רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
אתר עם מחירון
מאת גלעד2- 3 תגובות
- 893 צפיות
http://www.manheimgold.com/car_lo.html אתר שפורסם בפורום של אלפא רומיאו לשימושכם
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפשת מחסן סגור להשכרה לאכסון רכב אמריקאי מעל 6 מטר באזור כפר - אזר, קרית אונו, גני תקוה, גני יהודה, רמת פנקס, יהוד, גבעת שמואל והסביבה. אפשר לפנות בהודעה פרטית. תודה, ג'קלין
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברים יקרים עכשיו חזרתי מביקור אצל ינקלה הללי הברנש עם דלקת ראות מאושפז בבית חולים מאיר בכפר סבא פנימית ד חדר 10
הודעה אחרונה מאת חיים מוריס 8 35, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מי הראשון שיצליח לזהות. לא קל... וזה לא בריסקה...
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה תצוגת תמונות של רכבי חברי מועדון החמש בביה"ס אורט ידין , צריפין ביום ה', 13.03.08, בשעה 11:30 וועד מועדון החמש שמח לבשר לחברים על פעילות נוספת במסגרת אימוץ ביה"ס אורט ידין, צריפין. במסגרת הפרוייקט תיפתח תערוכת קבע של תמונות רכבי חברי המועדון בביה"ס. עקב מיקומו הבעייתי של ביה"ס הנמצא בתוך מחנה צריפין הוזמנו לטקס פתיחת התערוכה רק חברי וועד המועדון. התצוגה תועלה לאתר המועדון ולפורום בקרוב. אחראי תצוגה- בני הספל- 0544513671 מתניה הלוי-0524472256 בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
הובלת רכב מחו"ל
מאת Ilans- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני זקוק לעצה בקבלת שמות ומספרי טלפון של חברות המתמחות 1. בהובלת מכוניות מארה"ב לישראל 2. בשחרור המכונית במכס הישראלי והוצאת רישיון רכב ישראלי תודה על העזרה אילן
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הפורשה 911 שלי חיפשה שמשה קדמית. חיפשה וחיפשה ולא מצאה, גם בחו"ל סירבו לשלוח. לשמחתי נתקלתי ב"קארגלס ברוך ובניו בע"מ" את הסניף החיפאי מנהל אבי, מומחה לשמשות תעופתיות, שלא מפחד משום דבר ועושה עבודה שלא תאמן. הוא חתך לי שמשה קדמית משמשה של מרצדס בודי 123...לא האמנתי, השמשה יושבת ונראית מדהים. עדיף בהרבה על לנסות להזמין במיוחד שמשה מייצור מקומי. לכל מי שמחפש איזושהיא שמשה לרכבי אספנות, הם הכתובת. מומלץ בחום גדול. לא האמנתי מה הם מסוגלים לעשות ועד כמה הם לא נרתעים מזה. הגעתי אליהם אחרי שמיציתי את כל האפשרויות האחרות. אם יש כאן מישהו שחיפש שמשה מיוחדת פעם, הוא יודע כמה זה עלול להיות מסובך. אבי ביקש ממני מידות לשמשה של מוסטנג 65-66. הוא עושה שמשה לא…
הודעה אחרונה מאת אריק גולן, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
נעים מאוד שמי גידי גולץ חשמלאי מוסמך במקצועי (מטוסים-מבנים) גר באזור המרכז. כל שבוע פקל במפגשישי (נוקיה החדש) מזה כמה שנים חובב מכוניות עתיקות, במיוחד אמריקאיות. בעקבות התעניינותי ההולכת וגוברת.... נעשה מעשה! קניתי טרנטה כלבבי,מוסטאנג מאך 1 1971 והתחלנו בשיפוץ. בעזרת חברי הטוב ביבי יוסי הבעלים של מוסטאנג יפיפיה, (ביבי זהירות המאך שלי תעקוף אותך ...חחח) ,והאיטרנט כמובן (ברוך הוא ברוך שמו....) ביבי מכונאי במקצועו וזאת אינה "הטרנטה" הראשונה שהוא מנצח על שיפוצה. בנוסף אני הבעלים של "טנדרברד" מצגת מקוצרת של התהליך. http://s259.photobucket.com/albums/hh296/gidigoltz/?action=view¤t=6d2dfcdd.pbw הנה ההתחלה במרץ 2007
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
שלום לכם לא הנעתי את הרכב אולי איזה חצי שנה בערך והיום דירדרתי אותו בירידה וחוץ מישאני עוצר אם האמברקס כלום לא פועל השאלה פה זה אם הרכב היה מניע אולי היה ברקסים ? וולבו 144
הודעה אחרונה מאת אריק גולן, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
החל מהיום, 12.3, המכס נכנס לשביתה כללית, שהחלה אתמול מעיצומים. אין קבלת קהל עד להודעה חדשה. לידיעתכם.
