רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זכיתי ברפידות ברקס לפני הרבה חודשים, לפי טענת המוכר הוא שלח לי אותם מייד אחרי התשלום, הפריט לא הגיע אליי והמוכר כבר לא עונה לי למרות שהו ממשיך למכור, אני מעוניין לתת למוכר פידבק שלילי אבל כיוון שעבר הרבה זמן הזכיה שלי "ניבלעה" איפה שהוא בהיסטוריה של MY EBAY, בדרך כלל שמוכר עונה לי במייל פנימי של EBAY אז יש את הקישור למכירה/זכיה, אבל המוכר הזה היה עונה לי ישירות למייל האישי שלי ולכן אין לי את הקישור למכירה, מה עושים ? בנוסף יש לי עוד פריט שהיה צריך להגיע מזמן ועדיין לא הגיע והזכיה עדיין מופיעה אצלי ב-MY EBAY, מה קורה אם אני נותן פידבק שלילי למוכר ולאחר מכן פתאום החבילה מגיעה ? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- 19 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
אני מסייעת לחבר באיתור אסימונים שבהם השתמשו בעבר בטלפונים הציבוריים אשר היו פזורים ברחבי הארץ. בדואר כבר חיפשנו אך אין בנמצא. האם מישהו מהפורום כאן יכל לסייע למצא מספר אסימונים בודדים? או יודע על מקום שבו ניתן למצא אותם? * פורסם כאן מכיוון שאנשי האספנות יכולים לסייע יותר במציאת מוצרים מהסוג הזה. תודה לעוזרים ל'
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
- 1 תגובות
- 767 צפיות
שלום רב - הדברים הבאים מובאים כרגע כמשהו רעיוני בלבד, ועדיין לא החלטתי האם לצאת לפועל עם האמור או לא. לכן, אני אבין במקרה ולמי מכם אין סבלנות להשקיע זמן ומאמץ בשרשור שיתכן שלא יוביל למשהו בכלל, או בטווח הזמן המיידי. עד כאן ההתנצלות. כעת. אני נוהג על וולקן 92'. אני מאד מרוצה מהרכב, אבל חשבתי לעצמי שאולי יהיה נכון להחליפו ביום מן הימים ברכב חדש יותר. להפתעתי גיליתי, שככל שהשנתון עולה, הרכבים ה"סטנדרטיים" מאבדים קצת מהאופי שעוד קיים בדורה של הוולקן. לכן.. חשבתי שאם כבר היה לי תקציב למכונית חדשה יותר... למה ללכת קדימה? אפשר ללכת אחורה ולאתר מכונית שהיא מלאת אופי וגם בעלת הנאת נהיגה מסוג אחר לחלוטין. אם במכוניות חדשות יותר אני מבין אך מעט - במכוניות …
הודעה אחרונה מאת Giri Giri, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום מישהו יודע היכן ניתן להשיג ? או משהו דומה לזה ? עדיפות לאיזור המרכז. תודה,
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב לכל החברים בפורום, ראשית, לי קוראים גיל והרכב המדובר למי שעוד לא הכיר, לצורך העניין-כולם, הינו ג'יפ וויליס קצר 2200 שנת 1960. הג'יפ שוחזר ושוקם, ובחודש מרץ עתיד לעבור את הטסט ומכון התקנים מזה זמן רב. מהן הנקודות הקריטיות שנבדקות, מעבר למערכת הבלימה וההיגוי. כדוגמת: סגירה מהצדדים במקום דלת-שרשרת, אפשרי, חובה? חגורת בטיחות-מבחינת הטסט, בהתאם לשנה להערכתי לא צריך אבל..? מראות-? פח באוטו- סתם.. וכדומה, אשמח אם תוסיפו מנסיונכם על התהליך, זה יעזור ממש... ועכשיו לבקשה, ג'אנטים וצמיגים! איזו מידה מתאימה?, איפה משיגים? והכי חשוב (כמה תכליתי..) למי יש רביעייה מיותרת כזו... תודה רבה מראש על כל התייחסות, גיל. נ.ב- אני מניח שתגיע ההודע…
