רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
היום,בשעה טובה ומוצלחת,אחרי כ-4 חודשים של דמעות,דם ויזע, מס' חבילות שהגיעו מחו''ל,מס' חבילות שאבדו בדרך, הגיעה מעט נחת מהשיפוץ,והרכב עבר טסט כדת משה וישראל. הופתעתי מעט לרעה שכן ציפיתי שיהיה לחצי שנה מלאה, אבל הזמן דפק מתחילת ינואר, הזמן בו שולמה האגרה,לא זה מה שישבור אותנו עצירה קטנה בדרך להחליף נורת אור רוורס עוצר לבשר את הבשורה הטובה למוסכניק שלי- הצבא,כידוע, צועד על קיבתו אגב התדלוק הסתיים כשעל הצג 290 (!) מרשרשים בדרך הביתה החל הגשם,עובדה שהקלה לסיבוב קטן בזנב וחזרנו הביתה עייפים אך מרוצים מה הלאה ? פחחות וצבע קומפלט בקרוב מאוד,עדיין ממתין למס' חלקים שיגיעו,תושבות מנוע,צלחות בלימה וכו'
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
תנו דעתכם לפרוייקט החדש שלי
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
איחולי החלמה מהירה לחברינו לירוי מזרחי, תרגיש טוב ותחזור להיות כמו שאתה, רפואה שלמה . ממני חברך עדי
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מצ"ב קישור למכירה - E-bay (מס' מכירה:120221020922): http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Alfa-Romeo-1900CSS-1958-Alfa-Romeo-1900CSS-Superleggera-by-Touring_W0QQitemZ120221020922QQihZ002QQcategoryZ5356QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מפתיע כל פעם מחדש לגלות אילו שכיות חמדה מסתתרות בארצנו הקטנה, ובנסיבות האלה זה די מצער. חבל.
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 724 צפיות
האם המפגש יתקיים כרגיל??עם תצוגת הרכבים?? כי שמעתי שיהיה גשם מחר. אם המפגש יתקיים בלי רכבי האספנות אשמח אם תודיעו לי
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב המדובר הוא קורטינה אדומה, יחסית מפורסמת, הייתה פעם טורבו, כרגע כנראה מנוע 2.0 הזרקה ושוב למכירה. ברצוני לדעת פרטים על הרכב ואיך סה''כ נראת לכם אחזקה של רכב כזה? הרכב באמת חזק באופן יחסי (בתור אחד שדיי רדף אחריה על 106 ראלי דור 2). עמית.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 2 תגובות
- 915 צפיות
אני מתחיל להתעניין ברכב , רציתי לדעת האם יש משהו יחודי לרכב הזה מבחינת מכנית שצריך לדעת מראש ,וכמו כן לגבי זמינות חלפים איפה ניתן להשיג בארץ?
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 36 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
הטיול שהיה מתוכנן להתקיים לפני שבועיים ונדחה עקב הגשם, יצא לפועל בשבת האחרונה. ביום חורף עם מזג אויר בהזמנה מיוחדת (למעט ראות לקויה), נפגשנו 10 רכבי אספנות במקום המפגש בצומת רעננה, ויצאנו לטיול כאשר לאורך המסלול הצטרפו אלינו עוד 4 רכבים. הטיול הודרך על ידי יעל, המדריכה "הקבועה" שלנו בטיולים, אשר לאחר הטיול נפרדת מאיתנו לשנה להלן תמונות מההתכנסות וההתארגנות ליציאה, תדרוך קצר, חלוקת פרטי המסלול למשתתפים, קביעת סדר נסיעה קבוע לרכבים, קביעת מוביל ומאסף וכיוצ"ב. וכמובן, תמונת הפיז'ו עם שני הדוגמנים.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פנס כלשהו, של רכב כלשהו, משנתון כלשהו... מישהו מזהה?...
הודעה אחרונה מאת NCI, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה דעתכם על הרעיון? מה דעתכם לארגן שיירה של חברי המועדון וגם מי שלא חבר מועדון לכיון מועדון ה - 5 בת"א? מי שרוצה שישאיר הודעה ונראה מה ההענות.
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חשבתי על שינוי מאוד מבורך שיכול להתווסף לתקנות האספנות: מתן אפשרות להחזיר רכב אספנות שהורד מהכביש ונטול רשיונות. סביר להניח שמשרד הרישוי מאוד לא יאהב את הרעיון, אבל אני מניח שעם מו"מ מאומץ ניתן יהיה להגיע לפתרון - מעבדה חיצונית שתאשר את רמת השיפוץ ו\או הטלת מגבלות שונות על השימוש ברכב. מי מרים את הכפפה ? מועדון החמש ? IVC ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
במהלך טיול מצאתי את הגלגל הזה קבור בבוץ. אחרי שניקיתי אותו ראיתי שהוא בקוטר 12 אניטצ ושהוא מתוצרת חברת מומו באיטליה. אני חושב שהוא היה שייך לאנוצנטי אבל אני לא בטוח
- 3 עוקבים
- 0 תגובות
- 142.3 אלף צפיות
שירשור "דביק" לעידכון על השקות וארועים קרובים של מועדון החמש !