הודעה אחרונה מאת mini1000, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 781 צפיות
חברים שלום, המחירון הוזמן על ידי אבל ההוצאה לוקחת לה 4 שבועות א ר ו כ י ם למשלוח... אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי עם מחירי קראוס למכונית הבאות: 1. טריומף TR7 משנת 76 או 77 ברמות 3-5 2.MG Midget משנת 76 או 77 ברמות 3-5 תודה מראש, יואב
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
כמה כ"ס מוציא מנוע 5700 דגם 350 8 צילינדר .. אממ מופיע בביואק אפולו שברשותי תודה לעונים .. ורציתי לשאול גם מה אתם אומרים על האוטו הזה בכללי
הודעה אחרונה מאת honda_crm, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בבקשה תעזרו לי למצא אני מחפש הרבה זמן שברולט קמרו יאנקו הוא ss אבל בן השנים 1968 ל1969 ואם כן .בכמה אני יכול לקנות כזותי בארץ . היא לי בעזרת ה' 50 אלף שקל האם זה יספיק וכמה בכלל אם מישהו פה יודע כמה זה עולה ביטוח שלה . בבקשה חברים תענו לי אני ישמח מאוד שבוע טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
מפגש שרון 14-3-08 1 2
מאת ariebz- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לכל מי שיש לו טנדר או משאית מאותה תקופה ומעוניין להשתתף, מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
החלטתי להתחיל קצת לטפל ברכב, אז כבר הצלחתי לסובב את המנוע (ידנית) החלפתי פלגים מחר אני הולך לנקות את הרדיאטור למלא מים ירוקים ולהחליף שמנים ופילטר שמן. על איזה שמן הייתם ממליצים במקרה הזה? המנוע הוא מקורי לא עבר אוברול א משהו ועם 70 אלף ק"מ בלבד, מצד שני אני לא יודע ממש מה מצבו כי מאז התחלת השיפוץ הוא לא ממש נסע, רק הונע בחניה לפני יותר משנתיים שלוש. כמו כן נראה לי שתהיה לי בעיה עם משאבות הברקס והקלץ, האם הן ניתנות לשיפוץ או שניתן להשיג כאלו? עוד המלצות לפני שאני מנסה להניע? הרכב עמד כמה שנים... תודה. ד"א טריומף 1300 שנת 72
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 907 צפיות
אוקיי קודם אני רוצה להגיד שאתמול ההשקה הייתה מדהימה וכל הכבוד לבני ולכל מי שעזר לו. בחזרה הביתה לאשקלון אבא שלי סיפר לי שלאביו היתה רנו דופין. העלתי לו רעיון לראש להתחיל לחפש אותה , אולי היא קיימת. איך אפשר להתחיל חיפוש כזה? המספר רישוי שלה לא זכור אבל הוא אומר שיש תמונה שלה בבית אחיו אך הוא לא בקשר איתו כבר המון שנים. מה צריך לעשות? איך אפשר להתחיל? האם משרד הרישוי יכול לעזור? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת igal-tomer, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הוט רוד, עניין של חינוך http://www.youtube.com/watch?v=hkCQaN4Vugs&feature=related סרט מצוייר משנת 52
הודעה אחרונה מאת y_heffels, -
רכב לליווי מתים 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מישהו יבא או שיש בארץ רכב כזה? נשמע מוזר לחשוב על זה אבל הרכבים שאני תמיד רואה בT.V ממש יפים ומיוחדים עם הגבהה שיש להם בגג . ממש כמו מגרש השדים. אני לא בטוח שזה האוטו אבל בבני ברק יש מרצדס סטישין עם גג מוגבהה
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בלוטוס שלי מורכבים שני קרבורטורים כפולים של Dellorto, כמדומני DCOE40. במקור הרכב מגיע עם קופסת אוויר שמורכבת על 4 החצוצרות, ומחוברת באמצעות צינור לקדמת הרכב, שם מתקיימת יניקת אוויר קר לצינור דרך פילטר קוני פתוח. אפשרות נוספת שראיתי במס' לוטוסים כאלו, וברכבים דומים אחרים (ה-MGB של קובי לדוג'), היא הרכבה של שני אלמנטים של K&N, אחד על כל קרבורטור. הדגם הספציפי לרכב שלי הוא זה. נאמר לי שבקונפיגורציה המקורית עשויה להתרחש יניקה של מים במקרה של שפריץ על הפילטר, ומכאן קצרה הדרך לנעילה הידרוסטטית, והשמחה רבה. לעומת זאת, בקונפיגורציה של האלמנטים של K&N, אני חושש מאוויר חם שעשוי להגיע לפילטרים (למרות שניתן לפתור זאת ע"י תיעול נכון של האוויר), ומקריאה על תופעה של "יריקת…
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תודה על העצות הקודמות, נתקלתי בבעיה חדשה. המנוע עמד לצערי עם מי ברז רגילים במערכת הקרור, היום פתחתי את הפלנצ' (פרקתי אותו לגמר לניקוי) וניקיתי את הרדיאטור, אבל כשאני מסתכל לתוך תושבת הפלאנצ' הכל נראה שם מלא אבנית וחלודה יש איזו דרך לנקות את המעברים? חומר ניקוי או שטיפה בלחץ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
סתם סיפור נחמד, היום ראיתי זרוק ברחוב מראה גדולה שבורה שמחוברת לפלטה של עץ, בין פלטת העץ למראה הוסתרו דפי עיתון ישן, מסקרנות הוצאתי את העיתון וגיליתי שהוא מה-28/09/1966 ומצאתי בו פרסומת של רנו 10, לא ידעתי שהיה רכב כזה.
