.חחח במיוחד לבלום, אבל אחרי שעה נסיעה כבר התרגלתי. קצת על החיפושית.: היא ילידת1977 1200 גרמנית יד ראשונה במשפחה.צריך לסדר את פנים הרכב והוא מושלם..
הודעה אחרונה מאת שוקומוקו WRC, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי למה לעזאזל אין פה אשכול שאפשר להציג בו את כלי הרכב שלכם. עכשיו תוכלו. מבקש לשמור על סדר. אוקיי עכשיו כל אחד מוזמן/ת להציג את כלי הרכב שלו/שלה לפי הפורמט הבא: בעל כלי הרכב: [השם שלכם]. כלי הרכב: [איזה כלי רכב יש שלך,יצרן,דגם,שנה]. בעלות מזה: [כמה שנים את/ה בעל כלי הרכב]. שם לכלי הרכב: [מה השם אם בכלל יש]. כמה זמן היה בשיפוץ: [צריך להסביר?]. שווי הרכב: [כמה שווה לפי דעתכם הרכב כרגע]. בעתיד אני: [מה תעשו עם הרכב]. תמונות: [צריך להסביר?]. לדוגמה: בעל כלי הרכב: משה אופניק כלי הרכב: חיפושת בעלות מזה: 1,000,000 שנה. שם לכלי הרכב: אין כמה זמן היה בשיפוץ: אף פעם לא שופץ. שווי הרכב: ככה וככה בעתיד אני: ישאר לגור בו. תמונות: --
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים במסגרת השיפוץ ישנו מס' חלקים לא קטן הדורשים צביעה. להסרת החלודה אני טובל את חלקי הפח / מתכת בחומר לניקוי אסלות. התוצאות יפות. בנוסף להסרת החלודה מתקלפים גם חלק מן האזורים שהיו צבועים ולא ניזוקו מהחלודה. אלא שלא כל האזורים מתקלפים כך שהחלק נושא חלקים מתכת לבנה וחלקים צבועים. שימוש בחומר איכותי להסרת כתמי הצבע הנותרים (ג'ל) לא נותן תוצאות יפות, במיוחד כשמדובר בשטחים גדולים או קשים להגעה, ולרוב נדרש גם שפשוף ידני שלא תמיד מעשי. שאלתי, האם ניתן אפשר לצבוע יסוד על החלקים הללו כאשר יש בהם שטחים של צבע עליון ישן שנותר טוב ? או שכדאי להתאמץ ולהפוך את כל החלק למתכת לבנה ? באיזה צבע יסוד בד"כ משתמשים ? יש לי ווש פרימר עם מקשה שטרם ניסיתי אותו (…
הודעה אחרונה מאת yossihana, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
פריט באי. ביי. שמספרו 350055573636
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 938 צפיות
שלום לכולם, לאחר הסיבוב פוזה השבועי בEBAY MOTORS עליתי על שתי מכירות מעניינות שאולי תהיו מעוניינים בהם, אז נתחיל: Oldsmobile Tornado Brougham 1976 הרכב כרגע ב1$ אבל זה לא מה שמעניין. הרכב נראה במצב טוב מאד והבעלים אמר שהמחיר של "BUY IT NOW" הוא 3950$ (הוא רשם את זה בתיאור) כאשר הריזרב נמוך יותר. סה"כ נראה לי עסקה משתלמת ביותר. לינק: לחצו כאן Porsche 912 1966 רכב "Barn find". נראת במצב לא רע (יש חלודות אבל לא נראה קריטי). מחיר כרגע 1$ ומחיר "BUY IT NOW" הוא 13,000$ רכב מקורי לגמרי עם קילומטראז' של 81,000 מייל. סה"כ נראת מציאה לא רעה. לינק: לחצו כאן שיהיה בהצלחה ושבוע טוב. נאור
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
ריג'קט זיהום CO
מאת GLF-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 942 צפיות
הלכתי עם הסובארו 79 לטסט והכשילו אותי על זיהום CO 5.4% במקום 4.5%. האם מדובר בקרבורטור לא מכוון? האם יש למישהו המלצות על בעל מקצוע אמין במרכז? (אני לא סומך על המכון קרבורטורים ש"במקרה" נמצא מחוץ למכון טסטים).
