Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ילדון ולכל הצלמים

תמונות יפות !

8) ערן

(כנראה אני יאחסן את התמונות באיזה אתר)

הנה חלק קטן מאוד מהתמונות הרבות שלי

img168111zt8.jpg

img169611ay5.jpg

img162411ks9.jpg

img164411bv5.jpg

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי יש עוד תמונות של הפיאט 127?

קבל תמונות של השקת פיאט 127 ספורט מנוע 1050, באיקיאה , אתמול יום שישי 22/2/08, שבו היה לי הכבוד ולחזות בהשקה.

כל הזכויות שמורות לאילן פייביש:

http://www.iturbo.co.il/Articles.asp?param=show&Cid=100&ArtId=106

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כיף לראות איך הסוסיתות "עולות על הגל" ומקבלות מקום מכובד בתחום האספנות בארץ. היו ימים שאיש לא האמין ולא העיף מבט שני במכוניות הפושטיות האלה, אבל, מה לעשות, הן חלק חשוב מאוד מההסטוריה התחבורתית, התעשייתית והכלכלית של המדינה המתפתחת.

אהבתי, את הטנדר, את הגגון... יש ספסלי פיברגלאס מאחור? עד היום אני זוכר את התחושה של הקוצים ברגליים...

אני זוכר גם טנדר כזה שעל הדלת האחורית של הארגז היה כתוב "סברא" (באנגלית אולי)? ראינו אותו תוך כדי נסיעה ברח' אחוזה בכרמל, כמה ילדים משוגעים לדבר, וניסינו לרדוף אחריו בריצה כדי לוודא שלא חלמנו...

מישהו יודע משהו על טנדרים כאלה שבמקום "סוסיתא" היה כתוב "סברא" מאחור?

תמשיכו ככה ובסוף אני אעלה גם את הסוסיתא 12 שלי בחזרה לכביש... מקנא!

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

קצת ממני:

DSCF0030.jpg

DSCF0031.jpg

DSCF0032.jpg

DSCF0034.jpg

DSCF0037.jpg

DSCF0038.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ועוד:

DSCF0041.jpg

DSCF0043.jpg

DSCF0044.jpg

DSCF0046.jpg

DSCF0048.jpg

DSCF0049.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...