מישהו יכול לתת פרטים על הרכב הזה?
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם יש השלכות כל שהם להתקנת ספייסרים לרכב אספנות ? אני מדבר על ספייסר בעובי 3 ס"מ בערך, שמעתי פעם שזה גורם לשחיקת הלאגרים בגלגלים. תודה
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ביום ו', 14.03.08, בשעה 16:30, תיערך השקה לרנו 15 TS משנת 1973, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש בני לוי. האירוע יתקיים במקום המפגש החדש בתל אביב: ' מסעדת גאיה', היכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, (חניה חינם) בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. אני מעלה את השרשור הזה עבור כל אוהבי הרכבים והמוטוריקה באשר הם. ההזמנה מיועדת עבור כולם, כולל כולם, ראו זאת כהזמנה אישית. זו הזדמנות פז להגיע ולצפות בהשקה של רכב ששופץ, לפגוש חברים חדשים, להפגש עם חברים "ישנים" ולהכניס את המוטוריקה לתודעה ולמרכז העיניינים כי זה הדבר החשוב ביותר וכך נוכל לקדם את הנושא כאשר כולנו מאוחדים יחד. ל'
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- 30 תגובות
- 14 אלף צפיות
בעקבות שרשור שפתחתי כאן לא מזמן בנושא מציאת פתרונות לניקוי חלקים עדינים וחלקי אלומיניום, מצאתי את הפתרון, לפחות מבחינתי... http://store.summitracing.com/partdetail.asp?autofilter=1&part=SUM%2D909051&N=700+0&autoview=sku רוחב כ-50 ס"מ, גובה כ-73 ס"מ. המכסה הוא בעצם חלון לצפייה בחלק, מגיע עם אקדח ההתזה והצנרת, כפפות מיוחדות (מובנות), תאורה ועוד כל מיני... בנוסף הזמנתי גם רכיבי התזה: חלקיקי זכוכית: http://store.summitracing.com/partdetail.asp?autofilter=1&part=SUM%2D913111&N=700+0&autoview=sku חלקיקי אלומיניום אוקסייד(טוב להכנה לפני צבע): http://store.summitracing.com/partdetail.asp?autofilter=1&pa…
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השבוע חגגנו את בר המצווה של בני הבכור ירדן. לרגל המאורע צילמנו מבעוד מועד קליפ המתאר את סדר היום של ירדן מרגע ההשכמה ועד ההגעה לאולם בו נערכה מסיבת הבר מצווה. בגלל השריטה העמוקה של האבא לא היה מצב שהמידג'ט לא תככב. התוצאה לפניכם..
הודעה אחרונה מאת מיצובישי, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים. ביום שישי האחרון התנהל בשרון מפגש שונה מהרגיל עקב נוכחות גברית כמעט מוחלטת. הנשים שרגילות להגיע בדרך כלל למפגש בילו בצוותא באירוע לרגל יום האשה. לעומת זאת ביקרו במפגש כמה נציגים חיפאים נחמדים היו גם כמה רכבים חדשים באיזור. במקום להעלות כרגיל את התמונות הקטנות לפורום, החלטתי לנסות שינוי קטן. אנא הכנסו ללינק הבא ולאחר מכן אשמח לשמוע ביקורת. (שני קבצי תמונות, משני מפגשים) http://mercedesponton220.qpon.co.il/Front/Pages/pages.asp?id=176174 בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 9 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש פילטר אוויר פתוח מתוצרת K&N לרכב מדגם FIAT X1/9 מנוע 1300 עם קרבורטור כפול מתוצרת WEBER דגם 32DATRA. עקב מבנה הרכב קיימת מגבלה של גובה -ניתן להגיע מקסימום ל 50 מ"מ אשמח לקבל יעוץ היכן ניתן להשיג תודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לפי מיטב זכרוני היום 10 במרץ יש לרמי יום הולדת! יום הולדת שמח רמי המשך בעבודה הטובה !!!!
הודעה אחרונה מאת arieroze, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 910 אורחים (הצג רשימה מלאה)