רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הי! מישהו מכיר/ ראה / יודע על לנצ'יה בטא או פיאט 132 עומדות נטושות / לפירוק? -------------- בטא HPE - לכיף בנשמה!
הודעה אחרונה מאת galeyal20, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יענקלה בהגיעך לגבורות שפע ברכות ואריכות ימים אפרת, דליה ומנחם ניר
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
כניראה שההחלטה לא למכור את הפורד אנגליה שלי רק הגבירה את החשק לעניין, התישנתי היום ברכב נוסף לאוסף , שלישי במספר, הרכב הוא פורד טאונוס שנת 69 יד ראשונה יבוא אישי, עם מלאי נפלא של חלקי חילוף. הרכב עמד בשנתים וחצי האחרונות ברחוב עמינדב בתל אביב ואף הוצג בשרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות. אישית שמתי עין על הרכב עוד לפני שהוצג בשרשור המדובר ואף ניהלתי מו"מ לרכישתו. מה שמאוד מיוחד ברכב הזה הוא למעשה גישת בעליו הקודמים. הבעלים מעל לגיל 80, איש מקסים עם המון סנטימנטים לרכב, אפשר לומר יותר מידי... הוא לא היה מוכן למכור את הרכב למישהו שמתגורר מחוץ לאזור המרכז, ע"מ שיוכל לעבור ולהעיף מבט מידי פעם. אני עד לעניין כי לאחר שירדתי לפני כשנה מרעיון רכישת הרכב, שלחתי קונ…
הודעה אחרונה מאת אריק גולן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מצא ידידי החלמה מהירה לך בשיא המהירות , וחזור אלינו לנהיגה בכבישים במהירות המותרת בחוק. אפרת, דליה ומנחם ניר
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
באדיבות יוטיוב: הקליפ
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
תמונות מהמפגש שנערך אתמול בת"א. ל'
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לקנות רכב אספנות בנוסף לריכבי, האם מישהו מכיר אנשים שמתמחים בהערכת מחיר/מצב וכו'? (גם בתשלום). *הרכב נמצא בצפון הארץ. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת מר בר, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, חבר של המשפחה חיפש בחודשים האחרונים לקנות רכב אספנות אמריקאי ספורטיבי. במהלך החיפושים, נתקל ברכב המופיע בתמונות המצורפות. השאלות הן: 1) מה שם הדגם המדוייק של הרכב? 2) האם קיים רכב כזה בארץ? 3) מה הערכת המחיר של רכב כזה (במצב סביר ובמצב מצויין). הבעלים של הרכב בתמונה (שהיה קצת עסוק ולא יכל לדבר יותר מידי, וחבר מיהר ולא יכל לחכות שיתפנה) ציין רק שזו קורבט (כפי שאפשר לראות שרשום עליה בתמונות) וכי הוא מוכן למכור את הרכב תמורת 150 אלף דולר. קצת מוגזם לדעתנו. תודה!
הודעה אחרונה מאת d.bug, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
הפרסומת של בנק לאומי - איזה כיף...פתאום האנגר מלא מכוניות אספנות. מי מכיר את המקום,היכן צולם ? מי בעל האוסף?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפשים לכמה שעות להיפגש עם בעל פיז'ו כזו, למטרה מסחרית. העונה יבוא על שכרו... תודה, איתי: 0547600720
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מזל טוב לחיים קופרמן שהגיע למצוות - 70 מזל טוב מכל החברים הטובים , באהבה רבה , עד 140 , הבטחת לנו !!! דרור והחברים . נ.ב. נערך מתוך תחנת הדלק YELLOW פז בשידור חי בזמן המפגש
-
מזל טוב לבני הספל! 1 2
מאת gluk-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז, ביום שישי הזה (11.1.08 ) - היה לבני הספל יום הולדת - האיש בן 60! אז, מזל טוב, ועד 120 לפחות, ובאותו המצב. אה, כן- סולחים לך, שלא הצטרפת לנסיעת המבחן של הטייגר- היו לך דברים יותר חשובים לעשות בסוף השבוע!
