Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושבים על מכוניות אספנות של דור העתיד שבעוד 25 שנה ?!

כאן נעלמות לנו מכוניות שאוטוטו יהיו אספנות כבר ממש עכשיו

וכדאי שישמרו .

מכוניות כמו , לנציה בטא , במוו קופה (73 74 ) , חפשו את האופל מנטה ו- GT

פיאט X19 שדובר עליה כאן בפורום , סיטרואן פאלס , רנו 16 , סוברו FF1

פיאט 850 פרינצים לסוגם , רו 80 ועוד ועוד ....

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי מכונית עם "נגיעות" של שנות ה80 יהיו הלהיט עוד 25-30 שנה...

מכוניות כדון סובארו TX, מיאטה (זו עם הפנסים הנפתחים), מזדה 323F (גם עם הפנסים), פורד RS2000, אימפרזה טורבו הישנה (אם ישרדו כאילו), גולף VR6, טנדר סובארו (תודו שהוא יפה!!!), ואולי גם הונדה אקורד (הדגם עם הפנסים הניפתחים, אין הרבה כאילו)...

ושוב זו דעתי...

למי שיש את הכסף, שווה להשקיע!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

רובר mgf

mx 5

טויוטה סליקה

אוודי טיטי

קוראדו

קאמרו\קורבט לדורותיהן-שנות 80 והלאה(מתחת זה כבר קלאסי)

אלפא 156\גי טי וי\ספיידר\פיאט קופה

יגואר אקס קיי 8

במו z1

סובארו svx

ויש עוד כמה וכמה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אימפרזות למינהם תגידו יש הרבה אבל אני מאמין שבשלב מסויים יפסיקו לייצר אותם וכל השאר לאט לאט יעלמו בתאונות ובסופו של דבר לא ישאר כל כך הרבה...

אני מאמין שרוב היפניות לא יהיו אספנות שווה במיוחד וכמו שכולם חושבים זה בעיקר יהיה על הגרמניות או פשוט מכוניות שנמכרות בכמויות מעטות...

טועה בגדול......

תראה איזה מועדון מעריצים לסתם סובארואים יש http://www.ultimatesubaru.net/usmb/forum/

הרכבים שנמנו כאן הם רכבי פולחן, חלקם הגדול לא יעביר תקופה משמעותית על הכביש, אלא באחסנה יבשה.

ואכן אייל...הנבואה ניתנה לשוטים.

בטוח שאף אחד לא העלה בדעתו שטריומפים, שהיו רכבים אמינים כמו דלתא משנת 88 לא חשב שיום אחד יהפכו לנחשקים........

פורסם

נראה לי שאתם מפספסים פה משהו חשוב.

הרכבים של פעם ניכנו במכניקה פשוטה יחסית, שע"י קצת ניסיון אפשר לטפל/לתקן/להחליף בה חלקים לבד ולהנות מהעבודה עליה.

הרכבים היום כולם מוזרקים ועם הרבה מאד רכיבים אלקטרונים. אני בספק מאד גדול אם בעוד 30-40 שנה יהיה אפשר להשיג את כל הרכיבים האלקטרונים האלו שיהיהו מאד מיושנים בעתיד.

אני ממש לא מצליח לדמיין מישהו בא בעוד 40 שנה עם אודי TT בלי מנוע ומבקש להשיג מנוע כזה על כל רכיביו.

דניאל

פורסם

ת'רד זהה לחלוטין כבר נדון בעבר, הנושא נדון כבר ביולי בשנה שעברה.

אין טעם לחזור על דברים שנאמרו כבר.

אלא אם כן יש למישהו מה לחדש, אבל....

שימו לב שתגובות החברים זהות לחלוטין (הדעה לא השתנתה :oops::oops: )

הנה הקישור לדיון:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=15185&highlight=%EE%EB%E5%F0%E9%FA+%E0%F1%F4%F0%E5%FA+%F2%FA%E9%E3%E9%FA

פורסם
נראה לי שאתם מפספסים פה משהו חשוב.

הרכבים של פעם ניכנו במכניקה פשוטה יחסית, שע"י קצת ניסיון אפשר לטפל/לתקן/להחליף בה חלקים לבד ולהנות מהעבודה עליה.

הרכבים היום כולם מוזרקים ועם הרבה מאד רכיבים אלקטרונים. אני בספק מאד גדול אם בעוד 30-40 שנה יהיה אפשר להשיג את כל הרכיבים האלקטרונים האלו שיהיהו מאד מיושנים בעתיד.

אני ממש לא מצליח לדמיין מישהו בא בעוד 40 שנה עם אודי TT בלי מנוע ומבקש להשיג מנוע כזה על כל רכיביו.

דניאל

על אומנות הקומבינה שמעת?!

מאלתרים...

אני בטוח שכמו שהיום ניתן להשיג חלקי מנוע למכונית ישנות ברמת גימור גבוהה מהמקור (ע"י שימוש בחומרים יותר טובים, ורמות דיוק גבוהות יותר אשר מגבירות את האמינות) כך גם יהיה עוד 30 שנה. או...

שלא יהיה דלק יותר ומכוניות יסעו על אשפה ביתית (כמו ב"בחזרה לעתיד"), ואז זה יהיה סיפור אחר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני חושב שבמוו E30 קבריולט

במוו E21 גם כן ... שכבר היום קשה מאוד להשיג אחת...

אלפות כגון GTV וספיידר.... וגם ה164...

פורד XR3I - עכשיו זה ג'אנק... עוד כמה שנים.... מממ... אולי זה יהיה כמו הRS המקורית?!

haters will hate

פורסם

כמעט כל הלנצ'יות למיניהם

במיוחד ה HF טורבו שכבר עכשיו יש ממש בודדות ולהשיג להם חלקים זו קריעה..

פריזמה סימבול\דלתא G.T\ תמה טורבו

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לאדה ניבה, על בטוח. כבר היום היא נראית כמו ענתיקה.. :lol:

וגם 205 GTI\CTI.

ומשום מה נראה לי שוולבו 960..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הרבה מאוד אנשים נוטים לחשוב שמכונית אספנות קשורה בצורה כזו או אחרת לספורטיביות.

מה לעות והמצב הוא לא כזה.

מכונית אספנות צריכה קודם כל להראות טוב או מיוחד, להוות פריצת דרך כלשהי או סתם להיות מושכת.

מוטילפלה, סיטרואן XM , סובארו SVX , פג'ו 206 CC , רובר 75 , vel-Satis של רנו (למרות שאין כמעט בארץ) וכמובן, הטווינגו.

פורסם

בואו לא נשכח את הפיאסטה MK1 האגדית, שהביאה את מהפכת המיני-משפחתית לעולם.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אל תצחקו..זאת בעצם האולדסמוביל האחרונה ולמיטב ידיעתי הם מתכוונים לעשות סידרת פרידה מיוחדת עם הפסקת הייצור שלה באמצע השנה(בארץ היא משווקת כשברולט אבל היא מיוצרת כאולדסמוביל, מותג שיעלם השנה...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...