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום בבוקר עלה לאויר אתר מועדון הווספות הישראלי החדש, הנכם מוזמנים לבקר באתר ובפורום ולהתרשם ממנו: www.israeli-vespa.org שיטוט נעים, אורן ואלעד, מועדון הווספות הישראלי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מישהו לאחרונה ייבא רכב אספנות וקיבל מספר רישוי במשרד התחבורה בחולון, בחיפה או בירושלים ? האם המספר הוא בן 7 ספרות או בן 6 ספרות ? ולהלן הסיפור שלי - יבאתי לפני כחודש רכב אספנות (פורשה 928 שנת 1978). הלכתי למשרד הרישוי בחולון כדי לקבל רשיון זמני לחודש. הפקידה שם קיבלה אותי ונתנה לי מספר רישוי בן 7 ספרות (94-013-61) ואמרה שכבר לא נותנים מספרי רישוי בני 6 ספרות והמחשב מוציא את המספר אוטומטית. בשבוע שעבר הגעתי עם הרכב לחולון כדי לעבור תקינה אצל חגי אסף ואח"כ לעמדה מס' 1. אחרי שעברתי אצל חגי התברר כי אני לא יכול לעבור עמדה מס' 1 בחולון מכיון שאני גר בצפון ושייך למשרד התחבורה בחיפה. אתמול נסעתי לחיפה לעמדה מס' 1 שם ואחרי שעברתי את כל התהליך (יותר מ-5 שעות) …
הודעה אחרונה מאת asos4, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא יאמן, עצר אותי שוטר ונתן לי רפורט על שתאורת לוחית רישוי אצלי במרסדס 450SLC 1977 לא עובדת, וכל זה באור יום מלא בכביש 4. האם מישהו יודע מתי חוק זה ניכנס לתוקף? לדעתי רכב משנת 77 לא מחויב בתאורת לוחית רישוי מאחור?! אגב הרכבשלי לא בסטטוס אספנות תודה, שאול
הודעה אחרונה מאת frik, -
אהלן , לי אישית תמיד היה קשה להתחבר לרכבים האמריקאים , ואלה שכן התחברתי אליהם תמיד היו עם "טאץ" אירופאי... מהי ההעדפה שלכם? לרכבים האנגליים תמיד היה משהו קסום ויוקרתי בעיניי , אסטון מרטין , MG, יגואר , טריומף, אוסטין הילי..... גרמנים , איטלקים צרפתיים...... יש להם איזה משהו אלגנטי ועדין כזה הרכבים האמריקאים תמיד היו גדולים ומנופחים כאלה. זאת העדפה אישית כמובן, מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת asos4, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בארצות דוברות ספרדית המשיכו לייצר דגמי מכוניות הרבה אחרי שיצורם הופסק באירופה. כמו חיפוית בספרד ופיזו 504 בארגנטינה. שאלתי איזה עוד רכבים שהיום מוגדרים כאספנות ייצרו בארגנטינה...?
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמובן ע''י משרד התחבורה, הופיע פה בעבר לא מצאתי את השירשור. מחכות לי צלחות בלימה
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 35 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
השקת טנדר סוסיתא, 1965 ההשקה הראשונה של מועדון החמש במקום המפגש החדש בתל אביב! SUSITA PICK-UP 1965 ביום ו', 22.02.08, בשעה 16:30, תיערך השקה לטנדר סוסיתא משנת 1965, ששופץ ע"י חבר מועדון החמש אבי גרוסברג בתהליך שיפוץ מאומץ שנמשך כשנתיים. האירוע יתקיים במקום המפגש החדש בתל אביב: 'מסעדת גאיה', היכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים. יו"ר המועדון נחום קדמיאל ישא מילות ברכה ודובר המועדון קובי מילוא יספר על תולדות הרכב. חברים בעלי רכבים מתוצרת הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:00, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, …
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 15 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום, היתי רוצה לייבא את האופנוע הבא: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1980-YAMAHA-465-VINTAGE-MOTOCROSSER_W0QQitemZ120046017717QQihZ002QQcategoryZ50052QQrdZ1QQcmdZViewItem קראתי את המדריך מקלסיק-קאר אך לצערי הוא מתייחס רק למכוניות. האם האופנוע בר יבוא ומה תיהיה בערך עלות המשלוח בקונטיינר?