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום אני מחפש פחח באיזור השרון או המרכז ברמה גבוהה שיודע לסדר רקבונות, וחלודות כמו שצריך ולא עם נחושת! ועוד דבר חשוב שידע לצבוע ללא הבדלי צבע! אני יודע שהבקשה שלי קשה ואין הרבה פחחים שיודעים לעשות את זה, אבל בכל זאת יש כמה שיודעים לעבוד בארץ! וכמובן הכי חשוב, שהמחיר יהיה סביר יחסית ולא מופרז! תודה רבה, נוי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 961 צפיות
יצא ממכבש הדפוס "האבטומוביל" חדש. במוקד "מבט נשי" על חברותינו, נשותינו ובעלות רכבי אספנות. ועוד ועוד ועוד...
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 97 תגובות
- 29.6 אלף צפיות
חברנו איל עובדיה מוביל חבורה של משוגעים לדבר לתחזק ולשפץ את אוטובוס האספנות היחיד בארץ. האוטובוס מסוג "ליילנד רויאל טייגר" משנת 1975 קיבל רישוי אספנות ועבר טסט בהתאם ומורשה לנסוע בדרכים. היום בבוקר עשינו סיבוב בנוף שלא השתנה מאז שנות הטייגרים היפות. והכי כי, המוזיקה של המנוע..וואו.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ראלי ישראל 86!
הודעה אחרונה מאת kitcar, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש ברשותי את האלפא הנ"ל.. בסופ"ש נכנסתי למחסן ומצאתי את החלק הבא ובו הסמל של אלפא בצבע בורדו. מין הסתם הוא שייך לאלפא שלי (אחרת איך הוא הגיע למחסן שלי?! ) אני מנסה לחשוב איפה הוא אמור להיות.. הדבר הראשון שעלה לי בראש הוא בסכך השמש של הנהג (או זה שיושב לידו) אבל החלק ארוך יותר מסכך השמש.. לאלפיסטים מבניכם (או אלו שבמקרה גם ברכבם יש את החלק) תוכלו לעזור לי? נ.ב - גם אלה שאין להם אלפא ולא רכב אחר שבו החלק אך הם יצירתיים מוזמנים לעזור אני מצרף תמונות (מצטער על האיכות זה מהפלא'..) תנסו לפענח.
הודעה אחרונה מאת Maor Shahar, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלוםן לכולם. ברשותי סיס 50 משנות ה80. כעת המנוע בתהליך פירוק , הכל כבר פורק חוץ מהמגנטו שמסרב לצאת. האם ידוע לכם היכן ניתן לקנות אפציר באיזור חדרה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 1 תגובות
- 682 צפיות
במפגשרון היו כ-20-30 מכוניות בערך, והאחת המיוחדת שפעם ראשונה במפגשרון היתה פיזו 203 . כמה תמונות להנאתכם . גם כמה תמונות כלליות . (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם). שבוע טוב טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
לפני שנה וחודשיים הוצאתי הודעה חדשה בפורום והנה היא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1108052 פה שאלתי על כל הפיג'ו 403 אם יש למישהו מידע, אבל אין לי יותר צורך בכל זה. מאז זיכה הקדוש ברוך הוא את אבי ואת מישפחתי ועומדים לרשותינו 2 טנדרים, סטיישן 1, ו-13 פרייבטים, וכולם פיג'ו 403 מהשנים 1959-1966. בעיקרון מה שאני רוצה להגיד הוא שבהודעה שכתבתי אז מישהו אמר שאיזה שדרנית רדיו או טלויזיה נסעה או נוסעת ב403 ואולי למישהו יש מושג איה היא או מי היא כי אנחנו ממש רוצים להשלים את הסט.... תודה רבה לכם!
הודעה אחרונה מאת משה בן משה, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי מוסטנג 66 שחורה למכירה, האם היא שייכת למישהו מכאן או אולי מישהו מכיר את הבעלים ? אני מתעניין בה ולכן אני אשמח לקצת מידע עליה. אלעד.
הודעה אחרונה מאת -v8-, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ככה הוא נראה אחרי שעבר צביעה היום אמנם צביעה ע"י ספרי לא מקצועי אבל נראה הרבה יותר טוב. מדובר בטייגר ליילנד שנת ייצור 1966. שירד מהכביש בשנת 1989 והיה נטוש עד שנת 2005. הוא אגב נוסע ממש כמו חדש אגב בתמונה הראשונה.. הטייגר כפי שהתגלה במגרש הנעול שם עמד באותו מצב משנת 1989 ועד שנת 2005. ככה גילינו אותו. ובשניים האחרונים אתמול אחרי צביעה .