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש מקום שמבצע ניקוי (לחלקי אלומיניום במקרה זה) בהתזת זכוכית או אבקה/סודה ודומיהן, באופן שלא פוגע באלומיניום. אשמח אם מישהי מכיר/יודע ויוכל להמליץ ולתת פרטים נוספים. תודה! ליאור.
הודעה אחרונה מאת kd2, -
-
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני בעליה הגאה של טריומף 1300 משנת 72 הרכב עבר שיפוץ כללי לפני כ 4 שנים ולצערי בשל כל מיני נסיבות הפינאלה נאלץ להעצר והרכב אוחסן בחניה סגורה עד ללפני כחצי שנה בערך אז הוא הועבר לרחוב בחניה רגילה (מכוסה). בקיצור, הרכב במצב חיצוני של תצוגה, מה שנותר לעשות לו הוא אגזוז חדש, להחליף מצבר שמת בגלל חוסר השימוש הארוך וכיווני פרונט וכאלו שטויות. לפני יומיים הודבק לי על הרכב פתק מהעירייה שהם עומדים לגרור את הרכב כי הוא בלי טסט וביטוח. אני יודע כי לעולם לא אקבל את הסכום שהושקע על האוטו, אבל לצערי אני מחפש לו בית חם, או לחילופין מקום אחסנה במחיר סביר. כמו כן או לחילופין ו/או במקביל המלצות על בעלי מקצוע שניתן להביא אליהם את הרכב בכדי לסיים עליו את העבודה ולהעביר אותו טסט כמובן…
הודעה אחרונה מאת cheffuk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במכון הרישוי בירושלים מבקשים ממני בכל טסט אישור חדש. כמדומני האישור הוא לשנה, האים למישהו יש קישור לתקנה הנ"ל. בתודה יוני
הודעה אחרונה מאת yariv26, -
-
- 32 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
אספר את סיפורי- לפני למעלה מחודש הגעתי עם קשישתי לקומפיוטסט במערב ראשון,היה לי די ברור שאכשל רק רציתי לקבל ארכה של שובע להמשך השיפוץ. במהלך הביקור,היו חילופי דברים ביני ובין אחד העובדים שם (בן אדם נמחק) שאמר משהו כמו "אתה לא תלמד אותי לעבוד" בסיום המפגש נכשלתי על- 1.לא מצאו מספר מנוע 2. "סדקים" בתחתית הרכב 3.חופש במיסב שמאלי קדמי (את זה השחיל על הדרך אני אומר בפה מלא - חרטה) 4. צנרת אגזוז 5. רעש נפרדנו לא כידידים... היום בטיפשותי חזרתי לאותו המקום-מעודד מעוד חודש של שיפוץ. בין היתר הוחלפה כל צנרת הפליטה ,שופצו הקרבורטורים והמנוע סוף סוף עובד שקט ועגול, כל הרצפה עברה ניקוי,צבע יסוד וציפוי זפת,הורכב מחדש הגלגל וקיבלתי אישור מוסך מורשה שאין "חופש…
- 2 עוקבים
- 40 תגובות
- 4 אלף צפיות
היה מפגש מהנה ביותר, חברי מועדון רבים כיבדו אותנו בנוכחותם והציגו בפנינו את הכלות על גלגלים שלהם. תודה לכולם. ל'
הודעה אחרונה מאת edan839, -
מי שזוכר אותי מלפני כמה חודשים נודניק שרוצה עזרה בקשר לטילון הicm אז סוף כל סוף הוא נוסע נפתרה הבעיה כל פעם תוקן מערכת/חלק אחר עכשיו הוא נוסע ואפילו לא רע 45-50 אבל היום במהלך הנסיעה נקרע לי הכבל קלאץ ואני הולך לקנות חדש השאלה שלי אם זה כבל מיוחד או רגיל?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
רפד בצפון הארץ 1 2
מאת nitch-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
ושוב אנו דשים בעלילות הלוטוס. דרוש רפד יסודי ואמין לצורך טיפול בכיסאות והדיפונים. העבודה היא על סקאי, וכמובן טיפול גם במילוי הספוג הפנימי. עקב שאיפה לכך שהתוצאה תהיה דומה ככל האפשר למקור, הבחור צריך להיות מדוייק. אם יש אפשרות גם לטיפול במסילות הכיסאות הקדמיים, לא יהיה מאושר ממני. על מנת לחסוך לי התרוצצויות, רצוי מאוד שהוא יהיה בצפון הארץ. אני מתכוון להביא אליו את הדרוש ריפוד, ללא הרכב עצמו. ריפוד הרצפה יטופל בשלבים מאוחרים יותר, וככל הנראה יספיק לו ניקוי בלבד. מזכרוני העמום שלפתי משהו לגבי רפד משפרעם שהמליצו עליו כאן. יש למישהו מה להציע? נ.ב. שלא ישתמע שאני שובניסט. ההודעה מנוסחת בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, וגם רפדת תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