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
נעניתי להזמנת אבי נוף וגידי אשכנזי להגיע לביקור במפגש שישישרון היום. היה ממש ממש נחמד, מצטער שאין לי תמונות אבל אבי היה חמוש במצלמה וכמובן גם טל לא הפסיק ללחוץ על ההדק . היו שם מכוניות יפות ואנשים מקסימים. אז רק רציתי להגיד תודה, נהניתי מאד ואשמח להיפגש שוב להית' בני
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם הזמנתי ספויילר של R32 לרכב אתמול קיבלתי את המכתס לשחרור הפריט הפריט עלה לי 60 דולר סך הכל כולל משלוח המוצר נקנה מ-ebay וזה כי המוכר הוא מכר מחול, הדפסתי את הקבלה מאי בי,קבלה=דף פירוט התשלום באתר האם עלי להצהיר שהחלק אכן לרכב?האם יעשו לי על זה בעיות כשאני אבקש לקבל אישור משרד התחבורה לחלק?(הליך חדש של המכס) הספויילר ממש קטן ביחס לאחרים חוץ מזה שהו לא נראה ספויילר אני יכול להמציא שזה איזה מגב לנקוי משטחי דשא סינטטי ולא חסר סיפורים מהיא הדרך הכי קלה לשחרר את הפריט מהמכס והאם העצות שלי יעזרו לי במשהו? מתחנן לעזרה מהאנשים הטובים שפה,בפורומים אחרים לא ענו לי ואני אובד עצות
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איך הסופר 7 הגיע לארץ?
- 3 תגובות
- 881 צפיות
ראיתי את הענתיקה הזאת, והחלטתי לצלם אותה. אני אשמח לקבל קצת פרטים עליה.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
לירון ידידי, האיש והקורטינה, המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך ה-19 ! שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך בצבא. עידן.
יום ב', 7.30 בבוקר. אני כשעה בעבודה,ובנוהל אני מתחיל לדאוג לחנייה הולמת ל "יווני" - משה מצא,למי שעוד לא הבין. מידי שני בבוקר הוא בא לבקר אותנו, ואפילו גילה כושר יד מכובד בהחלט! הסלולארי שלי מצלצל - אבי על הקו; "זהו,הלכה הוולבו", אני כמובן מחוויר כסיד, מאחר ואני אוהב מאד את השוודית הצהובה,שמיתבגרת לה בכבוד. המחשבה הראשונה שעברה לי בראש היא "מה הוא עושה בשעות כאלו בנסיעה?", ואבי מקפיד על חוק 7-9 הקפדה יתרה. אכן הלכה הוולבו,אבל לא הצהובה,אלא ה 740 של אחותי, שנת 88' שנקנתה מחבר טוב,שהוא יותר מאח לי. בהמשך השיחה, ולאחר שירד הדופק וחזר הצבע ללחיים, היתברר שפיאט פונטו שנהגה לא שם לב,היתנגשה בו בעוצמה רבה מאחור, ושלחה אותו היישר לפגושה של דייהטסו טריוס. תא המטען של הו…
הודעה אחרונה מאת udical, -
- 0 תגובות
- 690 צפיות
מחפש משאבת מים למנוע פורד קונסול 1703 סמ"ק משנת 1962. למשאבה יש חיבור (ByPass) לתרמוסטט בראש המנוע. [email protected] 050-4446103
הודעה אחרונה מאת Amotz,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,015 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amlh
- sperial
- עוזי ל
- Gavrik
- mottis
- amosbmw
- טויוטה סופרה
- ELI001
- AmitGo
- נירו72
- פאר האורה
- thema832