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דרור (אלפא 1962), גיל (לארק 1963 של מתניה) ואנוכי (עם המוסטנג 1966) השתתפנו בתכנית הבוקר של ערוץ 2. והנה מפגש הכוכבות האמיתיות ליד האולפנים.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום האופנוע שלי הפך לאספנות אופנוע מסוג סוזוקי שנת 78 וברשיון החדש רשום שצריך מעבדה מוסמכת. אם גם אחרי שהפכתי אותו לאספנות . עדין צריך מעבדה מוסמכת או שיש דרך לבטל את המעבדה .
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, ביום ו' האחרון מצאתי רכב ולאחר בדיקה קצרה החלטתי לקנות אותו. הרכב משנות ה-80 המוקדמות והבעלים אמר שהרשיונות הוקפאו בחצי שנה האחרונה וסיכמנו שהשבוע נדבר ונסדיר את עניין הרכישה. היום בבוקר, קיבלתי טלפון מהבעלים ונאמר לי שנעשתה טעות... במקום להקפיא את הרשיון - הרכב הושבת . עם כל הרצון הטוב של המוכר, הרכב לא נמצא יותר במאגר ואי אפשר לשחזר אותו במשרד הרישוי. אציין שהרכב ללא תאונות וללא תקלות ונעשתה טעות אנוש. נכון, זה לא חדש, רכב שהושבת לא יכול לחזור לכביש, אבל... טעות אנוש... בגלל רשומה ב-DB? חוזר על הכותרת - אולי בכל זאת אפשר לעשות משהו? היה איזשהו תקדים למקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. הגיעו לידי אלפי (לא מגזים!) תמונות מנסיעות ומפגשים של מועדון אספנות בצ'ילה שגם חבר ב-FIVA. הם מארגנים שם ראליים של אלפי קילומטרים בכל היבשת (דרום אמריקה לאלו שלא יודעים) ויש מקומות שבהם אפילו צריך להעלות את הרכבים על ספינות בין איים ומשאיות במקומות לא סלולים. הנסיעה הספציפית הזאת התחילה בסנטיאגו, צ'ילה, בנסיעה לדרום כמעט עד ארץ האש, משם לארגנטינה, ודרך מנדוזה לסנטיאגו. אני התרשמתי מאוד. מצטער על האיכות של התמונות, אני הייתי פה בארץ ולא צילמתי אותן. התמונות הבאות הן ממוזיאונים וממפגשים אחרים. אם מישהו חושב לייבא משם רכב כמו הפורדים האלו שיש שם המון, דברו איתי. יש לי את הקשרים שם.
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי למעבדה לרכב אשר ברשותי היגיע רכב מסוג מרצדס 450 שנת 1975 מערכת הזרקה DJ טרוניק. מחפש חומר אודות המערכת תקלות -איבחון באמצעות מחשב -סקנר ןכן.. הרכב נרכש בקניה מארהב דרך EBAY לאחר עמידה של שנים רבות-מצבו כחדש. התקלות-בתחילה תערובת סרק עשירה-הצפה של דלק ותערובת עניה בסלד גבוהה לאחר החלפת מחשב רכב לא שומר על סרק בלבד -עובד על 7 צילנדרים בלבד. לכל המזרקים פולס ויש ניצוץ לכל הפלגים-תופעה רק בסרק !!! אשמח לקבל מידע והכוונה תודה איל *** עריכה -תוקנה שגיאה בשנת הייצור. רז ***
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם מה השנה של מספר שמתחיל ב- 293 ? תודה
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברשותי האלפה הזאת שעברה פחחות מושלמת מהיסוד, מנוע, גיר וריפודים אך עדיין זקוקה להשלמת השיפוץ. זקוק להמלצה על מישהו אמין שיכול להשלים את השיפוץ עבורי מבלי לקרוע אותי מבחינה כספית. אשמח לקבל את תגובתכם.
הודעה אחרונה מאת Yeche, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין להוסיף פס גומי שמוכנס בין הצמיג לג'אנט, צמיג 165, ג'אנט 13". בארץ לא מצאתי, באיביי אני לא מוצא בגודל 13". http://search.ebay.com/search/search...lic=-15&fhlc=1 http://search.ebay.com/search/search...lic=-15&fhlc=1 האם ניתן להשיג בארץ? מכירים אתרים בחו"ל שניתן להשיג בגודל 13"? תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת oldcar,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 312 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- farkash7
- amirtoar
- ezuf
- שביט
- TomerP
- Johnathan
- danbr
- סולל הדרך
- Shay Shd Dave
- הרקוליטו
- PYA
- samg