יש לי וספה vbb 150 שנת 65 , כאשר אני לוחץ על הקלץ יש רעש של חיכוך חזק , הרעש קיים בנוטרל וגם בהילוך . הקלץ מפריד ועובד טוב. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום ,אני מצרף לינק לתמונות של עוד אחד מהפרוייקטים שלי ,שיפוץ/עיצוב של דשבורד של חיפושית 1303 http://beetles.co.il/showthread.php?t=151
הודעה אחרונה מאת רם חובק עולם, -
-
- 1 תגובות
- 926 צפיות
בוקר טוב לכולם ושבת שלום. לאחר חיפוש טוב בכל הדברים שנישארו לי לאחר הפירוק של ה127, אני תקוע ללא דשבורד! הכוונה לחלק העליון, למי שמכיר את הדשבורד של 127 דור 1. מה אני עושה? אני לא יודע איפה ניתן למצוא אחד כזה, חפרתי כבר את כל אייבי. מבקש עזרה ענקית מכל חברי הפורום לעזור לי בחיפוש דשבור ל127 שלי. תודה מראש ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הזמנה לנשף השנתי של מועדון החמש חברים נכבדים, הנכם מוזמנים לנשף מועדון החמש שיתקיים ביום ה', 7 בפברואר 2008 במיני גולף בנתניה שד' ניצה 21 מה בתוכנית: 20:00 התכנסות וקבלת פנים 20:30 ברכות, נאומים והוקרות רביעיית נגנים וירטואוזית 21:30 ארוחת ערב סרט דוקומנטרי על מועדון ה-5 ביוזמת דוביק גרודמן ריקודי שנות ה-60 בהנחיית ובהדגמת זוג רקדנים עד אור הבוקר בסיום הערב תיערך הגרלת פרסים בין המשתתפים הסרט הדוקומנטרי יחולק למשתתפים. מפת הגעה למיני גולף באתר הבא: http://www.minigolf.ws/map.asp עלות למשתתף : 125 ש"ח ליחיד / 250 ש"ח לזוג התשלום יועבר בהמחאה לפקודת מועדון החמש או במזומן בלבד. מכיוון שהאירוע דורש התארגנות מוקדמת והזמנת מקומות החברי…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני נכנס לוואלה רכב ונדהם ממה שראיתי שם בקטגוריה של אספנות איזה סדנה בסקנדינביה (MAKELA AUTO TUNING) לקחה פורד מודל A שנת 1929 ועשתה שיפוץ מדהים כולל שהיא החליפה מנוע לטיפה יותר מודרני http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1226858 קישור לעוד תמונות של כל הפרויקט - http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_view&gallery=project1929fordmodel-a.xml&g=13 סירטון שלה - http://www.mat.fi/n_index.php?nav=gallery_video&video=video_a_ford_fast_version.flv&g=13 וגם הינה כמה תמונות . . . פשוט מדהימה ! ערן
הודעה אחרונה מאת edanj, -
זהו נא את הרכב 1 2
מאת אבי נוף- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי האם מישהו יכול להצביע בוודאות אם הגב' קרלה ברוני נחה על מרצדס מדגם 190SL או על דגם פונטון קבריולט? (אני מניח שעל "הדוגמנית" אין צורך לעשות חידון זיהוי בימים אלו). יום נעים אבי. ן
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לראות, להתמוגג ולהישאר עם הפנטזיה עד לזכייה בלוטו... http://oldcars.co.il/php42/car_details.php?Id=116
הודעה אחרונה מאת danny66, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 709 צפיות
עקב נסיעתו של קובי מילוא לשבוע לחו"ל, אפעיל את הגיבוי ואכנס לניהול פעיל משבת...
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
לא מופיע מספר שלדה ולא מספר מנוע?
- 2 תגובות
- 936 צפיות
בפיאט 127 ממודל 1979 שברשותי יש דשבורד שכול החלק העליון שלו שחשוף לשמש התפורר כמעט לגמרי אני מעוניין לשפץ אותו האים יש למישהו רעיון אך לעשות את זה הדשבורד הוא מפלסטיק ולא מוקצף לחילופין האם יש מקום שעושה את זה אשמח לשמוע {באזור המרכז} או אם מישהו מכיר כזה דשבורד למכירה תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX,
-
מי מחובר 20 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 579 אורחים (הצג רשימה מלאה)