הודעה אחרונה מאת ארז חן, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום.. המידה של הצמיגים בטילון icm היא 2.25*19 נכון? האם צמיגים של אופניים רגילים עם פנימית במידה הזאת בדיוק יהיו מתאימים?
הודעה אחרונה מאת Matan227, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב. אני מאוד רוצה לקנות רכב אספנות, אבל קצת חושש ליפול על "גרוטאה" ששיפוץ שלה יעלה לי יותר מקנית הרכב. אני מאוד מעוניין בפורד אנגליה 105E. אין לי מושג איך אני בודק אותו לפני קניה, אם מי אפשר להתיעץ. אם הולך מנוע, כמה יעלה אוברול? רכב אמין? עד כמה אפשר להתמקח, כמה זה מחיר "אובר"? אני באמת לא יודע מאיפה להתחיל לאכול את זה... אם תוכלו קצת לעזור לי זה יהיה נפלא. תודה. גבע.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדובר ברכב אמריקאי (אולדסמוביל דלתא 88 ), מחפש מקום שמוכר גומי אונברסלי לפי מטר. תודה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
שיפוץ דשבורד פיאט 127 1 2
מאת רנו- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
אחרי שחיפשתי ונואשתי מלמצוא דשבורד לפיאט 127 שלי החלטתי שאן ברירה ויש לעשות יש מאיין או במילים אחרות לנסות לשפץ אותו אחרי מאמצים רבים אני מביא כאן את התהליך מקווה שהצלחתי: שלב א הדשבורד לפני שיפוץ
הודעה אחרונה מאת giladmir, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום המפגש היה גדול במיוחד. יום יפה עם קצת שמש ובשעה 16:05 כשהגענו באיחור של רק 5 דקות, כבר לא היה מקום בשבילנו, אלא רק בצד. היו כמובן ימי הולדת לחברים במפגש, מכוניות חדשות שלא נראו עדיין במפגש. אך לפני הכל - מזל טוב לקובי וחיה על הוולוו החדשה שלהם. והנה כמה תמונות מהמכוניות. היפיפיה שהגיעה למפגש
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קשה לי עם העניין הזה! מילא מכונית זרה שחונה בתוך חצר, שאולי הבעלים שלה חפץ להשאר בעילום מלא... אבל מכונית אספנות שמגיעה למפגש, מס' הרישוי שלה גלוי לעין כל - מדוע צריך להסתיר אותו? אני מודיע לכם, העין נמשכת לנקודה החריגה הזו בתמונה - אם זה טישטוש גס ואם משהו יותר אלגנטי שמשאיר רק את הכיתוב "רכב אספנות", וזה צורם. יכול להיות שפיספסתי דיון בעניין, אבל אני ממש לא מבין מה הבעיה ולמה צריך להסתיר מס' רישוי - בשום תמונת רכב אחרת שמופיעה במדיה לא מסתירים מספרי רישוי! הרי אם מישהו חפץ להגיע לבעלים של רכב מסויים והוא ממש מתעקש, הוא יגיע גם לזה שמספרו הוסתר. מה חוץ מזה? דב
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 701 צפיות
איך נפטרים מהחלודה...? ואיך משיגים אומים וברגים שכבר לא בשימוש{הגדלים והמידות} תודה מראש
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש באתר יד 2 פיאט ספיידר למכירה. השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את הרכב הזה [ספציפי הוא מנסה כבר הרבה זמן למכור אותו] אשמח לדעת עליו פרטים. תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת hm1, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מעוניין להזמין לוח שעונים של קפרי מ-EBAY, שמתי לב שכול המוכרים מציינים שהוא פורק מדגם מסויים של קפרי, 1600,1500,3000 וכו', האם יש מצב שלוח שפורק מקפרי עם מנוע 3000 לא יתאים מבחינת פעולת השעונים לקפרי 1600 ?? תודה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 27 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מזל טוב לאריה (מרצדס) במהלך המפגש הגענו כל בני המשפחה והפתענו את אריה בהמשך חגגנו עם החברים העוגה הגדולה וכוסית לחיים אז מזל טוב עד 120 מהמשפחה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 948 צפיות
שלום אני מעונין להרכיב בוולבו שלי הגה כוח,רציתי לדעת אם דבר כזה אפשרי. הוולבו היא 144 שנת 69 שאיננה מגיע עם הגה כוח, מכיוון שאימי גם משתמשת ברכב רציתי לדעת אם אפשר להעביר מערכת שכזאת משנתון מתקדם? האם זה בעיתי מבחינת רישוי? תודה
הודעה אחרונה מאת אלעדי, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין בספרות מקצועית לMG רודסטר 58-70 {אם יש בפרטי בבקשה} תודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת Greenvald, -
אמנם הנבואה ניתנה לשוטים אבל... די ברור שיש מכוניות שמסתובבות ביננו היום שיהיו כלי הרכב הנחשקים ביותר במועדוני האספנות בעוד 20-25 שנים. כמעט בטוח שהדגמים העכשווים של יצרנים שמכוניותיהם כבר היום הן פריטים נחשקים ביותר בעולם האספנות ימשיכו לככב גבוה ברשימה גם בעתיד: מוסטנג, פורשה 911, החיפושית החדשה, ג'יפ רנגלר והמיני קופר החדשה. וגם, די בטוח להמר על: אודי TT ב.מ.וו. Z3 פג'ו 206 קופה-קבריולט סמארט מזדה מיאטה MX5 עוד רעינות, הצעות, תוספות? למי שיש חזון, המון ממון, סבלנות בכמויות ומקום אחסנה בלתי מוגבל מוזמן להתחיל לרחרח ולחפש...
הודעה אחרונה מאת igal-tomer, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בבוקר ניגשתי לטסט עם החיפושית שלי ונכשלתי על גודל הצמיגים רציתי לדעת עם אפשר לאשר את המידה הזוות בחיפושית 14\70\195
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
בקר טוב חשבתי שאני מכיר את האדם הלהוט ביותר אחרי לוחיות זיהוי. כנראה שטעיתי. יש אחד שכנראה יותר להוט, ומוכן לשלם סכום דמיוני של ... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507523,00.html יום טוב ומלא אושר אבי.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ביום ו', 22.2.08 בשעה 13:45 יתקיים מפגש מועדון פיאט בחניית איקאה. במפגש גדול מהרגיל, תיערך השקה לפיאט 127 ספורט '81. מוזמנים בעלי פיאט מכל השנים ומכל הדגמים. *מתארגנת שיירה ליציאה מאיזור הצפון. *במקום יוגש כיבוד קל.
הודעה אחרונה מאת Arilou, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגיע לידי חלק מקורי של פורד, חשבתי שהוא מתאים לקפרי והסתבר שהוא לא מתאים למרות שהוא ממש דומה, מישהוא מזהה לאיזה רכב הוא שייך ?? החלק השחור הוא החלק שאני מדבר עליו והחלק החום הוא דוגמא של קפרי עם הגה ימני. תודה
הודעה אחרונה מאת לירוי1,